Marco de Wit 23 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Noin kuukausi sitten Laiton Lehti kertoi miten Venäjä oli pystynyt puhkaisemaan ukrainalaisten vuosia rakentamat puolustuslinjat monesta kohtaa. Tästä kertoi myös itävaltalainen eversti, jonka karttaa käytetään alla olevan jutun kansikuvana.

 

Venäläisten voittokulku jatkuu. Valtamedia pimittää ukrainalaisten rintaman romahduksen!

 

 

Itse asiassa jo yli kuukausi sitten Laiton Lehti kertoi kuinka yksi tärkeimmistä rintaman puhkaisukohdista oli Popasnaja, josta sitten syntyikin Popasnajan kukka.

 

Popasna-kukka puhkeamassa kukkaan! Venäläiset triplamotittavat kosher-ukrainalaiset?

 

 

Tämän jälkeen Laiton Lehti sitten ennusti, että Zolote-Hirsken kaupunkien alueella olevat ukrainalaiset joukot tulevat joutumaan motituksen kohteeksi. Tämä oli niin päivänselvää, että jopa ukrainalaiset myönsivät riskin. Ei kuitenkaan Suomen valtamedia ja sen valeasiantuntijat. Esimerkiksi Ilta-Sanomien tilannestudion feikkiasiantuntija, Emil Kastelhelmi kieltäytyi puhumasta mitään Popasnajan kukasta!

 

Toimittaja Antti Halonen käyttää huijari Emil Kastelhelmeä sotapropagandistinaan!

 

 

Nyt jatkuvasti suureneva Popasnajan kukka on siis luonut ensimmäisen suuren mottinsa Zolote-Hirsken alueella ja vieläpä hämmästyttävällä tavalla. Ukrainalaisten rintama näyttää alueella täysin romahtaneen. Tätä Laiton Lehti on koko ajan ennustanut, koska venäläisillä on niin totaalinen tykistöylivoima. Rajansa kaikilla sotilailla. Ja sitten kun joku kohta rintamaa romahtaa, niin romahdus leviää nopeasti yhä laajemmalle ja laajemmalle.

 

Nyt venäläisillä on kiire edetä mahdollisimman nopeasti ennen kuin Ukraina saa rivinsä järjestykseen. Oikeastaan tänään venäläisten suurimpia huolia on, että riittääkö bensa!

 

 

Voi myös olla, ettei Ukraina enää saa lainkaan rivejään järjestykseen, vaan kaikki romahtaa. Tulossa on pari mielenkiintoista päivää!

 

Tässä kartta tilanteesta.

 

 

 

 

Tässä asia selitetään yksityiskohtaisesti vaikkakin ikävän huonolla englanninkielellä. Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

Myös South Front kertoo asiasta, joskin kovin yleisellä tasolla.

 

Kuvassa linkki videosivustoon

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

24 thoughts on “Popasnajan kukka kasvaa: Venäjä motitti Zolote-Hirsken ukrainalaiset joukot! Romahtaako Ukrainan koko rintama?

  1. Vesikauris=ihmisoikeusaktivisti?!! Anna mun nauraa! Ehkäpä hullu transu olisi totuudenmukaisempi arvio Vesikauriista. En päästäisi tuollaista sekopäätä omien lapsien lähelle. Tosin en kyllä päästäisi myöskään Taposta tai Aroa lasteni lähelle.

   Mikä nimi Vesikauris edes on? Joku suvakkinimi?!!

   1. Tuollaiset ”Ihmisoikeusaktivisti” $-€kopäät…Ajavat vain Pedareitten ja Pervojen…Asioita…

    Jotta se Onnistuisi..Ne polkevat Muitten…Ihmisoikeuksia…

  2. Yle taas itkemässä ja uhriutumassa kun sen sekopääkavereita arvostellaan netissä. Wöö verkkoviha wööö.

  3. Julkkiksen pitääkin kestää enemmän arvostelua ja kritiikkiä kuin tuntemattoman taviksen. Tavis ei halua julkisuutta, julkkistyrkyt itse tyrkyttävät itseään arvosteltavaksi. Kärsikööt itse myös julkisuuden kirot.

   On tuo Aro kyllä outo tapaus. Mutta se on varmaan koronasta johtuvaa uutta normaalia, virus sekoitti pään. Ja jotkut eivät kestä itseää kohdistuvaa arvostelua. No, älä mene sitten arvosteltavaksi, narsisti.

   1. Hyvä yhteenveto..!!

    Narsistit tyrkyttävät itsensä Joka paikkaan..Eivätkä Niitten Ego kestä arvostelua..

    Tuo..ssa ******…Ta…ppi Tap…posessa…Myös…Psyko…paatti…suutta…

  4. Kyllähän Marcoa mainostetaan muutenkin. Mm. eräs poliisi puhui haastattelussa harmittomista sekopäistä, joita vastaab

 1. Ja taas on tussia kulunut Marcolta, kuinka överiksi uskallat kartat värittää. Eihän tuo ole totta. Uskottavuute….okei antaa olla. Mielenkiintoista mitä kirjoitat sitten kun Venäjä on hävinnyt ja lyöty takaisin ja maa on konkurssissa. Tätä odotan mielenkiinnolla.

  1. Missäs päin se inflaatio ja kasvava pula raaka-aineista jyllää? Ettei vaan suvakkien alueilla?!! Kun Venäjä laittaa kaasuhanat kiinni, niin koko Eurooppa pysähtyy. Tulee kylmä talvi!

   Kenellä on parhaat aseet ja armeija? Ettei vaan Venäjällä?!!

   Kukas se pelkää sotia Venäjää vastaan? Ettei vaan naton suvakit?!!

   Aika laittaa valot päälle ja hylätä suvakismi. Liberaali demokratia on jo tuhoutunut. Edessä on vielä täydellinen suvakkien denatsifikointi!

   Ainoa asia missä Ukraina on onnistunut on massiivisten tappioiden peittely. Myös aluemenetykset ovat erinomainen osoitus Ukrainan armeijan kyvystä toimia. SLAVA ESINAHATTOMUUS!!!

   1. Slava kadyrovin esinahattomuus vai mitä hetkinen. Sinun kommenttisi ovat suurta valetta. Uskotko itsekään niihin. Olet varsinainen koomikko.

 2. Kyseessä on siis Ukrainalainen kesäpäivän seisaus?
  Tästä eteenpäin päivä alkaa lyhentyä.

 3. Kastehelmi on siis Ilta-Sanomien kartottaja ja Iltalehden asiantuntija. Tämä valeasiantuntijahan on kohta yhtä monessa paikkaa yhtä aikaa kun Toveri. Valtamedialla taitaa olla valeasiantuntijat ja Nato-propagandistit todella vähissa

 4. Ja ei muuta kuin kunnon hrttäjäiset palkkasotureille. Niillä kun ei ole kansainvälisiä oikeuksia. Ja muut jällenrakennushommiin sen jälkeen kun on ensin kunnolla kulusteltu.

  1. Käsittääkseni kuolemantuomion saaneet brittiläiset nato-terroristit teloitetaan kuun vaihteessa. Azovin valenatsien teloitukset aloitetaan heinä-elokuun vaihteessa. Toki ensin he saavat demokraattisen oikeudenkäynnin!

   1. Saako nähdä suorassa lähetyksessä.

    Toisivat ne tapettavaksi suomalaisten vanhusten hoitolaitoksiin (sponsored by Nato Medical co.). Ensin lääkitään puhumattomaksi ja liikkumattomaksi ja sitten hylätään sänkyyn ilman ruokaa ja juomaa.

    Suomalainen teloitustapa. Hiljainen eutanasia. Sponsored by Nato Medical Business Inc.

    1. Kansainvälisten nato-terroristien teloitukset on välttämätöntä näyttää suvakeille. Niin he ehkä voisivat tajuta, että nato+biolaboratiot on huono juttu.

     1. Älä nyt valehtele, ei ketään teloiteta, odotas vain. Kysyn sinulta pari kuukauden päästä samaa. Mitä vastaat?hetkinen jää nyt ilman hurmiota.

 5. Vaiko niin..PedariJussi oli äsken täällä Teloittamassa Kadyrovia…Luoditko ei Lennä toiseen suuntaan…

 6. Kyllähän Marcoa mainostetaan muutenkin. Mm. eräs poliisi puhui Ylen aastattelussa harmittomista sekopäistä, joita vastaan nosti periaatteesta syytteen.

 7. Dewittu vaan kiihottaa lampaitansa, vääristämällä asioita. Ja nämä hölmöt lampaat ja vuohi uskovat dewitun tarinoita. Uskonaton suoritus🤣 syytteiden perusteellä dewittu kiihottaa itaeensä kohta vankilassa🤣

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*