Marco de Wit 23 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kertoi eilen miten Ukrainan rintama romahti Lysisanskin eteläpuolella niin pahasti, että useita Ukrainan pataljoonia joutui mottiin Zolote-Hirskin alueella.

 

Popasnajan kukka kasvaa: Venäjä motitti Zolote-Hirsken ukrainalaiset joukot! Romahtaako Ukrainan koko rintama?

 

 

Onko valtamedia kertonut asiasta? Ei ja kyllä. Eli ovat lopettaneet karttojen julkaisun ja sitten kertoneet motista niin epäselvästi, ettei tavallinen (aivopestävä lammas) suomalainen tajua tilanteen vakavuutta.

 

Erityisen törkeäksi tämän tekee se, että Iltalehti sensuroi myös omaa lähdettään eli CNN sota-aikajanaa. Siis toki CNN on myös hyvin puolueellinen, mutta se sentään koko ajan kertoo kuinka Venäjä tekee läpimurtoja ja on lähellä muodostaa motteja. Iltalehti kuitenkin sensuroi sanat läpimurto, motti, saarrostus, jne.

 

Tässä CNN versio:

 

 

Tässä Iltalehden versio, jossa faktat myönnetään vieläkin sekavammin ja vieläkin enemmän vähätellen.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

Samaan hengenvetoon Iltalehti kuitenkin selittää, että KAIKESTA HUOLIMATTA Venäjä on kärsinyt tappion. Miten niin? No, koska se ei ole saanut nopeaa ja siistiä voittoa!

 

Ai et usko valtamedian selittelyjen menevän noin naurettavalle tasolle? No, lueppas tästä.

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Jos Venäjä tekee yleisen liikekannallepanon, niin sitten se pystyy Itä- ja Etelä-Ukrainan lisäksi valtaamaan koko muunkin Ukrainan. Tämä olisi kuitenkin Venäjän tappio!

 

Sitä paitsi Euroopan toisella laidalla sijaitseva suurisuinen meren suojaama Britannia (jolla mitättömän pieni armeija) on luvannut auttaa Ukrainaa. Britannia tulee myös varmistamaan, että KANSAINVÄLINEN YHTEISÖ tulee antamaan sotilaallista tukea. Siis tämä kansainvälinen yhteisö koostuu käytännössä vain läntisistä Natomaista eli noin 15% maailman väestöstä.

 

Lisäksi Nato-maat eivät ole suostuneet lähettämään kuin murto-osan Ukrainan vaatimasta kalustosta. Britannia puolestaan ei pysty lähettämään, koska sillä on niin pienet maavoimat.

 

Ei kuitenkaan hätää. Ukraina aloittaa massiivisen vastahyökkäyksen hetkenä minä hyvänsä! Niin sanoo myös erittäin luotettavat CIA, New York Times ja varsinkin huippuluotettava Ukrainan varapääministeri. (Miksi hurjimmat valheet tulevat aina Ukrainan naisviranomaisilta ja Suomessa naistoimittajilta?)

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Yhdessä asiassa Iltalehdelle voi kuitenkin antaa pisteet: Se paljastaa sotapropagandistiensa nimet!

 

 

Mielenkiintoista nähdä miten Nykänen ja Haikonen tulevat jatkamaan sairasta sotapropagandaansa. Uskaltavatko paljastaa lukijoilleen ukrainalaisten joutuneen useisiin motteihin?

 

Tosin varmaan sitten taas selittävät, että ihan kohta alkava Ukrainan suurhyökkäys tulee kääntämään sodan kulun.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Valtamedia pimittää ukrainalaisten joutuneen Zolote-Hirskin mottiin! Toimittaja Marikki Nykänen sotarikollinen?

 1. Mistä sekopää Marco repii näitä uskomattomia satuja. KUN. mielikuvitusta kaikki.ESINAHKA. Oletko jo suljetulla osastolla.VEDETÄÄN. otatko edes lääkkeesi.TAAKSE. Marco poju.PALJASTUU. Mitä mahdat sanoa, kun Venäjä häviää sodan.MARCON. Ja on seuraavat 200 vuotta kivikaudella taloudellisesti.SURULLINEN.

  1. Jos pysyisit omalla alallasi ja keskityisit numeeriseen lainalaisuuksiin eli debetiin ja kreditin ja jättäisit reaaliaineet niille, jotka ymmärtävät tarjottavasta narratiivista mikä on iltapaskojen konttorirottien LSD tripeistä ja mikä on vallitseva todelllisuus sodassa. Katso nyt kuitenkin edes kerrankin karttaa ja Venäjän ja Ukrainan pinta-aloja. Puhumattakaan muista reaaliteeteistä maiden välillä. Vai kuvitteletko, että muurahainen voittaa norsun kaksintaistelussa?

   1. Mitä sinä tiedät argumenteista?
    Jotkut sentään kirjoittavat selkeitä mielipiteitään asioista ja ottavat asiapohjalla kantaa Valtamedian suolen tuuttaamaan löysää propagandaa täynnä oleviin nk. ”sislätöihin”, jotka projisoivat omaa ”harhaisuuttaan” Putinin päälle.
    Trollaamiseen ja perässä arvostelemiseen ei tarvita enempää kuin luku- ja kirjoitustaito ja copypastellahan sekin hoituu hokemia kun ovat.
    Kokonaisen sodan voittaa jo sillä, että tietää ”mikä on nainen”?
    Kaikki perustuu siihen, että ollaan kovalla maalla eikä leijuta pilvissä kuvitellen, että pelkkä mielikuvitus muuttaa asiat toisiksi mitä ne ovat.

  2. 1. Femakot ja pridettäjät laskevat Naton taistelukykyä

   2. Alfa- ja muut aidot miehet eivät halua taistella pride-Naton puolesta

   3. Venäläiset eivät halua nousta kapinaan Putinin diktatuuria vastaan

   4. Konservatiiviset maat, kuten Turkki eivät enää kovasti halua olla Natossa

   5. Enemmistö maailman maista inhoaa pridettäviä länsimaita

   Ehkäpä pridettäjät tekevätkin meille kaikille palveluksen tuhoamalla Naton!

 2. Kosovo-Bosnia-konflikteissa Nato pommitti paikalliset mediatalot maan tasalle ja perusteli tätä sillä, että tukemalla ”kansanmurhaa” uutisoinneillaan mediat olivat osallisia kansanmurhaan. Tämä logiikka tullaan muistamaan ja tuomaan esille kun kansanmurhastamme jaetaan erittäin ankaria tuomioita.

  1. Älä lopeta sillä sinun höpinäsi ovat parasta huumoria näinä ankeina aikoina mihin maanpetturi natottajat ovat isänmaamme ajaneet.

 3. Naisilta tulee aina pahin propaganda. He eivät vaan kykene kolmiulotteiseen hahmotukseen eivätkä tajua maailmasta mitään. Maailma on miesten. Sitä totuutta marxilainen feminismi ei muuksi muuta. Nainen hoitaa kodin ja lapset, se riittää.

 4. Nato = zetojen perseelleen mennyt paraati vastoin luontoa eli homo sapiensia. Kuin muuten nimetty pelkiksi homoiksi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*