Marco de Wit 24 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

1960-luvulla alkanutta kulttuurivallankumousta hidasti monta asiaa. Yksi asia oli konservatiiviset näyttelijät ja ohjaajat, joista kuuluisin esimerkki Clint Eastwood.

 

Clint Eastwood 92 vuotta. Taistelee edelleen kulttuurimarxismia vastaan!

 

 

Suomessa kuuluisin kulttuurimarxismia vastustanut näyttäelijä oli Spede Pasanen. Hän tunsi kaikki ja pystyi pitämään Suomen televisiokulttuurin suhteellisen siistinä ja asiallisena, vaikka sekä taidemaailma että monet poliisit häntä vihasivatkin kuin ruttoa.

Vasta Speden kuoleman jälkeen häntä on alettu demonisoimaan patriarkaatin edustajana. Onneksi Riitta Väisänen ja monet muut edelleen puolustavat häntä.

 

 

Speden viimeinen elokuva: Naisen logiikka

 

 

Tässä Spede ovelasti näyttää kuinka monilta suomalaisilta puuttuu realismin taju. Varsinkin ulkopolitiikassa.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Päivän video: Suorat sanat

  1. Heh heh, huumoria, mutta niin totta. Mikään ei ole muuttunut 40 vuodessa. Kansa tyhmää kuin saapas ulkopolitiikassa. Joku outo vietti tulla tapetuksi ja nauttia itse tilatusta kärsimyksestä. Patologinen geenivirhe on useimmilla suomalaisilla. Ei sitä itsetuhoviettiä voi järjellä selittää ja tajuta. Sairasta älyvapaata porukkaa suurin osa. Ilmankos kaikenlainen suvakismi uppoaa eniten suomalaisiin.

  2. Baltian maat haluavat kiireesti Suomen Natoon. Niillä ei ole omaa puolustusta. Suomi halutaan Nato päämajassa Natoon vain siksi että Suomi takaa armeijallaan Baltian puolustuksen.

    Rautalangasta; mitä se tarkoittaa käytännössä? Suomalaiset sotilaat uhrataan Naton sodissa Baltiassa.
    Menettekö sinne, reserviläiset?

  3. Noinhan se on kuten Aimo Mies sanoo. Näitä Speden juttuja katsellessa tulee vaan aina mieleen että Simoa jotenkin alistettiin vaikka tässäkin se on se henkilö joka saa minut nauramaan. Sääli että sen elämä meni niinkuin meni.

    Kuten Masa Niemenkin. Molemmat olivat yksinäisiä joukossa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*