Marco de Wit 24 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Venäjä on puhkonut ukrainalaisten linjat ja saanut luotua useita motteja.

 

Popasnajan kukka kasvaa: Venäjä motitti Zolote-Hirsken ukrainalaiset joukot! Romahtaako Ukrainan koko rintama?

 

 

Suomen valtamedia ei asiasta suostunut kertomaan.

 

Valtamedia pimittää ukrainalaisten joutuneen Zolote-Hirskin mottiin! Toimittaja Marikki Nykänen sotarikollinen?

 

 

Länsimedian kuuluisa Sky News -kanava on joka päivä Ukrainan sodan aikana näyttänyt kartasta sotatilanteen ja haastatellut oikeita sotilasasiantuntijoita. Toki nämä natottavat länsimaalaiset asiantuntijat ovat ääripuolueellisia, mutta päinvastoin kuin feminiinisillä suomalaisilla, niin heillä on silti jonkinlainen miesmäinen ammattikunnia. Eli he eivät kuitenkaan sentään kehtaa laukoa emävaleita.

 

Niinpä viisi päivää sitten Sky-kanavan asiantuntijat kertoivat ukrainalaisten rintaman olevan romahtamassa. Video sai peräti miljoona katselukertaa.

 

Tämän jälkeen karttojen näyttäminen kuitenkin lopetettiin! Tästä huolimatta seuraavana päivänä Sky-kanavan toimittaja oli kuitenkin sen verran rehellinen, että kertoi Venäjän olevan etenemässä ja voittamassa ratkaisutaisteluja.

 

 

Kuvassa linkki Sky-kanavaan

 

 

Toimittajan rehellisyys oli liikaa Sky-kanavan sionistisille omistajille. Niinpä yli kolme kuukautta jatkunut sotatapahtumien päivittäinen raportointi loppui kuin seinään!

 

Eilen illalla raportointi vihdoin jatkui, mutta ei kartoilla eikä edes sotatapahtumista, vaan Nato-kokouksesta kertomalla. Videossa toistetaan Naton valheita Buchan joukkomurhasta ja selitetään kuinka tärkeää on sodan jatkaminen!

 

Huvittavaa myös on, että taas emävalehtelevaksi toimittajaksi saatiin nimenomaan nuori nainen. Nähtävästi sotilasasiantuntijoita ei enää päästetä kertomaan Ukrainan sotatapahtumista!

 

 

 

 

Tässä siis VIIMEINEN yksityiskohtaisemmin sotatapahtumista kertova video, jonka lopussa Sky-kanava sitten mainostaa puhdasta propagandavideota, jotta varmasti osaisit ajatella oikein.

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

Tässä yksi kanava, joka sentään uskaltaa kertoa mitä sotakentällä tapahtuu.

 

 

 

Tässä toinen kanava, jossa kerrotaan viimeisin tilanne. Nyt jopa jatkuvasti valehtelevat ukrainalaiset ovat joutuneet myöntämään menettäneensä tärkeitä kyliä eli käytännössä myöntävät motituksen.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Sky-News lopetti Ukrainan sotatapahtumien seuraamisen Venäjän motitettua ukrainalaisia joukkoja!

  1. Tyypillistä. Totuus satuttaa, sitten laitetaan silmät, korvat ja suut kiinni. Todellisuus on eri kuin sateenkaariuelmat. Kyllä te natofuvakkifemaoot ihan oikeasti kohta katoatte.

  2. Nämä länsimedian ”sotaraportit” ovat parasta viihdettä näinä ankeina aikoina. On vaan todella kylmäävää ajatella että joku ihan oikeasti uskoo mitä niissä kerrotaan.

  3. Ai nyt motteja on jo useita? Sinä se vaan et osaa ottaa rauhassa ja kertoa mitä tapahtuu vaan aina pitää lähteä liioittelemaan ja satuilemaan herra Murskavoitto Wit. Tämän takia sinua pidetäänkin suoraselkäisenä ja luotettava persoonana.

    1. De Wittiä pidetään paskaapuhuvana pellenä. Ei minään muuna. Tätäkään kommenttia se ei tule julkaisemaan koska on raukka paskahousu.

  4. Kaikkein idioottimaisinta on pettää itseään. Toiseksi idioottimaisempaa on pettää itseään ja uutisten katsojia toisten sodissa. Omissakin sodissa on häviön alkaessa häämöttämään on ruveta realistisemmaksi ajoissa kotirintamaa valmistellen tuleviin rauhanneuvotteluihin, jos käy niin onnellisesti ettei maata miehitetä sata nolla.

    Talvisodan rauha ja sen ehdot maaluovutusten osalta oli täysi tyrmistys, sillä sinänsä oikein ”Talvisodamn henki” oli sodan alkupuolen torjuntataistelujen jäljiltä yläkantissa, Mutta vain rintamilla tiedettiin se, että Neuvostoliitto ”oppi” sotimaan ”tahtipuikon” mukaan eikä ”orkesteri” soittanut kuka milloinkin. Ja miesvahvuuksien ja kaikkinaisten voimavarojen epäsuhta ajan kuluessa alkoi käymään pienelle Suomelle aivan mahdottomaksi kuten NYT Ukrainalle!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*