Free speech 25 kesäkuun, 2022

 

 

Laiton Lehti on alusta asti sanonut, että pakotteet Venäjää vastaan EIVÄT tule toimimaan monestakin syystä:

 

1. Pakotteet eivät kaada hallitsijoita

Pakotteet eivät ole toimineet edes pitkällä tähtäimellä, koska esim. Etelä-Afrikka, Iran ja Kuuba eivät ole niistä välittäneet. Pakotteilla rangaistaan kansaa, jotta he nousisivat hallitsijoita vastaan. Todellisuudessa pakotteet saavat kansan hallitsijoiden puolelle. Lisäksi ne antavat hallitsijoille hyvän tekosyyn omille virheilleen vahvistaen entisestään hallitsijoiden valtaa.

 

2. Venäjä on maailman omavaraisin valtio

Pakotteet toimivat vielä huonommin Venäjää kohtaan, koska se on maailman omavaraisin valtio. Tämän vuoksi Neuvostoliittokin toimi.

Itse asiassa sosialismia ja Venäjää suunnattomasti halveksinut juutalainen taloustieteilijä Ludwig von Mises kauhukseen joutui myöntämään, että Venäjästä tulee helposti maailman rikkain suurvalta luonnorikkauksistaan eli valtavasta pinta-alastaan, alhaisesta väestöntiheydestään ja raaka-ainerikkauksistaan johtuen.

 

Itä vs. länsi. Kumpi voittaa? PPP ratkaisee!

 

 

3. Venäjä halveksii vihreää politiikkaa

Venäjä sijoittaa valtavasti öljynetsintään, öljy- ja kaasuputkiin, vesi- ja ydinvoimaan, jättikaivoksiin, jättitehtaisiin, metsänhoitoon, arktiseen infrastruktuuriin ja moniin muihin asioihin, jotka lännessä vihreät ovat saaneet osaksi tai täysin kiellettyä. Venäjä kehittää jopa ydinvoimalaivoja, jotka pitävät pohjoisen meritien avoimena. Tämä kaikki antaa Venäjälle valtavan kilpailuedun ja kyvyn tuottaa edullisesti valtavia määriä sekä raaka-aineita että teollisuustuotteita.

 

 

 

4. Venäjän vientituotteilla on vahva kysyntä

Venäjän vientituotteita on lähes mahdotonta pysäyttää, koska niille on niin valtava kysyntä.

 

Tässä vaiheessa joku natottaja sitten halveksivasti huomauttaa, että Venäjähän on pelkkä ”bensa-asema”. Tätä sionistien frontti John McCain toisti kivuliaaseen kuolemaansa asti. (Hänen isänsä muuten pimitti Israelin hyökkäyksen USS Libertyä vastaan, jossa juutalaiset teurastivat kymmeniä amerikkalaisia.)

 

 

 

No niin onkin, mutta sehän on venäläisille MAHTAVA asia. Luonnonrikkaudet ovat maaäidin antama lottovoitto!

 

Itse asiassa Venäjä on kirjaimellisesti öljylähteen päällä olevan bensa-asema, jonka takahuoneessa on myös jalometallisuonien päällä oleva kultaseppä. Toisessa takahuoneessa on sitten vielä malmisuonien päällä oleva rautakauppa, jossa myydään myös takapihalla valtavasti sikiävää puuta, viljoja ja lannoitteita.

 

 

Onko joku niin tyhmä, että kuvittelee olevan mahdollista estää Venäjää myymästä sen kultaa, platinaa ja timantteja??? (Se myy niitä yli 30 miljardilla vuodessa! Siis vaikka nähtävästi salaa kätkee suurimman osan kaivetusta kullasta keskuspankkinsa holveihin valmistautuen kultakantaan.)

 

Tai myydä mustaa kultaa eli öljyä? Tai viljoja ja lannoitteita??

 

Ai, että miljardit maailman ihmiset lopettavat metallien ja energian käytön sekä ruuan syönnin tukeakseen jotain kaukaista Ukrainaa ja Natomaiden talouspakotteita??

 

 

Totta kai Venäjä pystyy myymään vientituotteitaan, koska ostajia taatusti löytyy niille AINA. Eli myös laman aikana päinvastoin kuin Suomen korkeasti jalostetuille korkeaa ostovoimaa edellyttäville vientituotteille. (Se on Suomi, joka on äärimmäisen romahdusaltis eikä suinkaan Venäjä, joka on kaikista vähiten romahdusalttein.)

 

Kannattaa tosiaankin olla öljylähteen ja kultasuonen päällä sijaitseva bensa-asema-kultaseppä!

 

 

Nyt sitten joku natottaja alkaa selittämään, että ehkei Venäjän vientiä voida kokonaan tyrehdyttää, mutta voidaan sitä ainakin selvästi vähentää. Kuulemma ainakin Aasia ja Etelä-Amerikka tulevat pelästymään Natomaiden pakotteita ja mahtikäskyä niin paljon, että ainakin vähentävät tuontia Venäjältä.

 

5. Venäjän liittolaiset

Laiton Lehti on selittänyt, että itse asiassa suurin osa Aasiaa, Etelä-Amerikkaa ja Afrikkaakin ovat Venäjän LIITTOLAISIA. Lisäksi ne eivät taatusti ammu itseään jalkaan ja tee taloudellista itsemurhaa Naton käskystä. (Päinvastoin kuin suomalaiset lampaat.)

 

Megadiili valmis? Hyökkääkö Venäjä Suomeen ja Kiina Taiwaniin?

 

 

Viimeisen kuukauden aikana käytäntö on osoittanut, että Laiton Lehti on ollut oikeassa.

 

Ensinnäkin Kiina on tehnyt selväksi, että se on täysin Venäjän puolella sekä taloudellisesti että myös sotilaallisesti.

 

 

 

 

Kiina on alunperinkin suurin Venäjän öljyn ostaja ja nyt se on entisestään lisännyt ostojaan.

 

 

 

 

Myös Intia on lisännyt ostojaan Venäjältä. Itse asiassa moninkertaisiksi!

 

Samaan aikaan Eurooppa ei ole vielä kunnolla vähentänyt omia ostojaan, joten Venäjän rahakirstut ovat nyt tupaten täynnä. Ukrainan sota ja siitä seurannut öljyn, kaasun ja muiden raaka-ainehintojen valtava nousu on nostanut Venäjän tulot suuremmiksi kuin koskaan!

 

 

 

 

Lisäksi Intia haluaa tulla länsimaiden tilalle Venäjän kauppakumppaniksi. Eli käydä kauppaa Venäjän kanssa kaikilla niillä asioilla mitä Eurooppa ei halua. Kaiken kukkuraksi vielä Intian omalla valuutalla eli ollen näin mukana tuhoamassa petrodollaria!

 

 

 

 

Toki monet länsimaiset yritykset ovat lähteneet pois Venäjältä, mutta sillä ei ole ollut juurikaan käytännön merkitystä, koska venäläiset, kiinalaiset ja monien muiden maiden yrittäjät ovat sitten ostaneet nämä yritykset alehinnalla. Niinpä kuluttajille ei ole juuri tullut haittaa, vaan päinvastoin hyötyä.

 

 

 

 

Toki on sitten joitain täysin länsimaisia tuotteita, joita Venäjä ei saa, mutta näistäkin suurin osa on ns. negatiivisia hyödykkeitä, kuten myrkkypiikkejä, vakoilevia sosiaalisia medioita, mädättäviä Hollywood-elokuvia ja täysin turhia naisten luksustuotteita.

 

Joutuisipa Suomikin tuollaisten tuotteiden pakotelistalle!

 

16 thoughts on “Venäjän vastaiset pakotteet epäonnistuneet. Kiina, Intia ja enemmistö maailmasta tulleet Venäjän tukijoiksi!

 1. Suvakit epäonnistuivat täydellisesti Venäjän vastaisessa operaatiossa. Venäjä on vahvempi kuin koskaan ja voimistuu koko ajan lisää samaan aikaan kun suvakit heikkenevät. Heikoin suvakki on tietenkin seniili pedofiili-Biden, jolle suvakkeja lukuun ottamatta koko maailma nauraa.

  Presidentti Putin muistutti taannoin suvakkeja, että on hyvien tapojen vastaista painaa rahaa tyhjästä ja ostaa sillä maailmanmarkkinoilta arvokkaita raaka-aineita. Putin oli varma, että tähän sikailuun saadaan muutos!

  Ei taida natosta olla enää mitään hyötyä kun eivät uskalla taistella Venäjää vastaan. Liettuan denatsifioinnin jälkeen suvakit tulevat anelemaan armoa Venäjältä!

 2. Onko globalistien juoni tiputtaa länsimaat kurjuuteen?

  Pakkovaltaa tänne länteen rakennetaan. Kohta jotkut valveutuneimmat huomaavat että jossakin Kiinassa toteutuvat yksilön oikeudet paremmin kuin länsimaissa.

  Massat on jo aivopesty orwellilaiseen dystopiaan lännessä niin etteivät ne tajua todellisuudesta mitään.

  Sotaa, yhteiskuntien lahottamista sisältäpäin, mikään ei toimi oikein jne. Pakot, tiukka byrokratia, kartellit, toisinajattelijoiden vainoaminen (mm. cancelöinti), massapsykoosit huumeet, mielenterveysongelmat, velkavankeus, älytön marxilainen koulutus, pakkorokotukset, rajoitukset valvonta… Onhan tuo nähty mitä on jo tapahtunut koronan varjolla.

 3. Ra­han suh­teen ei kui­ten­kaan voi ol­la oma­va­rai­nen sil­lä on­han jo­kai­nen se­te­li vain hal­lit­si­jan mää­räys luo­vut­taa omai­suut­ta ja työ­tä kul­loin­kin mää­rä­tyn kurs­sin ar­vos­ta,
  –   ti­lan­tees­sa, jos­sa ra­han val­mis­ta­mi­nen on hal­lin­nol­li­sel­la mää­räyk­sel­lä kiel­let­ty kan­sa­lai­sil­ta.

  Sik­si ul­ko­maan­kaup­pa edel­lyt­tää so­pi­muk­sia naa­pu­rus­ten kes­ken.
  –   BRICS de­ve­lo­ping glo­bal re­ser­ve cur­ren­cy – Pu­tin
  –   https://archive.today/zJPAB
  –   Re­ser­vi­va­luu­tan vaih­ta­mi­nen mer­kit­see ny­kyi­sen siir­to­maa­jär­jes­tel­män lop­pua.

  Siir­to­maa«so­pi­muk­set» ovat maa­il­man­laa­jui­ses­ti kaa­tu­mas­sa, kun alis­te­tut kan­sat ei­vät enää hy­väk­sy­kään siir­to­maa­isän­nän print­taa­maa ra­haa vas­ti­neek­si oi­ke­as­ta va­ral­li­suu­des­ta.
  –   Mi­hin kaik­ki kes­kus­pank­kien pai­na­ma ra­ha me­nee? ja
  –   Kuin­ka ke­hit­ty­vät ta­lou­den suo­jau­tu­vat inf­laa­ti­ol­ta?

  Oma se­li­tyk­se­ni pa­kot­tei­den käyt­töön ot­ta­mi­sel­le on ää­rim­mäi­sen yk­sin­ker­tai­nen:
  –   Ra­hat on lop­pu.

  Eu­ro kel­paa vain eu­ro­alu­een si­sä­puo­lel­la, kos­ka eu­roa kos­ke­va la­ki ei yle­ty ra­jo­jen ul­ko­puo­lel­le.
  –   Niin­pä ul­ko­puo­lel­ta tuo­ta­va [ener­gia] pi­tää­kin mak­saa «oi­ke­al­la ra­hal­la», ra­hal­la, jo­ka kel­paa mak­suk­si ul­ko­mail­la, myy­jän ko­ti­maas­sa.

  Niin­pä vaih­to­eh­to­na on
  –   jo­ko lain­sää­dän­nön muut­ta­mi­nen siel­lä «ul­ko­mail­la» ja tar­vit­ta­es­sa so­ti­laal­li­sin toi­min, et­tä eu­ro ja dol­la­ri voi­daan pa­kot­taa mak­suk­si [ener­gi­as­ta] ja jat­kaa juh­li­mis­ta klik­kai­le­mal­la li­sää ra­haa kes­kus­pan­kis­ta
  –   tai tuon­nin lo­pet­ta­mi­nen ra­han puut­tees­sa ja nään­ty­mi­nen näl­kään ja kyl­myy­teen.

  Sii­tä vaih­to­eh­dos­ta,
  –   et­tä hal­lit­se­va eliit­ti kaa­de­taan ja vaih­de­taan toi­seen
  –   ei saa pu­hua.
  –   Sii­nä on kai­ken sen­suu­rin al­ku ja juu­ri.

  1. Eliittiä ei kaadeta. Joutuu odottamaan että se rappeutuu tarpeeksi sisältä päin. Odotus voi olla pitkä, koska Rooman valtakunnankin mätäneminen kesti tuhat vuotta uskonpuhdistuksen asti.

 4. Sitäpaitsi, Venäläiset nuoret naiset ovat todella kauniita. Mieluummin sellaisen valitsisin kuin USA:sta kasaarien jälkeläisen jolla ei ole korvannipukoita tai poskipäitä.

   1. Britit, amerikkalaiset ja etelä-ruotsalaiset ovat osittain sukua juutalaisille, sekä he ajattelevat samalla tavalla. Siksi he ja juutalaiset ymmärtävät toisiaan erittäin hyvin ja ovat liittolaisia.

 5. Eihän kukaan halua olla öykkärin (USA) kaveri. Jos et ole kiltti kaveri, saat turpiin niin et tukka lähtee. USA on kuin typerä iso läskiöykkäri. Voimaa on, mutta ei ole älyä.

 6. ”Älykkäinä” itseään pitävät ja sellaisina esiintyvät valkoiset eivät useimmiten tiedä mistään mitään ja ovat pelkkiä vammaisia idiootteja. Ei ole olemassa mitään ”älykkäitä” valkoisia ihmisiä, jotka tietävät meitä muita paremmin. Tämä on pelkkää valetta ja huijausta näiltä röyhkeiltä valehtelijoilta. Ihmiset voivat paljon paremmin ja tulevat menestymään kun he eivät kuuntele ja seuraa näitä ”älykkäitä” ihmisiä, jotka eivät tiedä mistään mitään ja vievät heitä vain harhaan ja rappioon.

 7. Venäjältä vedettiin pois länsimainen roskaruoka, porno ja muut mädätykset, eli Venäjä on vain voittanut moninkertaisesti.

  1. Onko pornokin kielletty Venäjällä, entä uhkapelit? Ovatko ne sallittuja vain lännessä?

 8. Venäjä ja venäläiset on ********** maailmankartalta, hinnalla millä hyvänsä, **** them all

Comments are closed.