Marco de Wit 26 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Feministeillä on monenlaisia kaksoisstandardeja. Feministin mielestä on esimerkiksi upeaa, että nainen deittailee paljon itseään nuoremman miehen kanssa. Vielä upeampaa on, jos homomies deittailee teinipojan kanssa.

 

Apartheid-rehtori Cecilia Hägglund-Nygård pakkosyöttää homotusta ja parittaa alaikäisiä

 

 

Mutta auta armias, jos heteromies deittailee paljon nuoremman naisen kanssa. Se on todiste toksisesta naisia riistävästä miehestä!

 

 

Onneksi evoluutiopsykologia ja praxeologia selittävät hyvin miksi naiset yrittävät estää miehiä deittailemasta nuorempia naisia:

 

1. Markkina-arvon keinotekoinen nostaminen

Vanhemmat naiset ovat raivoissaan, että heidän ikäkumppanimiehensä ovat enemmän kiinnostuneita nuoremmista naisista. Niinpä vanhemmat naiset yrittävät luoda eräänlaista kartellia, jossa vaikeutetaan miesten deittailua nuorempien naisten kanssa.

 

2. Nuorten naisten ylitarjonta seksissä

Kyse ei ole kuitenkaan vain siitä, että miehillä on ylikysyntää nuoria naisia kohtaan. Lisäksi nuorilla naisilla on ylitarjontaa seksissä. Miksikö? No, koska he antavat helpommin.

 

Eräs Laittoman Lehden lukija kirjoittaakin mielenkiintoisesta huomiostaan:

 

Oikeassa elämässä estottomimpia ovat 16-19 vuotiaat. Niille kelpaa kaikki ja koska tahansa.

21-vuotiaana nuori nainen on jo vähän valikoivampi mutta silti erittäin aktiivinen ja suopea.

24-vuotiaana se alkaa jo hinnoittelemaan itsensä ja on varovainen siitä mitä siitä puhutaan kylillä tai kaveripiirissä.

 

 

Onko huomio tosi? Siltä näyttää. Mutta mistä se sitten voi johtua?

 

Yksinkertaisesti: Evoluutiopsykologiasta. Olemme kaikki eläimiä ja varsinkin vaistojensa vietävissä olevat naaraat.

 

Välillä naaraan logiikkaa on vain vaikea ymmärtää. Miehen näkökulmasta nimittäin luulisi naisten tulevan ikääntyessä aina vain helpommiksi eli mm. ryhtyvän seksiin yhä helpommin. Miehet nimittäin ajattelevat, että mitä alhaisemaksi seksuaalinen markkina-arvo laskee, niin sitä helpommin alkaa harrastamaan seksiä. Näinhän miehetkin tekevät eli mitä lihavammaksi ja rumemmaksi muuttuvat niin sitä enemmän laskevat rimaansa. Lopulta miehelle kelpaa seksiin aika lihava ja rumakin nainen.

 

Miesten äärettömäksi hämmästykseksi naiset eivät kuitenkaan toimi samalla tavalla. Päinvastoin. Moni todella nuori ja kaunis 18-vuotias nainen saattaa antaa seksiä paljon helpommin kuin ruma 48-vuotias nainen. Tämä on miehelle käsittämätöntä.

 

Naisten nirsouden lisääntymisen voi selittää seuraavat tekijät:

 

1. Nuoruus

Nuorena 16-19 vuotiaana nainen on eniten elossa ja terveenä. Eli keho on huipussaan aivan kuten älykin, koska luontoäiti haluaa nuoren naisen nopeasti saavan lapsia. Niinpä nuoret naiset ovat keskimäärin kiimaisempia kuin vanhemmat naiset.

Tämä naisten nopea kypsyminen vaikuttaa muuten myös älyyn. Naiset kehittyvät miehiä nopeammin ja alkavat myös vakavissaan suunnitella seksiä aikaisemmin.

Tämän naisten miehiä nopeamman kehityksen vuoksi naisten keskimääräisen ÄO:n luultiin olevan sama kuin miehillä, koska ei tajuttu (tai haluttu tajuta), että uros kehittyy myös aivoiltaan hitaammin (ja pidempään) kuin naaras. Tämän vuoksi miesten keskimääräinen ÄO on noin neljä pistettä korkeampi kuin naisten, mutta tämä näkyy vasta teini-iän loppupuolella.

Naisten nopeampi kypsyminen myös antaa naisille epäreilun kilpailuedun lukioon ja yliopistoon haettaessa mikä osittain selittää niiden naisistumista, vaikka miesten älykkyyden laajemman hajonnan takia huippuopiskelijat ovatkin lähes aina miehiä. (Naiset lähellä keskitasoa, miehissä paljon sekä idiootteja että neroja.)

 

 

2. Ylöspäin naiminen

Naaraalle on aina hyvin tärkeää, että parittelukumppani on sosiaalisesti korkeammalla. Jos olet nuori nainen, niin pari vuottakin vanhemmat miehet ovat sosiaalisesti korkeammalla. Itse asiassa lähes kaikki miehet ovat sinua sosiaalisesti korkeammalla, joten he kelpaavat seksikumppaniksi.

Vanhentuessa tilanne kuitenkin muuttuu, joten 20-kymppiset eivät enää näe pari vuotta vanhempien miesten olevan automaattisesti sosiaalisesti korkeammalla. Päinvastoin. Olet itse markkina-arvosi huipulla, joten vaadit myös mieheltä enemmän.

30-kymppisinä vaadit mieheltä vielä enemmän, mutta toisaalta tällöin oma markkina-arvosi on jo romahtamassa. Niinpä tässä vaiheessa vauvakuumeessa olevat naiset sitten pitkin hampain tyytyvät vähempään eli ottavat jonkun betamiehen, jolta voivat sitten halutessaan milloin tahansa kaapata lapset, talon ja rahat.

40-kymppisenä naisen keho on jo sulkeutumassa. Synnyttäminen ei enää onnistu ja seksihalutkin vähenevät ja usein jopa katoavat. Tällöin pääsyy miksi miehet kiinnostavat on enää oman sosiaalisen aseman parantaminen. Tässä vaiheessa kaikki hyvät miehet on jo kuitenkin viety ja jäljelle jääneet eivät enää kelpaa. Niinpä tässä vaiheessa naisesta helposti tulee kissojensa kanssa elävä feministinen vanhapiika.

 

 

Miesten seksinälänhätä

Miehillä seksin kysyntä pysyy lähes koko elämän korkeana tai melko korkeana. Naisilla seksin kysyntä puolestaan on alussa suurta, mutta ikääntyessä laskee vuosi vuodelta. Tämä tietysti johtaa siihen, että yhä useampi mies on jatkuvassa puutostilassa. Toisaalta tämä on naisille vain hyödyksi, koska varsinkin puutteessa olevat betamiehet tekevät lähes mitä tahansa saadakseen seksiä. Siis ryhtyvät vaikka feministiksi.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Miksi naiset muuttuvat vanhetessaan nirsommiksi ja hankalammiksi? Seksikartelli?

  1. Mitä ne noissa läskeissä näkevät? Onko niin, että mustat ja muslimit saavat erektion pienimmästäkin yllykkeestä? Valkoiset miehet ovat ilmeisesti valikoivia. Mikä tahansa otus ei saa eloa lisääntymiselimeen?

   Vai onko porno vienyt halun ja kyvyn valkoisilta? Kuka sitä enää naisen kanssa vehtaa, kun tyydytys on muutaman klikkauksen päässä puhelimessa.

   1. Pitää muistaa että valkoinen nainen on mustalle tavoittelemisen arvoinen asia. Kuka tahansa musta mies jättää naisensa valkoise vuoksi. Oli se sitten millainen tahansa. Silloin on kylän kunkku.

    Ja toisaalta, kun värillisillä ei muuten ole asiaa evolutiohierarkian yläpäähän esim. euroopassa, niin ne koittaa luoda itsestään tasoaan paremman vaikutelman. Jotta joku valkoinen nainen kuvittelisi niiden olevankin jotain. Ne leikkauttaa hiuksensa tyylikkääksi, käyttää paljon hajusteita, muotivaatteita, ranta-rolexeja, käyvät saleilla ja heittelevät ”vats ap bro” kommentteja kavereilleen luodakseen maailmanmiehen vaikutelman. Vain näin niiden on mahdollista saada omaa tasoaan parempi nainen joka sitten toimii elättäjänä ja synnyttäjänä.

    Ja ikävän monta nuorikkoa tähän miinaan lankeaakin. Niinkuin se Hämeenlinnalainen joka menetti päänsä. Tai ne nuoret blondit jotka ilmaantuvat synnärille yksin ja joita joku käkkäräpää käy katsomassa kerran. Usein sanotaan että nuorena tehdyt lapset pilaavat elämän. Mutta ei aina.

 1. >   mi­tä sii­tä pu­hu­taan ky­lil­lä
  >   tai ka­ve­ri­pii­ris­sä

  Asen­teet ke­hit­ty­vät sii­nä 16 ikä­vuo­den paik­keil­la kou­lun tyt­tö­po­ru­kois­sa.
  –   Nois­sa pii­reis­sä voi jou­tua vä­ki­val­lan ja ää­rim­mäi­sen syr­jin­nän koh­teek­si jos ei nou­da­ta «nor­mia» eli yrit­tää val­loit­taa toi­sil­ta poi­kays­tä­viä «reit­tä myö­ten».

  Ei kaik­ki joh­du evo­luu­ti­op­sy­ko­lo­gi­as­ta.
  –   On ole­mas­sa myös vie­tit.
  –   Voi­si­ko­han pu­hua jo­pa emoo­ti­op­sy­ko­lo­gi­as­ta.

  1. Olipa hyvä että otit asian esille. Ihmettelinkin aina miten ”jonkun ryhmän” jäsenen poikaystävälle alkaa sadella tarjouksia ryhmän muilta jäseniltä. Ja tämä on havaittavissa poikeuksetta kaikissa naisryhmissä. Ja se korostuu varsinkin jos joku ”tavis” löytää urheilullisen ja komean poikaystävän. Voi sitä kiukun ja houkuttelevein tarjousten määrää.

   Vietit kyllä ymmärrän. 15 vuotiaasta asti hormoonit hyrrää niin lujaa että silmissä sumenee ja korvissa suhisee. Sen näkee myös ulkoisesti käytöksestä. Toisena päivänä kaikki on hyvin ja toisena ilma on täynnä ”perkeleitä”. Käytöksestä on helppo havaita e-pillereiden käyttäjät. Niiltä puuttuvat ääripäät ja ne ovat taisisesti joko tyytväisiä tai vihaisia. Siihen asti kunne e-pillereistä puhkeaa PMS ja ne ovat jatkuvasti raivoissaan. Seuraavaan lääkitykseen asti.

   Tätä ”eristämistä” en ikinä oikein ole ymmärtänyt. Kouluaikoina minä oli kaikessa se ulkopuolinen. Mutta empä minä niin muiden seuraa hakenutkaan. Minä harrastin yksilölajeja. Juoksin, hiihdin, uin, pyöräilin…ja aikaa kului myös opiskelussa ja itsensä sivistämisessä. Eikä se koulunkäynti tai elämä ollut mitenkään tuskallista ”eristettynä”. Väittäisin että eristäjät menettivät enemmän.

   Mutta joo… Empiirise tutkimukseni mukaan saunaseuraksi saa helpommin 19 vuotiaan kuin 25 vuotiasta. Se ehkä vahistaa käsityksestä viettien vaikutuksesta ihmisten tapoihin toimia.

 2. Luon­non­mu­kai­sis­sa olo­suh­teis­sa kaik­kein tyh­mim­mät mie­het kar­siu­tu­vat pois jat­ku­vas­ti käy­tä­vien hei­mo­so­tien an­si­os­ta. «An­si­os­ta», kyl­lä, an­si­ok­si gee­ni­pe­ri­män ja­los­ta­mi­sen täs­sä voi las­kea.
  –   Hei­mo­so­tien maa­il­mas­sa mies va­lit­see nai­sen.
  –   So­ta­ti­lan­tees­sa san­ka­ri­so­tu­ril­la voi ol­la vain se­kun­te­ja ai­kaa va­li­ta it­sel­leen so­ta­saa­lii­na ko­tiin vie­tä­vä uu­si mor­si­an.
  –   Täl­löin hy­vin mei­kat­tu nai­nen voit­taa meik­kaa­mat­to­man älyk­kään nai­sen
  –   ja pää­see jat­ka­maan su­kua uu­des­sa gee­ni­poo­lis­sa.

  1. No entä jos sattuu saamaan sotasaaliiksi suvakkifeministilesbon? Viekö sotasaaliin takaisin vai yrittääkö myydä eteenpäin? Ulkonäkötrimmauksen ja asenteenmuokkaus- ja uudelleenkoulutuksen suvakkifeministilesbo ainakin tarvitsee, muuten ei voi myydä eteenpäin. Sama jos yrittää myydä autoa ilman moottoria ja pyöriä.

 3. Evoluutiolle ei nainenkaan voi mitään. Luonto on tehnyt lisääntymiselle optimaaliset rajat. Esim. Vakaa Vanha Väinämöinenhän kuoli 35 vuoden iässä. Siitä voi vetää johtopäätöksiä.

  Nuort naiset jotka saavat lapsen 19 vuotiaina palautuvat vartaloltaan entiselleen parissa kuukaudessa. Syynä on aineenvaihdunnan täydellinen tointa, jota vanhemmalla iällä ruokin mukana syötävät myrkyt ja elimistön vanheneminen estävä tai ainakin hidastavat merkitttävästi.

  28 ikävuoden jälkeen nainen tuskin saa kaksosia. Jo se kertoo että parhaat vuodet ovat takanapäin. Ja 30 vuotiaana ääni laskee kaksi oktaavia eikä se nuoren naisen heleä nauru enää täytä ympäristöä. Päinvastoin, samassa yhteydessä nainen alkaa määräilemään ympäristöään.

  Naiset jotka hankkivat lapset nuorina vapautuvat omaan elämäänsä 30 vuotiaina kun lapset ovat jo kouluissa. Se mahdolistaa sitä ”kun pitää elää” elämää jota nykyään niin kovin hehekutetaan. Ja kun toiset sitten 30:issä alkavat suunnitella perhettä, saavat he vaivoikseen raskausmyrkytyksiä, suonikohjuja, nesteen kertymistä raajoihin jne jne jne. Puhumattakaan siitä että ihminen ei vain enää jaksa siinä elämänviheessa yövalvomisia koska elimistö on jo vanhentunumaan päin.

  Yksi asia vielä joka on hyvä pitää mielessä on se että ainen ”arvottaa itsensä uudelleen” usein 50 nurkilla. Silloin hastetaan riitaa ja koitetaan löytää syitä avioerolle. Naisella on uein jännämies katsottuna mutta mies pitää saada näyttämään syylliseltä. Nämä tässä elämänvaiheessa tehdyt erot harvoin ovat onnellisempia kummankaan osapuolen osalta. Sen jälkeen tulee niitä Tinder-naisia jotka ”haluavat katsoa mihin tämä johtaa”. No, yleensä yhden illan viettoon.

  Onnellisimpia ovat ne jotka ovat nuorena perustaneet perheensä ja joita sukulaiset tukevat. Sieltä yleensä kasvaa se tasapainoisin ja vastuullisin uusi sukupolvi. Enkä nyt tarkoita lahkoja. Ihastuminen on ollut aitoa ja e-pillerit eivät ole vielä päässeet sekoittamaan hormooneja parinvalinnan osalta. Sieltä kumpuaa se aito rakkaus.

  1. Suomalainen vanhan kansan sanonta: – ”kaikkea muuta ihminen voi katua, mutta ei nuorena naimista”.

   Nuoret nyt vaan perheitä perustamaan, ehtii sitä vanhuksena sitten bilettää.

   1. Sanna ehti yhden kassana ja alkoi bilettään poliitikkona koska hän voi, paskat töistä, Suomen turvasta, mies hoitakoot lapsen hoitokunnan kanssa. Hiljaa boomerit mä oon Sanna the ass groomeri.

 4. Mies pysyy käytännössä koko elämänsä lisääntymiskykyisenä kuten yhdeksänkymppisenä lapsen saanut Bernie Ecclestone, mutta naisen on oltava alle 50.

 5. Nykyisin miehet pitävät kaikkein viehättävimpänä 20-22-vuotiaita naisia, joka voi selittää sitä miksi hedelmällisyytensä ja markkina-arvonsa huipulla oleva on varovaisempi ja valikoivampi. Hän myös osaa hinnoitella itsensä paremmin, tietäen korkea arvonsa.

  Naisten markkina-arvo kuitenkin laskee ja romahtaa hyvin nopeasti.

  1. Oli kyllä hyvä kirjoitus. Pitkän elämän eläneenä saman naisen kanssa 20 vuoden iästä aina 40 vuotta myöhemmin tähän päivään, allekirjoitan koko tekstin. Kirjoititko Marco sen itse? Itse olen suhteessa ollut se 🐷 joka muiden kanssa vehtaa. Alusta asti olisin hyväksynyt myös toisin päin. Lapset tuli tehtyä 30 molemmin puolin. En voisi olla tyytyväisempi elämääni. Rakastan puolisoani nyt enemmän kuin tavatessamme 80 – luvulla. Silti nykymeno maailmanpolitiikassa ja Suomalian hallituksessa saa verenpaineeni nousemaan Diovanista riippumatta. Miksi?

 6. Hyvä ja järkeenkäypä analyysi, jota latelemalla Helsingin kirkolla päätyy satama-altaaseen sementtisoikko jaloissa!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*