20 thoughts on “Päivän kuva

 1. Koska se sinun suurmotti sulkeutuu ja mainostamasi halal teurastus alkaa? Tässä viikkoja jo odotettu. Eikö supersankarisi Putin saa mitään aikaan? Ihan näin objektiivisesti mies miehelle tottakai 😀

  Ps. Ikävä uusia tussisotakarttasatuja. Voisitko satuilla taas ja osoittaa kuinka mahtava sotatieteilijä olet? Kiitos!

  1. Venäjän armeija tekee koko ajan kunnon motteja! Esim. Mariupolin piiritys oli mestariteos! Donbassissa on myös nähty motteja ja Venäjän armeija on ollut uskomattoman tehokas tuhotessaan ukrainalaisia sotilaita! Nyt siellä on isompi motti sulkeutumassa. Toivottavasti Tos-1 järjestelmiä käytetään motin puhdistuksessa!

   Kykeneekö Ukrainan suvakit tekemään motteja? Ukrainan suvakit eivät osaa edes hyökätä!

   1. Mestariteos? No joku pitää Popedaakin musiikkina.. Sovitaan niin. Maailman toiseksi mahtavimmalta armeijalta vaadittiin kaupungin täydellinen tuhoaminen ja senkin jälkeen odoteltiin viikkoja ennenkuin saatiin totaalinen hallinta. Hetkinen on yhtä suuri sotatietäjä kuin päätoimittaja itse.

  2. Mistä tuo katkeruutesi johtuu?
   Kaikki piikit eivät olleet ehtaa tavaraa. Seassa oli paljon plaseboa.

  3. Hiljaa hyvää tulee kuten wanha sanonta tietää kertoa.
   Ameeriikka oli niin fiksu, että lopetti sodan Japania vastaan kahdella atomipommilla!
   Enemmän Putinilla on aikaa kuin höppänä Bidenillä, joka juokseekin, että kerkiää laiminlyömään virkaansa niin ettei ”valkopääkotkasta” jää sulkaakaan jäljelle.
   Lännesähän kuvitellaan, että ”arvoyhteisössä” sota tarkoittaa kakkien murhaamista vauvasta vaariin, niin ettei omia tappioita tule. Ja ne vihollissotilaat, jotka elävinä joutuvat heidän käsiinsä kidutetaan jan häväistään kuoliaiksi selfieiden kera!
   ”Kukin taaplaa tyylillään” ja idässä keskitynään olennaiseen nyt kun kommunistinen Neuvostoliitto on kadonnut staalineineen. Kannattaisi lukea hieman historiaa, mutta eivätpä sitä ole lukeneet presidentti, eduskunta, hallitius eivätkä edes ne iltapaskojen suur-strategian asiantuntijat!

 2. Suomalainen on niin fiksu että ymmärtää ettei Amerikan asioista päätä Biden tai Trump, tai Suomen asioista Marin tai Niinistö.

 3. Ei poliisi puuttuisi asiaan. Se hoidettaisiin
  ”kansainvälisten” sopimusten kautta, esimerkiksi
  tekijänoikeuksia ”puolustavan” amerikkalaisen
  järjestön toimesta.

 4. Suo­mi na­toon keit­ti­ön kaut­ta.
  –   Lav­rov – EU and NA­TO for­ming co­ali­ti­on ‘for war against Rus­sia’
  –    https://archive.today/bkrqf

  EU ja na­to muo­dos­ta­vat «ko­ali­ti­on», jo­ka hyök­kää Ve­nä­jää vas­taan.
  –   Täl­lä ta­val­la saa­daan kak­si kär­päs­tä yh­del­lä is­kul­la, kun Ve­nä­jä ja Eu­roop­pa tu­ho­avat toi­nen toi­sen­sa.
  –   Sen jäl­keen on jäl­jel­lä enää Kii­na, jo­ta vas­taan hyö­kä­tään Ve­nä­jäl­tä so­ta­saa­lii­na saa­duil­la aseil­la.

 5. Kirkon Ulkomaan Avun:

  Matti ”K****” Ridanpää

  Ylen Ison Paska Pajan:

  Juntti ”Läski Ryskyy” Riihel*****

  1. Venäjähän on oikeassa siinä, että sillä on rahaa maksaa velkojaan, mutta sen ei anneta maksaa velkojaan ja sitten yritetään pakottaa Venäjä julistamaan ”maksukyvyttömyys”.

   Yhdysvallat ja Iso-Britannia tässä ovat niitä maksukyvyttömiä konkurssipesiä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*