Marco de Wit 26 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka valtamedian sotapropaganda keksii koko ajan epätoivoisempia keinoja pimittääkseen Ukrainan sotamenestyksen heikkouden.

 

Natottajalogiikka. Osa II: Häviö onkin voitto! (Kosher-grilli)

 

 

Tuskin on sattuma, että kaikista naurettavimmat sotapropagandistit ovat feministejä.

 

Valtamedia pimittää ukrainalaisten joutuneen Zolote-Hirskin mottiin! Toimittaja Marikki Nykänen sotarikollinen?

 

 

Tässä taas yksi farssitason esimerkki: Essi Sutinen.

 

Sutinen on uutta toimittajasukupolvea, jonka mukaan toimittajan tehtävänä on olla mahdollisimman puolueellinen eli ajaa agendaa. Niinpä hän kirjaimellisesti mainostaa väriään eli on meikannut luomiinsa Ukrainan lipun värit.

 

Essi Sutisen Twitter-profiilin kuva

 

 

Sutinen ilmoittaa raportoivansa ensisijaisesti Ukrainan sodasta. Luuleeko hän olevansa jonkinlainen sotareportteri?

 

 

 

Sota-asiantuntija Sutisen mukaan sodan päämääränä on tappaa mahdollisimman monta vastapuolen sotilasta. Niinpä ideana on vain ”iskeä” vastapuolen asemiin välittämättä mitään strategiasta, taktiikasta tai edes omista tappioista.

 

Pääasia, että ”iskee” vihollisen asemiin. Ei sillä väliä valloittaako niitä, kunhan vain vihollisia kuolee! Tai ainakin voi väittää kuolleen.

 

 

Sutinen on myös keksinyt ihan uuden termin: Paineistaminen.

 

Koko kylän maan tasalle tykittäminen ei siis ole tuhoamis- vaan paineistamisoperaatio.

 

Tärkeää on myös huomata, ettei paineistaminen ole niin vakavaa, kunhan se on helposti ennakoitavissa.

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

30 thoughts on “Päivän sotapropagandisti: Essi Sutinen ja paineistus

 1. Naiset ovat epäuskottavia kommentoimaan miesten asioita. Muuten, miten tällä neidillä sujui asepalvelus?

  1. Määrittele miesten asiat. Täälläkin ”miehet” huutelee mutta asioita joista eivät ymmärrä mitään. Politiikka, sota, työnteko, verojen maksu jne.

   1. En määrittele. Ota itse selvää. Tutustu poju historiaan, sinun historian tuntemus on maksimissaan yksi kvartaali. Ensi viikolla olet jo unohtanut mistä nyt puhuttiin. Onhan niitä dementiatutkimuksia olemassa. Käypä siellä nyt ihan aluksi. Ja mene vaikka töihin välillä.

   2. Tiedätkö poju mitä tarkoittaa esim. ALV, kun puhut veronmaksusta? Mitä tarkoittaa valtionvero, mitä tarkoittaa pääomatulovero? Mitä tarkoittaa verosuunnittelu? Vastaa, jos kykenet.

   3. Oikea Nimetön on loistava esimerkki myrkyllisestä suvakkimutantista, joka pyrkii muuttamaan asioiden täysin selvien asioiden määritelmiä. Mitä tarkoitat sukupuolella? Mitä tarkoitat miehellä? Mitä tarkoitat naisella? Mitä tarkoitat miesten asioilla? Mitä tarkoitat naisten asioilla? Myös Oikealla Nimettömällä on tämä sama myrkyllisen mutantin feministitaktiikka.

    1. Tahdoin vain osoittaa ettette ymmärrä mitään aiheista mistä vaahtoatte. Marco nyt todistaa sen ”skuupeillaan” ja te tahtomattanne olemalla niin ”fiksuja”.

  2. ”aimo mies” on vielä epäuskottavampi kommentoimaan sodan tapahtumia. Samoin kuin dewit, joka ottaa huomioon vain yhden osapuolen teot ja hehkuttaa niitä. Ei paljon näy dewitin jutuissa toisen osapuolen sotatoimia vain venäjän ja nekin ovat suoraan kremliä myötäileviltä medioista. Ei yhtä sanaa Ukrainan onnistuneesta puolustustaistelusta. Olet dewit selvästi valinnut puolesi. Älä yritä muuta väittää. Kirjoitapa yksikin juttu, joka tarkastelisi sotaa molempien sodan osapuolien näkökulmasta. Mutta taitaa olla liikaa vaadittu. Et taivu tasapuolisuuteen.

   1. Valtamedialta voisitte vaatia molempien näkökulmia. Koronasta lähtien vatkamedia veisaa yhtä ainoa totuutta. Ei voi mitään, jos uskot virallisia valheita.

    1. Perkuleen vatkamedia! Ikävää kun on olemassa vain totuus ja sitten sadut joita kukaan ei tahdo levittää..

  3. Armeija ei ole yleviä blondeja varten jotka ovat sinut seksuaalisuutensa kanssa ilman miehiä. Armeija naisille, se tekee naisista miehiä ja miehet synnytystalkoisiin siksi aikaa.

  4. Surkeaa suomennosta. Keeps pressuring = jatkaa painostusta.
   Sitten kun näistä huomauttaa, niin on toksinen persoona…

 2. Essi taitaa olla pridettävä suvakki!

  Miksi Ukrainaa fanitetaan? Mitä ihmeellistä siellä muka on? Maa on täynnä mielisairaita, homoja, korruptiota, huumeita, valenatseja, naton biolaboratioita, aidsia, tuberkuloosia ja ennen kaikkea maalla on esinahaton natsihallinto! Onko järkeä vai ei?!! Jopa ”kiovan aave” paljastui raiskaavaksi homoksi!

  Eiköhän se ole koko ihmiskunnan etu, että alueelle saadaan kuri ja järjestys. Tämä tapahtuu tietenkin denatsifioinnilla!

  Myös Liettua pitää denatsifioida mahdollisimman pian!

  1. Miksi hetkinen fanittaa venäjän totalitaarista hallintoa? Maahan on täynnä sotarikollisia (kadyrov, putin jne.), kotitekoisia natseja. Eiköhän ole ihmiskunnan etu, että venäjän sotarikolliset ajetaan takaisin sinne mistä tulivatkin. Maailmalle on hyväksi, että Ukraina saa rauhassa kehittyä täysivaltaiseksi EU:n jäseneksi. Ja sitä esinahaton kadyrov ja aivoton putin eivät halua, koska demokratiakehitys voi levitä heidän maihinsa. Sehän tarkoittaisi ainakin kadyrovin kohdalla kuolemantuomiota hänen rikoksistaan tsetseenejä kohtaan. Koirakin saisi kunnon rauhallisen kodin, eikä kansanmurhaajan kodissa tarvitsisi asua.

  2. En fanita Ukrainaa. Sehän on eräänlainen suvakkifeministifasistineukkaulan ideologinen jätelava lisättynä vieraan vallan johtajilla. Kansa osittain sotahulluuteen manipuloituja. Varmaa on, että jotkut haluavat tapattaa ukrainalaiset ja venäläiset. Globalistieliitin satanistinen juoni.

 3. Li­säk­si hän kir­joit­taa «vi­hol­li­ses­ta».
  –   On siis tyy­lil­li­nen ase­voi­mien pal­ve­luk­ses­sa ole­va «rin­ta­ma­kir­jeen­vaih­ta­ja».
  –   Tar­koi­tus­kaan ei ole tuot­taa ar­tik­ke­lei­ta so­dan joh­dol­le vaan si­vii­li­vä­es­töä var­ten.
  –   Toi­mit­ta­ja / jour­na­list ni­mi­ke on ha­tus­ta ve­det­ty vain sik­si, et­tä mah­dol­li­sim­man mo­ni saa­daan us­ko­maan hä­nen kaut­taan syö­tet­tä­vään pro­pa­gan­daan.

  Täl­lai­set toi­mit­ta­jat työs­ken­te­le­vät mak­sua vas­taan.
  –   To­del­li­nen mak­sa­ja pei­tel­lään mo­ni­mut­kai­sin jär­jes­te­lyin mai­nos­tu­loi­hin, tut­ki­mus­mää­rä­ra­hoi­hin ja vas­taa­viin «nor­maa­lei­hin» tu­lo­nan­sait­se­mis­vä­li­nei­siin.
  –   Fol­low the mo­ney.

 4. Onkohan tuo transu? Leuka on miehen leuka ja korvannipukat näyttää vähän siltä kuin olisi kukkakaalin alkua…

  1. Kyllä on. Eihän kuin homot, lesbot ja transut ole Sanomalla palkansaajina, ei edes välttämättä ns. töissä, vaan Mediapoolin kautta palkattuina.

 5. H********* tuo on…Näkee jo naamast..Ja ulosanti sen mukaista…
  Paskantoimittajakshan ei pääse enää tässä Jätetunkioss jos ei ole jollain tavalla *********** lähtökohdiltaan..

  Pohtikaa minkälaiseen Yhteiskuntaan tuollaiset Jour***listit lopulta johtaa…

  Täydelliseen Dystopiaan..

  1. Ja tätä sinä julkaiset, mutta kohdallani sensuuri iskee heti. Arvostan! Oikein suoraselkäistä ja johdonmukaista toimintaa. Kotoasi ei ilmeisesti peilejä löydy.

 6. Laittomalle Lehdelle on yritetty sanoa, että yleisesti pohjoisen perimän omaavat varsinkin vaaleat naiset ovat kaikkein hirveimpiä satanisteja.

  1. Se on vain pieni ”hässäkkä” kun Venäjä tykittää 10-20 kertaa enemmän. Ukraina tykittää 5000-6000 kertaa päivässä ja Venäjä tykittää 50.000-60.000 tai jopa 100.000-120.000 kertaa päivässä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*