12 thoughts on “Päivän video: Auki 24/7

 1. Kun eletään hetkessä niin lopputulos on se, mikä on.
  EI ole minun syyni ettei sille perhanalle saa mitään, että nainen on luoutu synnyttämään ja hoitamaan lapsia. Kun se ”palikka” puuttuu naisen elämästä. On hän kuin yhtä palaa auki oleva palapeli, joka on vain melkein valmis. Eikä tämä edes ole mitään sovinismioa vaan selkeä luonnonlaki, jota ei ihminen voi muuksi muuttaa sen enempää kuin estää vuorovesien vaihtumista luoteeksi ja nousuvedeksi!
  Miksi sitten naiset ovat sekaisin päästään, vaikka jotkut ovat päällisinpuolin katseenkinkestäviä. Lasten puuttumista paikataan villakoirilla, liskoilla, rotilla, hiirillä ja jotkut näkevät kunnioitettavasti vaivaa syöttää ja hoitaa linnunpoikanen, joka on pudonnut pesästään. Mutta kun kysymys on ihmisenalusta kohdussa… HEEEENNNKAAARIIII!!!
  Ja onpa vielä niinkin, että kun mies vaatii aborttia kun vahinko on käynyt. Silloin huomaa pahennuksen olevan suuren kun nainen haluiasi pitää lapsen! Kyllä miehet voivatkin olla julmia ja pinnallisia!!!

  1. Lapsiaikuisille siveysvyöt, molemmille sukupuolille. Häpeärangaistukset myös käyttöön, kuten jalkapuut.

 2. Melkein kaikki naiset ovat nykyisin huoria. Ne harvat kunnon naiset menevät jo nuorena naimisiin, jolloin parisuhdemarkkinoille jää melkein pelkästään huoria, joka sitten suututtaa myös ne miehet jotka haluavat sitoutua ja pariutua.

  Harvojen kunnon naisten pitäisi pistää kaikki nämä huorat kuriin, kun pilaavat kaikkien naisten maineen. Ei tästä muuten tule yhtään mitään.

 3. Mun kaveri kerto joka saanut paljon eri pilluja, että pillu olisi yli hypetetty ?

  Pitäskö pitää gallup ?

 4. Miksi tehdä mitään kun ei tarvi. Tuota lusmusekoeerikki, Suomalaisilla on omatunto ja yhdessä rakennamme kuten ei Suomi Rytsä sodassakaan moista aatellu. Jospa oletkin tai olet anarkisti ja ojaan
  EUR lneg

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*