Marco de Wit 27 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut miten Suomen valtamedia vähättelee Ukrainan tappioita jopa enemmän kuin länsimedia.

 

Nato-sanakirja: Motitus = huoltoreittien vaurioituminen

 

 

Suomessa puolestaan Ukrainan tappioita vähättelee kaikista eniten entinen tiedustelupäällikkö Pekka Toveri. Hän ei edes yritä olla objektiivinen, vaan on ihan avoimesti puolueellinen. Venäjä ei koskaan osaa mitään. Vain ukrainalaiset osaavat sotia.

 

Kas mikä sattuma. Henkilö, jolle juonittelu ja valehtelu on ollut päätyönä on myös valtamedian eniten haastatelluin sotapropagandisti.

 

 

Kaiken kukkuraksi Toverin valheet ovat lisäksi paljon vakavampia kuin muiden sotapropagandistien. Kun tarvitaan mahdollisimman suuri ja vaarallinen vale, niin kutsutaan Toveri paikalle.

 

Pedonatottaja Pekka Toveri: Putin ei käyttäisi ydinaseita Nato-Suomea vastaan!

 

 

Viime aikoina Toverille on tullut ongelma: Venäjä ei hänen mukaansa osaa mitään, mutta silti etenee koko ajan. Miten tämän voisi selittää??

 

Yksinkertaista. Mikään Ukrainan tappio ei ole koskaan ”käänteentekevä”. Kyse on vain pienistä taktisista tappioista.

 

 

Viime kuukauden aikana Venäjä on saanut Donbassissa lukuisia läpimurtoja jyräten Ukrainan joukkoja varsinkin Slavianskin (pohjoinen), Popasnajan (etelä) ja Severodonetskin (itä) alueilla. Jopa CNN on useiden päivien ajan kertonut Ukrainan olevan hätää kärsimässä ja jopa varoitellut Ukrainan joukkojen olevan vaarassa joutua jättimäiseen mottiin. Tästä kaikesta huolimatta Toveri EDELLEEN vähättelee läpimurtoja pikku juttuna.

 

Nyt Toveri on jo ihan oikeasti Kummelitasolla. Tätä vauhtia joku tekee hänestä vielä sketsivideon.

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun ja videoon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

40 thoughts on “Pekka ”CIA” Toverin sotapropaganda Kummelitasoa: Ukrainan rintaman murtuminen ”pieni taktinen tappio”!

 1. Ei kenenkään kaveri tussikenraali Marco. Tuo taktinen nero, on jälleen kirjoittanut sekavan todellisuuspohjaa vailla olevan sepustuksen. Ei jatkoon.

  1. Ai valitettavasti ei jatkoon? Vai Olen pahoillani, ei jatkoon? Hevosia salamoita itse kenraali jone nikula sotaharrastaja.

  1. Mistä vapauttaa? Kyl kaikki pitää tehdä itse. Putinia Ei tarvita sotkeutumaan Suomen asioihin. USA ja Venäjä jne suurvallat hevon vittuun, samoin EU ja muut valtiaat. Ei niistä ei ole kuin haittaa kunnon ihmisille.

  2. Suomen ongelma on just nämä makuja, jotka huutavat vierasta ”apuun” Joko lännestä tai idästä. Loppujen lopuksi natottajat ja putinistit ovat yhteisellä agendalla liikkeellä: Suomi kynnysmatoksi jollekin suurvallalle.

 2. Kyllä se Kummelitaso löytyy tästä lehdestä. Päätoimittaja kirjoittaa sketsejä ja sketsihahmot seuraavat ja ottavat jutut tosissan.

 3. Seli seli. Kun huonosti menee, niin ilma on sakeana selityksiä. Milloin aletaan pohtia, mitkä syyt johtivat tappioon.

  Valtamediassa haastateltu suomalainen vapaaehtoistaistelija totesi, että hänellä jäi käsitys ettei homma ole hallinnassa ukrainalaisilla.

 4. Pekka Toveri on yhtä legendaarinen CIA:n vakooja mitä oli Irakin kuuluisa propagandaministeri. ”Rintamat eivät ole kaatumassa. Irak on pian murskaamassa vihollisen. Ei mitään hätää.”.

  1. Peksulla taitaa olla valkoiseen essuun sonnustautuneen isännän veitsi kurkulla. Jos ei julkiset ulostulot pysy linjassa, löytyy Hesarin kassakaapista kyllä uusi muistitikku, jolla tällä kertaa on Pekan käyttäjäroolin takana olevia tiedostoja PV:n asiakirjahallinnasta.
   My o My, kuinka koko pääesikunta onkin saatu tanssimaan kissanpolkkaa Turun muurariveljien baijerilaisviulun tahdissa. Kaikkinäkevä Jumalan silmä taivaassa yksin tietää syyn. Tik tok, tik tok.

 5. Mitä Ukrainan armeijaan tulee niin se on lähinnä pelkkä huono vitsi. Kummeli-armeija. Vuodesta 2014 asti se hyökkäsi 8-vuoden ajan Itä-ukrainan venäläisväestöä vastaan ja sai koko ajan kunnolla pataansa pikaisesti siviileistä koulutetuilta Donbassin ja Luganskin kansanarmeijoilta. Ei pärjänneet sen paremmin natsipataljoonatkaan. Kuinka se siis voisi pärjätä Venäjän armeijalle, joka on faktisesti maailman vahvin armeija tällä hetkellä?. Ylivoimaisesti suurin osa Venäjän sotilaista ja moderneimmasta/tuhovoimaisimmasta kalustosta on edelleenkin Venäjän rajojen sisäpuolella valmiina taisteluun tarvittaessa.

  1. Maksim Gorki jo kirjoitti aikoinaan: ”se että tällaisessa luonnonrikkauksilla ja lahjakkuuksia täynnään olevassa maassa on päässyt syntymään täydellinen anarkia kaikilla aloilla, johtuu maan hengenelämän hädänalaisesta tilasta. Tiede on jossain pimeällä takapihalla, vihamielisen virkavallan silmälläpidon alaisena. Niin kiihkeästi kuin haluaisinkin lausua hyvää tarkoittavan lohdutuksen sanan, karut tosiseikat eivät kuitenkaan salli lohduttamista, vaan on tarpeen sanoa täysin vilpittömästi, että pyrkiessään venäjän henkiseen teloittamisen yksinvalta saavutti miltei täydellisen menestyksen”. Kuinka oikeassa hän onkaan kun katsoo nykypäivän venäjää.

   1. Jussiboykin on siirtynyt salaliittoteoreetikoksi? Väität siis että Venäjää eivät ole hallinneet lahjakkaat venäläiset, vaan vieraat hallitsijat. Mielenkiintoinen teoria.

    Jalostetaan teoriaa eteenpäin. Joku siis käyttää venäläisiä välikappaleina taistelussa ns. länsimaita vastaan heikentääkseen niitä? Vieraat hallitsijat ovatkin hallinneet Venäjää vuosisatoja ( Romanovit ym) ja estäneet venäläisten itsenäistymisen ja kehittymisen länsimaiden mukana Venäjää on aina vaivannut maaorjuus, kommunismi ym. vitsaukset.

    1. Missä kohtaa väitin, että venäjää ovat hallinneet vieraat hallitsijat? Tuo oli suora lainaus Maksim Gorkin kirjoituksesta ja se sopii hyvin nykyvenäjäänkin. Siinä ei ole mitään salaliittoihinkaan viittaavaa. Lue enemmän niin luulet vähemmän. Sinähän olet joskus hehkuttanut venäläistä kirjallisuutta, etkö tunne Gorkin teoksia ja kirjoituksia?

 6. Ylellä ei ole salittua käyttää muuta termiä sodasta kuin Venäjän hyökkäys eikä Suomen valtamediassa ole päivääkään ettei Toveri olisi kertomassa satujansa.

  1. Eikä laittomassalehdessä mene päivääkään, ettei dewit olisi kertomassa omia satujaan venäjän hyökkäyksestä.

 7. Pekka Toverin puoliso on amerikkalainen ilmavoimien everstiluutnantti evp ja työskentelee USA:n Helsingin suurlähetystössä. Läheistä siis yhteistyö on ollut.

  Jos suomalaisille kerrottaisiin raa’at tosiasiat Ukrainan tilanteesta ja mahdollisuuksista, eivät suomalaiaet suostuisi sotimaan. Tosin tosiasioita kyllä on alettu vähitellen tiputella. Nyt näytettiin iltapäivälehdessä videota modernien venäläisten panssarivaunujen letkasta rintamalle ja todettiin, ettei suomalaisten kannata naureskella Venäjän varustukselle. Mediahan on tähän asti luonut kuvaa II MS:n aikaisista romuista, joista löytyy pesukoneen osia.

 8. Tämä nato-pelle ylennettiin heti erikoisoperaation alussa. Eiköhän ylenemisen ehto ollut fanaattinen paskanpuhuminen!

  Käärmesaarella oli TAAS suvakkien epäonnistunut operaatio. Mitä ihme siinä saaressa kiehtoo? Onko natsipresidentin kadonnut esinahka siellä?!!

  Viikonloppuna Venäjä ampui runsaasti ohjuksia suvakkien niskaan. Mitä mieltä mahtaa Toveri olla tästä Venäjän armeijan uroteosta?

  1. Minä en nyt kutsuisi venäjän siviikohteiden tuhoamista miksikään uroteoiksi. Hetkisen sota-analyysit ovat samaa tasoa kuin dewitin. Eli ei siis mitään tasoa ja tietämystä, kopioidaan vain tietyn suunnan propagandaa.

 9. Ei ihme että Suomen skapparit ryyppää koko uransa ajan kun kerran johtajitona on tämän tason henkilöitä. Eihän näitä tovereita ja niiden visioita kestä kukaan selvinpäin.

 10. Länsimaat yrittävät nyt kovasti saada Venäjälle keinotekoisen maksukyvyttömyyden. Ei ole röyhkeydellä rajaa.

 11. Suomalaiset sotilaat ovat kaikki pelkkiä valehtelevia maanpettureita ja pellejä. Kukaan oikea mies ei lähde sotimaan näiden amerikkalaisten ja brittiläisten maanpettureiden puolesta.

 12. ”Minä olen amerikkalaisten asettama suomalainen tiedustelutirehtööri, jonka mukaan Ukraina lähtee aivan kohta vastahyökkäykseen ja murskaa Venäjän.”. Vittu mitä valehtelevia pellejä kaikki suomalaiset ”sotilaat”.

 13. Kuolisitko sinä tämän valehtelevan ja epäpätevän Toverin ja Karin käskystä Yhdysvaltojen, Iso-Britannian ja Israelin puolesta?

 14. Toveri, Kari ja kaikki muut suomalaiset”sotilaat” ovat kunnon valehtelevia valtakunnan pellejä. Näistä ei ole minkäänlaista hyötyä tavallisille ihmisille. Valehtelevat vain ammatikseen ja vielä suomalaisille.

  1. Ne on koulutettu hyvin CIA:n toimesta. Ei niillä ole omaa maata eikä kansaa, ovat vain eliitin palkattuja agentteja.

   Kansallisvaltio on tarkoitettu normitaviksille. Eliitti on sen yläpuolella.

  1. Kuten myös Sauli ”Kummelipelle” Niinistö, jolle kaikki nauravat selän takana. Taas hävettää olla kusetettava suomaalainen.

 15. Sehän on vain Hyvää että Venäjä paljastaa Minkälaisia Paskiaisia pyörittää tätä Tunkiota..

 16. Menkää Juuta ****tuubin ”Futucast” Gayparade kanavalle katsomaan Pikku Toverin ******* *********..

  Paljon kriittisiä kommentteja…Odotetusti…Salaperäisesti hävinneet..

 17. Pahempi unelmoija kuin Ruotsin siirtomaaisännän puuteripäät Suomen alennuksen aikoina.
  En puhuisi edes rahasta tuollaista paskaa. Kuvaa sitä henkistä alennuksen tilaa, joka Lännessä ja Suomessa vallitsee.
  Se on varmin tae päästä ”Saksa vuonna nolla” tilaan. Vain täydellinen erkaantuminen reaalimaailmasta vastaa itsetietoisen määrätietoista syöksymistä vuoren jyrkänteeltä pohjattomaan rotkoon.
  Suomen kenraalikunnan ja Vihreän eduskuntaryhmän voisi vaihtaa päittäin eikä kukaan huomaisi mitään!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*