Marco de Wit 27 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Konservatiivit riemuitsevat ympäri maailmaa Amerikan korkeimman oikeuden uusimmasta päätöksestä, jossa mahdollistettiin satanististen ihmisuhrien kieltäminen. Päätöstä on ennakoitu jo pari kuukautta, joten tuomareita on uhkailtu kaikin keinoin. Yksi tuomareista yritettiin jopa tappaa, vaikka valtamedia ei siitä juuri tiedottanutkaan. (Valtamedian toimittajat taatusti salaa kirosivat salamurhaajan epäpätevyyttä.)

 

Kaikesta painostuksesta huolimatta tuomarien valtaenemmistö ei kuitenkaan perääntynyt, joten tällä viikolla satanistisia ihmisuhreja rajoittavasta päätöksestä tuli virallinen.

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

Harva konservatiivi uskaltaa kuitenkaan analysoida tilannetta loppuun asti.

 

Ensinnäkin on selvää, että päätösvallan siirtäminen satanistisista ihmisuhreista Amerikan osavaltioille tulee pelastamaan miljoonia lapsia. Eikä vain Amerikassa, vaan ympäri maailmaa, kun kaikkialla konservatiivit alkavat päästä niskan päälle.

 

Toiseksi saamme tästä kaikesta pitkälle kiittää juutalaista äärisuvakkituomaria, Ruth Ginsburgia. Hän ei nimittäin suostunut menemään Obaman aikana eläkkeelle, koska pelkäsi Obaman nimittävän hänen tilalleen hieman maltillisemman ja nimenomaan ei-juutalaisen suvakkituomarin.

 

 

Toki Obamakin oli äärisuvakki, mutta piti silti järjettömänä, että Amerikassa on 2 prosenttia juutalaisia, mutta korkeimmassa oikeudessa 30 prosenttia juutalaisia! Demokraattipuolueen neekereille käy kyllä, että juutalaiset ovat heidän liittolaisiaan ja rahoittajiaan, mutta eivät sentään hyväksy juutalaisten ylivaltaa.

 

Niinpä Obama olisi halunnut nimittää korkeimman oikeuden tuomariksi jonkun suvakin kiintiöneekerin. Tämä ei kuitenkaan käynyt Ruthille, joka äärisuvakismistaan huolimatta vaati, että korkeimpaan oikeuteen pitää aina nimittää OIKEASTI päteviä henkilöitä. Tämän takia Ruth myös niin paljon kaveerasi varsinkin äärikonservatiivisen korkeimman oikeuden tuomarin, Anthony Scalian kanssa.

 

Juutalaisille tyypilliseen tapaan Ruth kunnioitti vain oikeasti älykkäitä ihmisiä, jotka pystyvät väittelemään kunnon argumentaatiolla. Ruthin mielestä kiintiöt toki sopivat tavalliselle karjalle, mutta eivät sentään korkeimpaan oikeuteen.

 

 

 

 

Niinpä Ginsburg päätti odottaa, että juutalaismyönteisempi Hillary Clinton tulisi presidentiksi. Mutta sitten yllättäen Trump voittikin presidentinvaalit.

 

Trumpin valtakaudella sitten jännitettiin, että kuoleeko Ruth vai ei.

 

Juutalaistuomari Ruth Ginsburg jatkaa mädättämistä toinen jalka haudassa

 

 

Suoranainen lääkärien armeija yritti epätoivoisesti pitää Ginsburgin hengissä. Se ei kuitenkaan auttanut, vaan Ginsburg kuoli loppusuoralla eli vain pari kuukautta ennen Trumpin kauden loppua.

 

Juutalainen suvakkituomari Ruth Ginsburg kuoli vihdoinkin!

 

 

Ginsburgin kuoleman jälkeen Trumpille tuli kova kiire etsiä konservatiivinen tuomariehdokas korkeimpaan oikeuteen, jotta sinne saataisiin konservatiivienemmistö. Trump päätti pelata varman päälle eli etsiä mahdollisimman konservatiivisen tuomariehdokkaan. Aiemminhan republikaanienemmistö oli aina murtunut konservatiivituomarin loikattua demokraattisten mädättäjien puolelle. Niinpä Trump päätti olla jättämättä mitään sattuman (ja mädätyksen) varaan. Trumpin lopullinen valinta, Amy Coney Barett oli ihan julkisesti niin äärikonservatiivi, että uskoi sydämestään patriarkaattiin.

 

Demokraatit olivat tietysti raivoissaan, mutta aseettomia, koska eivät uskaltaneet kunnolla kritisoida naista. Lisäksi Amyn elämä oli ollut niin puhtoista, että tehokkainkaan yksityisetsivä ei löytänyt hänestä mitään likaa. Ei edes parkkisakkoja.

 

Luonnollisesti demokraatit sitten yrittivät lavastaa ja keksiä Amyn tehneen jotain kauheaa, mutta lavastusyrityksiä ei kukaan uskonut. Ei edes demokraatit, jotka sitten lopulta luovuttivat. Näin abortteja kiihkoisasti vastustaneesta Amysta tuli korkeimman oikeuden tuomari.

 

 

Satanistit ahtaalla: Sydämenlyönti-aborttilaki läpi Texasissa!

 

 

Tosin nainen on silti nainen. Niinpä tuomariksi tultuaan Amy heti puukotti Trumpia selkään. Eli ei uskaltanut puolustaa tätä Bidenin vaalivilppiä vastaan, vaikka esim. Thomas ja Alito olisivat niin halunneet tehdä.

 

Korkein oikeus kieltämässä myöhästyneet postiäänet?

 

 

Yhdessä asiassa Amy ei ole kuitenkaan pettänyt: Satanismin torjumisessa. Niinpä kaikki arvasivat, että Amy tulee tekemään kaikkensa, että feministien satanistiset ihmisuhrit kiellettäisiin.

 

Satanistit ahtaalla: Enemmistö USA:n osavaltioista poistamassa laajan aborttioikeuden!

 

 

Lopullinen päätös ei pelkästään siirtänyt päätösvaltaa osavaltioille, vaan avasi portteja myös muille tuleville satanismin kielloille. Suomalainen valtamedia on tietysti aivan kauhuissaan.

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

Kaiken kukkuraksi äärikonservatiivit ovat oppineet suvakeilta yhden asian: Älä koskaan pysähdy, vaan jatka painostusta ikuisesti. Vaadi aina vain enemmän. (Koska niin vastapuolikin joka tapauksessa tekee.)

 

Niinpä moni konservatiivivaltio on alkanut laatimaan matkustuskieltoja aborttia yms. satanismia suunnitteleville.

 

 

Käytännössä tämä tulee johtamaan upeaan tilanteeseen: Suvakkien on pakko täysin muuttaa POIS republikaanivoittoisista osavaltioista. Samalla se tietysti myös lopettaa satanistisen ongelman: Ääritörkeät suvakit ovat paenneet OMISTA mädättämistään valtioista, kuten Kaliforniasta republikaanisiin osavaltioihin, joissa he sitten alkavat äänestämään demokraatteja. Näin suvakit ovat vähitellen mädättämässä myös republikaanivaltioita, kuten Texasin.

 

Onneksi ongelma voidaan ratkaista tiukilla osavaltioiden lailla, kuten esim. aborttikielloilla, aborttimatkustuskielloilla, jne. Sosiaalisella lainsäädännöllä tehdään siis suvakkien elämä sietämättömäksi republikaanivaltioissa. Näin Amerikan osavaltiot tulevat eriytymään toisistaan ja lopulta eroavat kokonaan liittovaltiosta. Tämä eli sekessionismi/separatismi on juuri se LOPULLINEN RATKAISU mikä mahdollistaa vapauden ja rauhan leviämisen.

 

 

Amerikan liittovaltion hajoaminen tulee nimittäin tekemään republikaanivaltioista suoranaisia taloudellisia ja sosiaalisia paratiiseja, kun loisivista ja mädättävistä demokraateista on päästy eroon.

 

Samalla myös vapaus tulee mahdolliseksi, koska jokainen voi sitten itse päättää millaisessa yhteiskunnassa haluaa asua!

 

Lopulta myös useimmat demokraatit muuttuvat republikaaneiksi, kun huomaavat käytännössä kuinka paljon parempaa elämä on republikaanivaltioissa.

 

Kuvassa linkki CNN-videoon

 

 

Lisäksi vapaus tulee mahdolliseksi myös koko maailmassa, kun Nato hajoaa ja Amerikan sionistinen dollari-imperialismi loppuu! Maailmasta tulee moninapainen, jolloin kansoista tulee vihdoin itsenäisiä ja kulttuurimarxismi tuhoutuu. Päästään vihdoin rauhaan ja vapauteen!

 

USA delenda est

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Pelastaako äärisuvakkituomarin kuolema miljoonia lapsia? Vapaus ja maailmanrauha!

 1. On se sairasta, kun asuinpaikka pitää valita sen perusteella, että muka voi vaikuttaa tuleeko osavaltiosta demokraatti- tai republikaanienemmistöinen.

  Amerikkalaiset ovat juuretonta porukkaa. Vain suomalaiset ovat pahemmin aivopestyjä ja median vietävissä ilman omaa ajattelua.

  Mikä menee läpi USAssa menee läpi kaikkialla lännessä. Mitä isot edellä, sitä pienet perässä.

 2. Suomen osalta mennään vielä alamäkeä; siitä hallitus pitää huolen: juhannuksen tienoilla etenevät lakiehdotukset He 99 – 104 / 2022 vp ( lähde eduskunnan sivut ) … yrittäjien YEL-järjestelmän kautta kupataan lisää rahaa julkiseen talouteen; useita maahanmuuttolakeja muutetaan; pankeille luodaan vara/hätä – serverijärjestelmä, koska KAIKKI Suomen pankkiserverit ovat ULKOMAILLA ? ( lukekaa julkista eduksunnan tietoa ).

  Samalla digi-id etenee; tällä lailla annetaan ulkopuolisille tahoille pääsy kaikkien Suomen kansalaisten pankkitietoihin !

  Pyydän nyt vaihtoehtoista mediaa julkistamaan näiden lakietitysten sisällön KOKO KANSALLE ; kiitos.

  1. Ja jenkkien ensisynnyttämisen keskimääräiseksi iäksi tuleekin 15-vuotta. Toisaalta, sehän tekee varmaan hyvää jenkkien taloudelle…

 3. Abortti on suurin synti, jonka satanistit ovat luoneet ihmiskunnalle!

  Nyt kun jenkeissä näitä lakeja aletaan muuttaa asiallisemmiksi, niin eiköhän olisi aika palauttaa vanhat kunnon rotuerottelulait?

  Ainakin BLM ja antifa täytyy kriminalisoida!

  1. Siinähän se tuli: laittomanlehden ja dewit koko agenda ja mikä on kaiken sen kirjoittelun taustalla, mitä dewit julkaisee. Kaiken takana on johtoajatus patriarkaalisesta ja rotuerotteluun perustuvasta yhteiskunnasta, jossa sallitaan vain yhdenlainen ajatussuuntaus, kaikki muu täytyy kitkeä pois. Tietyt itseään parempina olevat valkoiset miehet pitävät valtaa ja määräävät ketkä voivat toimia yhteiskunnassa. Siellä ei ole sijaa moniarvoiselle yhteiskunnalle. Siellä ei ole sijaa muunvärisille, vammaisille, tai heistä poikkeaville ihmisille. Tämähän on ilmiselvää natsipropagandaa ja siksi onkin hassua, että julistatte denatsifikaatiota. Tämän logiikan mukaan teidän pitäisi ensin tuhota itsenne. Mutta mikään looginen ajatteluaan ei ole teidän vahvin puolenne. Teidän nykyajan sankareitanne on trump ja putin ja julistuksenne ovat kopioita white supremisist sivustoilta. Hetkinen on dewitin keihäänkärki tässä julistuksessa. Keihäänkärki on vain kovin tylsä.

   1. Näetkö sinä jossakin moniarvoisen yhteiskunnan? Sehän vaatii sen että olisi vaihtoehtoja. Kaikki on ohjattua ja säänneltyä ja nokkimisjärjestys. Yhteiskunta Ei ole moniarvoinen.

   2. Mitä vikaa rotuerottelussa esim. ”apartheid” muka on? Israelissa on tehokkaat rotulait!

    Vastustatko denazifikaatiota?!!

    ”moniarvoinen yhteiskunta” on suvakkien salaliittoteoria!

    1. Onhan Suomessa piiloapartheid. Suomalaisia valkoisi aheteroita sorretaan koko ajan ja heistä tehty lainsuojattomia orjia 1800-vuosisadan Q-merikan malliin.

     No mikäs ongelma siinä on? Eikös Suomessakin pidä olla laillinen piiloapartheid? Kiitos ulkoa ohjatulle puoluemafialle. Kohta hallitus muodostuu ulkomailla syntyneistä vähemmistöistä noin 10 vuoden kuluttua, kuten Ruotsissa ja Norjassa jo on. -ja loput on cityhelsinkiläisiä pridehomoja.

     Paitsi jos Putin Ei ehdi puuttua sitä ennen suomalaisten himohomosteluun. Putin Ei tykkää pridenatohomostelijoista liian lähellä Venäjän rajaa.

   3. De Wit kirjoittaa Hetkinen!-nimimerkillä kaikista kipeimmät kommentit. Ne kommentit mitä se ei omalla nimellä eikä edes ”nimetön”-nimimerkillä uskalla julkaista. Raukka kun elättelee vielä toivoa siitä että pääsisi politiikkaan joskus mukaan.

   4. Mene Etelä-Afrikkaan, siellä se onni on!!! Mustat ovat vallassa ja valkoiset haudassa!!!
    Mutta täällä sitä vain kitistään!

 4. Täytyy oikein ihmetellä miten Suomen kansakin menee mukaan tuohon USA:n öyhötykseen. Eihän aborttia kielletty. Sen käyttöoikeutta vain rajoitettiin.

  Aina on lääketieteelliset perusteet saada abortti. Mutta aborttia ei enää saa käyttää ehkäisynä. Ja toisaalta, se asettaa esim. ruokateollisuuden uuteen asemaan koska se ei enää saa esim. juomiaan varten ”kudosnäytteitä” abortoiduilta sikiöiltä. Joka on miljardibusiness nykyään. Ja esim. näille ”ikuisesti nuori” globalisteille ei tule enää jatkossa niin paljon kantasoluja kuin ennen, joten ne kuolevat nurempina. Tai no… kyllä niitä niille jatkossakin löytyy.

  Saattaa olla että nämä ”kudosnäytteiden toimittajat” jatkossa muuttavat tehtaansa sinne missä abortin käyttäminen ehkäisynä on jatkossakin sallittua.

  1. Täytyy olla melkoinen idiootti, jos aborttia käyttää ehkäisyn asemesta. Mutta idiotismi onkin valta-aate nykyään. Käyttäkää ehkäisyä tai olkaa nussimatta, jos äly Ei riitä kantamaan seurauksia.

 5. Se kumma ettei, täällä eu vastaan möykätä, koska täällä jokainen maa saa määritellä abortti lait. Republikaanivoittoisista osavaltioista useimmat tulee laatimaan aikalailla eu valtioiden vastaavia lakeja kanssa, jo Mississippin 15 viikon aborttilaki on sallivampi kuin Itävallan, Ranskan, Espanjan, Irlannin, Saksan ja Italian lait, jotka kaikki kieltävät abortin 12–14 viikon kuluttua.
  ps. tämän saman mielipiteen lähetin Hs, ei julkaistu, miksi?

  1. Olet Sanomalle nobody, jos Ei ole kahta tohtorintutkintoa suoritettuna, hyvä virka kansainvälisessä yliopistossa ja verkostot valtamediaan kunnossa.

 6. Taitaa olla de wittunaaman toiveajattelua. Sinällään jännää, että de wittunaama kannattaa valtion oikeutta säädellä ihmisen kehoa ja liikkumista, sehän tulee tuosta selväksi. Unohtaa tosin kertoa, että suurin osa niistä republikaanisista osavaltioista on konkurssin partaalla, ja monessa niistä puuttuu alaikäraja avioliitolle, tarkistakaa vaikka. Haukaahan tässä on se, että pahiten tämä vaikuttaa köyhiin etnisiin ryhmiin, eli republikaanit pääsevät tuossa 15 vuoden kuluttua ihmetelemään, että miksikäs täällä meillä olikaan niin paljon köyhiä afrroamerikkalaisia ja latinoita ja miksi me joudutaankin muuttamaan muurien taakse… #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*