Marco de Wit 29 kesäkuun, 2022

 

Laiton Lehti on kertonut, että Suomella on niin kova kiire Natoon, että valtamedia syytää enemmän valheita Ukrainan sodasta kuin mikään muu media maailmassa.

 

Pekka “CIA” Toverin sotapropaganda Kummelitasoa: Ukrainan rintaman murtuminen “pieni taktinen tappio”!

 

 

Laiton Lehti pyytää kuitenkin anteeksi. Sekään ei tajunnut kuinka suuri ero on länsimedian ja Suomen valtamedian välillä. Suomen valtamedia on niin sairas valehtelija, että sitä on vaikea käsittää. Ensinnäkin Suomen valtamedia kieltäytyy puhumasta Ukrainan sodan rintamatilanteesta. Kaikki sotauutiset liittyvät pakotteisiin tai muihin epäsuoriin asioihin eikä sanaakaan sanota mitä itse RINTAMALLA oikeasti tapahtuu. Edes rintamakarttoja ei näytetä.

 

Länsilehdistökin koko ajan vähättelee Venäjän rintamamenestystä, mutta ei sentään kehtaa kiistää sitä. Tässä muutamia esimerkkejä parin päivän ajalta.

 

CNN ihan avoimesti myöntää, että on tapahtunut käännekohta. Venäjä on varmistanut asemansa etelässä ja etenee voimalla Itä- ja Länsi-Donbassissa. CNN myös myöntää Venäjän parantaneen logistiikkaansa ja komentosuhteitaan samalla kun Ukrainan hyökkäysdronet on saatu kuriin.

 

Kaiken kukkuraksi CNN myöntää, että JÄTTIMOTTI on lähellä Itä-Donbassissa.

 

 

 

CNN myös kertoo miten amerikkalaisetkin ovat menettämässä uskoa Ukrainan sotamenestykseen. Osa Bidenin neuvonantajajista neuvoo hyväksymään sen, että Ukraina tulee menettämään paljon alueitaan.

 

Kuvassa linkki CNN:n juttuun

 

 

 

Eikä tässä kaikki. Viime päivänä myös ukrainalaiset itse ovat alkaneet myöntämään olevansa hätää kärsimässä. He jopa myöntävät jättimotin vaaran Itä-Donbassissa.

 

 

Kuvassa linkki CNN:n juttuun

 

 

Ukrainan sotilaat ovat myös luopuneet hullunylpeästä asenteestaan ja myöntävät nyt tosiasiat.

 

 

 

Mietipä. Jopa sotaa käyviltä ukrainalaisilta saa todempaa tietoa kuin Suomen valtamediasta, joka elää ihan omassa universumissaan. Pekka Toverikin lupaa ukrainalaisten vastahyökkäyksen alkavan minä hetkenä hyvänsä.

 

Mitähän Suomessa tapahtuisi, jos joku valtamedian toimittaja uskaltaisi vain toistaa CNN uutisia? Tulisiko saman tien potkut ja syyte valtakunnanvainoajalta vihapuheesta?

 

Ihan oikeasti. Ajatelkaa kuinka noloa. Jopa ääripuolueellinen CNN on paljon rehellisempi kuin Suomen seinähullun puolueellinen valtamedia. Millä tasolla suomalaisten pitää olla, että hyväksyvät valtamedian jatkuvat naurettavat valheet? Tuskin menisi läpi missään muussa maassa.

 

 

 

Tämä kaikki herättää yhden kiusallisen kysymyksen. Uskooko Sauli Niinistö valtamediaa vai tajuaako hän sen valheet? Toisaalta uskoihan Niinistö myös Erdogania, kun tämä keväällä sanoi hyväksyvänsä Suomen Nato-jäsenyyden.

 

Suomalaisilla on erikoinen yhdistelmä äärimmäistä naiviutta ja äärimmäistä emävalehtelua. Toisaalta tämä on loogista keräilijä-metsästäjäkansoille: Alistuvaa ja naivia kansaa voidaan helposti huijata emävalheilla. Ei kansa suutu.

 

Vaikka kansa tajuaisi olevansa emävalheiden kohteena, niin ei se muuta mitään. Kansa joka tapauksessa alistuu siihen mitä herrat sanovat. Mitä suuremmat emävaleet, niin se vain kertoo herrojen vallasta, joten parempi uskoa mitä sanotaan.

 

Suomalais-ugrilaisille keräilijä-metsästäjäkansoille totuus on relativistisempi ja kommunistisempi käsite kuin propertaristisimmille indoeurooppalaisille paimento- ja maanviljelijäkansoille. Niinpä suomalaisten näkökulmasta oman heimon totuus on se oikea oli se sitten kuinka hullu tahansa.

 

 

 

Tässä videossa on äärimmäistä vihafaktojen latomista. Donbassista on tulossa kaikkien mottien äiti.

 

 

 

 

39 thoughts on “CNN: Ukrainan pääjoukot joutumassa jättimottiin. Pekka Toveri ja Suomen valtamedia hiirenhiljaa!

 1. Näin massiivista valehtelua ei pysty selittämään millään muulla kun sillä että Suomea ollaan viemässä sotaan hyvin nopealla aikataululla.

  Kohderyhmä millä nämä valheet vielä menevät läpi pienenee päivittäin, ainakin täällä maaseudulla väki on viimeisten viikkojen aikana herännyt tilanteen vakavuuteen. Täysin kestämätön poltto-aineen hinta ja jok’ikiseen pikkukylään massoittain tunkeutuvat ”pakolaiset” on avannut silmät niiltäkin jotka eivät mediapoolin sotapropagandaa seuraa.

  Jokainen täyspäinen ymmärtää että nyt on piru merrassa. Tämä hulluus tulee päättymään erittäin ikävästi.

  1. Tänne tulee nyt jostakin ihan käsittämättömän paljon vierasta jengiä. Valvooko Suomen rajoja enää kukaan? Mitä kautta niitä tulee?. Ei ainakaan virallisten rajanylityspaikkojen kautta. Onko kellään tietoa?

    1. Åprkl.Lopeta vittuilu. Sinä et edes liiku minnekään neljän seinän ja varmaan olet sokeakin. Silmät näkee mutta näköhermo ei vie kuvaa aivoihin, niin että kykenisit pukemaan havaintoja verbaalisen muotoon. Stanan kovapäinen idiootti.

 2. Pääjoukot ja monesko jätti/murskamotti nyt on jo Marcon mukaan menossa? Mielestäni tämä on kuudes kerta kun kaikki motitetaan ja Venäjä voittaa. Korjaisit varmaan jos olen väärässä, mutta kun sinullla on vaikeuksia tutkia arkistojasi. Linkki juttuun ei toimi, tai toimii ehkä, mutta kun ei viitsitä kertoa koska juttu on julkaistu niin ei löydä aikajanalta. Päätoimittajalin on kolmesta uutisesta näköjään leiponut mieleisensä tarinan ja päälle ripaus Kremlin karttavideota ja fiksu yleisöhän nielee kaiken.

  Täysin uskottavaa. Jännä että tällä kertaa Marco sitten lainaa valemedian lähteitä, jotka valehtelevat aina kaikesta..

  Onnea myös harvoille reserviläisille, joita täältä löytyy. Siirrytään kohta Naton vahvuuteen. Onneksi olkoon kaikille! Tästä Marco ei sitten jaksanut kirjoittaa juttua.

  1. Turkilla on nyt antiterroristinen operaatio käynnissä, eli dekurdifiointi!

   Nyt Suomen täytyy osoittaa uskollisuutensa ja solmia Turkin kanssa isäntämaasopimus ja tämän jälkeen maahamme saapuu Turkista harmaita susia ja antiterrorismin asiantuntijoita suorittamaan puhdistuksia. Jos kaikki menee nappiin, niin vuoden loppuun mennessä Suomessa ei ole enää yhtään kurditerroristien kebabpizzeriaa! Kurdien suorittamat veropetokset, katumellakointi, huumekauppa, ihmiskauppa ja yleinen sikailu myös loppuu kuin seinään!

   Jotta Turkin johtaja saadaan pysymään hyvällä tuulella, niin Suomen on lähetettävä erikoisjoukkoja suorittamaan dekurdifiointia Turkin terrorismin vastaiseen operaatioon kurditerroristien alueelle. Näin suomalaiset sotilaat saavat erittäin tärkeätä kokemusta terroristien eliminoinnissa!

   Itse olen valmis vapaaehtoiseksi kurditerrorismin vastaisessa operaatiossa. Voin vinkata Harmaille susille muutaman kurdien kebabpizzerian ja parturin! Olen jo nuhdellut muutamaa oletettua kurdiperhettä puistossa, koska heidän lapsensa metelöivät ja käyttäytyivät epäasiallisesti. Tämän jälkeen mahdolliset kurdit häipyivät puistosta kurin ja järjestyksen palatessa. Puisto-operaatio siis sujui täydellisesti!

   1. Voi voi nyt on kuuma ilma pehmittänyt pöydänpäästrategin pään. Olen jo nuhdellut… tähän kohtaa höhönaurua. Hetkinen (dewit) keksii kokoajan uusia sanoja. Minäkin keksin dedewitsaatio, dehetkisaatio, dekudarovisaatio, deputinisaatio, deaimomiessaatio, denimetönisaatio, deduttonisaatio

  2. Onnenne on mennyt reserviläiset. Miettikää nyt helevetin tarkkaan tuo asia. Moni satanisti- natottaja houkuttelee teitä liittymään riveihinsä, kuten tuo hörhöilevä pikkuilkimys ”Oikea Nimetön” . Pitäkää pää kylmänä. Naton hybridivaikuttajat johtavat teidät harhaan.

  3. Mä taas just mietin että kun CNN valehtelee aina vähintään puolet, niin todennäköisesti sota on jo päättynyt Ukrainan tappioon ja Putin järjestänyt puolueettomat vaalit Ukrainalaisille.
   Todennäköisesti Juhannuksen aikoihin Venäjä alkoi jo kotiuttamaan joukkojaan.
   Pitää suhtautua aina varauksella noihin koukkunokkien medioihin.

 3. Jumalallinen Venäjän armeija iski myös urhoollisesti ostoskeskukseen. Ilmeisesti tuo ostoskeskus sijaitsi aivan keskellä päärintamaa täynnä vihaisia tappajanatseja ja ammuksia. Muussa tapauksessahan se olisi sotarikos ja niitähän arvostettu Venäjä ei tunnetusti tee.

  Nämä linkit sen sijaan toimii:
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/zelenskyi-tuomitsee-ostoskeskukseen-tehdyn-iskun-terrorismina/8459284#gs.4vte2z
  https://9gag.com/gag/aogo0ee

  1. Hei! Zelensky on tanssiva homo! Taas yksi naton asevarasto on tuhottu ennen kuin se päätyi rintamalle. Tietenkin tässä yhteydessä myös denazifioitiin militantteja!

 4. Pullaa ja kaljaa Kelasta, amerikkalaista viihdesaastaa verkosta sekä mediasta vakuuttelua, että olemme maailman paras kansa. Mitäpä sitä metsästäjä-kalastajakeräilijä muuta tarttee elääkseen rennosti ilman maailman murheita mielessään. Tosin ne kalavedet on globaalikaivosteollisuus pilannut ja keräilykin on enää tölkkipanttien keräilyä vihreän eliitin kakaroiden festareilla. Eipä niitä riistaeläimiäkään riitä kaikille ja poliisi on vienyt aseenkantoluvat, mutta voihan sitä liittyä reservijärjestöön, niin pääsee jopa ilmapistoolilla ampumaan kymmenestä metristä tarkkuutta. Eihän metsästäjäkeräilijälle ruutiaseita tarvitse antaa, kun ei ole kunnon riistaakaan. Ampuu kännissä suuttuessaan vaikka ärsyttävää naapuria. Kyllä ampumissimulaatio riittää. Ja unelmoida USA:n tukikohdista ja ydinaseista sekä katsella amerikkalaisia sotaelokuvia vaikka Vietnamista, kuinka amerikkalaisystävämme tuhosivat huumepäissään uljaita aasialaissiviileitä satoja tuhansia aivan silmittämällä väkivallalla. Agent Orange tuhosi riisiviljelykset, muistaako joku vielä ne siviilituhot Vietnamin sodassa?

  On se nyt hyvä kun Hyvä Herramme USA suojelee nyt meitä, se tekee aina vain hyvää, jopa omille asukkailleen Ja on se hyvä kun pääsimme ihan meiltä kysymättä hienon lännen sotilasyhteisön tukijäseneksi (sarkasmia). Kohta nuoret miehet pääsevät jumppaamaan täydessä varustuksessa ihan ulkomaille asti, muutenhan täältä muut ei kohta pois pääsekään. USA rock and rules. On se hienoa olla taas häviäjän puolella…

 5. Vielä kun Laiton Lehti itse alkaisi katsomaan asioita siitä vinkkelistä että KAIKKI osapuolet ovat mukana NWO/The Great Reset/UN Agenda 21/2030 agendassa, ei tarvitsisi niin kovasti päivitellä ja ihmetellä erinäisiä asioita. Venäjän suurimmat liittolaiset ovat Israel ja Kiina. Siis se Kiina jonka sosiaalisen pisteytyksen mallia ja totaalikontrollia/kommunismia ollaan nyt ajamassa niin meille kuin koko maailmaan. Vihollisia? Juupajuu.

  Ei tarvitse kuin katsoa kuka masinoi taustalla niin Bolshevikkien vallankumousta kuin vaikkapa Hitlerin valtaannousua niin tajuaa että KAIKKI sodat ovat olleet samojen tahojen masinoimia. Putin on osa juonta siinä missä muutkin maailman johtajat, se Great Reset tulee Venäjällekin. Niinistö täysluopio ollut varmaan syntymästään asti.

  1. Kaikki kopiodaan ateistijuutalaisilta. Kaikki typerykset eivät tajua mistä trendikkäät agendat ovat peräisin. Eliittiateistijuutalaisten ajatushautomoista USA:sta ja Israelista.

 6. Noh, jahka Donetsk ja Luhansk ovat kokonaan vapautettuja natseista niin katsotaan paljonko viljaa jäi ukraianalaisille syötäväksi kun länsi ottaa omansa ”aseavustaan” ja ”kenraaliensa strategioista”. Myös palkkasoturien 15-18 000$/kk palkka pitää maksaa.

  Ukrainan ylimielisyys tuli niille kalliiksi jo yksistään taloudellisesti. Mutta maailman rauhan kannalta, ne kaikkein agressiivisimmat kuolivat. Ja se on hyvä se.

  Saas nähdä tuleeko Femeniläisistä äitejä että syntyisi lisää poikalapsia.

  1. Jaaha. Poikia synnytetään siksi, että heidät tapatetaan ?Miltä vuosituhannelta e. kr. tuo ajatus on peräisin? Naiset ovat synnytyskoneita ja pojat tykinruokaa… Taitaa olla peräisin joltain lähi-idän paimentolaisheimolta? Ei edusta eurooppalaisia arvoja.

 7. Donbassissa on käynnissä täydellinen verimässäily ja denazifiointi! Taas eilen on jäänyt kiinni ulkomaalaisia palkkasotureita ja heidät tietenkin teloitetaan myöhemmin demokraattisen sotarikosoikeudenkäynnin jälkeen.

  Iskut Nikolaeviin ja Harkovaan ovat kiihtyneet! Denazifioivat ohjukset lentää yötä päivää!

 8. Tuo kartta- analyysi vaikuttaa niin mahtavalta että uskon Venäjän kenraalienkin sitä katsovan pöytiensä ääressä.

  Kun katsoo kuvia tuosta tuhoutuneesta ostarista niin näkee että se on tuhoutunut tulipalossa eikä räjähdyksestä. Katto on romahtanut mutta seinärakenteet ovat pystyssä (?) Ukraina käyttää tuota vain propagandassaan ja mikäs siinä. Sodankäyntiin kuuluu tuokin.

   1. Sinun ”silminnäkijä” todistuksiin ei voi uskoa. Ei niihin usko naapurin Erkkikään, joka on sentään menestynyt tuotantotalouden diplomi-insinööri eikä mikään Kelan rahoilla elävä Oikea nimetön -luuseri.

  1. Olet asian ytimessä, nyt on VÄLITTÖMÄSTI syytä aloittaa henkilökohtainen valmistautuminen ensi talveen. Mitään valtiotason ratkaisua ei ole eikä sellaista myöskään tule -päinvastoin, Suomen ns.”eliitti”-maamme rajojen ulkopuolelta annettujen käskyjen mukaisesti- ajaa meidät ennennäkemättömään tilanteeseen. Jo pelkästään nykyinen energian hinta pysäyttää Suomen viimeistään syksyn aikana.

   Nyt on tärkeintä tunnustaa itselleen tulleensa kusetetuksi ja alkaa toimimaan mahdollisimman irtaantuneena sinua itseäsi vastaan ryhtyneestä systeemistä. Maaseudulla tilanne on onneksi ymmärretty jo aikoja sitten ja valmisteluja on tehty. Saa nähdä mitä nämä globalistiperkeleet juoksupoikineen vielä keksivät, positiivista on kuitenkin se ettei täällä enää kukaan usko siihin valheeseen että katastrofaalinen tilanne olisi ukrainan ”sodan” aiheuttama.

   1. Mitään sotaa ei ole. Kaikki on Jollywoodin käsikirjoittajien kirjoittamaa ja Naton lavastamaa surkeaa teatteria. Muutahan ne eivät halua kuin tappaa suomalaiset, varastaa omaisuus ja tuhota elinympäristö.

   2. Energian hinta nousee koko ajan, korot nousee, paikkoja ei kohta makseta ajallaan, saattepa nähdä. Natottajasuvakkipäättäjiä ei voisi vähempää kiinnostaa suomalaisten eläminen paitsi siinä mielessä miten vielä voisivat enemmän lypsää ja alistaa. Ukrainalaispakolaisetkin haluavat pois tästä EU:n persereiästä, jossa on täysin hullut päättäjät.

  2. Nyt kannattaakin kaataa sopivan kokoisia mäntyjä ja kaivaa kuoren alta nilaa kuivatettäväksi leipäjauhojen jatkeeksi. Nilaa ne tuhohyönteisetkin syövät. Roskiksista dyykata ruoantähteitä, joita mamuilta on jäänyt yli. Se on suomalaisen osa Suomessa.

   Suomi on Naton survival camp tosielämässä.

   1. Naulan kantaan!!!
    Suomi pissikset ovat pähkähulluja ja ainoa keino mutanttien kohdalla on WWIII, joka tappaa kysymättä ”Mikä on nainen”!
    Viisaita ei ole koskaan kuunneltu vaan on lähdetty hurraten sotaan torvisoittokunnan soittaessa ja ihmisten lyödessä käsiään yhteen. ”EI koskaan enää sotaa” ovat sanoneet jo manan maille menneet sodan hirveydet kokeneet sukupolvet. Mutta NYT kermaperseiset lässyt ovat huutamassa totalitääristä sotaa kuin syyskiimaiset hirvet ymmärtämättä edes mitä se TODELLA merkitsee kun kaljalle ei voi lähteäb tai uimarannoille makoilemaan kaikessa rauhassa. Mutta EI! Niin kuin Rooman Colosseumilla verenhimoiset katsojat käänsivät peukalonsa alaspäin vaatien taistelussa hävinneen glariaattorin surmaamista vain nähdäkseen tuoretta verta tantereella. Mutta sodassa ei katsojia ole vaan KAIKKI ovat sen uhreja kun kuolema ramppaa maata ristiin rastiin sodassa, joka on kaikkein turhin ja hyödyttömin sota Suomen historiassa sitten Ruotsin siirtomaaisännän hallinnon ohella tilassa, jossa Suomella EI ollut päättää ITSE mitä sen miehillä tehdään ja minne ne viedään!

 9. Eikä makseta muuten eläkkeitä eikä mitään kohta. Kela menee jumiin. Nato sen tekee. Poikkeustilalaki saadaan sitten voimaan, niin päästää taas kyttäämään ja rajoittamaan liikkumista ja harrastustoimintaa. Saattepa nähdä. Kauhea sisäisen turvattomuuden syksy ja talvi on tulossa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*