Marco de Wit 30 kesäkuun, 2022

 

[Huom: Laiton Lehti ei yleensä kommentoi parisuhdehuhuja. Ei edes suvakkien osalta. Tällä kertaa asialla voi kuitenkin olla laajempaa merkitystä pitävät sitten huhut paikkaansa tai ei. Joka tapauksessa lukijalla on oikeus tietää mitä eduskunnassa mahdollisesti tapahtuu varsinkin, kun se saattaa liittyä kansallismielisten demonisointiin.]

 

 

Viimeisen viikon aikana feministit ovat jälleen uhrautuneet täysillä. Eduskunnan nobelisti, vihreiden Iiris Suomela on itkenyt, että hänestä on eduskunnassa otettu valokuva!

 

Erikoista asiassa on, että eniten valokuvaamisesta raivostui Matti Vanhanen. Itse asiassa niin paljon, että asetti ennenkuulumattoman ja laittomalta vaikuttavan porttikiellon.

 

Puhemies Vanhanen kuvasi Vähäkainun toimintaa viime viikolla täysin sopimattomaksi käytökseksi.

– Ei ole edes ajateltu, että jotain tällaista voisi tapahtua. Normaaliin järjenkäyttöön ja tapoihin kuuluu se, että näin ei menetellä, Vanhanen sanoi Ylen Aamussa torstaina.

Valta kuuluu kansalle -puolueen puheenjohtaja, kansanedustaja Ano Turtiainen ei nähnyt kuvan ottamisessa ja jakamisessa mitään vikaa.

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Laiton Lehti on saanut useita vinkkejä siitä, että mahdollinen Nato-agentti Matti Vanhanen on hyvin huolestunut kansallismielisten vaikutusvallan kasvusta ja pyrkii edistämään EU- ja Nato-vastaisten toimijoiden tuhoamista poliittisesti. Niinpä monet ovat epäilleet, että Vanhanen vain käytti tilaisuutta hyväkseen demonisoidakseen VKK-puoluetta.

 

Lisäksi monet epäilevät toistakin motiivia. Vaikka Vanhanen on kylmänviileä ja häijy pelaaja, on hänellä kuitenkin yksi heikkous: nuoret naiset. Aikoinaan hän nimitti tyttöystävänsä, näyttävän, mutta yksinkertaisen missin, Tanja Karpelan, kulttuuriministeriksi. Myös Vanhasen ihmeelliset Ruusus-sekoilut ovat vielä muistissa.

 

Kaikenlaisissa liemissä keitetyn Matti Vanhasen pokka kuitenkin yllättäen petti totaalisesti, kun vihreiden Iiris Suomela kuvattiin niukkaakin niukemmassa asussa eduskunnassa.

 

 

Laiton Lehti tietää paljastaa, että monet luotettavat politiikkaa hyvin tuntevat lähteet ovat spekuloineet salakuvan olleen siksi ongelma, että Vanhanen haluaa pitää suojattinsa ”erittäin” lähellään. Ehkäpä Vanhanen haluaa kouluttaa Iiris Suomelaa niin kansallismielisten demonisoimiseen kuin lemmenkin leikkeihin. Onhan Vanhanen tunnettu naisiin menevänä. Lisäksi feministit ovat lääpällään pitkästä pinnastaan ja monista lemmenseikkailustaan tunnettuun Vanhaseen.

 

 

Mahdollisesti hallituksen sisällä suhdetta jopa tuettaisiin, koska se edistäisi hyvin keskustan ja vihreiden suhdetta. Hallitussopu säilyisi paremmin ja lisäksi keskustapuoluetta saataisiin feminisoitua ja mädätettyä entistä enemmän! Voisiko tässä tosiaan olla feministihallituksen kestävyyden salaisuus?

 

Iiris Suomelan puoliso on kokoomusglobalisti ja rappari Matti Parpala. Lehtemme tietojen mukaan alkaa näyttää siltä, että Iiris Suomela olisi tehnyt kaikkensa, jotta villeinä vellovat huhut pysäytettäisiin!

 

 

35 thoughts on “Eduskunnassa kuhisee: Iiris Suomela Matti Vanhasen salarakas?

 1. Hienosti Marco! Varmasti on ja liskoihmisiä molemmat vielä kaiken lisäksi! Syy ei voi olla, että puhemiehen työ on puuttua tuollaiseen käytökseen. Se että Vanhanen teki työnsä todistaa selvän salanatsiliskojuutalais-salaliiton jota pyörittää (lisää tähän kenen tahansa nimi). Kyllä herra Wit, te olette taas aukottoman oikeassa kaikessa.

  1. En puhuisi valtapoliitikkona ”normaalista järjenkäytöstä” yhtään mitään. Matti Vanhanen ja muut poliitikot ovat todellisuudessa täydellisiä idiootteja.

  2. Joo, ensin ajattelin, että en kommentoi ollenkaan mutta sitten ajattelin, että nyt olisi taas aiheellista todeta dewitin sortuneen ja alentuneen pelkäksi juoruämmäksi ja tämä oli täydellinen rimanalitus. Jos en ole luottanut hänen juttuihinsa ennenkään niin nyt kaikki mitä dewit kirjoittaa on selvää valehtelua ja vääristelyä.

   1. Alkaa hylkiöiden messiaalla ote jo kunnolla lipsua. Pitäisi ilmeisesti saada edes joku satu uppoamaan yleisöön, kun osumisprosentti alkaa lähentelemään nollaa.

    1. Mikäs de Jeesus oli? Hylkiöiden Messias. Ei hän arvostanut rikkaita omahyväisiä vallanpitäjiä. Köyhien keskuudessa sai jo silloin ottaa lunkisti.

     Oikea nimetön on omahyväinen pikkuporvarillinen pikkuilkimys Noista sikiää fasismi ja kansallissosialismi. Köyhät kyykkyyn ja silleen vai mitä pikkunatonatsit?

   2. Teidän tietonne ja eri johtopäätökset ovat tehdyt kylmällä harkinnalla ja taustat ovat vittuiltu tuhannet kerrat!
    Lautakasa Masa on yksinkertainen pilkun nussija, jonka oma moraali ja tekemiset antavatkin tuolle isänmaanpetturi limanuljaskalle suorastaan juutalaiset ulottuvuudet! Eduskunta on *”seteliselkärankaisia” perustuslain rikkojia täynnä (paitsi yksi), jotka saisi kiskoa valtakunnanoikeuteen. Tämä ystäväsi Vanhanen & kumpp. eivät omissa globalistisissa über piireissään nakka sinusta sen enempää paskaakaan kuin isänmaallisista ja suoraselkäisistä suomalaisista.
    *Veikko Vennamo (1913-1997) SMP:n puheenjohtaja.

   3. Ei Matti⁰. Kyllä on hulluja nämä kirjoittelijat. Voihan sitä alkaa kirjoittaja ennustajaksi.

 2. Vaikuttaa siltä vahvasti, että Vanhanen iski silmänsä Iiriksen kuviin. Matin mielestä kukaan muu kuin hän vain saa kuvata Iiristä. Levelin Junnu tulee mustasukkaiseksi Iiriksestä Vanhaselle. Kunnon kolmiodraamaa… Huh huh. Ota siitä.

 3. Eikös siellä mahdollisesti ollut vireillä toinenkin salarakkaus:
  –   Riikka Purra hakee poliittista uraa kokoomusvaikuttajan kanssa.
  –   Onko *****-Purra jättämässä uppoavan parsu-laivan vaiko
  –   kokoomuksen ja persujen «avioliitto»?

 4. Minusta taas tuntuu, että Matti Vanhanen on ehkä homo. Naisten pyörittäminen on enemmän teatteria, josta hyötyy sekä Matti että naiset. Narina, jolla hän peittää naismaista ääntä ja jalkojen asento. En ihmettelisi, jos Iiris Suomela osoittautuisi lesboksi, leuka ainakin on iso. Pride-hypetys ja sateenkaaripesu toimii vain tiettyyn pisteeseen asti, joissakin puolueissa ja joihinkin virkoihin täytyy edelleen olla kaapissa ainakin Pohjois-Suomessa ei ääniä kepun äänestäjiltä tipu homppeleille.

   1. Matti on liian vanha Iirikselle. Sitä paitsi Iiris on jo varattu. Ei nuoren naisen pidä sortua liian vanhaan naistennielijään.

  1. Pääministerinä ollessaan uuniperunoita imeskelevän Vanhasen vaimo taisi hyppätä turvamiehen kelkkaan. Kyllä se jotain kertoo ”miehestä” jos ei kykene pitää naistansa kurissa!

 5. Jos Matti ei nyt pysty puolustamaan uuden naaraansa «kunniaa», on vaarana, että hän putoaa beta-sarjaan.

  Muutenkin, olisi mielenkiintoista lukea «beta-mies analyysi» tästä suhteesta ja sen jatkovaihtoehdoista.

 6. Marcohan tietää, että oravat ovat tehneet laajan salaliiton valtaapitävien pimeiden voimien kanssa, deep state ja juutalaisten rahakoneet ovat jo pitkälti oravien hallinnassa. Marco pieni raukka, olet jo niin syvällä harhoissasi, ettei sinua enää voida auttaa. Tutiluokituksenhan olet varmasti kuullut, ja se on merkitty varmasti moniin sinua käsitteleviin asiakirjoihinkin.

  1. Sinulla on syvätietoa!
   Pornolehdet antavatkin kaiken sen pätevyyden, jolla täällä pyörit. Toisekseen tuollainen harrastus pitääkin pään tyhjänä, jonne kaataa ilta paskojen paskaa. Mitäs niillä aivoilla tekeekään ja jos niitä käyttääb niin migreenihän siitä tulee. Eli sillä mennään millä Bidenikin.

 7. Vapaamuurari ei koskaan tutki ja varsinkaan tuomitse toista vapaamuuraria. Hyvin monet tuomarit ovat vapaamuurareita ja lakia rikkoen salaavat olevansa itsekin vapaamuurareita.

 8. Mielestäni olisi Suomen kannalta hyvä jos Iiris ottaisi puhemieheltä Vanhaselta ainakin *******, niin Vanhanen voisi keskittyä paremmin töihinsä eli perustuslain valvontaan.

  Sitten Suomi ei ehkä mm. Lähettäisi perustuslain vastaisesti aseita ukrainaan.

  Perustuslain mukaan sodasta päättää eduskuntA yhdessä presidentin kanssa.

  Osallisuudesta on säädetty rikoslain 5 luvussa. Avunantoa pidetään osallisuutena. Suomi avustaa ukrainaan aseilla, joten suomi on osallinen sotaan. Ilman että asiasta on tehty asianmukaista päätöstä.

  5 luku (13.6.2003/515)
  Yrityksestä ja osallisuudesta

  6 § (13.6.2003/515)
  Avunanto
  Joka ennen rikosta tai sen aikana neuvoin, toimin tai muilla tavoin tahallaan auttaa toista tahallisen rikoksen tai sen rangaistavan yrityksen tekemisessä, tuomitaan avunannosta rikokseen saman lainkohdan mukaan kuin tekijä
  https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001#L5

  1. Tärkeistä kansalaisista asioista ei tehdä päätöksiä. Kellä on valtaa ei sen tarvitse kansan eli eduskunnan valtuutusta. Maan tapa a la Sauli Niinistö. Setämies toi Suomeen tuon tavan tehdä päätökset kuulematta eduskuntaa.

   Se on se kuuluisa Syvä Valtio, josta Trumpkin on puhunut. Kansanvalta ja eduskunta on vain pikkuasioita varten luotu kulissi.

 9. Todella kätevä tapa päästä poliittisista vastustajistaan eroon. ”No niin ja sinä et sitten tule ollenkaan koko Eduskuntaan.”.

 10. 35-vuotias liikkeenjohtaja, hallitusammattilainen Matti Janne Parpala vaikuttaa taaperoikäiseltä verrattuna vääpeli Matti Taneli Vanhaseen. sanoo:
 11. Naisetha aina pyrkivät naimaan yöspäin ja sen vuoksihan se Matin avioliittokin hajosi Nurmijärvellä sen tuppeesahatun lankkikasan vieressä. ….. Pitäisi varmaan Iirikseltä kysyä tuoksuuko hän uuniperunalle? Vihreä kun on.

 12. Surkuhupaisaa miten Vanhanen on selostanut tyhmää jargoniaansa medialle. Saikohan edes yhtään änkytyskohtausta
  siinä yrittäessään pisteitä kerätä tälläisella paskalla.

 13. Voipi pitääkin paikkaansa. Alkanut Vanhasenkin pururata kostumaan mitä pidempään ollut eduskunnassa ja politiikassa. Tolkun miehestä tullut umpisuvakki.

  1. Koskas se on ollut tolkun mies? Silloin kun ydinvoimalat olivat edullisia ja Itsenäinen Suomi tarvitsi energiaa niin Lautakasa-Masa teki kaikkensa jotta Suomen ei tullut Olkivoimala-III:sta. Ja sitten parikymmentä vuotta myöhemmin Lautakasa-Masa oli se joka julisti kolmosen rakennusluvan KEPU-ihmeeksi.

   Ikävä vaan että se tuli ajankohtaan jolloin energian hinta oli laskenut sen verran alas että siitä tuli kannattamaton investointi (siitä pidettiin mm. ansanedusajille luento, joten ne tiesi sen). Ja se tehtiin aikana jolloin kuviteltiin että voidaan rakentaa isompia kuin 1.3MW laitoksia. Jollei kolmosen sisuskaluja vaihdeta niin rakenteilla (yhä) olevaa ei koskaan voida ajaa yli 50%:in. Tai se karkaa käsistä.

   Mutta mitä voi odottaa henkilöltä joka ei ole koskaan tehnyt töitä?

 14. Onko nyt niin, että joitakin ihmisiä ei vaan saa kuvata vaikka ovat julkisuuden henkilöitä? Milloin tämä homma on muuttunut? Mihin lakiin tämä perustuu? … vai onko kyse hitaasti mutta varmasti Suomeen hiipivästä shariasta?

  1. Eduskunnan kahvilassa on kuvaussäännöt, toiseksi kansanedustajilta vaaditaan hyvää käytöstä eduskunnan tiloissa. Aimon ja Co. toivomaa sharialakia touvottavasti ei ole tulossa kuitenkaan.

 15. Jarno Vähäkainu kertoi tänään Levelin lähetyksessä että tuo julkaistu kuva oli irroitettu videosta joka kuvasi yleisnäkymää kuppilasta. Kuvauksen ajankohta oli tämän vuoden huhtikuussa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*