Marco de Wit 30 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Totuuspuolueen puheenjohtaja Jaana Kavonius on tehnyt pilavideon poliisista. Aiheena tutkintojen lopettaminen. Onkohan kyseinen Kukko sama tyyppi, jonka mielestä uhrin jalan katkaiseminenkaan ei ole rikos?

 

Laittomalla Lehdellä ei ole ollut resursseja tutkia tarkkaan ketkä poliisit tutkintoja lopettavat eli tappavat, mutta onneksi vähitellen ihmiset alkavat asioita tutkia. Amerikassa asiaa tutkivat säätiöt ja instituutit, mutta Suomessa rikosten uhrien pitää itse asiaa selvittää. Niinpä olisi hyvä, jos rikosten uhrit voisivat jotenkin järjestäytyä. Tässä olisikin Totuuspuolueelle työsarkaa.

 

Tosin valtakunnanvainoaja tulee luultavasti vaatimaan tästäkin Kavoniukselle ehdotonta vankeutta.

 

 

Kuvassa linkki Insta-videoon

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Päivän video: Tappovideo (K16)

  1. Poliisien ja syyttäjien mafia, sekä tuomarit pistävät Kavoniuksen nopeasti vankilaan loppuelämäksi jos alkaa tutkimaan ja tekemään pilaa poliiseista. Poliisien mafiasta ei saa vitsailla ja heille ei saa nauraa.

    1. Lollo, ei taa valastaa kaljalootaa vaikka Suojahame. Me lomanit tiedämme ja kuvaamme. Ja yks ei saa juuri mitään aikaa kuten sama teiniangstin kanssa kahden poliisin pidättäessä, tubessa myös, kun ei Suomaliasa saa kun varovaisesti, normisti ois niin taseria kunnes saa kädet ja sitten kaljoineen takatilaan poliisia odottaan kuten valkoisenkin pitää. Ja virkavallan häiritsemisestä, rikollista pidätystilanteessa auttaen, sakot. And Back to The India.

    1. Mutta kuitenkin paljon viisaampi ja korkeampi moraalisempi kuin sinä. Ei taida kuitenkaan CV olla samaa luokkaa. Hulluksi sanotaan sitä, joka paljastaa viranomaisten ja poliitikkojen rikoksia ja niitä, jotka kaivavat totuuden korporaatioiden lahjomista ”asiantuntijoista”, jotka valehtelevat rahalla mustan valkoiseksi ja valkoisen mustaksi. Ne, jotka nousevat vääryyttä vastaan eivät itse hyödy siitä mitään. Päinvastoin! Jopa Suomessakin nyt ”oikeusvaltiossa” voi päästä hengestään. Sillä isokenkäiset ja rikkaat ovat maallisen lain yläpuolella. Mutta yksi on varmaa. ”Kyllä piru perillisensä löytää!!!”

  2. Nämä instagram jutut on ihan …estä. Sieltä kun ei näe mitään ellei sielä ole tiliä. No, hyvin on ruoka maittanut ja uni tullut ilman sosialista mediaakin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*