Marco de Wit 30 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti harvoin kiittää juutalaisia mistään, mutta pari päivää sitten oli pakko antaa todellinen megakiitos!

 

 

Pelastaako äärisuvakkituomarin kuolema miljoonia lapsia? Vapaus ja maailmanrauha!

 

 

Juutalaistuomari Ruth Ginsbergin kuoleman ansiosta konservatiivit saivat enemmistön Amerikan korkeimpaan oikeuteen. Niinpä sitten konservatiivituomarit jyräsivät juutalaistuomarit ja antoivat osavaltioille demokraattisen oikeuden itse päättää aborttilainsäädännöstä.

 

 

 

Nyt moni osavaltio on jo kieltänyt abortin eli satanistisen lapsiuhrin ja moni muukin osavaltio aikoo tehdä saman. Itse asiassa vain länsi- ja koillisrannikon osavaltiot sekä muutama muu erittäin suuren suvakkikaupungin (Chicago, Denver, jne.) omaava osavaltio tulevat säilyttämään satanistiset lapsiuhrit. Enemmistö osavaltioista tulee ne kieltämään.

 

 

 

Ympäri Amerikkaa satanistit ovat aktivoituneet ja järjestäneet lukuisia mielenosoituksia aborttien kieltämistä vastaan.

 

Ja tietysti huomiohuoraamalla vähissä vaatteissa.

 

Onkohan tässäkin jokin lainalaisuus? Mitä enemmän satanistit raivostuvat, niin sitä alastomammiksi he muuttuvat.

 

 

 

 

Satanistit muuttuvat myös helposti väkivaltaisiksi.

 

 

 

Tässä videossa satanisteja vastustava konservatiivinainen yllättää satanistit ilmestymällä näiden eteen Trump-hatussa. Satanistit sekoavat täysin ja poliisilla on täysi työ suojella Trump-naista.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

25 thoughts on “Satanistit seonneet aborttikielloista! Exhibitionismi räjähtämässä käsiin??

 1. Suojeleeko poliisi konservatiivinaista? Sitä ei Suomen poliisi uskalla tehdä!

  Sen jälkeen kun noitaroviot poistuivat alkoi ihmiskunnan alamäki.

  Kun feministit ulisevat patriarkaalista ja naisvihasta , ne tarkoittavat juuri tuota. Puolustelevat aikaisempien vuosisatojen noita-akkoja. Sitä paitsi noidat tekivät lastenpäästöjä eli raakoja abortteja keskiajalla. Sama kuvio on nytkin. Abortti on alunperin satanistinen rituaali.

  1. Suomessa poliittinen poliisi on paljon puolueellisempi. Suomessa poliisit auttavat satanisteja murhaamaan ja eivät tutki yhtään mitään.

 2. Tämä video on kuvattu maasta jonka vasalliksi Suomi pyrkii keinoja kaihtamatta.

  -Miettikääpä sitä.

  1. USA on erittäin keinotekoinen valtio. Sisäisellä ja ulkoisella väkivallalla pysyy koossa. Sitä paitsi missään muualla ei tapeta niin paljon ihmisiä kuin USA: n sisällä Väkivaltaa on siellä niin paljon että se pursuilee rajojen ulkopuolellekin. Aseet, saastaviihde, koulutuksen ja perheiden mädätys, sodat, siinä tärkeimmät vientituotteet. Levittää paskaa umpärilleen. Maailman suuri ympäristöongelnajäte on USA. Miettikääpä sitä ilmastoahdistujat.

   Amerikkalaiset eivät kykene kävelemään edes yhtä korttelin väliä. Auto oltava myös siksi että se suojaa ilmassa viuhuvilta luodeilta, kun huumejengit ampuvat toisiaan. Lapset pitää kuljettaa kouluun autolla. Eihän siellä ole jalkakäytäviäkään.

   Ihan paska maa on USA. Tykkään siitä, kun näen jossakin tähtilippuja poltettavan. Hienoja järkeviä ihmisiä jotka polttavat kaikkien tähtimaiden liput.

   Kunnioitan heitä. EU on samaa tähtilippusaastaa.

  2. Venäjää on vainottu jo pitkään varmaan sen takia etteivät siellä aakkosvammaiset, pederastit ja pedofiilit saa marssia keskellä Pietaria tai Moskovaa paljastelemassa itseään pikkulapsille, eivätkä miehet mekoissa saa pitää satutunteja ala-asteilla.

   1. Veikkaan, että enemmän syynä on ”master race” asenne joka sallii heille oikeuden hyökkäillä ja järjestää kansanmurhia, tukea diktaattoreita ja alistaa heikompiaan, miten ikinä Putin, Stalin tai joku muu suuruudenhullu keksiikään. Siihen kun liittää täydellisen sensuurin ja kriminalisoi kritiikin niin avot. Autuas onnela on syntynyt.

    1. Väkivalta on sivistymättömille, jotka eivät puheella ja lainmukaisuudella pärjää vaikka heitä paapotaan ja ollaan puolella, sellaista vasurianarkistin elämä on, voi elämän koulu. Elää jälkeenjäänyttä elämää, ei ikinä aikuistu, aina angsteissa väkivaltaisia harakan varpaita. Tuossa hyvä esimerkki miljoonista. Lynkataan kuin vasta puusta laskeutuneet ja meidän ilmoille sekoitetut sopeutumattomat.

 3. Ei ole myöskään olemassa mitään ”älykkäitä”, jotka tietäisivät tavallisia ihmisiä paremmin ja joita meidän kannattaisi kuunnella. He ovat kaikki haitallisia mädättäjiä ja kansanpettureita, joiden päässä ei ole muuta kuin paskaa. Yksikään ”älykäs” valkoinen ei ajattele oman kansansa ja rotunsa etuja tai ole vähintäänkin tukematta muita ryhmiä, vahingoittaen meidän etujamme ja elämäämme. ”Älykkäille”pitää löytää laillinen lopullinen ratkaisu, tai he tuhoavat ja mädättävät meidät.

 4. My body, my choice. Your body, my choice.

  Todella itsekkäitä naisia, jotka kuvittelevat, että heillä on oikeus päättää terveiden lasten elämistä! He oikein nauttivat kun voivat murhata omia ja muiden lapsia. Naiset pitää pistää totaaliseen kovaan kuriin.

 5. Ei Suomi ja Suomen kansa halua vasalliksi, vaan meidän ”johtajat” pelastaakseen oman nahkansa linnareissulta. Valtiopetoksia on tehtailtu urakalla ja ne alkavat tulla näkyviin !

  Elvytyskusetus / Jaana Kavoniuksen rikosilmoitus; Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonta / He 55/2007 Suomen kansalaisten tekemiseksi ihmisoikeudettomiksi ja mahdollistamaan perustuslakipetos !

  PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Mikäli joku kansanryhmä ( ministerit; kansanedustajat jne ) tekee itselleen ”lain”, jotta he ovat lakien yläpuolelle mihin tämä lopulta johtaa ? … saunako takana tavataan ?

  Meitä petettyä kansaa on enemmän; joten HE HALUAVAT NATOn heidän selkänsä taakse, jotta voivat jatkaa kansan ihmisoikeuksien poistolle irvistelyä ja kansan omaisuuden varastamista !

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljradikaappaus”; eli PL 118 §:n syytesuojassa tehty PETOS ja VARKAUS .

  Heillä on kaikki keinot käytössä oikeuden pakoiluun ja sota / NATO on se viimeinen oljenkorsi heillä !

  Toinen vaihtoehto on TUNNUSTAA rikokset; kärsiä rangaistukset ja jättää miljoona ihmistä tappamatta .

  Nyt kansalaiset TEIDÄN on aika päättää kummalla puolella seisotte TOTUUDEN vai VALHEEN !

  Jos valitsette valheen he tulevat ”kiitokseksi” viemään KAIKEN omaisuutenne ….. matka tähän on jo aloitettu !

  Median hiljaisuuden suojassa hallitus 2017 teki ”lain” että pankit eivät enää hallinnoi panttkirjoja; vaan Maanmittauslaitos Turussa ”sähköisessä” muodossa.

  No nyt on käynyt ilmi; että kun talona; mökin ; osakkeen laina on maksettu ovat pankit jättäneet panttikirjat yhä omiin nimiinsä.

  Ilmeisesti näitä panttikirjoja on EKP:ta otettujen sisäänostolainojen vakuutena . ( saavat lainaa 7 kertaisesti panttiin verratuna ).

  Kun pankit AJETAAN ahdinkoon omistaa EKP pian puolet Suomesta; täysin ILMAISEKSI, koska EKP ”luo” rahaa tyhjästä, jota vastaan se vaatii reaalivakuudet Suomen pankeilta .

  Mitä tulossa lue : eduskunta Hallituksen esitykset He 99 – 104 /2022 vp … laittetiin mediahiljaisuudessa läpi nämä lait ?

  1. Niin, kansanedustajiksi laitetaan rikollisia, koska kansanedustaja on syytesuojattu luottamustoimensa aikana.

   PRESIDENTILLÄ SE KUNNON LAIN KOSKEMATTOMUUS ONKIN. Roistovaltioissa pahimmille rikollisille järjestellään presidentin virka. Ei tartte kovinkaan kaukaa hakea esimerkkejä. Se o åikemmin sääntö kuin poikkeus. Puoluemafian päämies valitaan presidentiksi.

   Ja sitten typerät fanilaumat palvovat niitä jumalanaan. Ei voi käsittää ”aikuisten ihmisten lapsellista typeryyttä mitä tulee politiikkaan.

   Tajuatteko että maailman valtaapitävät ovat niitä todellisia oikeita mafiapomoja.

 6. Miksi nuo neekerit aina nykii ja heiluu, onko aina pakko neekeröidä. Miltä näyttää NATO neekeri… ” Heiluva” Toveri lankattuna

   1. Koska puusta vasta pudonneet ovat rasisteja kun autamme ja nuo neekeröi samaan malliin kun inhoavat itseänsä vaikka kaikkia on paapottu virkavaltaa myöten. Eivät opi elämänkoululaiset.

 7. Ai vain kohdun omaavat naiset ovat naisia? Nainen voi syntyä ilman kohtua, kohtu voidaan poistaa syövän takia jne. jne. jne. Ehkä noiden sekopäiden kannattaa vain puhua ”vaginallisista” jatkossakin. ”Naisten oikeuksistahan” ei saa enää puhua, vaan pitää puhua juurikin ”vaginallisten oikeuksista”, jolloin mukaan lasketaan mekkomiehet.

  1. Entä vulva? Idiootit eivät tunne anatomiaa. Vulva ja Vagina ovat eri elimiä. Prle, että v.tuttaa tuo käsitteiden sotkeminen. Pitääkö feministien sotkea nämäkin käsitteet. Eivät tunne omaa anatomiaansa.

   Laittakaa joku edes kuvat malliksi mistä on kyse.

  2. Onko silloinkin ’vaginallinen’ jos se vagina on silikonia ja yöpöydän laatikossa?
   Kun lähtee hulluuden tielle, sille ei ole loppua…

 8. Onko silloinkin ’vaginallinen’ jos se vagina on silikonia ja yöpöydän laatikossa?
  Kun lähtee hulluuden tielle, sille ei ole loppua…

  1. Vaginan saa rakenneltua vaikka talouspaperirullasta Indinöörikoulutuksesta on apua askartelussa. Eipähän ammattikoulutus mene siinäkään tapauksessa ihan hukkaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*