Marco de Wit 30 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Suomen valtamedian sotapropaganda on kirjaimellisesti hulluinta koko maailmassa.

 

Pekka ”CIA” Toverin sotapropaganda Kummelitasoa: Ukrainan rintaman murtuminen ”pieni taktinen tappio”!

 

 

Mutta hetkinen? Kai sentään ukrainalaisilla on vieläkin hullumpaa sotapropagandaa kuin suomalaisilla?

 

Ei. Vaikka siis on totta, että ukrainalaiset ovat tunnettuja suurisuina ja farssimaisten syytösten esittäjinä, mutta eivät hekään voita valehtelussa ja itsepetoksessa suomalaisia.

 

 

Itse asiassa ihan tavallisetkin ukrainalaiset ovat paljon realistisempia kuin suomalaiset. Alla esimerkkinä ukrainalainen Youtube-kanava. Sitä vetää erittäin suosittu sympaattinen lentokapteeni Denys Davydow, joka on luonteeltaan melko rehellinen. Muutama päivä sitten hän jopa myönsi, että Ukrainan armeija valvoo hänen puheitaan.

 

Onkin huvittavaa nähdä miten Denys yrittää nykyään epätoivoisesti vähätellä ukrainalaisten tappioita. Välillä Denys jopa joutuu vaihtamaan sanoja lennossa. Esimerkiksi alla olevassa videossa hän kohdassa 5 min 30 sekuntia vahingossa sanoo ukrainalaisten vetäytyneen, mutta sitten äkkiä korjaa itseään selittäen ukrainalaisten vain vaihtaneen asemiaan. Häntä on selvästi kielletty käyttämästä sanaa vetäytyminen.

 

Denys myös jatkuvasti moralisoi ja syyttää venäläisiä barbaareiksi. Hän unohtaa tai sivuuttaa sen tosiasian, että ukrainalaisten sodankäynti on erittäin raukkamaista kaupungeissa piileskelyä. Jopa amerikkalaiset lähteet ovat korostaneet, ettei Venäjää voi käytännössä tuomita sotarikoksista, koska Ukraina jatkuvasti piiloutuu kaupunkeihinsa eli käyttävät siviilejä ihmiskilpinä. Vain Ukraina ja Suomen valtamedia pitävät täysin normaalina, että piiloudutaan kaupunkeihin ja tehtaisiin pakottaen vastaustajan joko murhaavaan korttelitaisteluun tai tykitykseen.

 

 

Tästä kaikesta huolimatta Denyksen ääripuolueellinen ukrainalainen kanava on monta kertaa rehellisempi kuin Suomen valtamedia. Denys jopa näyttää miten Popasnajan kukka on laajentunut ja johti Zoloten-Hirskin mottiin. Hän myös myöntää venäläisten edenneen tärkeimmällä eli Slavianskin rintamalla. Kaiken lisäksi hän näyttää miten venäläiset ovat lähellä motittaa Lysichiansk ja koko Itä-Donbassin alue.

 

 

Denys myös semirehellisesti näyttää kartalta venäläisten etenemisen. Kyseessä on tietysti ukrainalaisten karttaversio, joka jatkuvasti vähättelee venäläisten etenemistä. Ei sillä ole kuitenkaan kovasti väliä, koska venäläisten eteneminen on niin nopeaa, että suuri osa etenemisestä näkyy jopa ukrainalaisten jälkijättäisissä kartoissa. Tämä vuoksi Suomen valtamedia ei voi enää näyttää edes ukrainalaisten karttoja. Denys niitä kuitenkin onneksi näyttää.

 

 

Denys myös myöntää kuinka heikosti ukrainalaisten vastahyökkäykset ovat edenneet etelässä, vaikka siellä on vähän venäläisiä joukkoja. Lopulta Denys jopa myöntää ukrainalaisten olevan hätää kärsimässä. Uskomatonta kylläkin: Denys jopa myöntää, että ukrainalaiset saattavat menettää koko Donbassin!

 

Ei kuitenkaan hätää. Ukraina on suuri maa! Denys mittaa kartasta Ukrainan leveyden aivan kuin tämä jotenkin estäisi venäläisten etenemisen.

 

 

Onkohan tämä Suomenkin valtamedian linja sitten, kun Venäjä on vallannut Donbassin? Ei Donbassin eli Ukrainan pääjoukkojen ja Euroopan linnoitetuimman aseman menettäminen olekaan niin vakavaa. Selittäisiköhän Pekka Toveri edelleen, ettei käännekohta ole vieläkään tullut, koska enemmistö Ukrainasta on vielä valtaamatta ja ukrainalaiset valmistautuvat Länsi-Ukrainasta käsin valtavaan vastahyökkäykseen?

 

 

Denyskin koko ajan toistaa, että ukrainalaisten suurhyökkäys on kyllä tulossa. Usko, usko! Amerikkalaisten lähettämät superaseet tulevat pelastamaan Ukrainan. Sitten Venäjä ajetaan ulos Ukrainasta! Lopullinen voitto on lähellä. Sitähän sanoo juutalainen presidenttikin.

 

 

 

Toisaalta Denyksen ääni, ryhti ja katse ovat selvästi muuttuneet masentuneeksi. Hän tietää antavansa katteettomia lupauksia, mutta ei voi tehdä muutakaan. Jos Denys sanoisi suoraan totuuden sotatilanteesta, niin hän saisi saman tien potkut propagandaosastolta ja joutuisi rintamalle.

 

Tästä kaikesta huolimatta Denys paljastaa rivien välistä ja varsinkin kartoillaan tilanteen olevan toivoton. Jopa ukrainalaiset ovat rehellisempiä kuin suomalainen valtamedia, joka onkin täysin lopettanut karttojen näyttämisen ja itse rintamatilanteesta puhumisen.

 

Kiitos Denys!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

34 thoughts on “Ukrainalaisetkin myöntävät jättimotin vaaran. Vain Pekka Toverilla ja suomalaisilla edelleen pää pensaassa!

 1. Tästä mahdollisesta motista puhut varmaan vielä ensikuussa.

  126. päivä Marcon ja Kremlin kolmen päivän murskavoittosodassa ja sama jauhanta jatkuu.

 2. No onneksi parissa kuukaudessa kaikki selviää Venäläisen propagandan uhrillekin tussikenraali Marcollekin.

 3. Ukrainalaiset eivät tiedä mikä on motti. Suomalainen metsätyömies kyllä tietää. Motti on puutavaran mittayksikkö. Esim. puita yksi halkopino metri kertaa metri kertaa metri, tuhat litraa tilavuuden mittana.

  Suomalaiset opettivat toisessa maailmansodassa mitä tarkoittaa motti. Pannaan solttuäijiä pieneen nippuun.

 4. Ukrainalaisilla on geneettinen erikoisominaisuus päätyä mottiin. Tämä nähtiin jo Talvisodassa, kun ukrainalaistunkeutujat lahdattiin Raatteentien motissa!

  Komentaja Kadyrov on antanut ymmärtää, että Ukrainan denazifioinnin jälkeen vuorossa on Puola ja Romania, jos suvakit eivät ala pikku hiljaa kunnioittamaan Venäjää. Liettua jo murtui paineiden alla ja raideyhteys Kalingradiin avataan lähipäivinä suvakkien toimesta!

  1. Hah hah! Urhea Nato joutui jälleen nöyrtymään Venäjälle ja EU perääntymään pakotesodassaan kun meinasi alkaa olemaan tosi kyseessä.

  2. Vieläkö pöydänpääkadyrov jaksaa nuolla murhaajakadyrovin sandaaleita? ja kadyrovin koira on antanut ymmärtää, että venäjä on pian deputinoitu ja kirill on suljettu luostariin ikuiseen hiljaisuuden retriittiin. Ja hetkinen (dewit) vajoaa pitkään apatiaan, kun venäjä on lyöty kaikilla rintamilla. venäjä johtaa enää vain muita mitättömiä hylkiövaltioita.

 5. Ai niin! Venäjä kyllästyi Turkin ja kurditerroristien sekoiluun pohjois-Syyriassa ja aikoo nyt häätää kummankin osapuolen pois konfliktialueelta ja näin kuri, järjestys ja rauha palaa pohjois-Syyriaan! Johtaja Assad on erittäin tyytyväinen suunnitelmasta. Erdogania voi harmittaa, että hän ei pääse jatkamaan verijuhlaa ja dekurdifiointia!

  Jostain syystä alueella on vielä jonkin verran jenkkejä ja Venäjä on myös uhannut iskeä myös heidän tukikohtaan!

  1. Näin se hetkinen vaihtaa lennossa idoleitaan; eardogan oli vielä äskettäin hyvin kaunis turkkilainen sankari mutta nyt joutaakin jo romukoppaan. Miksi hetkiset rakastuvat aina oman kansansa murhaajiin; he kokevat itsensä niin pieniksi ja mitättömiksi. Etkö ottanut vielä käyttöön minun keksimiäni sanoja: dedewitsaatio, dehetkisaatio, deassadisaatio, deputinisaatio jne. Tule nyt jo pois sieltä mökistäsi tänne ihmisten ilmoille ja lue vaikka Maksim Gorkia venäjän valtakunnasta.

   1. Geurtilla (Hetkinen!) on tapana tehdä niin. Aluksi kehuu maasta taivaaseen ja sitten kiroaa alimpaan helvettiin. Mm. Ano Turtiainen, levelin Nea ja liuta muita on saanut kokea totaalisen vihan kehumisen jälkeen päätoimittajan toimesta.

   2. Tärkeintä on nyt dekurdifiointi ja denazifiointi! Tämän jälkeen maapallo on huomattavasti järkevämpi paikka elää. Toivottavasti Venäjä pudottaa FOABin alueelle, jossa jihadistit ja kurditerroristit tappelee. Afrin olisi täydellinen kohde. FOAB tasoittaa noin neliökilometrin alueen!!!

    Erdogan on komea, erittäin älykäs ja erinomainen johtaja!

    Fiksut ja komeat voittaa, kun taas rumat ja tyhmät häviää!

    1. Senkö takia sinä nuoleskelet heitä, olet itse mitätön hiirulainen. Mitä enemmän kommenttejasi lukee, niin tietynlainen johtopäätös vain vahvistuu. Olet meidän herramme muurahaisia.

     1. Lukashenko on maailman paras presidentti! Perusteluina ovat:

      1. Euroopan pitkäaikaisin presidentti
      2. Komea ja lihaksikas
      3. Hoiti covid-pandemian nerokkaasti
      4. Tyrehdytti suvakkien riehumisen maansa kaduilla
      5. Erittäin taitava jääkiekkoilija
      6. Haluaa pelastaa ihmiskunnan
      7. On ilmoittanut olevansa mielummin diktaattori kuin homo

      Mitä muita ominaisuuksia täydellisellä johtajalla pitäisi olla?

     2. Älykkyysosamäärä yli kengännumeronsa saattaisi auttaa kansan johtamisessa. Eikä ollenkaan epäilyttävää, että näet hänet (itse heterona tottakai) komea ja lihaksikkaana.

 6. Hitler julisti kaksikymmentä vuotta voittoa vihollisistaan. Viimeisenä yönään vasta myönsi tappionsa. Lääkäri pisteli myrkkyjään käppänään, niin tyyppi eleli ihan omissa maailmoissaan kahdeksan viimeistä vuottaan. Zelenski alkaa jo muistuttaa zombieta.

   1. Vaikea vertailla kumpiko noista kahdesta, oliko Hitler vaiko Zelenski on sairaampi. Molemmat kuitenkin psyykelääkkeiden koekaniineja.

    Anteeksi, pupuset.

  1. Niinhän se on Zelenskyin aviottomien lasten äidillä Zanna Marlinillakin. Ihan omat lääkkeet luultavasti, kun naama helottaa ja kuihtuu kuin mikäkin n…. 💉

 7. Lääkärithän ne hallitsevat maailman johtajia. Vauhti kiihtyy piristeillä ja rauhoittavilla saa tasaisempaa menoa johtajiin. Sitä saa mitä tilaa.

  1. Entä Biden? Tokkuraiseksi lääkitty vanhus. Pitäisi olla julkista mitä aineita sekin vetää. Vanhuksen julmaa hyväksikäyttöä Selvästi Biden ei itse ei tajua Missä ja kuka on. Bidenin lääkärit olisi aiheellista laittaa rikostutkinnan alaiseksi.

 8. Kun lännen lehdistö lopulta julistaa Ukrainan voittajaksi, se samalla nimittää Zelenskin Venäjän tsaariksi.
  –   Malli Venezuela.
  –   Sen jälkeen lännen ja Venäjän väliset sopimukset allekirjoittaa Zelenski. Maksua vastaan tietenkin.

 9. Aamuinen sihisijä, Zelenski. Lopettaisi jo sen zihinöimisensä. Hän kuulostaa ja näyttää tahattoman koomiselta. Pääseekö Z eräänä päivänä Jollywoodiin näyttelemään?

 10. Marcon mottia odotellessa voidaan ihmetellä miksi suuri ja mahtava Venäjän armeija on vetäytynyt Käärmesaarelta. Maailman toiseksi mahtavin armeija on saanut 14 laivaansa upoksiin maata vastaan, jolla ei ole omia merivoimia, eikä saanut pidettyä joukkojaan vähän luotoa isommalla saaren palalla. Toki kaikki alukset ovat varmasti uponneet vahingossa ja vetäytyminen on nerokas strateginen veto.

  Jännä ettei näistä tapahtumista kirjoitella täällä.. Ainoastaan kuvitteellisista moteista.

  #objektiivisuus
  #kaksinaismoralismi

  1. Sen takia että tulivat Amerikkalaiset jos et muista jo Suomalaisen harjoittelemaan ja saanut meiltä ja muilta missä ongelma mailta apua. Lisäksi Ritanlinniasta ja ympäri ämpäri, ruotgettolastakin. Elikkäs tasoissa melkeen, vähän vähemmän matsquu. Opi ruma teini tai älä valehtele itselle. Suvakkilehdetkin kirjoitti voiton tulevan 3 päivässä – 2 viikossa.

 11. Kiitos että jaksat katsoa nämä ja tehdä niistä analyyseja. Pysyy hyvin ajantasalla mitä siellä Ukrainassa tapahtuu. Valemedioita kun ei kestä seurata.

 12. Ja mikä kaikkein pahinta! Ukraina EI ole ITSE voinut edes päättää sitä milloin lopettaa sota, johon sen länsi huijasi. EI ne samat huijarit ovat kuiskutelleet: ”Jatkakaa, jatkakaa”! Ja ukrainan kansa ja sotilaat ovat maksaneet laskua joka päivä. Ja aivan samanlainen on Suomenkin kohtalo! HIP-HEI!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*