6 thoughts on “Groomer-sarjakuva

  1. Satanistit…. Nykyisin satanistit ovat nousseet valtaan ja lapsia ei saa enää tuoda pienestä lähtien Jumalan luo. Valtio ja kaikki käyvät heti päälle ja alkavat vainoamaan. Kristityillä jäi keskiajalla hommat kesken.

  2. Sannan ja kalpea naama palefaken sunnuntai show. Sannan tykkää kasvattaa kieroon kun ei itse sattunut lesboilemaan kun ei muotia, elää nyt natovauvan kanssa uutta nykyä piikamiehenä kanssa.

    1. Kadyrovhetkisellä on vakava dysfasia. Sanoja ei tahdo löytyä ja kun löytyy niin ne ovat joka kerta samoja sanoja ja ajatuksia. Niissä ei ole kovinkaan paljon variaatioita. Mutta mitä voi vaatia pöydänpäässäistujalta, joka lukee vain laitontalehteä. Silloin maailmankuva ja sanavarasto väkisinkin kapeutuu ja ajattelutoiminta surkastuu vähitellen.

      1. Pöydänpäässäistuja tekee Laitonta Lehteä. Hetkinen! on herra päätoimittaja itse jos ei se nyt aikaisemmin ole tullut selväksi. Samoiten ”Nimetön”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*