44 thoughts on “Päivän kuva

 1. Inflaatio on erilainen eri ihmisillä. Jos tekee kuten visuaalisesti vajaa ”Oikea nimetön” eli oleskelee 24/7 vain neljän seinän sisällä eikä osta mitään, inflaatioprosentti on reilusti alle kymmenen.

  Työtä tekevän ahkeran maaseudun ihmisen inflaatioprosentti on helposti yli viisikymmentä tai sata. Kaikki hinnannousut koskevat heitä.

  1. Mitä se Aimo taas satuilee? Se että pitää inflaatiota jotenkin poikkeuksellisena mörkönä ja vain itkee, eikä sopeudu kertoo paljon kommentoijasta.

   1. Maanviljelijä, teidän ruoantuottaja, saa paljon vähemmän kuin eteenpäin viejä ja eniten myyjä. Eniten vievät kaksi; K paska joka muka lahjoittaa joistain 10c ja ääs market joka vielä kallis vähä tuotteiden paska ja perseestä kun kalliskin.

   2. Sinä ja sinun ”sopeutumisesi”. Et näemmä edes tiedä mitä tulee TODELLINEN talousromahdus merkitsemään! Siinäpä ”sopeudut” kun järsit puun kuorta ja syöt koppakuoriaisia kun mitään muuta syötävää ei ole! Eivät nämä nykyajan naksujen syöjät ja energiajuomien kittaajat tiedä yhtään mitään elämästä. Tervetuloa sota ja nälkä!!!

    1. Tässä pari isompaa notkahdusta nähty ja koettu, eikä maailma kaatunut. Ei en elänyt sota-aikaan, saati pulavuosina, mutta jaa toki kokemuksesi tapahtumista. Käsittääkseni paljoa sen jälkeen ei ole korvikkeisiin tai hyönteisiin muuten kuin trendimielessä tarvinnut turvautua.

 2. Varmaan isorintaisen naisen elättäminen tulee miehille kalliimmaksi kuin pienirintaisen. Inflaatioptosenttikin on verrannollinen rintojen kokoon.

  1. ”aimo miehen” on turha kuvitella mitään. ”aimo miehellä” on vanhan irstaan miehen mielikuvitus, ainakin sen perusteella mitä jatkuvasti kirjoittelee.

  1. Tuo oli jo tiedossa. Natoa käytetään suomalaisia vastaan. Selvähän se. Venäjä ei ole uhka päättäjille, vaan Suomen vapaa kansa.

  1. Ja niillä onnettomilla on vain kaksi puoluetta, joista valita. Suomessa sentään yli 20, vaikka eduskunnassa onkin vain yksi 199 edustajan puolue, VPK eli Valta Pois Kansalta.

   1. Miksi helkutissa ette sitten äänestä niitä oikeita puolueita? Älkää kokoajan valittako. Mutta hei, teidän mieli muuttuu kuin tuuliviiri, jos jalkaterän asento on väärä, niin hylkäätte heti puolueenne. Te olette kuin se kuuluisa täi, joka yrittää rykiä ilman keuhkoja.

    1. Ei nämä kiljupäissään pääse edes äänestyskoppiin ja sitten pitäisi osata vielä kirjoittaa kolminumeroinen luku pahimmassa tapauksessa. Mission impossible..

     1. Joo, mutta kelatkaa mikä hullu toi De Wit on kun ihan straight-linjalla tykittää tollasta ihan vitun sakiaa sekopää-paskaa ilmoille. Kunnon miälipuali.

     2. Nyt osui kunnolla. Kolme pahinta natotrollia kommentoi samasta asiasta, jussi, oikea nimetön ja jk. Historiaa. Ja vielä vihjataan mielisairaudella. Yhä parempaa, ihan JACKPOT!

 3. Turk­ki ot­ti ko­men­non Suo­mes­sa.
  –   Uu­si ge­opo­liit­ti­nen voi­ma­kes­kit­ty­mä, In­ter­ma­rium, jat­kaa muo­dos­tu­mis­taan.
  –   Tur­kin pre­si­den­til­tä sel­keä oh­jeis­tus Suo­mel­le ja Ruot­sil­le: Teh­kää ku­ten me sa­nom­me, muu­ten

  Van­ha han­ke ete­nee: Suo­mi osak­si In­ter­ma­rium-val­ti­oliit­toa.
  –   Suo­mi osak­si Tur­kin ja Puo­lan hal­lit­se­maa val­ti­oliit­toa
  –   Uu­si In­ter­ma­rium on val­ti­oliit­to Suo­mes­ta Turk­kiin; me­rel­tä me­rel­le. Vyö­hy­ke idän ja län­nen vä­lis­sä.

  Kos­ka ge­opo­liit­ti­set jä­ris­tyk­set nyt ta­pah­tu­vat erit­täin no­pe­as­ti kan­nat­taa jo huo­ma­ta In­ter­ma­riu­min seu­raa­va vai­he: Val­ti­oliit­to poh­jois­na­val­ta ete­lä­na­val­le.
  –   Suo­mi – Puo­la – Turk­ki – Syy­ria – Is­ra­el – Je­men.

   1. Jokamiehenoikeus pitää yhtiöittää ja tuotteistaa. Hyvin myy tulevaisuudessa ahtaudesta ja kuumuudesta kärsivien alueiden asukkaille.

    Hinta vaan pannaan kohilleen. Tonni per yötön yö korvessa teltassa hyttysten syötävänä. Eikä mitään ns. mukavuuksia.

   1. Kaikkea ne tilastoivat. Onko Teslan nimessä jokin kirous? Tesla laitettiin mielisairaalaan ja tapettiin siellä hiljaisuudessa ja varastettiin kaikki patentit . Käykö Muskille samoin?

    Se on sitä parempaa amerikkalaista yksilön vapautta.

 4. Putin ei mahda mitään Big Pharma’lle.
  –   Putin vs. Big Pharma: The ultimate smackdown

  Putin kertoi BigPharman lahjovan viranomaisia ja lääkäreitä Venäjällä aivan samalla tavalla kuin se tekee lännessä.
  –   Ongelma on siinä, että toiminta tapahtuu lain kirjaimen ja oikeuden tuomareiden tulkinnan mukaan aivan laillisesti.

 5. Venäjän strategia ihmisen geenien muuttamiseen.
  –   Genetic Russia

  Lännen strategia ihmisen geneettiseen jalostamiseen on
  –   «Rokotetaan kaikki ja katsotaan kuka jää henkiin: siinä meillä on uusi ihmiskunta.»

  Venäjä yrittää toimia lainsäädännön kautta.
  –   Saa nähdä kumpi voittaa: laki vaiko raha. …

  Kummassakin mallissa
  –   Kaikkien geeniperimä pitää rekisteröidä.
  –   … siis työntämällä tikku syvälle nenäonteloon näytteen ottamista varten ja lähettämällä sitten tuo tikku henkilötietojen kanssa «asianmukaisesti hävitettäväksi» …
  –   Päämäärän saavuttamiseksi pienet lapset ovat avainasemassa.

 6. Vaikka inflaatio tässä tarkastelussa näyttää hyvältä ei se ole sitä pitkänpäälle. Sillä se kasvaa ja kasvattaa kokoa ikuisesti.

  1. Lähtötilanne tässä mallissa oli jotain B, nyt se on jo D , kohta kun paisuu se on E, sitten G ja HH.

   Sitten ollaankin superhyperinflaatiossa. Litra maitoa maksaa sitten enemmän kuin yhden Bitcoinin verran.

  1. Kiitos linkistä. Pitäisikin tutkia MOLEMPIEN puolien väitteet. Ukrainalaisilla on hyvää yritystä, MUTTA heidän tutkimustaan ei ole käännetty englanniksi. Miksei? Hyvin epäilyttävää. Lisäksi pitäisi myös julkaista venäläisten vastatutkimus eli varmaan voivat selittää jotkut luvut. Tyypillisesti natottajat eivät kuitenkaan aio sallia minkäänlaista väittelyä ja lähteiden vertailua. Tosin ei ihme, koska ukrainalaisten väitteet ovat usein ihan naurettavalla tasolla. He ovat aina vain voittamassa ja vastahyökkäyskin on ollut lähellä alkaa jo monia kertoja.

   1. Oho.. Satusetä itse kommentoi pitkästä aikaa. Kyllä olet taas oikeassa: ”Tosin ei ihme, koska ukrainalaisten väitteet ovat usein ihan naurettavalla tasolla.” Ukrainalaisten ja lännen väitteet todella ovat naurettavia. Herra murskavoitto 10x supermotti De Wit. Koskas se viimeisin motti tulee sulkeutumaan jossa kaikki ilkeät natsit halal teurastetaan?

    Ihan näin mied miehelle tottakai..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*