Marco de Wit 1 heinäkuun, 2022

 

Ainoana mediana Laiton Lehti uskaltaa sanoa totuuden: Suomen valtio on globalistien käsissä oleva mafiaorganisaatio. Niinpä poliisit, syyttäjät ja tuomarit vainoavat konservatiivisia ja kansallismielisiä toisinajattelijoita.

 

Yksi tapa on poistaa toisinajattelijoilta lainsuoja. Eli ei tehdä juuri mitään, jos toisinajattelija saa lukuisia pahoinpitely- ja tappouhkauksia.

 

 

Ruotsissa tämä on jo ihan tavallista ja poliisi on siitä suorastaan ylpeä. Ruotsin poliisi nimittäin sanoi suoraan, että vaihtoehtomedian toimittajiin kohdistuvia väkivaltauhkauksia ei poliisi välttämättä noteeraa lainkaan. Hyvänä esimerkkinä vaihtoehtomedian toimittaja Joakim Lamotte. Hän päätti lopettaa 20 vuoden uransa, koska häntä itseään ja hänen perhettään uhkailtiin ja vainottiin niin raasti.

 

Poliisipäällikkö Erik Nord kuitenkin vihjaa Twitterissä, että se on Lamotten oma vika, ettei poliisi ottanut ilmoituksia vakavasti. Niitä oli kuulemma liikaa ja Lamotte oli toimittajana ”provosoinut” käytöksellään rikollisia.

 

 

Kuvassa linkki Twitteriin

 

 

 

 

 

 

 

12 thoughts on “Ruotsalainen poliisijohtaja: Kansallismieliset saavat syyttää itseään tappouhkauksista

 1. Uhri on siis syyllinen. Miten muuten Palmen murha tutkinta etenee, Ruotsin poliisi?

  Kun ei kirjata rikosilmoituksia ei niitä pysty tutkimaan. Helppoa kuin heinänteko, palkka juoksee silti ja tärkeät asiat pitää hoitaa ensin.

  1. Rikospoliisi on etuoikeutettu. Saa valita mitkä rikokset ottaa tutkittavakseen . Tiskillä esikarsinta tapahtuu. Järjestyspoliisi ei niinkään valitse töitään.

 2. Wittu mikä groomeri. Ei millään pahalla muuten mutta tässä tapauksessa oppimaton nutivatipää ja vielä ruotsalainen eikä osaa oppia hyvällä.

 3. Viime kesänä agressiivinen somali ampui ruotsalaispoliisin kadulle ja täysin naurettava naispoliisi yritti sitten räpiköiden elvyttää, mutta turhaan! Henki lähti!

  Oma vika, mitäs läksi poliisiksi! :D

  Hmm…onko artikkelin suvakkipoliisi sukua kenties Taposelle?!!

  1. Siistii! Terroristit kärisemään. Jäljet siivoaa Sini, sinillä siivous sujuu. Andy varastaa kateuden ja itsesäälin koruineen.

 4. Suomessa tähän kaikeen on ”lainsäädäntö”; EOA päätös 876/2/05 … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

  Suomen ”perustuslain” 118 § … kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa. ( lähde julkinen lakitietokanta Finnlex )

  archive.today/kimmoleaks.fi ; Tokentube Kimmo Leino puhuu… saa jakaa ! ( hae pilvipavelun sisäisellä hakukoneella )

 5. Suvakin ideologia on kuitenkin yksisuuntainen.
  Jos on suojaväri, niin se myös edustaa suojakulttuuria ja suojauskontoa.
  Korttelimullahit ja seudun jihadistit saavat hänen mielestään olla kuinka agressiiveja tahansa eikä suvakkikyttä siis sano että he kaivoivat verta nenästä jos joku aito mies vaikka kostaa terrorisoinnit.

  Joakim Lamotte kyllä oli ihan lagom mysig kritiserare, joten samaa sarjaa kuin fatwāt jonkun R. Paludanin tai Salman Rushdien päälle.

  Tulee muuten mieleen että Suomikin tarttis tulevaisuudessa päällekkäiset lainvalvojat, kuten esim. asuinalueen asukkaiden itse valitsemat seriffit ja deputyt.

 6. Suomipoika vaan ajelee ympäri mersussaan kiroilemassa kuinka bensan hinta on korkea, ei ole aikaa miettiä valtion huijareita ja roistoja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*