Marco de Wit 1 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Valemedia Helsingin Sanomat kertoi 28.6.2022 Suomen ponnisteluista saada Turkki puolelleen. Supon kokoomuslainen euroglobalistijohtaja Antti Pelttari kieltäytyi kommentoimasta Supon roolia. Tässä suora sitaatti haastattelusta:

 

Hän ei kommentoi sitä, onko suojelupoliisi osallistunut keskusteluihin suoraan Turkin kanssa Suomen Nato-hakuprosessin yhteydessä.

 

Kuvassa linkki Helsingin Sanomiin

 

 

Laiton Lehti on kuitenkin havainnut YLE:n 25.5. uutisfilmiltä, että paikalla oli myös Supon apulaisjohtaja Teemu Turunen. Pelttari nimitti 2021 apulaisjohtajaksi kokoomuslaisen rappari-kaverinsa Turusen, joka oli aiemmin palvellut ulkoministeriössä.

 

Teemu Turunen

 

 

Turusen ”ansioksi” Supossa voidaan laskea EU- ja Nato-vastaisten jahtaaminen. Lakimiehenä (OTM) Turunen osaa taitavasti asettaa sanansa niin, että pykäliä ei muodollisesti rikota, mutta on otteissaan häikäilemätön.

 

 

Laittoman Lehden tietojen mukaan ulkoministeriötaustaisen Turusen johdolla on mahdollisesti valmisteltu listoja kansallismielisistä. Hälyttävintä on kuitenkin, että monien lähteiden mukaan Turunen olisi tiettävästi erittäin hyvissä väleissä perussuomalaisen puolueen puheenjohtajan, Riikka Purran kanssa.

 

Laiton Lehti on nimittäin jo aiemmin kertonut miten Purra varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkysen avustamana jahtaa puolueen Nato- ja EU-vastaisia jäseniä. Samaan ilmiantorenkaaseen kuuluu myös CIA-yhteensopiva purrapersukansanedustaja Sanna Antikainen.

 

 

Olisiko persujen johdossa siis tupla-agentteja, jotka toimivat yhteistyössä sekä Supon että Naton kanssa. Vai ovatko ne nykyään jo sama asia? Onko siis Supo jo täysin natotettu?

 

 

Miksi persutkin vastustavat Nato-kansanäänestystä? Persujohdossa 8 Nato-agenttia?

 

 

Ei siis olisi ihme, jos Purra, Tynkkynen, Antikainen ja Turunen pelaisivat hyvin yhteen jahdatessaan Nato- ja EU-vastaisia toimijoita. Huhujen mukaan nimenomaan Turunen olisi ohjeistanut Purralle, kuinka perussuomalaiset pitäisi puhdistaa kansallismielisistä.

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on aiemmin kertonut persujen varapuheenjohtaja Mauri ”Mape” Peltokankaan raivokohtauksista. Huhujen mukaan pohjanmaalainen Peltokangas olisi saanut tiukan käskyn savustaa ulos puolueesta etelä-pohjanmaalainen persujen äänikuningatar, Piia Kattelus-Kilpeläinen. Päämääränä on estää tämän ehdokkuus eduskuntavaaleissa 2023, jotta liian kansallismieliset voimat eivät saisi asemia puolueessa ja eduskunnassa.

 

Piian osalta voi ehkä sanoa, että omat koirat purivat. Poliisina Piia taisi joutua Ratakadun politrukkien hampaisiin.

 

Toisaalta se ei olisi ihme. Mitä suositumpi aitokansallismielinen, niin sitä suurempi uhka globalisteille. Saattaapi siis olla käynnissä erittäin suuri Supo-operaatio Piian pysäyttämiseksi.

 

Tietyllä tavalla tämä on Piialle todella imartelevaa.

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

30 thoughts on “Supo johtaa persujen puhdistamista Nato- ja EU-kriittisistä? Ykköskohteena Piia Kattelus-Kilpeläinen?

 1. Teemu Turunen oli Suomen delegaatiossa neuvottelemassa Turkin vaatimuksista liittyen Nato-jäsenyysneuvotteluihin.

 2. Turkki pääsee nyt suoraan Supon tiedustelutietoihin liittyen kurdiseparstisteihin. Tuleeko Turkin poliisi hakemaan kurdeja suoraan kodeistaan? Ei näytä hyvältä ihmisoikeuksien kannalta. Kun Turkki on poistanut kurdit Suomesta samaan aikaan ne aloittavat Natoa vastustavien js kansallismielisten suomalaisten talteenotot. Ja valeoppositio persut ovat toiminnan ytimessä.

  Tuo Nato-Antikainen on muuten jo vaatinut Naton tukikohtia lakkautettuihin varuskuntiin lähelle itärajaa.

   1. Antikainen tippuu kyllä eduskunnasta. Äänestäjille on paljastunut ettei niistä ole mihinkään kansalaisten asioiden edistämisessä. Yhden asian eli Natotuksen hörhöpuolue, ei kansan enemmistön asiat niitä kiinnosta. Halpaa puhetta on, mitään tekoja ei ole. Hullu-uho ei puhuttele äänestäjiä. Entinen mestari.

   1. Mikä on sinun määritelmä vääryydelle?
    Valtion käytännön määritelmä on kun et tottele mielivaltaa.

    Ihminen voi kyllästyä mielivaltaan ja tekee mielummin asiat oikeinpäin, eli sen mikä palauttaa tasapainoa. Silloin valtiovalta vasta onkin kimpussa koko vääryyskoneiston voimalla.

    1. Enpä rupea analysoimaan, mutta kyllä jokainen vääryyttä kokenut tietää mitä se on. Tikkari viedään lapsen suusta.

     Passiivinen vastarinta eli ei välitä vääristä käskyistä, niin sille on helevetin paha vallanpitäjän laittaa vastakeinoja. Ainoastaan tappaminen tepsii, mutta jos on porukkaa valtavasti, niin väkivaltakoneisto antaa periksi.

     Intia itsenäistyi passiivisen vastarinnan kautta brittiläisessä imperiumista. Olisi ollut liikaa tapettavia, niin brittien oli pakko luovuttaa.

 3. https://yle.fi/uutiset/3-12513638

  Amerikkalaiset ja britit ovat imperialistisen rikollinen loiskansa, joka on satoja vuosia loisivat muita kansoja kuiviin ja nyt terrorin, sekä loisimisen avulla ovat terrorisoimassa ja imemässä naiivit suomalaiset kuiviin. Tämä on se syy miksi amerikkalaiset ja britit elävät tänäkin päivänä lihavasti. On helppo loisia elintasoa kaikista muista.

  1. JOTKUT amerikkalaiset ja britit elävät lihavasti. Toiset eivät. Tsekkaa jos et usko — voit aloittaa vaikka kasvavan kodittomien joukosta Amerikassa ja tarkistaa elävätkö nämä lihavasti sinun määritelmäsi mukaan. Parempi pitää rintamalinjat selkeänä tässä komannessa maailmansodassa.

   1. Ihan kirjaimellisesti elävät lihavasti. Onko ruuassa jotain mikä lihottaa vai onko sitä yksinkertaisesti liikaa? Ovatko läskit naurettavia vai säälittäviä?

 4. Imperialistiset amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet täysin sairaita eläimiä. Suomalainen perimä on viime vuosikymmeninä saastunut tähän täysin rikolliseen loisivaan perimään. Osittain tai kokonaan imperialistisille amerikkalaisille ja brittiloiseläimille sukua olevat pitää saada ulos Suomesta ja todella äkkiä.

 5. Pohjanmaalla on jo jaettu persujen kansanedustajapaikat ja Kattelus ei kuulu siihen porukkaan.

  Milloin supon ykköstutkinta, eli ”Kankaanpään terroristisolu” on oikeudessa? Missä, milloin ja ennen kaikkea kehen terrori-isku oli kohdistettu. Nämä kolme tärkeää kysymystä on vielä ilman vastausta!

  Vai oliko ykköstutkinta supon kommunistien fantasiaa?!!

 6. Pitäskö Supon tutkia hallitukden touhuja ?

  Suomi lähettää perustuslain vastaisesti aseita ukrainaan ?

  Perustuslain mukaan sodasta päättää eduskuntA yhdessä presidentin kanssa.

  Osallisuudesta on säädetty rikoslain 5 luvussa. Avunantoa pidetään osallisuutena. Suomi avustaa ukrainaan aseilla, joten suomi on osallinen sotaan. Ilman että asiasta on tehty asianmukaista päätöstä.

  5 luku (13.6.2003/515)
  Yrityksestä ja osallisuudesta

  6 § (13.6.2003/515)
  Avunanto
  Joka ennen rikosta tai sen aikana neuvoin, toimin tai muilla tavoin tahallaan auttaa toista tahallisen rikoksen tai sen rangaistavan yrityksen tekemisessä, tuomitaan avunannosta rikokseen saman lainkohdan mukaan kuin tekijä
  https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001#L5

  1. Tuo voisi muuten olla noin, mutta normaali ihminen ei voi ymmärtää noiden sanojen merkitystä.
   On oltava korkeimman oikeuden tuomari, jotta osaa tulkita mitä tuo laki tarkoittaa.
   Tavallisen ihmisen ei pidä yrittää tietää lain tarkoitusta.

 7. Suomessa ei ole olemassa mitään kansanvaltaa. On vain puoluevalta ja puolueiden valtapeli. Puolueet päättää ketä vaalikarja äänestää, et sinä. Puolue päättää kuka pääsee ehdolle, et sinä. Ilman puoluetta et ole mitään. Tavallinen äänestäjä ei Suomessa koskaan pääse vaikuttamaan mihinkään asioihin, koska täällä äänestetään vain mafian kasvoja ja juuri siksi korruptio toimii.

  1. Näin se on. Suomi ei ole poikkeus. Kansa pääsi suoraan äänestämään presidenttiä, mutta vasta sitten kun presidentiltä vietiin valta pois.

 8. Noissa muissa kansallismielisissä on kyllä tilaa. Kansallimielisten vaan pitä tehdä vaaliliitto, jotta saavat edustajia kunnolla eduskuntaan.

 9. Miten puoluehallitus voi päättää ettei häntä hyväksytä ehdokkaaksi, kun puolueen tärkein asia on kerätä mahdollisimman paljon ääniä vaaleissa? Hehän ampuvat itseänsä jalkaan, kun mitää oikeaa syytä ei ollut hylätä ehdokkuutta.

 10. Pia ei ole sekaantunut lapsiin, pyöritä huumekauppaa, petä jne., joten millä ihmeellä Supo voisi Piaa kiristää?

  1. Ehkä juuri siksi. Puolueethan ovat rikollisten seurustelukerhoja. En sinne rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja suomalaisia oteta mukaan.

   Eikös tuo jo todista sen kun rehellistä poliisia ei persujen keskuskomitea ehdokkaaksi halua, vaikka on ääniharava.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*