7 thoughts on “Päivän video: Kääpiö

  1. New York ja Kalifornia ovat juuri sellaisia kuin naiset ovat aina halunneet. Tämä on naisten unelmamaailma.

  2. Ai se olikin NYC metro. Luulin ensin, että PK-seudun joukkoliikenteestä. Yksi kilahtanut suvakki lemmikkeineen. Ehkä lemmikki vei kännykän ja keskeytti kovaäänisen juoruamisen.

  3. Tuohan on Chucky, kauhuleffahahmo. Joku larppaa halloweenina (eli kuvattu syksyllä) tai mainostetaan jotain leffaa irl. Ties miten vanha video, ainakin vuonna 2019 on joku uusintaversioleffa tehty kun oli 80-luvun juttu. Ja pitihän deShitin tietysti haukkua, koska vihaa kaikkea erilaista mikä ei ole itsensä kaltainen eli valkoinen normaalipituinen(?) mies. Heterosta en nyt tiedä kun niin paljon hinttien seksielämästä tietää.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*