Marco de Wit 3 heinäkuun, 2022

 

Laiton Lehti on kertonut miten Intia on loistavasti ylläpitänyt puolueettomuuttaan pitäen kuitenkin samalla hyvät välit sekä Amerikan että Venäjän kanssa. Näin Intia on pystynyt myös käymään kauppaa kaikkien kanssa.

 

Viime vuosina Imran Khanin johtama Pakistan pyrki myös samaan, mutta sitten Amerikka järjesti vallankaappauksen.

 

Taas värivallankumousyritys: Nato yrittää kaataa Pakistanin pääministerin, Imran Khanin!

 

 

Läntinen media on siis hyvin aggressiivinen Khania kohtaan. Tämä ei kuitenkaan välitä, vaan latelee elämän tosiasioita saksalaiselle pressituutille.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

9 thoughts on “Imran Khan vs. Pressituutti

  1. Ongelma ei ole Yhdysvallat tai Iso-Britannia, vaan kaikilla amerikkalaisilla ja kaikilla briteillä on rikollisen, kyvyttömän, varkaan ****** ******* ************ ******. Aina kun he puhuvat vapaudesta, he puhuvat omasta vapaudestaan ja heti perään he haluavat orjuuttaa ja tuhota kaikki muut, koska he ovat rikollisia, kyvyttömiä ja totaalisen pahoja imperialisteja, jotka eivät itse saa mitään aikaan, vaan he tarvitsevat aina isäntäeläimen josta loisia. Tämän takia et pääse heistä koskaan eroon, vaan he yrittävät aina iskeä loiseläimen kärsänsä sinuun kiinni imeäksesi sinut kuiviin ja varastaakseen kaiken mitä sinulla on. Yksin he ovat täysin kyvyttömiä.

  2. Rikollisille ja totaalisen pahoille loisiville imperialistisille amerikkalaisille ja briteillä pitää löytää lopullinen ratkaisu. Kaikki erittäin älykkäät neekerit pitää päästää heidän maihin, koska he ovat myös velkaa älykkäälle neekerirodulle, josta amerikkalaiset ja britit ovat aina loisineet.

  3. Kova äijä kuten Erdogankin. Mistä johtuu että järkevimmät miehet tulevat muslimeista? Onko länsi jo täysin demaskulinoitu feminisyi-isrqelilaidten opetuslasten toimesta? Pitääkö siis asialle vihdoin alkaa tekemään jotain?

  4. Todella fiksun oloinen mies. Ei ihme että USA maan armeijan avustuksella halusi syrjäyttää hänet ja jopa uuden vaalit kielletiin järjestämästä. Saivatpahan taas jonkin korruptiosuvun pellen sinne toikkaroimaan.

    1. Näin amerikkalaiset ja britit ovat aina toimineet. Nämä rikolliset yrittävät aina ryöstää, varastaa ja sekaantua kaikkien muiden asioihin. He eivät itse osaa mitään, jonka takia he joutuvat aina varastamaan kaikilta muilta. Näin on ollut jo satoja vuosia.

      Amerikkalaiset ja britit eivät ole valkoisia. Tutkikaa loisivan brittihovin sukujuuria, niin huomaatte keille he ovat sukua.

  5. Amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet suomalaisten verivihollisia, jo satoja vuosia. Joka ikinen pitää saada välittömästi ulos maasta, keinolla millä hyvänsä, mutta tietysti vain laillisesti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*