Marco de Wit 3 heinäkuun, 2022

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka kaikista maailman maista nimenomaan Suomen valtamediassa harjoitetaan törkeintä – tai siis naurettavinta – sotapropagandaa.

 

Natottajalogiikka. Osa II: Häviö onkin voitto! (Kosher-grilli)

 

 

Suomessa puolestaan pohjat sotapropagandassa vetää Iltalehti ja sen toimittaja Antti Halonen, joka pyörittää farssimaista tilannestudiota.

 

Toimittaja Halosella on kuitenkin ongelma: Mistä löytää asiantuntija, joka suostuisi päivästä toiseen nöyryyttämään itseään farssimaisilla emävalheilla?

 

Ei mistään. Ei edes suomalaiset himonatottavat sotilasasiantuntijat ja sotahistorian tutkijat suostu pimittämään Venäjän ylivoimaa ja Ukrainan jatkuvia tappioita. Paitsi tietysti entinen tiedustelupäällikkö Pekka Toveri.

 

Pekka ”CIA” Toverin sotapropaganda Kummelitasoa: Ukrainan rintaman murtuminen ”pieni taktinen tappio”!

 

 

Toverin sotapropaganda on kuitenkin ovelan valikoivaa eli Venäjä ei koskaan osaa mitään, mutta Ukrainan taidoista ei sitten puhutakkaan mitään. Toverilla on siis sen verran itsekunnioitusta, ettei hän suostu laukomaan totaalisia emävalheita ja väärentämään karttoja.

 

Niinpä valtamedia ja Iltalehden farssimainen ”sotakirjeenvaihtajaksi” itseään esittelevä toimittaja Antti Halonen on päättänyt korottaa vihreän Emil Kastelhelmen ”asiantuntijaksi”. Siis vaikka hän on vain varastomies, jolla ei ole yhtään mitään koulutusta.

 

(Kastelhelmi on tuskin edes hänen oikea nimensä. Hän näyttää vaihtaneen nimensä sen jälkeen kun jäi kiinni kansallismielisten ryhmien sabotoimisesta. Onkin huvittavaa, että kansallismieliset natottajat nykyään ihan täysillä uskovat heitä aiemmin huijanneen vihreän kameleontin uusimpia valheita. Seuraavaksi Kastelhelmi ja vihreät huijaavat tyhmät junttipersut natottajiksi ja pridettäjiksi. Ai, niin. Sekin onnistui jo.)

 

Valetutkija Emil Kastelhelmen valetutkijaryhmä pelkää Ukrainan sodan ”toksista maskuliinisuutta”!

 

 

Iltalehden toimittaja Halonen ei kuitenkaan välitä Kastelhelmen koulutuksen puutteesta, koska tämä suostuu laukomaan emävalheita liukuhihnalta. Viime viikolla Kastelhelmi jopa pimitti venäläisten läpimurrot ja ukrainalaisten joutumisen motteihin.

 

Toimittaja Antti Halonen käyttää huijari Emil Kastelhelmeä sotapropagandistinaan!

 

 

Viime päivinä Venäjän eteneminen on kuitenkin ollut niin selvää, että jopa ukrainalaiset ovat joutuneet myöntämään valiojoukkojensa olevan jäämässä jättimottiin.

 

Ukrainalaisetkin myöntävät jättimotin vaaran. Vain Pekka Toverilla ja suomalaisilla edelleen pää pensaassa!

 

 

Niinpä sitten Iltalehdenkin tilannestudion on nyt vihdoin ollut pakko kertoa jättimottivaarasta. Tosin samalla Kastelhelmi tekee kaikkensa demonisoidakseen venäläisiä ja ylistääkseen ukrainalaisia. Siis myös venäläisiä siviilejä teurastavia ukrainalaisia natseja.

 

Vihreillä ja natseillahan on nykyään liitto Venäjää vastaan. Vihreät välittävät vain vallasta, joten silloinhan viholliseni vihollinen on ystäväni.

 

Päivän sarjakuva: Nazi

 

 

Kaiken kukkuraksi tilannestudiossa julkaistiin joku ukrainalaisen autonkuljettajan kirje. Siis AUTONKULJETTAJAN. Miksi?? No, koska Iltalehden piti epätoivoisesti löytää joku ukrainalainen ”lähde”, joka suostuu levittämään älytöntä sotapropagandaa. Kirjeessä naurettavalla tavalla väitetään rintamatilanteen olevan ”jumissa”. Tämähän on se sama propagandasana, jota Pekka Toverikin käyttää: Jumi, jumi!

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun ja videoon

 

 

Huvittavaa on myös, että Iltalehti itsepäisesti pitää kiinni valheestaan, että Kastelhelmi olisi joku asiantuntija. Toisaalta Iltalehti menee parempaan suuntaan. Aikaisemminhan valtamedia väitti Kastelhelmen olevan ”tutkija”. No, varmaan onkin samalla tavalla kuin uimamaisteri on maisteri. Kyllähän me kaikki olemme tietyllä tavalla ”tutkijoita” ja ”elämän maistereita”.

 

Iltalehdelle on tullut paljon palautetta siitä, että Kastelhelmi on huijari ilman mitään koulutusta. Ei kuitenkaan hätää. Pridevärejä kirjaimellisesti näyttävä Iltalehti on kehittänyt ihan uuden asiantuntijaluokituksen vihreälle Kastelhelmelle. Katsoppas tätä.

 

 

 

 

Iltalehden rintamalinjojen asiantuntija edelleen esittää tilannestudiossa naurettavan jälkeenjääneitä karttoja. Toisaalta hyvä kuitenkin, että näyttävät edes jotain. Viimeksihän Laiton Lehti ihmetteli miksei tilannestudio suostunut näyttämään kartalta Donbassin koko tilannetta. No, nyt vihdoin näyttävät.

 

Tässä näkyy kolme tärkeintä Donbassin rintamaa: Slaviansk, Lysychiansk ja Bakhmut. Tosin rintamalinjat ovat naurettavan jälkeenjääneitä. Ehdottomasti kartoissa pitäisi lukea miltä ajalta tiedot ovat. Se ei kuitenkaan käy, koska silloin olisi vaikeampi huijata katsojia.

 

Toisaalta tästä kaikesta huolimatta kartasta saa silti jonkinlaisen yleiskuvan sulkeutuvasta Lysychansikin motista. Iltalehti ei sitä tietysti kerro, mutta motti saatiin toissapäivällä käytännössä kiinni tulikontrollilla ja eilen motti lähes sulkeutui ihan fyysisesti. Lysychansk ei voi enää muuta kuin antautua.

 

 

 

Tässä vanha eli muutaman päivän takainen kartta Lysychanskin sulkeutuvasta motista.

 

 

 

Iltalehden tilannestudio siis vihdoin suostui myöntämään venäläisten jatkuvat läpimurrot. Tosin Halonen ja Kastelhelmi eivät halunneet puhua asiasta tarkemmin, vaan siirtyivät typerien videoiden esittämiseen. Näin Kastelhelmi sai jälleen tilaisuuden älyttömän sotapropagandaan.

 

Kastelhelmi nimittäin väitti tai antoi ymmärtää, että Donetskin kansantasavallan joukkoja kuvaava video olisi jotenkin feikki.

 

 

 

Miten niin feikki video?? On ihan päivänselvää, että Donetskin naiset ovat taatusti ERITTÄIN kiitollisia rintamalle lähteneille miehilleen. Miksikö? No, koska Ukrainan natsit ovat pommittaneet Donetskin siviilikohteita päivästä toiseen jo 8 vuoden ajan tappaen tuhansia siviilejä. Kaiken kukkuraksi siviilien pommitukset ovat viime kuukausina vain kiihtyneet. Tästä Kastelhelmi ei tietysti sano sanaakaan, koska ensinnäkin venäläisiä siviilejä saakin pommittaa ja toiseksi katsojille muuten selviäisi miksi naiset ovat niin ylpeitä miehistään.

 

 

 

 

Rintama-asiantuntija Kastelhelmen analyysi on kuitenkin päinvastainen: Naisten ilo on vain näytelmää. Lisäksi Kastelhelmen ”tiimi” on kuulemma tehnyt kovaa salapoliisityötä ja paljastanut, että videolla näkyvät Donetskin sotilaat eivät kaikki olekaan kaksikymppisiä, vaan monet ovat kolmi- tai peräti nelikymppisen näköisiä!!

 

Mitä sitten? TOTTA KAI Donetsk ja Luhansk ovat tehneet lähes totaalisen liikekannallepanon. (Naisia, homoja ja transuja tietysti lukuunottamatta, koska Naton kauhuksi venäläiset ovat seksistisiä ja homofobisia ”patriarkaatin kannattajia”.)

 

Donetskin kansantasavalloilla on yhteensä noin neljä miljoonaa kansalaista eli lähentelee Suomen väkimäärää, joten on helppo kouluttaa ja lähettää rintamalle kymmeniä tuhansia sotilaita, vaikka eivät olekaan läheskään niin koulutettuja kuin venäläiset palkkasoturit. Kastelhelmi pitää kuitenkin jonain suurena paljastuksena, että Donetskin sotilaiden joukossa on jotain farssitason sotilaita.

 

Totta kai Putin käyttää Donbassin miehiä eräänlaisena tykinruokana! Tästä huolimatta he lähtevät rintamalle, koska natsien pommitukset pitää saada loppumaan. Tämäkin on kuitenkin nykyään vihafakta.

 

 

Toinen vihafakta on Lysychanskin motin sulkeutuminen ja kaupungin pikainen kaatuminen. Tätä Laiton Lehti on koko ajan sanonut: Kun rintamat alkavat kaatumaan, niin tulee dominoefekti ja kaikki romahtaa.

 

Tämä on taatusti niin kova shokki suvakeille, että saas nähdä kuinka kauan kestää ennen kuin Suomen valtamedia asian myöntää.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

40 thoughts on “Lysychansk lähes motitettu. Iltalehden valeasiantuntija Emil Kastelhelmi pimittää romahdusta!

 1. Seuraavaksi Iltalehti varmaankin kiistää myös palaavan sotilaan syndrooman, eli evolutiivisen ilmiön, jossa naiset haluavat lapsia niiltä miehiltä jotka uhrautuvat oman ryhmänsä puolesta. Omien kannattaminen ja mielenosoittaminen ovat nekin hyvin tyypillistä naisille, paitsi ei kuitenkaan suomalaisille naisille, joilla on virheelliset ja huonot geenit.

 2. Valtamedia ei kuitenkaan naureskele sille, että ukrainalaiset nuoret miehet ovat lähteneet rintamakarkureiksi ja usein Ukrainan puolellakin sotivat vanhat kääkät. Ukrainalaiset ovat antisemiittisiä natseja, jotka eivät halua sotia juutalaisen presidentin puolesta.

 3. Antti Halonen käyttää titteliä ”sotakirjeenvaihtaja” Kenen kanssa hän vaihtaa kirjeitä? Ennen sotakirjeenvaihtqjat olivat paikan päällä eikä studiossa.

  Varmaan noilla pikkupojilla on jokin tittelifetissi, kun tittelit vaihtuvat joka lähetykseen.

  Nuo lähetykset ovat hyvää opetusta valehtelun tunnistamiseen, samoin kuin Toverin puolitotuus/vaikenemalla valehtelu.

 4. Olipahan taas sivukaupalla sitä itseään. Onko sinulla joku fetissi saada itsesi päivittäin naurunalaiseksi?

 5. Valtamedia kirjoittaa täyttä fuulaa Ukrainan tilanteesta. Tosiasiassa se on ollut kusessa koko operaation ajan. Saa nähdä missä vaiheessa Zelenzkyitä alkaa kuumottaa…..?

 6. Suomessa naiset eivät ole koskaan kiitollisia yhtään mistään. Sotien jälkeen satanistiset suomalaiset lehmät puukottivat heti suomalaisia miehiä selkään ja loppu on historiaa. Tällaisten suomalaisten huorien takia ei pidä enää kuolla ja uhrautua. Toista se on esimerkiksi näiden naisten kanssa, jotka kyllä arvostavat miehiään aivan eri tavalla. Oli valtava virhe suomalaisilta miehiltä uhrautua suomalaisten naisten takia, mutta he ovat taitavia teeskentelijöitä. Nyt ovat vihdoin paljastaneet todellisen vihaavan luonteensa. Ulkomailla sekä miehet, että naiset ovat ihmetelleet, että miksi teillä suomalaisilla on niin hirveät ja rumat naiset.

 7. ” Meillä on oma historiamme Venäjän kanssa, olemme olleet Venäjän kanssa sodassa ja voittaneet. Ja olen aivan varma siitä, että myös Ukraina tulee sodan voittamaan. Sydämissämme Ukraina on jo voittanut, Marin sanoi.” Että tämmöinen pääministeri meillä😄ei tunne edes maansa historiaa. Vittu mikä tollo

  1. Eipä tuo ole kiinnostunut muusta kuin oman naaman esille tuonnista. Miksi helevetissä tuo on pääministerinä?

 8. Ei skellö mitöän olla piirittämässä. Venäjä on ottamassa kunnolla turpiinsa. Yritä ymmärtää tussikenraali puolueeton totuus.

 9. Olisipa Suomessakin kunnollisia, hyviä ja normaaleja valkoisia naisia, mutta kun ei ole. Lähes kaikki pelkkiä kiittämättömiä, kylmiä ja uskottomia lehmiä ja huoria.

 10. Slaavit ovat oikeastaan loppujen lopuksi rehellisempiä ja aidompia kuin suomalaiset. Suomalaiset ja länsimaalaiset esittävät olevansa parempia ihmisiä jne., mutta slaavit eivät loppujen lopuksi ainakaan esitä mitään, vaan ovat mitä ovat.

  Kaikki suomalaiset poliitikot ja virkamiehetkin ovat pelkkiä valehtelijoita.

  1. Pikkuporvarrits ovat ja tottuneet liian helppoon ja mukavaan pikuporvarin elämään. Eivät kestä vastaansanomista eikä vastoinkäymisiä. Sisuttomia suomalaisia. Noiden takiako nuorten miesten
   pitäisi kuolla.

 11. Olisi Suomessakin normaaleja valkoisia naisia, mutta Suomessa ei ole käytännössä kuin pelkkiä kylmiä ja vittumaisia lehmiä, jotka eivät ole koskaan arvostaneet miehiään. Halveksuvat vain vaikka miehet tekisivät mitä ja puukottavat selkään.

 12. Venäjä: Luhansk on ”vapautettu”. Ei sanaakaan Marcon sadoista moteista. Eli Ukraina veti loput joukot kaupungista. Ei halalteurastusta, ei mottia, ei taas mitään mistä satusetä kirjoitti. Vapautuskin tapahtui noin kaksi viikkoa Witin lupaamasta.

 13. 2019 translate.yandex : FSB: n erikoisjoukkojen johtaja "Alfa" sai potkut, jonka alaisia epäillään ryöstöstä" sanoo:

  https://www.topnews.ru/news_id_133329.html
  🇷🇺
  ”Уволили начальника спецназа ФСБ ”Альфа”, подчиненных которого подозревают в разбое”
  🇷🇺
  ”Официально в ФСБ пока не комментируют увольнение Валерия Канакина.”
  🇷🇺
  translate.yandex.com: ”Virallisesti FSB ei ole vielä kommentoinut Valery Kanakinin erottamista.”
  🇷🇺
  https://en.wikipedia.org/wiki/Alpha_Group
  🇷🇺
  ”Current commander Col. Valery Kanakin”
  🇷🇺
  https://vk.com/wall-17315087_69012?lang=en
  🇷🇺
  ”Valery Kanakin has headed the “A” Department since March 2014. He is 57 years old and this is an example of how an ordinary fighter, having come to the legendary special forces unit in 1984 and served in it for thirty years, becomes the commander of Alpha.
  For thirty years of his service in the special forces Valery Kanakin passed all the ”hot spots” of the Soviet Union and Russia, fought in Afghanistan, participated in two military campaigns in the North Caucasus.”
  🇷🇺🕌💣
  https://en.wikipedia.org/wiki/Black_Widow_(Chechnya)
  🇷🇺🕌💣
  ”Black Widow or shahidka, is a term for Islamist Chechen female suicide bombers”
  🇷🇺🕌💣
  ”The term of ”Black Widows” probably originates from these women being widows of men killed by the Russian forces in Chechnya (the connotation of black widow spider is intended). In 2003, the Russian journalist Yulia Yuzik coined the phrase ”Brides of Allah” (Невесты Аллаха) when she described the process by which Chechen women were recruited by Basayev and his associates;”

  1. Vanhempi määritelmä on:
   A woman who kills her husband or lover, especially one who kills multiple husbands or lovers.

 14. Voitte miettiä sitä miksi poliisit eivät tutki vieraiden valtojen vakoilijoita Toveria ja Karia, sekä Matti Putkosta.

  1. Heh. Tuo juttu on loistava esimerkki sanapeleistä: UKRAINAN joukot joutuivat vetäytymään lauantaina Lysytshanskin kaupungista Itä-Ukrainassa, minkä seurauksena Venäjä valloitti kaupungin, kertoo ajatushautomo ISW.

   1. Missä on motissa olevat taistelijat? Pitäisi tuolla ennustusmäärällä jo vahingossa yhden motin syntyäkin. Kerro oi mottikeisari kenet Venäjä on koskaan motittanut? Kiovan tottakai mielestäsi, mutta pari muuta?

    Ja joo, sensuuriin vain kun totuus taas on satua raadollisempaa..

    1. Suurempia motteja on ollut ainakin Severodonetskissa, Zolote-Gorskyssä ja Lysychanskissa ja sitä ympäröivissä kylissä. Kaikkiin on jäänyt paljon raskasta kalustoa ja myös sotilaita. Eiköhän tarkat luvut vielä saada. Pääpointti moteilla ja niillä uhkaamalla on kuitenkin ollut alueiden valloittaminen, koska ne synnyttävät dominoefektin, jolla läpimurtoja ukrainalaisten linjoihin tulee kiihtyvällä vauhdilla, kuten on nähty.

     1. Kiitos..! Julkaise tosiaan tarkkoja lukuja äläkä keksi niitä päästäsi. Parasta oli sodan alussa kun julistit Kiovan saarretuksi, jota ei koskaan tapahtunut. Samoja aikoja myös murskavoitto termiä koki päivänvalon. Tämä murskavoittosi ja mottitalkoosi vain ei ole sanallakaan pitänyt paikkaansa. Domionoefektin taas piti alkaa jo Mariupolista, mikäli tämä kolmen kuukauden välein yksi kaupunki on dominoefekti niin en todellakaan ymmärrä teitä sotatieteen ammattilaisia ja miksi Venäjä perääntyi jo valtaamiltaan alueilta?

     2. Tämä on jo käsitelty aiemmissa jutuissa, mutta toistetaan: Venäjä perääntyi Pohjois-Ukrainasta, koska oli saanut tärkeimmän alueen eli maasillan etelässä. Alussa se siis hyökkäsi pohjoisesta, idästä ja etelästä SAMAAN AIKAAN, jotta saisi ainakin etelän. Tämä onnistuikin ja kun bonus eli Kiova ei kaatunutkaan (myös Venäjän agentit epäonnistuivat siellä päinvaston kuin etelässä), niin tämän jälkeen siirryttiin toiseksi tärkeimpään asiaan eli Donbassiin, jossa olivat Ukrainan valiojoukot linnoittautuneena.

      Sitten Donbassissa tehtiin SAMA hyökkäysstrategia eli hyökättiin kolmesta suunnasta eli pohjoisesta, idästä ja etelästä. Jälleen läpi päästiin tärkeimmästä eli etelästä eli Popasnajasta, josta sitten seurasi Popasnajan kukka, joka johti Zoloten kaatumiseen ja sitten Lysychianskin rintaman romahdukseen ja nyt ollaan jo Siverskissä.

      Tämä kaikki on ihan klassista strategiaa eli hyökätään monesta suunnasta, jotta vastustaja ei pysty keskittämään joukkojaan. On siis hyvin lapsellista intoilla siitä, ettei Kiova HETI kaatunutkaan, kun kerran Herson kaatui ja saatiin äärimmäisen tärkeä maasilta Krimille. On siis katsotaava KAIKKIA rintamia eikä vain yhtä rintaman osaa.

      On myös erittäin lapsellista intoilla ja pitää voittona, ettei Ukrainan kokoista 44 miljoonan ihmisen ja satojen tuhansien lännen rahoittamien ja äärimmäisen linnoittautuneiden sotilaiden maata voitettukaan parissa viikossa. Normaalisti sodat vievät vuosia, joten Venäjä on aikataulussa ja itse asiassa toimii hyvin nopeasti, jos on Dnieprillä kesän aikana.

      Venäjän eteneminen on myös klassista käsikirjatoimintaa, jossa orkesterin tavoin Venäjän sotakone uhkaa ukrainalaisia yhä uusilla taktisilla moteilla,jotka välttääkseen ukrainalaisten on yhä uudestaan ja uudestaan peräännyttävä, mutta samalla joutuen uhatuksia strategisilla moteilla, kuten kävi Zoloten ja Lysychanskin alueilla, jonne ukrainalaiset ovat joutuneet jättämään paljon raskasta kalustoa.

      On imartelevaa, että vaadit Laittomalta Lehdeltä tarkkoja aikatauluja, mutta teemme parhaamme. Dominoefekti tosiaankin alkoi Hersonin valtauksesta, johti Mariupolin valtaukseen ja lopulta Popasnajan kukkaan ja sitten Zoloten ja Lysychianskin rintamien totaaliseen romahdukseen, jonka takia tuhannet ukrainalaiset sotilaat pakenivat paniikissa kohti itää niin kovaa vauhtia, että näyttävät pysähtyvän vasta Slavianskissa, jos sielläkään.

      Sinulla on sisäinen tarve jatkuvasti ylistää ukrainalaisia ja vähätellä venäläisiä, mutta juuri siksi annamme sinun kommentoida juttuja, jotta ihmiset näkisivät millaisia natottajat ovat mielenmaisemaltaan. Kaverisi kiistävät täysin ukrainalaisten tappioita, mutta sinä onneksi myönnät niitä osittain, mutta jatkuvasti yrität nillittää Laittoman Lehden käyttämistä sanoista. Heittelet olkiukkoja eli olisimme ”julistaneet Kiovan saarretuksia” tai Venäjän jo ”saavuttaneet murskavoiton”. Kaikki kritiikki on tervetullutta, mutta sinun pitää noita sitaatteja heitellessäsi antaa aina linkki, muuten kyse on vain olkiukoista ja mustamaalaamisesta, joilla pyrit lievittämään pahaa oloasi, kun omat ennustuksesi jatkuvasti kariutuvat Venäjän menestyksen vuoksi.

      Suosittelemme sinua ottamaan itseäsi niskasta kiinni ja myöntämään olleesi täysin väärässä Ukrainan sodan suhteen. Venäjä on jyräämässä Ukrainan, jonka rintamat romahtavat useista paikoista. Vain näin tosiasioita myöntämällä pystyisit erottautumaan Ukrainaa ylistävistä betakaverikommentoijistasi, jotka ovat täysin vieraantuneet todellisuudesta feministien tavoin.

     3. ”Tämä on jo käsitelty aiemmissa jutuissa, mutta toistetaan: Venäjä perääntyi Pohjois-Ukrainasta, koska oli saanut tärkeimmän alueen eli maasillan etelässä. Alussa se siis hyökkäsi pohjoisesta, idästä ja etelästä SAMAAN AIKAAN, jotta saisi ainakin etelän.” – Valhe. Tarkoitus olis saada Kiova kaatumaan kolmessa päivässä ja vaihtaa nukkehallitus tilalle. Tästä todisteena mm. mellakkanhallinta kalusto joka seurasi taistelukärkeä vai onko normaalia kuljettaa mukana?

      ”Sitten Donbassissa tehtiin SAMA hyökkäysstrategia eli hyökättiin kolmesta suunnasta eli pohjoisesta, idästä ja etelästä. Jälleen läpi päästiin tärkeimmästä eli etelästä eli Popasnajasta, josta sitten seurasi Popasnajan kukka, joka johti Zoloten kaatumiseen ja sitten Lysychianskin rintaman romahdukseen ja nyt ollaan jo Siverskissä.” – Samaa harhaista jauhantaa, eli näissä valehyökkäyksissä ajankuluksi tapatetaan omia joukkoja ja omaa parasta kalustoa ettei pääkohde vain selviä, kuulostaa aivan keksimältäsi strategialta, joka ei nykysotaan sovi ollenkaan. Omia joukkoja koetetaan säästää viimeiseen asti, koska sivistysvaltioille joukot ja kalusto ovat arvokkaita.

      ”Venäjä on aikataulussa.” – Kerro toki noin viisaana mikä se on, kun ei tunnu kukaan, edes Putin itse tietävän. Aikataulussa ollaan kaatuneissa, kun parissa kuukaudessa lyötiin omat Afganistanin tilastot.

      ”Sinulla on sisäinen tarve jatkuvasti ylistää ukrainalaisia ja vähätellä venäläisiä, mutta juuri siksi annamme sinun kommentoida juttuja, jotta ihmiset näkisivät millaisia natottajat ovat mielenmaisemaltaan.” – Valhe, en ole Natottaja, mutta laitan vastaan aina kun näen tyhmien ihmisten aivopesuyrityksiä, kuten mitä tämä lehti ainoastaan edustaa ja se että tyhmyyttäsi otat silloin tällöin syytteen ei tarkoita, että vastassa on salaliitto vaan sitä ettet osaa tai halua pysyä asiallisena, vaikka sitä mm. minulta vaaditkin. Oma kantani oli vahvistaa omaa puolustusta, ennen viimeisintä Venäjän hyökkäystä, mutta nyt tuota diktaattori vastaan ei ole vaihtoehtoja.

      Viimeisestä kappaleesta olekaan mitään lainattavaa. Mielestäsi Kremlin suunnitelma sujuu suunnitelmien mukaan, mm. laivaston osalta. Historialliset menetykset maata vastaan jolla ei ole omaa laivasto. Onnettomuuksia toki kaikki kuten lippulaivan uppoaminen. Mahtavaa oli myös tapattaa omia erikoisjoukkoja Kiovassa ja sitä ei vallattu koska ”Venäjä ei tahtonut aloittaa massiivista pommittamista”? Jotain tuollaista väitit vakavalla naamalla. Jälkikäteen ohjusiskut siviilikohteisiin Kiovassa ovat kyllä arkipäivää, muista kaupungeista puhumattakaan? Ukrainan vastahyökkäyksistä et ole kirjoittanut riviäkään jne. jne. jne.. Lista on loputon kuten valheesi.

      Tämän voitkin taas heittää sensuuriin, koska tuskimpa tuohon taas löydät mitään vastaan sanottavaa tuolla sivistyksellä. Otampa itselleni kopiot silti niin saamme edes omassa porukassa naureskella pelleilyllesi.

     4. Mielenkiintoisia mutta olen pettynyt vastauksiisi. Annamme teidän häiriköidä, jotta esittäisitte edes joskus hyviä vasta-argumentteja, mutta sinun argumenttisi olivat nyt yllättävän heikkoja. Ehkä pitäisi kirjoittaa laajempi analyysi, jossa näytettäisiin miten natottajat ja feministit omaavat samanlaisen argumentatiivisen tason. Kiistätte ihan päivänselviä asioita. Mieti nyt, että kiistätkö siis tosiaan nämä asiat:

      1. Hyökkääjän kannattaa hyökätä monesta eri suunnasta, jotta pääsee rintaman läpi ainakin jostain kohdasta.
      – kyse ei ole valehyökkäyksistä, vaan totta kai tosissaan yritetään joskin eri painotuksin
      – Venäjä ei päässyt kunnolla läpi pohjoissessa, mutta pääsi läpi etelässä, joka oli tärkein kohde.
      – mellakanhallintakaluston mukana kuljettaminen ei ole mitenkään relevantti todiste, koska totta kai YHTENÄ päämääränä oli Kiovan valloittaminen. Se, että annat valtavan painoarvon mellakanhallintokalustolle kertoo jostain hämmentävästä loogisesta virheestä, jossa nähtävästi grasping straws, yms.

      2. Suurten maiden valtaaminen vie lähes aina monia kuukausia tai vuosia
      – on lapsellista hurrata Ukrainalle vain koska se on pystynyt vastustamaan nyt neljä kuukautta
      – totta kai Venäjä ensin yritti salamasotaa ja sitten siirtyi tykityssotaan, joka kestää kuukausia

      3. Mattopommitus
      – Venäjä ei ole mattopommittanut samalla tavalla kuin USA Saksaa, Japania tai viimeksi Irakissa, koska kyseessä slaaviveljet
      – ajoittaiset ohjusiskut eivät ole mattopommitusta
      – se, että pidät ohjusiskuja mattopommituksia vastaavana kertoo joko totaalisesta tietämättömyydestä tai hysteerisestä ”I feel Ukrainian pain” -femakkoreaktiosta

      4. Vastahyökkäykset
      – mitäs nämä kuuluisat ukrainalaisten vastahyökkäykset sitten ovat? Voisitko antaa muutaman esimerkin alkaen niistä kesän taisteluista, joissa venäläiset on pakotettu perääntymään ja ukrainalaiset ovat saaneet merkittävästi maa-alueita
      – aloita esimerkkisi Donbassissa käydyistä taisteluista, koska venäläisten strategiana on sekä Syyriassa että Ukrainassa keskittää voimat yhdelle rintaman osalle samalla, kun muilla rintamanosilla vain sidotaan vastustajan joukkoja ns fixing-operaatioilla

      5. Laivasto
      – laivastolla ei Ukrainan sotaa voiteta eli se on sivuteatteri, koska Turkki ei päästä länsimaisia sota-aluksia salmen läpi.
      – Ukraina käyttää länsiohjuksiaan ja tiedusteluapua yrittäessään upottaa venäläisiä aluksia ja on nähtävästi siinä onnistunut muutaman kerran. Tällä ei kuitenkaan ole juuri mitään merkitystä kokonaiskuvioon
      – Käärmesaari on liian lähellä Ukrainan rannikkoa. Kumpikaan puoli ei siellä pysty joukkojaan pitämään

     5. Tottakai argumentit jotka perustuvat faktaan ja todisteisiin ovat mielestäsi heikkoja. Tämä nähtiin rokotekeskustelussa. Ei ole kuin yksi ”totuus” ja sen on luomasi. Olen antanut todisteita joita pidät lännen propagandana ja ainoastaan Kremlin totuus kelpaa. Et vastaa kysymyksiin, kuten et ennenkään vaan esität ainoastaan vastakysymyksiä, joihin vastaukset eivät kelpaa ja keksit päästäsi käsittämättömiä selityksiä. Tämä on kuin väittelisi kolme vuotiaan kanssa.

      Esim. vastahyökkäykäykset Kiovan alueella eivät kelpaa vaan sen on ”taktista vetäytymistä” Venäjältä. Onneksi tietämättömyytesi paistaa kaikilla rintamilla läpi eikä edes seurakuntasi jaksa kompata sinua enää ukrainakeskustelussa. Voitaisiin todeta että olet motissa josta koetat paniikissa paeta siinä onnistumatta. Ehkä olisi aika kehittää uusi ”tekninen ongelma” johon turvautua väittelyissä. Toiminut hienosti ennenkin. Syytä vaikka juutalaisten johtamaa CIA:ta koska hehän ovat kannoillasi.

 15. Tyypillinen pulla maito mössö tämä meidän suuri sota-tietilijöiden suurvisiiri, joka tahtoo mitä tahtoo! Ruotsissakin manataan sossujen onnetonta NATO sopimusta Turkin kanssa, joka on reikäinen kuin seula ”yleissitovuudeltaan”. Edes yksikään Suomen valtiossa vaadittava pellonvuokrasopimus on vuokraviljelijän kanssa ei voi olla yhtä epätarkka tai ylimalkaisesti laadittu kuin Suomen ja Ruotsin tekemä sopimus Turkn kanssa. Turkin presidentti oli aikamoisen kätevän näköinen kun ulkoministeriMME Pekka Haavisto kätteli lyhyen hätäisesti Turkin sulttaania, joka päätti aikaisemmin etteivät homot hortoile värkkeineen keskellä kirkasta päivää tulevassa Ottomaanien Valtakunnassa!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*