8 thoughts on “Päivän video

 1. Itsepähän koulutitte koulutusjärjestelmissänne pojista jotain sukupuolettomia heikkoja zombeja. Käytitte valtaanne. Nauttikaa nyt ”viisautenne” ja valtanne hedelmistä.

  Usein ei olekaan Hyvä saada sitä mitä haluaa. Kokeilkaa epämukavuusaluetta.

 2. Kun nainen sanoo olleensa 10 vuotta upean miehen kanssa, mutta erosi tästä, nainen valehtelee jälleen. Naiset ovat aivan kroonisia valehtelijoita, jotka valehtelevat aivan jatkuvalla syötöllä.

 3. Ei kelpaa tuollainen kenellekään. Itseään täynnä. Sama jos ostaisi auton, jonka tietää olevan ihan paska. Ei tuolla ole mitään kohottavaa sanottavaa kenellekään. Länsimainen koulutusjärjestelmä tuottaa bimbonaisia. Itsetunnottomia uusavuttomia vässykkänaisia. Kyllä ennen naisetkin olivat parempia. Hullut akat pantiin eristyksiin.

  Kyllä jämpti on näin että noita-akat on pidettävä kovassa kurissa. Niiltä on otettava valta pois.

  1. Suomalaisista lehmistä ei ole mihinkään ja mitään eivät tee ilman kovaa kuria. Valtion vahvistuttua suomalaiset lehmät ovat nyt alkaneet käyttämään valtiota ja työelämää alistaakseen ja vainotakseen suomalaisia miehiä, mutta odottakaas suomalaiset lehmät kun talous romahtaa.

  1. Muotinukke. Ei yhtään mitään omaa persoonallisuutta. Klooni. kun näet yhden olet nähnyt kaikki. Ei tuo saa edes munanseisottajien munaa pystyyn. Jäljelle jää vain ylensyönti ja lesboilu. Surullista, aivopesun uhri.

   Syyttäkää tuostakin valtamediaa ja naisia sortavaa koulutusjärjestelmää. Marxilaine feminismi syrjäyttää naiset naimamarkkinoilla.

 4. Ja sensuuri Marco suojeli taasen pientä seuraajaansa. Eli seuraaja saa haukkua ja kritisoida, mutta hän on opetuslapsena koskematon?

  Arvostan!

  #kaksinaismoralismi
  #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*