Marco de Wit 4 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Uskomattominta tässä kaikessa on, etteivät vasemmistolaiset miehet välitä yhteiskunnan mädätyksestä. He äänestävät vasemmistopuolueita, vaikka ne tulisivat kuinka pervoksi ja feministisiksi. Aikamoinen pohjalukema jopa betamiehiltä.

 

Kysyppä joltain demareita tai vasemmistoliittoa äänestävältä miestuttavaltasi, että miksi edelleen äänestää vasemmistopuolueita, vaikka ovat feministien hallussa. Et taida saada vastausta.

 

 

Tässä näkeekin hyvin, että perusongelma ovat Suomessa niin yleiset junttimaisen tyhmät ja alistuvat betamiehet. Ei missään muualla niin monet miehet ole tällaisia nössöjä kuin Suomessa.

 

Toisaalta on tässä tietty perverssi logiikka. Kun betamies on tottunut olemaan tossun alla kotona, niin sittenhän helposti hyväksyy feministienkin vallan yhteiskunnassa.

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

20 thoughts on “Päivän kuva: Beta

 1. Missään ei myöskään ole näin oksettavia, vastenmielisiä ja miesten päälle sylkeviä narttusikoja. Ei kukaan mies ala uhrautumaan ja taistelemaan näiden suomalaisten lehmien puolesta. Suomalaisilta miehiltä olikin valtava virhe tapattaa itsensä näiden lehmien takia.

 2. Niinpä. Ja mikä tämä muinaisjäänne asevelvollisuuskin on: Tottele, tottele, tottele. Kuole prkl, kuole.

  Koirilla on parempi elämä Suomessa kuin miehillä.

  1. Varsinkin poliisikoirilla. Monet ihmiset pilaavat koirien elämän kun eivät osaa kouluttaa, jotkut inhimillistävät ja pukevat niitä Prideksi. Nimikin on nykyään ei sukupuolinen, sukulaisella on Lelu niminen koira ja kissa on Men.

 3. Ruotsissa monet vanhukset ei uskalla enää liikkua ulkona pimeällä, peläten ryöstetyksi tulleeksi. He tietävät keitä ryöstäjät ovat ja mikä puolue on vastuussa tästä kehityksestä, silti he kyselyn mukaan aikovat tulevissa vaaleissa äänestää S puoluetta

 4. Sau­li Nii­nis­tö mu­ka­na Pu­ti­nin hä­väis­tys­kam­pan­jas­sa.
  –   Il­ta­sa­no­mien ot­si­kos­sa Sau­li oli lai­tet­tu pu­hu­maan hä­päi­se­väs­ti Pu­ti­nis­ta (liit­ty­en jo­ten­kin jää­kiek­koon).
  –   Bo­ris John­son alen­taa Pu­ti­nin be­ta-mie­hek­si

  Tä­mä sa­ma ku­vio tois­te­taan yh­tä ai­kaa usei­den mai­den «joh­ta­jien» lau­sun­nois­sa.
  –   Mei­dän pi­tää ym­mär­tää, et­tä in­for­maa­ti­oso­das­sa Pu­tin on vain vä­li­ne, ei koh­de.
  –   Koh­de olem­me me. Me kan­sa.
  –   Mei­dän mie­li­pi­de ja emoo­ti­ot yri­te­tään pi­tää ko­he­rent­tei­na, sa­man­suun­tai­si­na. Et­tä pu­hui­sim­me ja ajat­te­li­sim­me kuin yk­si.

  Täs­sä yk­si ku­vaa­va esi­merk­ki in­for­maa­tio-pro­xy-so­dan hyök­käyk­ses­tä.

  Jo­kai­nen «lail­li­nen oi­keus» on kak­si­te­räi­nen miek­ka.
  –   Aja­tuk­sen va­paus­kin, vaik­ka se on kai­ken luo­vuu­den ja ke­hi­tyk­sen pe­rus­ta, on vää­riin kä­siin jou­tu­es­saan vaa­ral­li­nen ase, jol­la tu­ho­taan ko­ko­nai­sia kan­sa­kun­tia.

  1. Sauli onkin suvakki. Ei sellaiselta mitään muuta voi odottaa. Akkamaista touhua. Tuuliviiri ja salakiero.

  2. Boris Johnson on ITSE melkoinen limanuljaska ollut jo pienestä pitäen. Pyrkyri, joka ei ole vielä kertaakaan ollut puheilleen uskollinen niin kuin ei ole ollut lukuisille naisilleen. Eronnut monta kertaa ja vaatinut syrjähyppyjään tekemään abortin. Lisäksi puoli-juutalainen globalisti ja inhoaa tavallista kansaa sekä suhmuroi massamuuton kanssa, vaikka mukamas kiristää maahantuloa! Suomeksi: Paskiainen ja touhottava idiootti!

 5. Puola Saksalle: Antakaa lisää rahaa. Toisen maailmansodan jälkeen maksamanne sotakorvaukset on jo käytetty.
  –   Poland resurrects issue of WWII damage

  Euroopan geopoliittinen painopiste on siirtynyt Puolaan.
  –   usa perustaa pysyvän tukikohdan Puolaan ja siirtää miehitysjoukkojaan Saksasta puolaan.
  –   Saksa on jo heikennetty niin alas, että sitä hallitsee vähemmilläkin miehitysjoukoilla.
  –   Puola sen sijaan on saanut maaperälleen valtavan määrän aseita, jotka «ovat menossa Ukrainaan».
  –   Kyllä, menossa Ukrainaan, mutta puolalaisten sotilaiden käyttämänä ja puolalais-turkkilaisten kenraalien komentamana.

 6. Feminiinisellä naisella ja mieliala lääkkeitä vetävällä, ylipainoisilla, norsu-sika naisilla jotka mölyävät aborteista ja kaivavat big Macin kainalosta on melko suuri ero. On meillä ihan täyspäisiä naisiakin

  1. En tiennytkään, että femismi on noin lähellä satanismia. Miki Liukkosen ohjelmassa haastateltiin ihan tavallisia satanisteja.

 7. Noh noh, marco. Kyllä me kaikki tiedetään, että sinä ja muut trumpistit tykkäätte kokoontua yazka loven kanssa club kinkyssä piiskaamassa toisianne… #sananvapaus

 8. On lääketieteellisesti tutkittu, että suurin osa homoseksuaaleista on miehiä, joiden testosteronipitoisuus on jostain syystä alhaisempi.

  Perussukupuolihan on aina nainen. Lapsesta tulee mies vaan jos mukana on testosteronia. Mutta esimerkiksi jos äidillä on jo monta aikaisempaa poikalasta, hänen kohtuunsa on saattanut jäädä jäänteitä heistä, eli siis testosteronia, jonka vuoksi nuorin poika kehittääkin vähemmän testosteronia kuin kuuluisi sillä kohdussa, mutta kuitenkin lapsen kehon ulkopuolella, sitä on jo. Nyt Marco jumalauta!

 9. homomiehillä on alhaisempi testosteronintuotanto. Sitä tukisi sekin, että Amerikkalaistutkimuksen mukaan homomiehet tekevät muita selvästi vähemmän väkivaltarikoksia. Yleensähän tuomituista väkivaltarikollisista suurinpiirtein 90% on miehiä ja 10% naisia, mutta homomiesten osuus niissä on väestöön suhteutettuna pieni. Ihminen on luonnostaan äkkipikainen otus; liian pieni otsalohko ja liian paljon adrenaliinia kehossa. Kun siihen miesten kohdalla heitetään testot mukaan, on ongelmia helposti tulossa.

 10. En silti ymmärrä miten tämä liittyisi siihen, onko homous sairaus vai ei? Esim. poikkeuksellisen älykkäillä, taiteellisilla yms. ihmisillä on havaittu erilaisuutta aivotoiminnassa ja geeneissä, mutta sehän ei tietenkään tarkoita, että ne olisi sairaita, vaan enemmistöstä poikkeavan ominaisuuden omaavia. Vähän kuin ihmiset, joilla on vihreät silmät. Evoluutio on aina pyrkinyt tuottamaan monimuotoisuutta; se on hyödyllistä, koska monimuotoisessa geenikannassa on luonnonvalinnalle paljon materiaalia josta valita, ja lajin selviytymismahdollisuudet paranee. Eli, kyseessä on yksi monimuotoisuuden tuottama erikoispiirre. No oli miten oli on vielä olemassa tulehdus joka uusimpana tutkimuksena voisi aiheuttaa homouden kunnes antibiootit ym. parantaa.

 11. Pääpiirteittäin homoja ei saa tutkia mielenterveydellisesti, jotta saataisiin aivorakenteet ym suurin osa transuista ym. poikkevista on kiusattu yms. takia mielisairaina. Vain homot voidaan kenties hyväksyä tutkimusta käyttäen käytös- ja aivotoiminnantutkimusta. Röntgenissä käynti kertoo paljon aivoista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*