Marco de Wit 4 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tässä on jälleen yksi hyvä syy miksi pitäisi siirtyä vakuutuspohjaiseen terveydenhoitoon yhdistettynä perustiliin, joka siis varmistaisi kaikille perustason vakuutukset. Tällöin voisit itse valita lääkärisi.

 

Nykyinen sosialistinen terveydenhuolto pakkosyöttää sinulle lääkärin, josta et välttämättä pidä. Kaiken kukkuraksi lääkärisi voi jopa pitää sinua toksisena vihapuhujana ja palvella sinua huonosti tai ei ollenkaan.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Päivän video: Suvakkitohtori

 1. Tulee mieleen yksi kerta, kun sain polveeni pienen rasitusvamman (tai niin ainakin päättelin) joka haittasi kävelyä ja alkoi pahentua. Minulla oli sekä työnantajan että oma sairausvakuutus, ja kävin useammallakin (vitun) ”asiantuntijalla” ja heidän lähettämänään vaikka missä röntgenissä ja sähköhoidossa. Koko homma maksoi varmasti tuhansia eikä auttanut vähääkään. Alkoi olla vaikea kävellä edes bussipysäkille asti. Ja ne helkkarin lääkärit alkoivat jo puhua pistoksista ja leikkauksista.

  Sitten muistin yhden kirjan vuosien takaa lihasjännityksistä, otin ja lukaisin polvikipujen osion, ja kävin etsimään löytyisikö lihaksista jumittuneita kohtia. Ja juuri kirjan osoittamassa paikassa, taka- ja sivureisissä aika kaukana polvesta, oli pari jäykkää kohtaa (mutta ei kipeää – kyse ei ollut krampista vaan kroonisesta syvemmästä jumiutumisesta). Hieroin ne kunnolla rystysillä ja viidessätoista minuutissa koko polvikipu oli ohi. Olisi pitänyt mennä urheiluhierojalle, mutta en sitä arvannut kun kipu oli polvessa. Ja kirjan mukaan hierojatkaan eivät yleensä osaa etsiä noita syvempiä ”solmuja”.

  Sama tarina on toistunut useasti. Joku normaali inhimillinen vaiva (tekevälle ja seikkailevalle sattuu), johon on täysin tehokas ja helppo hoito joka ei maksa mitään (tai sitten ainekset löytyvät ruokakaupasta tai pihalta), mutta helvetin ”lääkärit” eivät sitä tiedä, asettavat täysin naurunalaiseksi jos ”potilas” yrittää ehdottaa omia ajatuksiaan, ja oikein mielellään tyrkkäävät suoraan kipulääke > verenpainelääke > mielialalääke > statiini > vuodeosasto > pakotettu puolikooma > kuolema -putkeen.

  Toki on hyviäkin lääkäreitä kuten Joseph Mercola, mutta siksihän juuri hänen perheensä on tappouhan alla…

  1. Entä oliko Joseph Mengele Hyvä lääkäri. Nimi ehkä viittaa juutalaisuuteen. Monethan ovat kovia tekemään ihmiskokeita ainakin aborttien yhteydessä. Sellaiset on nytkin menossa

  2. Lääkärin kanssa ei kannata väitellä, vaihtaa mieluummin lääkäriä.

   Kannattaa tarkistuttaa kiropraktikolla onko lantion SI-nivel paikoillaan. Sen sijoiltaanmeno aiheuttaa toispuoleista polvikipua sekä alaselkäkipuja. Vinossa oleva SI-nivel aiheuttaa kivun lisäksi polvikulumia, koska jalat ovat eripituiset lonkan vinouden takia.

   Yleensä ihmisillä on myös keskimmäinen pakaralihas jumissa sekä reiden ulkosyrjän lihakset. Katso haulla esim. ison sarvennoisen kipu ja lonkan limapussitulehdus.

   1. Kiitos, Aimo Mies, erinomaisista neuvoista! Minulla juurikin tuo keskimmäinen pakaralihas ja reiden ulkosyrjän lihakset olivat heikot, ja niiden vahvistamisen jälkeen – mihin ei mennyt kuin pari kertaa kuntosalilla – ei minkäänlaisia polvikipuja ole enää ollut.

   1. Tottahan toki. Kirja on The Trigger Point Therapy Workbook ja tekijät Clair Davies ja Amber Davies.

    Samasta aiheesta on muitakin kirjoja, mutta tuon hyödyllisyydestä voin vannoa. Erinomainen kirja. Lisäksi suosittelen lämpimästi kirjaa 8 Steps to a Pain-Free Back tekijältä Esther Gokhale. Teoksen nimi on vähättelyä, sillä se auttoi minua ymmärtämään ja oppimaan paljon enemmän siitä, miten kehon kuuluu toimia. Erittäin hienovarainen kirja, jolle kannattaa antaa vuosia tai jopa vuosikymmeniä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*