Free speech 4 heinäkuun, 2022

 

Laiton Lehti on jo pitkään varoittanut, että Nato-johtoiset länsimaat yrittävät kaikin keinoin levittää kulttuurimarxismia, koska haluavat tuhota nationalismin ja sitä tukevat perinteiset arvot. Noin 10 vuoden välein Rothschild-johtoiset pankkiirit nimittäin tarvitsevat laajaa kansainvälistä pankkitukea.

 

Rothschildit Ukrainan sodan takana? Sionistit ja natsit Naton liittolaisia??

 

 

Nato ja EU eivät edes yritä pimittää, että ajavat täysillä pride-agendaa. Jopa Viro on saanut tämän kokea.

 

Päivän kuva: Nato tulee

 

 

Nato on myös jo saanut mädätettyä perinteisiä arvoja suojellutta Ukrainaa, jossa on jo useamman vuoden pridetetty ihan avoimesti päinvastoin kuin Venäjällä.

 

Nykyään Nato/EU-maat myös pyrkivät jopa sensuroimaan ukrainalaisten poliitikkojen puheita.

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Ukraina onkin täysin alistunut pridettäjien vallan edessä. Ukraina alkaa ihan mielellään myös seksualisoimaan lapsia, jotta pääsisi EU/Natoon. Ei siis ihme, että feministit, pridettäjät, juutalaiset ja muut suvakit täysillä tukevat Ukrainaa.

 

 

 

 

 

Itse asiassa Ukrainassa on nykyään yhä enemmän juutalaiset pride-presidentin johtamaa pridetystä, mutta siitä huolimatta kansallismieliset ja jopa natsit tukevat Ukrainaa. Näin on myös Suomessa. Miksi? Eihän siinä ole mitään järkeä.

 

Onpas, jos ne on ostettu.

 

Voisiko olla, että lähes kaikki kansallismieliset järjestöt ja puolueet ovat enemmän tai vähemmän tiedustelupalvelujen frontteja? Saksassahan kävi hassusti, kun yhtä kansallismielistä puoluetta oltiin lopettamassa vihapuheen takia. Lopettaminen ei kuitenkaan onnistunut, koska vihapuhepoliisin kuulusteluissa kävi ilmi lähes koko puolueen johdon olevan poliisin vasikoita tai suojelupoliisin myyriä.

 

Ovatko Ukrainan natsit oikeita natseja? Euroopan natsit Mossadin frontteja?

 

 

 

 

 

22 thoughts on “Slava Pride-Ukraina! Sionistit ostaneet kansallismieliset ja jopa natsit?

 1. Aidot ja oikeat kansallissosialistit eivät pelkästään pyöri haudoissaan vaan kohta nousevat sieltä ylös ja tekevät lopun tälle pelleilylle.

  1. Totta. Hullut voivat ottaa vittuillakseen tai tietämättömyyttään mitä vaan.

 2. Niinpä. Kaikki jotka eivät kelpaa työmarkkinoille menevät puoluemafiaan töihin. Tai ryhtyvät somevaikuttajiksi, varsinkin femakot, ja sitten siellä loukkaantuvat.

 3. Vaikuttaa kuin joidenkin Pride-suvakkien roolimalli ja marttyyri on Jammu-setä! Hyi!

 4. Riippuu toteuttaako Ukraina EU-jäsenyyttään Puolan tyyliin vai siirtyykö arvopohjaltaankin EU:hun. Kaikki riippuu lopulta maan hallituksesta tai mikälie presidenttivalta Ukrainassa nyt onkaan. Se on ainakin varmaa että Suomi maksaa ja EU pysyy niin kauan pystyssä kun Suomen kaltaset maat on sitä rahottamassa ja mahdollistamassa uusia nettosaajien liittämisen mukaan.
  Mikään kehittyneempi maa ei ole Natoonkaan liittynyt kymmeniin vuosiin, joten Suomi ja Ruotsi on todellinen riemuvoitto heille että saavat vihdoin jotain hyödyllisiä idiootteja mukaan varsinkin vahvan armeijan Suomen, jota voivat alkaa kupata ja hyväksikäyttää.

  1. Mielenkiintoinen pointti tuo Puola. Periaatteessa jokainen EU-kandidaatti saa itse päättää omista asioistaan, MUTTA eihän näin oikeasti ole. EU painostaa koko ajan jäsenmaitaan suvakismiin ja rankaisee kansallismielisyydestä samalla tukien maan suvakkeja.

   Eli jos maa haluaa EU:iin, niin maan SUVAKIT tulevat koko ajan saamaan tukea EU:lta, jotta pääsevät valtaan. Puolassakin on lähellä, että suvakit voittavat EU:n ja Naton tuella siis, VAIKKA Puola on perinteisesti ollut Paavin maa eli hyvin konservatiivi.

   Miksi siis yksikään kansallismielinen haluaisi liittyä EU:iin ja Natoon, koska se merkitsee oman maansa suvakkien voimistumista??? Puolalla pääsyynä oli alussa rahan kuppaaminen ja nykyään vanhan imperialistisen ja interventionistisen traditionsa jatkaminen lännen tuella. Suomen pitäisi ehdottomasti pysyä poissa Puolan kuvioista. Molemmmat maailmansodat alkoivat Itä-Euroopan ikuisesta verikoston kierteestä.

   1. Kyllä rahan kuppaaminen vaan on se suurin syy. Unkarikin pysyy kuin naulittuna EU:ssa, vaikka sillä ei taatusti ole siihen mitään muuta syytä olla mukana. Suomessa suvakit olisi vallassa ilman EU:takin, mutta noissa maissa ne pysyy kurissa siitäkin huolimatta, vaikka Budapest ja Varsova onkin järkyttäviä suvakkipaiseita.

   2. Liettuan voi viedä loppuu mökkimurrot ym. vähemmäksi kun eivät ala edes Liettuaan ehtineitä tutkimaan.

  2. Totta kai suomalaista kusetetaan aina herrojen pöydissä. Kiltti kuunteluoppilas.

   Kysymys on siitä, viekö Venäjä projektinsa loppuun eli ottaa koko Ukrainan? Siten pääsisi Puolan selustaan.

 5. UKRAINAN SOTAPROPAGANDA
  Valtamedia ottaa täydestä Ukrainan sotapropagandan ja uskoo, että Venäjä valehtelee. Kuitenkin asia on päinvastoin: Ukraina valehtelee ja Venäjä puhuu totta. Katso
  https://stopworldcontrol.com/ukraine/ Ukrainaa hallitsevat lännen propagandistit.

  Kun USA pommittaa joitakin valtioita, niin länsi on hiljaa. USA on pommittanut yli 337 000 pommia viime vuosina ja uhreina on ollut esim. Syyria (5 vuotta), Jemen (7 vuotta), Somalia (15 vuotta), Irak (16 vuotta), Pakistan (18 vuotta) ja Afganistan (21 vuotta). Missä ovat pakotteet USA:ta vastaan? NATO on juutalaisten sionistien johtama rikollisjärjestö, johon ei pidä missään mielessä liittyä.

  NATO on tehnyt Ukrainasta USA:n proxy-sodan näyttämön tarkoituksena sota Venäjän ja Euroopan välille. NATO on kouluttanut Ukrainan natsijoukkoja Venäjän vastaiseen sotaan kymmeniä vuosia.

  Kysymyksessä on Siionin Viisaiden operaatio ”hajota ja hallitse”. Seuraavaksi on vuorossa Taiwan ja proxy-sota Kiinaa vastaan. Mutta USA häviää pian Venäjälle Kiinalle. Meille suomalaisille olisi tärkeintä pitää hyvät suhteet Venäjään, niin kuin naapuruussopimus edellyttää. Suomea ohjaava poliittinen roskaväki syyllistyy maanpetokseen ja valtiopetokseen.

 6. Monet juutalaiset tukevat homoutta, koska homous kuuluu osittain heidän kulttuuriinsa. Juutalaisethan liittävät pojan isäänsä ympärileikkauksella, joka on aivanselvä ************* ********. Eräänlaista h*************.

  1. Minne ne sen leikatun verisen esinahan heittävät? Tekevätkö polttouhrin? Vai tekevätkö niistä piippalakin rabin päähän?

 7. Mitä olen itse telegrammista seurannut, Azovien ja Aidarien jäljiltä on löytynyt tukikohdista ja majapaikoista viinapullojen lisäksi melko runsain määrin suonensisäisten huumeiden käyttövälineitä sekä huumeita ja homoseksissä käytettäviä apuvälineitä kuten dildoja. Lisäksi on saatu vangeiksi saatananpalvonnalle omistautuneita nuoria, joilla ei muumit ole enää laaksossa. Mielisairaala varmaan heille parempi sijoituspaikka kuin teloitusrivi.
  Juoppous, huumeidenkäyttö, perversiot, satanismi, veljesvihan ja itsetuhoisten himojen orjuus. Jokainen voi tykönänsä miettiä, kuinka paljon näitä ilmiöitä tullut kansallismielisessä kentässä vuosien varrella todistettua, sekä miksi näin on, mistä ilmiöt ovat alun perin lähtöisin, ja kuka niiden ylläpitämisestä ja levittämisestä hyötyy.
  Ukrainan tähänastinen sotakuvasto on ainakin minulle antanut lopullisen ratkaisun näihin kysymyksiin. Venäjä kenties aikanaan jalkauttaa ratkaisun käytännön tasolla suomalaisten keskuuteen.

 8. Kaikki raukkamaiset maanpetturit ja luuserit opiskelevat nykyisin ”upseereiksi”. Yksikään järjissään oleva kansallismielinen ja konservatiivi ei tule kuolemaan näiden valehtelevien, raukkamaisten ja luusereiden suomalaisten ”sotilasjohtajien” puolesta. Voitte olla siitä varmoja. Kaikki suomalaiset sotilaat ovat epärehellisiä maanpettureita ja kansanvainoajia, kansanmurhaajia, terroristeja, huumekauppiaita ja pedofiilejä.

  Nato tekee nyt kaikkensa ettei tämä kaikki paljastu tavallisille kansalaisille ja, että Nato voisi sotia viimeiseen suomalaiseen.

  1. Juuri noin. Yhtäkään noista ”upseereista” ei olisi kelpuutettu Valkoisten Jääkärien riveihin reilut sata vuotta sitten.

  1. Huumori mielessä tässä ”ihan normeja”, muuten tulehdus on tekijänä myönnetty. On niin vaikea aihe ettei saa tutkia.

Comments are closed.