Marco de Wit 4 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka länsimaiden valtamediat valehtelevat taitavasti kielipeleillä, mutta suomalaiset valtamediat ovat paljon röyhkempiä latoen jatkuvia emävalheita. Suomalaisillehan menee läpi mikä tahansa.

 

 

Natottajalogiikka. Osa II: Häviö onkin voitto! (Kosher-grilli)

 

 

Suomessa puolestaan pohjat vetää iltalehdistö, joka sotapropagandan maksimoidakseen käyttää oikeiden asiantuntijoiden sijasta lähteenään valeasiantuntija, varastomies Emil Kastelhelmeä.

 

 

Niinpä Kastelhelmi Iltalehden tilannestudiossa farssimaisella tavalla vähätteli venäläisten jatkuvia läpimurtoja samoihin aikoihin, kun Lysychanskin alueella rintama romahti totaalisesti, Ukrainan sotilaat joutuivat paniikkiin, jättivät raskaat aseensa ja lähtivät massoittain karkuun venäläisiä.

 

Lysychansk motitettu. Iltalehden valeasiantuntija Emil Kastelhelmi pimittää!

 

 

Eilen Laiton Lehti ennusti, että Kastelhelmelle ja valtamedialle tulee olemaan vaikea selittää Lysychanskin kaatumista. Tästä huolimatta Laiton Lehti ei voinut kuvitellakaan Kastelhelmen ja hänen harrastelijaporukkansa alentuvan aivan näin farssimaisten karttojen luomiseen. Ja Ilta-Sanomien julkaisevan ne. Katsoppa itse:

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

Huvittavinta on, että karttojen vieressä on Ilta-Sanomien oma uutislinkki siitä miten JOPA äärisionistinen ja erittäin ukrainamielinen ISW (Institute for the Study of War) myöntää Lysychanskin kaatuneen! ISW:n julkaisuihin perustuva Ilta-Sanomien juttu on kaiken kukkuraksi julkaistu pari tuntia ennen Kastelhelmen karttaa. Noloa.

 

Huvittavaa, että Ilta-Sanomat kertoi asiasta seuraavalla tavalla:

 

UKRAINAN joukot joutuivat vetäytymään lauantaina Lysytshanskin kaupungista Itä-Ukrainassa, minkä seurauksena Venäjä valloitti kaupungin, kertoo ajatushautomo ISW.”

 

Eli ihan kuin muuten vaan Ukrainan joukot päättivät poistua (voitokas evakuointi?) ja sitten vasta Venäjä pystyi valloittamaan kaupungin. Ukraina johtaa ja Venäjä reagoi tai ainakin siltä pitää saada kuulostamaan monimutkaisilla lauserakenteilla. Missään nimessä ihmiset eivät saa tajuta kuinka Lysychanskin kaatuminen on erittäin merkityksellistä, koska se mm. lyhentää valtavasti venäläisten linjoja nopeuttaen entisestään heidän etenemistään dominoefektin tavoin.

 

Huvittavaa on myös, että Kastelhelmi Twitterissä itsekin myönsi Lysychankin kaatuneen, mutta tästä huolimatta sitä ei näy seuraavana päivänä tehdyssä kartassa! Kulkevatko iltapäivälehtien kartat ihan tarkoituksella aina pari päivää myöhässä, jotta valtamedialla olisi aikaa kehittää uusimpia tekosyitä, kielipelejä ja tappioiden vähättelyitä? Feministien tavoin natottajienkin psyyke on niin heikko, että on osattava kertoa tappioista juuri oikeilla sanamuodoilla.

 

Itse asiassa Kastelhelmikin alkoi twitterissä selittämään – tai siis antoi ymmärtää – että ukrainalaiset olivat muka jotenkin ovelasti ja kunniakkaasti päässeet pois Lysychanskin motista. Tämä on toiveajattelua eikä Kastelhelmellä ollut mitään todisteita väitteelleen. Tilanne oli sitä paitsi niin kaaottinen, ettei kukaan oikein voinut tietää mitä oikeasti on tapahtunut. Tosin yksi asia on varma: Kaikki ukrainalaiset eivät ole mitenkään voineet paeta motista. Raskasta kalustoakin on varmasti jäänyt valtavasti.

 

 

 

 

Iltalehdistön oli kuitenkin jotenkin pehmennettävä Ukrainan tappiota antamalla ymmärtää sen toiminnan olevan hyvin hallittua ja suunnitelmallista. Siis vaikka ukrainalaiset sotilaat selvästi romahtivat ja pakenivat paniikissa!

 

Kastelhelmi on ihan entisen Husseinin tiedotusministerin luokkaa, vaikkakin vähemmän koulutettu. Nyt tarvitaan lisää meemejä!

 

 

 

Vielä nolompaa – jos mahdollista – on se, että Kastelhelmen kartan mukaan Slavianskin rintaman avainkaupunkia Sviatohirskiä ei muka olisi valloitettu, vaikka todellisuudessa se valloitettiin jo noin kuukausi sitten!

 

Tuolloin noin kuukausi sitten Laiton Lehti ennustikin, että Popasnajan kukka vain kasvaa kasvamistaan, kunnes Zolote motitetaan, jonka jälkeen syntyy Lysychanskin motti, joka puolestaan johtaa ukrainalaisten vetäytymiseen ensin Siversk-Bakhmutin ja sitten Slaviansk-Kramatorskin puolustuslinjalle.

 

Tässä tämä Laittoman Lehden kartta jo noin kuukauden takaa:

 

 

 

Tosin nyt näyttää siltä, että Laiton Lehti aliarvioi venäläiset. Ukrainalaisten molemmat viimeiset puolustuslinjat ovat jo nyt todella lähellä murtumista. Ainakin Siversk-Bakhmutin puolustuslinja tulee murtumaan nopeasti, koska ensinnäkin ukrainalaiset joukot ovat kaaoksessa ja toiseksi alue on alavalla maalla eli kuin luotu tykitettäväksi.

 

Kolmanneksi ukrainalaiset ovat menettäneet itsevarmuutensa ja nyt pelkäävät venäläisiä tosissaan. Tähän vaikuttaa myös se älytön ja raukkamainen amerikkalaisten Ukrainaan luoma systeemi, jossa johtavat upseerit EIVÄT ole joukkojensa mukana. Jatkuvan tykityksen alla oleva ukrainalainen sotilas ei taatusti uhraa henkeään jonkun raukkamaisen Länsi-Ukrainassa bunkkerissa piileskelevän everstin tai kenraalin käskyjen takia.  Varsinkin, kun samaan aikaan venäläiset kenraalit ovat aitoja miehiä ja mukana sotilaidensa kanssa.

 

Näyttää siis todellakin siltä, että Siversk-Bakhmutin puolustuslinja on JO puhkaistu. Kyllä. Venäläiset ovat JO taistelemassa Siverskissä!

 

Ja TAAS näyttää siltä, että ukrainalaiset ottavat jalat alleen!

 

 

 

 

Donbassin viimeinen eli Slaviansk-Kramatorsk puolustuslinja tullaan luultavasti puhkomaan etelästä Konstantinovkan kohdalta. Lisäksi pohjoisen Izumin rintaman kautta venäläiset tulevat kiertämään Slavianskin länsipuolelle saarrostaen sieltäkin. Itse asiassa Venäjä aloitti jo Slavianskin massiivisen pommittamisen aivan kuin olisi hyökkäämässä sinnekin. Taistelu Slavianskista näyttää tosissaan kuumenneen!

 

Eli kyllä näyttää siltä, että ukrainalaisten hallussa vielä olevat Donetskin alueet voivat kaatua jopa viikossa tai kahdessa. Ehkä jopa nopeamminkin!

 

Tosin Hesari vakuuttaa ihan päinvastaista. Mitenkäs muutenkaan. Jostain syystä nämä valtamedian ”asiantuntijat” nurinkurisesti uskovat dominoteoriaan geopolitiikassa, mutta eivät taistelukentällä.

 

Kuvassa linkki Hesarin juttuun

 

 

 

Slavianskin jälkeen on sitten käytännössä vain aroa, kunnes tullaan Ukrainan halkaisevalle Dnieper-joelle. Jos ukrainalaiset eivät nopeasti saa rintamalinjojaan kasaan, niin kohta on lähellä, että he menettävät koko Itä-Ukrainan venäläisille!

 

Venäläisten seuraavat suuret kohteet tulevatkin sitten olemaan Harkova ja Odessa. Tämän jälkeen venäläiset voivat suhteellisen helposti tunkeutua etelästä Dniepr-joen länsipuolelle napaten sieltä lukuisia kaupunkeja. Kiovaan voidaan sitten lopulta hyökätä joka suunnasta.

 

 

Tässä vaiheessa betamiehet sitten selittävät jälleen Venäjän olevan häviöllä, koska eivät ole vielä saanut koko Ukrainaa vallattua! Sitä paitsi Ukrainan vastahyökkäys tulee vielä lopulta ajamaan venäläiset pois Ukrainasta!

 

Jos et usko, niin kuuntele tätä erittäin suuria katsojalukuja saavaa ukrainalaista, joka vannoo suuren vastahyökkäyksen alkavan 1-2 kuukauden kuluttua!

 

 

 

Tämä Sky-kanavan asiantuntija puolestaan vetää pohjat, joskin samaan aikaan näyttää miten kannattaa ovelasti huijata määritelmillä eikä typerillä emävalheilla: Venäjä on joka tapauksessa hävinnyt, koska ei pystynyt muutamassa päivässä valloittamaan Ukrainaa.

 

 

 

Todellisuudessa venäläisten eteneminen on niin nopeaa, etteivät he edes tarvitse liikekannallepanoa Ukrainan murskaamiseksi.

 

 

 

Tosin nyt kun ukrainalaiset iskivät ohjuksillaan suoraan syvälle Venäjälle eli Belgorodiin ja Kurskiin, niin Putinin olisi helppo määrätä yleinen liikekannallepano. Jos hän näin tekee Donbassin voitoista huolimatta, niin tiedämme liikekannallepanon koskevan oikeasti Baltiaa ja Suomea. Tällöin Venäjän ja Kiinan yhteinen suunnitelma siirtyy kolmanteen vaiheeseen eli:

 

1. Feikkipandemia tuhosi läntistä taloutta ja pelasti Kiinan värivallankumoukselta

2. Ukrainan sota tuhoaa läntistä taloutta vielä enemmän ja neutraloi Ukrainan

3. Kiina ottaa Taiwanin ja Venäjä Suomen ja/tai Baltian samalla tuhoten läntisen talouden

4. USA hajoaa palasiin

 

 

Megadiili valmis? Hyökkääkö Venäjä Suomeen ja Kiina Taiwaniin?

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

25 thoughts on “Ukrainan rintama Donbassissa romahtanut. Venäläiset edenneet jo Siverskiin. Valtamedia pimittää!

 1. Takaa johdetut joukot ovat kautta historian hävinneet taistelunsa. Tälläkertaa ukrainan joukkoja ei pelkästään johdeta linjojen takaa vaan todellinen sodanjohto on tuhansien kilometrien päässä sieltä missä veri virtaa!

  Tätä on globalismi aidoimmillaan.

 2. Miksi suvakit eivät herjaa Venäjää pahuuden pahuuden valtakunnaksi? Koska itse joutuisivat naurunalaisiksi.

  Länsi on jo pahuuden vallassa kauttaaltaan ja läpimädätetty kaikessa ja kaikilla tavoilla.

 3. Voisiko Marco avata vähän näitä ammattilaistermejään, kun en minä normaalina siviilinä ymmärrä? Mikä on puolimotti? Samanlainan satumotti kuin tähän asti vai ehkä toteutuva vai voin ennustaa, mutta kun taaskaan se ei toteudu niin en menetä kasvojani?

  Muuten valtamedia (joina Aimo pitää sinua ja itseään) mitään pimitä. Sieltä ne vahvistetut uutiset löytyvät ja osa jopa Venäjän väitteistä. Täällä nyt uutisoidaan pelkkää Kremlin agendaa. Kaatuneita Ukrainallakin on niin paljon, että venäläiset ovat varmasti kaivaneet hautoja auki ja ampuneet uudestaan, jotta ovat saaneet tilastonta tuohon kuntoon.

  1. Mielenkiintoista, että uskosi valtamediaan on noin voimakas, vaikka eivät edelleenkään puhu Siverskin taistelusta. Vai onko sinun mielestä Siverskin taistelu vain mielikuvistusta?

   Valtamedia on myös jatkuvasti pelannut naurettavia kielipelejä ja ennustanut ukrainalaisten vastahyökkäyksen alkavan. Tästä huolimatta ne eivät viime aikoina ole edes karttoja juuri näyttäneen ja sitten kun vihdoin näyttävätn, niin niiden käyttämät kartat ovat naurettavan jälkeenjääneitä. Tosin juuri tuon sokean valtamedia uskosi vuoksi sinä täällä saatkin kommentoida, jotta kaikki näkisivät, että sinun kaltaisia ihmisiä on oikeasti olemassa.

   Puolimotti tarkoittaa, että vastustaja on edennyt ja saartanut niin tehokkaasti, että on pakko nopeasti perääntyä, jotta ei jää totaalisesti saarretuksi. Kiitän sinua, että jaksat toistuvasti nillittää näistä termeistä samalla, kun uskot valtamedian väitteisiin ukrainalaisten strategisista ”evakuoinneista” parempiin asemiin ja pian alkavasta vastahyökkäyksestä.

   1. Ukraina on myös tehnyt vastahyökkäyksiä ja vallannut alueita takaisin, jännä ettei niistä tämä laatujulkaisu kertonut sanallakaan. Ilmeisesti Kreml ei maksanut faktan julkaisusta.

    1. Sinä olet selvästi suvakkitrolli, joka lähinnä vain herjaa ja heittää olkiukkoja. Ehkä sitä voi kuitenkin oppia jotain suvakeiltakin. Sanoppas siis mitä menestyneitä vastahyökkäyksiä Ukraina on nyt kesällä tehnyt? Mitä se on siis vallannut?

     Vielä toinen kysymys ihan mielenkiinnosta: Uskotko edelleen, että Venäjä tulee häviämään ja Ukraina tulee voittamaan eli tulee karkoittamaan Venäjän Ukrainasta? Jos uskot, niin voisitko antaa joitain perusteluita?

     1. No en ole itseään täynnä oleva harhainen Kremltrolli, joka hävitessään sensuroi vastakommentit ja juhlii tämän jälkeen olematonta voittoa.
      Ja kuten alussa totesin niin Venäjä voittaa, mutta millä hinnalla, tämän jälkeen en enää ollut varma ja kun katsoo tsetseeni eläkeläisten sotaretkeä toisen maailmansodan asein, en vieläkään usko Venäjän voittoon, eli Ukrainan antautumiseen. Se mitä sinä sitten lasket murskavoitoksi on eri asia. Niitä ilmestyy kuin sieniä sateella. Venäjähän ei ole menettänyt kuin vajaa 5000 miestä, eikä yhtään kalustoa omien tietojensa mukaan ja osa kaupungeista on vapautettu viidesti. Murskavoitto siis. Tuon totuuden sinä uskot kyseenalaistamatta, kuten natsipropagandan, ja loiset rokotteissa ja juutalaissalaliitot ja saatananpalvojat (satanistit) ja..

 4. Ja vakio suvakkitrollit täällä käyttää ihan tosissaan lähteenä näitä Kastehelmen karttoja ja kertomuksia sekä Toverin selityksiä. Ei ihme että ovat pihalla kaikesta tai tulevat sotatilanteissa kuukausia myöhässä eivät vain trollataakseen vaan jopa ihan oikeasti.

 5. Ukrainan armeija on tunnettu siitä, että se epäonnistuu jatkuvasti! Naton pridettäjiä harmittaa, koska he eivät uskalla taistella Venäjää vastaan. Ainoa asia mitä suvakit ovat saaneet aikaan on: ulinaa, suvakointia, protestointia ja pridettämistä. Sotimaan lännen suvakeista ei ole!

  Suvakkien pitäisi viimein ymmärtää, että ”slava ukraini” huuto ei pelasta ketään!

  Olisi Kastelhelmen aika muuttaa nimensä Kastel*******?!!

   1. Miksi myöhään vasta hetkisen kastemiesmiessuhde muutettiin tähdeksi ja miksi minun pizzihelma? Taponen on soitellut sek ööh sek****ktiivisia varoituksia jos ei lennä oikeaan suuntaan jutut.
    🍌💨

  1. Nato on vain raukkamainen pelkuri täynnä tyhjää uhoa tosipaikan tullen. Eivät uskalla puolustaa edes jotain mitätöntä Liettuaa, jos se pitäisi tehdäkin oikeasti eikä vain propagandajulistuksissa.

  2. Marco! Minä reservin luutnantti ylennän sinut tussikenraalista seuraavaan arvoon. Sitä ei ole myönnetty koskaan ennen. Olet tästä päivämäärästä lähtien mielikuvitustussikeisari, oman päänsisäisen kokomotin vanki…sankari.
   Onneksi olkoon Salute.

 6. Tuo Eemeli on kyllä hauska tapaus. Tunnistan vähän itseäni myös tuossa tyylipsteiden kitsaassa jakelussa. On toki hyvä että Lugansk ja kohta myös Donetsk on vapautettu, mutta tyylipisteitä en tästä tämän kevään suorituksesta anna kenellekään, koska venäläisten olisi pitänyt puuttua peliin ja viedä tämä maaliin jo vuonna 2014, ja ottaa silloin ainakin Mariupolin maakaistale haltuun kuten Strelkov on moneen otteeseen sanonut.
  Miksi näin ei tehty, siihen minä haluan vastauksen. Ei ihmisiä jätetä seitsemäksi vuodeksi kahden tulen väliin ja cabalin biolabrojen koekaniineiksi ja panna käsiä taskuun. Niin ei jumalauta tehdä.
  Donbassin konfliktin pitkittymisestä taloudellisesti hyötyneet ja vuoden 2014 sotatoimia aktiivisesti sabotoineet on satava tekemisistään tilille myös Venäjän puolelta.

  1. Hyvä kysymys, mutta voihan se olla, että Venäjä pelkäsi eristymistä ja käytti 8 vuotta liiton luomiseen Kiinan kanssa. Voipi olla, että heillä on suuret suunnitelmat, jossa Ukraina on vain pieni palanen. Suurvalloilla on usein suuret kuviot.

   1. Osoita siitä suuresta Kiinan liitosta jotain todisteita. Mikäli uskot että Kiina tosiaan lähtee tulevan kehistysmaan kanssa sotaretkelle ja pilaa suurimmst kauppasuhteet lännen kanssa niin olet vielä harhaisempi kuin kukaan uskoi.

    1. Esitetty jo useita lähteitä. Sen jälkeen, kun Biden uhkaili Kiinaa Taiwanin aseellisella puolustamisella, niin Kiinan ja Venäjän liitto tiivistyi entisestään. Tietääkseni kukaan ei kiistä, etteikö olisi täysin mahdollista, että Kiina voi kohta hyökätä Taiwaniin. Vai kiistätkö sinä? Kysyn ihan vain uteliaisuudesta.

     1. Kiistänkö että on täysin mahdotonta? Minun kiistämisellä ole mitään väliä, mutten usko kun Kiinaa ei kuitenkaan kukaan uusi diktaattori pietari pieni johda. Toiseksi Kiinan suurimmat kauppakumppanit nyt ovat kuitenkin länsimaat ja Yhdysvallat, kolmanneksi sirutuotannon romahtamiselle ei Kiinalla ole varaa, neljänneksi, miksi kun se voi kohta tehdä Venäjästä uuden siirtomaansa ja riistää sitä ilman sanktioita, mutta mahdollisuudet ovat tottakai. Samaa luokkaa kuin, että tunnustaisit edes yhden valheistasi, eli mitättömät.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*