Marco de Wit 5 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Moni on ihmetellyt miksi entinen tiedustelupäällikkö Pekka Toveri himonatottaa niin kovasti. Eikö hän tiedä kuinka Amerikka pakkosyöttää nykyään pridesaastaa myös armeijaan?

 

Päivän video: Pride-Nato vs. Venäjä

 

 

Niinpä Laiton Lehti on kertonut kuinka Bosniassa epäilyttävät kannuksensa hankkinut Pekka Toveri on jo vuosia yhdessä naissotilaidensa eli USA:n armeijan ”upseeri”vaimonsa ja ”sotilas”tyttärensä kanssa olleet käytännössä feminisoimassa ja pride-natottamassa koko Suomen armeijan CIA:n laskuun.

 

Ei Toveria siis turhaan tunnettu jo tiedustelupäällikköaikanaan kansallismielisten ja konservatiivien jahtajaana.

 

 

Onko tässä siis Suomenkin armeijan tulevaisuus?

 

Persut ja muut Suomen ”kansallismieliset” tietysti hyväksyvät tämänkin ilman protestia. Natsit jopa taistelevat homoarmeijan puolesta.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Onko tässä Pekka Toverin Natoarmeija?

 1. Tästä tosi-tv-sarjasta olisi saatava suomalainen versio.

  Mukaan voisi ottaa viehkeästi punastelevan ja ujosti nieleskelevän esiintymisiä jännittävän kirkkoslaavin asiantuntijan ja ”putinin tappajan” Halla-Ahon. Persuista löytyisi myös lisää porukkaa kuten nato-Tynkkynen ja nato-Antikainen. Loput osallistujat löytyvät sitten somen vaikuttajista tai vihervassukoista.

   1. Niinpä. Onko Suomi jossakin? Missä maassa nyt, onko Suomi kadonnut?

    Kyllä se niin on että kun menet jalkaisin kaupungille,, vähemmistönä suomalaiset on. Hekin harvat huume – tai kännipäissään. Rappio on täydellinen.

 2. Naisethan pitävät homomiehistä ja oikein naismaisista miehistä kuten nämä ihanat pojat, joilla on seksi koko ajan mielessä. Ovat vielä niin rohkeita ja miehekkäitäkin. Kyllä näistä on naisten suojelijoiksi.

 3. Videolla esiintyy tyypillisiä tämän päivän NATO-sotilaita. Heitä on syytä varoa, voi tulla käsilaukusta päähän tai hiuslakat silmille. Siperian karpaasit popsivat nämä neidit välipalaksi. Varsin osuvaa parodiaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*