17 thoughts on “Päivän kuva: Lookismi

 1. Enpä ole seurannut Ylen ei mitenkään ylevää tarjontaa. Varmaan selviää jo tuosta kuvasta miksi ei.

  Jos tuo ei ole agendajournalismia, siis ideologista propagandaa niin mikä sitten on? Otetaan huomioon vielä se että Yle on eduskuntapuoluiden valvoma tiedotuslaitos, jonka kansalaiset rahoittavat kokonaan.

  Edustavatko Puolueiden ja Ylen arvot suomalaisten arvoja. EI. Milloin kansalaiset kyllästytte? Toisaalta hulluuden teatteria on mielenkiintoista seurata, että voiko noin Karelia porukkaa nykyään valtavirrassa olla.

  Ennen seurattiin Ylen puoli ysin uutisia siksi, että Siomessa asiat olivat hyvin. Nykyään siksi että Yle todistaa livenä miten sekaisin asiat on ja hulluus on vallalla.. Prideä ja feminismiä, natotusta ja vihreää propagandaa jne. Satanistisfeministinen
  performanssi on käynnissä Suomessa. Normaali terve järki on kadonnut.

  1. Onneksi noita sikiää etupäässä kaupungeissa. Täälä maaseudulla saa olla noista vapaita. Meillä rantasaunojen alastomat vartalot muistuttavat tarpeeksi suomalaisesta mytologista ja veren perimästä. Ei sitä sen enempää tarvitse tutkia. Riittää että kysyy ”kuinkas ois”. Ja siitä ne mytologiat sitten konkretisoituu.

 2. https://www.iltalehti.fi/matkajutut/a/300a3963-cffe-4860-a071-12393506079d

  No niin. Nyt IL:n toimittaja syyttää suomalaisia jonottamista rakastaviksi. Eihän missään muualla ole näin uusavutonta ja tervettä järkeä vailla olevaa hölmöläisporukkaa. Tuossa tulee näkyviin terveen järjen puute ja todellinen älykkyys eli arkiäly, siis sen puutte.

  Suomalaiset ovat laitostuneita aivottomia lampaita. Jonossa tyhmyys tiivistyy. Kerrankin valtamedia paljasti edes yhden totuuden.

  Suomalaisen käsky nro 1: ”älä ohita jonossa”. Moni on menettänyt Suomessa henkensä, kun on ohittanut. Tee ihan mitä muuta tahansa, mutta älä ohita!

 3. Edes erittäin ankara hoito suljetussa eheytyskeskuksessa ei luultavasti auta tämän paatuneen suvakin tapauksessa!

  Mutta mitä ratkaisuksi? Ehkäpä noita*******?!!

  Yksi hyvä ennalta ehkäisevä keino suvakismin ja transuilun kitkemisessä voisi olla nenärenkaiden kriminalisointi!

  1. Totta kai on suomenmielinen. Johan sen sujuvasta englannin aksentistakin kuulee. Englannin kieli on lähellä sydäntä.

   Englannin kieli on hyvä suvakismin tason mittari.

 4. 🏳️‍⚧️🐮🏳️‍🌈5.7.2022💣"Lapua Pride kohtasi heti ilkivaltaa – Pihapiirissä räjäytettiin translakipaneelin aikana kotitekoinen pommi, Li Andersson: "Tämä tulee ottaa hyvin vakavasti"" sanoo:

  https://ilkkapohjalainen.fi/uutiset/ensimm%C3%A4inen-lapua-pride-kohtasi-heti-ilkivaltaa-josta-tehd%C3%A4%C3%A4n-rikosilmoitus-eniten-pelottaa-sateenkaarinuorten-puolesta
  🌈
  ”Tällä viikolla ensimmäistä kertaa järjestettävän Lapua Priden sateenkaarilippuja on revitty irti lyhtypylväistä Vanhan Paukun alueella”
  🏳️‍⚧️🐮🏳️‍🌈
  https://www.epkalenteri.fi/event/eptapahtumat:aga2whv4mm
  🏳️‍⚧️🐮🏳️‍🌈
  ”Lapua Pride järjestetään heinäkuun alussa 4.-10.7. Lapua Priden suojelijana vuonna 2022 toimii Alexander Saloranta.”
  🏳️‍⚧️🐮🏳️‍🌈
  https://www.goodreads.com/book/show/45156141-rohkeudesta-olla-min
  🏳️‍⚧️🐮🏳️‍🌈
  ”Menestyksekkään uransa Paula päätti kun hän halusi aloittaa sukupuolenkorjausprosessin. Pesäpalloilija Alexander Saloranta on kertonut olevansa transsukupuolinen mies ja aloittaneensa sukupuolenkorjausprosessin.”

 5. "The Finnish Police comprises three National Units, which operate under the Police Department of the Ministry of the Interior" sanoo:

  https://polis.osce.org/index.php/country-profiles/finland

  ”The Helsinki Police Department is different from other local police units in that it operates directly under the Police Department of the Ministry of the Interior. In addition to normal local police duties, it is also responsible for certain nationwide special duties.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*