Marco de Wit 5 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on korostanut, että Joe Biden on:

 

 1. Valepresidentti vaalihuijauksella
 2. Mafiaperheen pää (korruptio, FBI:n väärinkäyttö, yms.)
 3. Pedofiili (ahdistellut myös tytärtään)
 4. Nykyään puoliseniili

 

Kaikki tuo on täysin loogista, koska totta kai valtaeliitti haluaa frontiksi presidentin, jota on helppo kiristää.

 

Naivien suomalaisten on kuitenkin ollut vaikeinta uskoa Bidenin pedofiliaa, vaikka todisteet ovat kiistattomat. Jopa hänen oma tyttärensä on puhunut isänsä ahdistelusta!

 

Asia käy hyvin selväksi myös tässä videossa, johon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Todisteet: Valepresidentti Joe Biden on pedofiili

 1. Lisäksi lääketeollisuus pitää Bidenin puolihereillä tai horroksessa tilanteen mukaan. Edellinen lääkärien Zombi oli itse Adolf Hitler.

 2. Ja Marcon sydäntä lähellä olevat pedofili-uutisit. Ei viikkoa ilman lapsia ja heidän hyväksikäyttöä.

 3. Nykyään puoliseniili.😅 Taitaa olla melkein kokonaan. Osaksi aattelee, osaksi luonnostaan aistii mihin reikään ruuvaa tämä sokeripaladaddy, ei ainakaan yläikäiseen.

  1. Puhuukin kuin nainen kun vilkaisi vieraissa TV:tä että kuka muori siellä vinkuu. Tänään kolmosen uutisissa oli, en tiedä mitä puhui en katsele paskaa kun en lastakaan toisin kuin bidee.

 4. Niin, milloinhan marco alkaa tehdä juttua trumpin yrityksistä vallankaappaukseen, trumpin läheisistä väleistä epsteiniin, trumpin harrastamasta lasten raiskaamisesta, siitä miten trump saa käskynsä bilderbergeiltä, trumpin kehotuksista rokotusten hankkimiseen ja trumpin yleisestä retardiudesta. Mutta kun ajelee kaksilla rattailla… #sananvapaus

  1. Hyviä pointteja. Lasten raiskaamisesta ei ole mitään todisteita päinvastoin kuin Bideniä vastaan. (Trumpin maku näyttää muutenkin kohdistuvan kurvikkaisiin naisiin.) Mitään vallankaappausta ei myöskään ollut, vaan yritys estää vaalivilppi, kuten Laiton Lehti kertonut.

   Trumpin äleistä Bilderbergereihin ja (alkuvaiheen) Epsteiniin on myös kerrottu ja yritin julkaista siitä jutun Unz.comissa, mutta eivät suostuneet julkaisemaan. Laittoman Lehden teoria on, että valtaeliitti koostuu Rockefellerien johtamista waspeista ja Rothschildien johtamista sionisteista, jotka yhdessä loivat FED:in ja edelleen sitä eli rahakonetta johtavat, mutta välillä riitelevät keskenään mm. strategiasta. Waspien mielestä sionisteilla on nimittäin liian törkeän aggressiivinen strategia globalismiin.

   Trumpin isä ja setä olivat Rockefellereiden frontteja ja niin on tietysti myös Trump, joka on pitkään ollut myös CIA:a agentti. Tämän takia Trump oli alussa yhteistyössä Mossadin agentin Epsteinin kanssa, mutta jossain vaiheessa riitaantuivat, koska kumpikin halusi olla pomo. Tämän takia Trump sitten yritti pistää Epsteinin liriin ja onnistuikin siinä Netanjahun avulla, kun Epstein tuki tämän pahinta kilpailijaa Barakia 2019 Israelin vaaleissa. Näistä asioista on kirjoitettu sekä Laittomassa Lehdessä Epstein aikajanassa sekä varsinkin Holy Crusaden puolella, koska piti saada julkaistuksi Amerikassa, mutta ketään ei kiinnosta.

   1. Kuitenkin viihtyy epsteinin kanssa ja kutsuu tätä ”mahtavaksi”. Lisäksi on tunnetusti kyylännyt mistt teen USA kilpailijoita näiden pukuhuoneissa. Kilpailijoita jotka ovat alaikäisiä. Trump halusi osallistua capitolin mellakkaan ja vaati, että bidenin (joka ei myöskään ole suosikkini) äänet hylätään. Lisäksi tulee huomauttaa, että kun trumpilaiset ovat itse käsin ääniä laskeneet, eivät he ole löytäneet todisteita vaalivilpistä, eikä ole kyetty todistamaan äänetyskoneiden peukalointia. Kuitenkin on syytäolla tasapuolinen, sillä molemmat ovat hyvin epäilyttäviä.

    1. Biden edustaa eliittiä siinä missä länsimaat edustavat eliittiä globaalilla tasolla.

     Trump edustaa hyvinkin eliittiä, niin kuin Putin edustaa hyvinkin globaalilla tasolla.

     Capiton Hillin ”mellakka” oli päivän selvä tiedustelupalvelujen operaatio, eikä edes nimellisesti konservatiivisen kansanosan aito kansannousu. Kaukana kaikesta siihen viittaavastakaan.

     1. Niin, eihän se mellakointia ole kun pommien kanssa riehutaan, tapetaan sakkia ja revitään poliisilta silmä. Siinä olet oikeassa. Se on terrorismia, ja siitäpä ovat qonanistit saaneetkin tuomioita. #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*