Marco de Wit 5 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Tiettävästi ainoana mediana maailmassa Laiton Lehti yhdistelee poliittisesti epäkorrekteja tieteitä, kuten praxeologiaa, evoluutiopsykologiaa ja offensiivista realismia.

 

Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 

 

Ukrainan sotaa analysoidessaan Laiton Lehti on soveltanut varsinkin offensiivista realismia:

 

Offensiivinen realismi: Geopolitiikassa vahvin määrää säännöt

 

 

Offensiivista realismia on erityisen helppo soveltaa Venäjän historiaan, koska suurvaltojen ympäröimänä ja luontaisten rajojen puutteen takia Venäjä on historiansa aikana toistuvasti ollut suurhyökkäysten kohteena kaikista ilmansuunnista.

 

Onko Venäjä paranoidi vai ollut hyökkäyksen uhrina jo 10 kertaa (maagisesti?) 100 vuoden välein?

 

 

 

Niinpä sodan aakkoset ovat selvät ainakin offensiivisille realisteille:

 

1. Pyritään saamaan haltuun toinen valtio kokonaan epäsuorasi proxyvallankaappauksella tai suoraan valtaamalla sen maa-alueita.

 • Sionistien johtamat Nato-maat kaappasivat Ukrainan proxyvallankaappauksella 2014 ja liittivät sen käytännössä Natoon luomalla uuden Ukrainan armeijan ja maailman parhaat linnakkeet Donbassiin, josta käsin sitten pommittivat Donbassin siviileitä 8 vuotta, koska USA:n ja Naton ulkopolitiikkaa pitkälle hallitsevat sionistit halusivat kostaa Venäjälle Israelin arkkivihollisen, Syyrian pelastamisen sionistien ja jihadistien kynsistä
 • Venäjä vastasi hyökkäämällä Ukrainaan yrittäen ensin salamasodalla kaataa Ukrainan juutalaisen presidentin ja saada maasilta Krimiin. Jälkimmäisen onnistuttua Venäjä sitten alkoi valtaamaan Donbassia ja luultavasti jatkaa sieltä valloittamaan koko Itä-Ukrainan ellei peräti koko Ukrainan

 

Putin: USA yrittää sijoittaa ohjuksiaan Äiti-Venäjän kuistille!

 

 

2. Sodassa molemmat osapuolet yrittävät läpimurroilla puhkaista toisen rintaman.

 • Venäjä toistuvasti onnistuu läpimurroissa ja Ukraina epäonnistuu, vaikka Suomen mediasta saakin toisen kuvan

 

 

3. Läpimurtoyritykset yritetään pysäyttää linnoitteilla ja luonnollisilla esteillä, kuten vuorien, metsien ja jokien avulla.

 • Amerikka rakennutti Donbassiin maailman parhaat linnoitteet käyttäen apunaan mm. Donetsk-jokea

 

 

4. Läpimurtoyritykset alkavat pehmentämällä vastapuolen joukkoja ja logistiikkaa tykityksellä, pommituksella, ohjusiskuille, jne.

 • Venäjällä on vähintään 10 kertainen ylivoima tykistössä, jota se usein joutuu kohdistamaan kaupungeissa raukkamaisesti piileskeleviin ukrainalaisiin joukkoihin

 

 

5. Vastapuoli yritetään taktisten taisteluvoittojen kautta saartaa eli motittaa samanaikaisesti taktisesti pienillä alueilla (esim. kylät) ja strategisesti laajoilla alueilla (esim. Donbass).

 • Venäjä on viimeiset kaksi kuukautta Donbassissa jatkuvasti uhannut motittaa ukrainalaisia joukkoja ja onnistunutkin tässä pari kertaa

 

 

6. Jatkuvalla mottiuhalla pystytään painostamaan vastapuolta perääntymään niin, että hyökkääjän rintama lyhenee ja varsinkin logistiikka suhteellisesti paranee.

 • Sodan alussa Ukraina menetti Etelä-Ukrainan ja viimeiset pari kuukautta on koko ajan perääntynyt Donbassissa

 

 

7. Perääntyjä yrittää pysäyttää perääntymisensä vastahyökkäyksillä, joissa sekin pyrkii läpimurtoihin ja motituksiin.

 • Ukraina on yrittänyt vastahyökkäyksiä, mutta nämä ovat kaikki lopulta epäonnistuneet, vaikka valtamedia onkin niitä hehkuttanut, jotta ihmisille ja varsinkin natotuksen kohteena oleville suomalaisille jäisi väärä mielikuva

 

 

8. Valtio voittaa sodan, jos se pystyy valtaamaan merkittävän osan toisen valtion maa-alueita.

 • Venäjä voittaa, jos se pystyy valtaamaan ja pitämään merkittävän osan Ukrainaa eli esim. Etelä-Ukrainan ja Donbassin.

 

 

9. Valtio häviää sodan, jos se menettää merkittävän osan maa-alueistaan tai itsenäisyydestään.

 • Ukraina häviää, jos se menettää merkittävän osan maa-alueistaan ja itsemääräämisoikeudestaan

 

 

10. Proxy-voitto eli valtiota käytetään toisen valtion välineenä.

 • Israel ja USA käyttävät Ukrainaa heikentämään Venäjää. Sionistit taistelevat Venäjää vastaan viimeiseen ukrainalaiseen, suomalaiseen, jne, jne.

 

 

 

Siinä kaikki! Eli avainsanat ovat: Rintamat, läpimurto, mottiuhka, motti/saartaminen, perääntyminen, vastahyökkäys, voitto ja häviö. Niinpä sotapropagandassa on tärkeää kaksoisstandardin lisäksi mädättää nuo kaikki sanat. Tässä esimerkkejä:

 

1. Kaksoisstandardi

Kaksoisstandardilla pystytään toisaalta vahvistamaan omaa suosikkia ja vahingoittamaan omaa inhokkia. Tämä tekee myös sanojen mädättämisen helpommaksi.

Ukraina kertoo ja Venäjä väittää. Välillä Venäjä myös väittää ”ilman todisteita”. Ukraina ei sellaista kuitenkaan koskaan tee, vaan enintään kertomusta ei ole vielä vahvistettu.

Myös Ukrainan liittolaiset jatkuvasti kertovat asioita. Erityisen luotettavia kertojia ovat läntiset puolustusministeriöt ja tiedustelupalvelut CIA ja MI6. Nehän ovat tunnetusti luotettavia ja tuskin valehtelisivat omaa agendaa ajaakseen.

Venäjän puolustusministeriö, FSB ja Kiinan tiedustelupalvelut ovat kuitenkin niin epäluotettava, että niiden puheisiin luottaminen olisi naurettavaa. Totuus tulee läntisistä tiedustelupalveluista, koska ne ovat Suomen liittolaisia.

 

Yle: Ukraina kertoo ja Venäjä väittää!

 

 

2. Läpimurto

Toimittajien on myös viimeiseen asti vältettävä puhumasta Venäjän läpimurroista. Erityisen tärkeää on korostaa, että venäläisten eteneminen on HIDASTA. On kerrottava etenemisen olevan ”vain” pari kilometriä päivässä. Samalla jätetään kertomatta, että venäläiset tuhoavat 8 vuotta rakennettuja asemia ja linnoituksia metodisen varmasti.

Jätetään kertomatta myös, että mottien aikaansaamiseksi ei usein tarvitsekaan edetä kovin monia kilometrejä. Missään nimessä ei pidä kertoa, että koko Itä-Donbassin taistelualueen motittaminen ei edellytä kuin muutaman kymmenen kilometrin etenemistä. Useimmat ihmisethän eivät tule ajatelleeksi mitä on esim. 30 päivää kertaa 2 kilometriä.

 

Venäläisten voittokulku jatkuu. Valtamedia pimittää ukrainalaisten rintaman romahduksen!

 

 

3. Mottiuhka

Jos läpimurrot ovat kuitenkin liian päivänselviä pimitettäväksi, niin sitten vältetään viimeiseen asti mottiuhasta puhumista.

 

Valtamedia pimittää ukrainalaisten joutuneen Zolote-Hirskin mottiin! Toimittaja Marikki Nykänen sotarikollinen?

 

 

4. Motitus

Jos mottiuhka on kuitenkin liian ilmiselvä, niin sitten viimeiseen asti kiistetään motituksen tapahtuneen. Puhutaan mielummin huoltoreittien vaurioitumisesta.

 

Nato-sanakirja: Motitus = huoltoreittien vaurioituminen

 

 

5. Tappio

Pitää ehdottomasti välttää tappio-sanan käyttämistä, koska se levittää tappiomielialaa.

 

Venäläiset voittaneet Sjeverodonetskissa. YLE: Ukrainalaiset voittivat silti taisteluissa!

 

 

6. Perääntyminen

Kaiken kukkuraksi sitten vältetään perääntyminen-sanan käyttöä puhuen esim. ”evakuoitumisesta parempiin asemiin”, jossa valmistellaan suurta vastahyökkäystä. Missään nimessä perääntyminen-sanaa ei saa käyttää.

 

Valtasiko Ukraina Sjeverodonetskin takaisin vai jälleen ”voittoisa” perääntyminen?

 

 

7. Pieni taktinen tappio

Jos vastustajan läpimurto, oma taistelutappio ja perääntyminen ovat kuitenkin liian ilmiselviä, niin sitten selitetään kyseessä olleen vain ”pieni taktinen tappio”.

 

Pekka ”CIA” Toverin sotapropaganda Kummelitasoa: Ukrainan rintaman murtuminen ”pieni taktinen tappio”!

 

 

8. Valikoiva hiljaisuus

Jos Venäjän voitot ovat liian selviä ja jatkuvia, niin sitten vain lopetetaan karttojen esittäminen! Suomessa tosin valtamedia on silloin tällöin jatkanut karttojen esittämistä, mutta ilman päivämääriä tai niin suurelta alueelta, ettei voi saada mitään selvää Donbassin tapahtumista. Sellaiseen länsimaat eivät ole sentään alentuneet, joten ovat vain mieluummin hiljaa.

 

Sky-News lopetti Ukrainan sotatapahtumien seuraamisen Venäjän motitettua ukrainalaisia joukkoja!

 

 

9. Vastahyökkäys ja lopullinen voitto

Samalla on kuitenkin pidettävä toivoa yllä puhumalla TULEVISTA vastahyökkäyksistä ja ihmeaseilla saatavasta lopullisesta voitosta. Niinpä aina tappion ja perääntymisen jälkeen pitää muistuttaa, että ”me palataan vielä”.

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

Missään nimessä ei saa realistisesti mitata omia resursseja sekä tarvittavan ulkomaisen avun määrää, laatua, käyttökoulutusta, logistiikkaa ja vastustajan etenemisen nopeutta. Tärkeintä on ylläpitää TOIVOA toistamalla jatkuvasti sanoja vastahyökkäys ja lopullinen voitto.

 

Itävaltalainen eversti: Länsimaiden apu Ukrainalle ei riitä alkuunkaan! (Ydinsota alkamassa?)

 

 

10. Häviö

Missään nimessä ei voi koskaan myöntää, että häviö olisi sodassa mahdollinen. Häviö-sana on kuin rutto, joka lähtee helposti leviämään. Ukrainan voittoon pitää uskoa kaikella voimalla. Itse asiassa voitto on niin varma ja moraalinen, ettei asiasta saa edes lyödä vetoa.

 

Uskallatko lyödä vetoa Ukrainan puolesta: Venäjä 1,06 vs. Ukraina 7,75

 

 

Ukrainan voitto on niin varma, että on myös tärkeätä määritellä häviö-sana kokonaan uudestaan. Sanotaan esimerkiksi, että joka tapauksessa Ukraina voitti ja Venäjä hävisi sodan, koska se ei parissa viikossa pystynyt valloittamaan Ukrainaa.

Voitto kuulemma nykyään riippuu päämääristä. Jos Venäjän tavoite oli valloittaa koko Ukraina ja se valloittaakin vain puolet, niin Venäjä hävisi sodan. Siis ihan samalla tavalla kuin jos jalkapallojoukkue Z haluaa saada vastustajastaan 10-0 murskavoiton, mutta voittaakin ottelun vain 3-0, niin silloinhan jalkapallojoukkue Z hävisi. Yksinkertaista: Voitto on suhteellinen käsite!

 

Natottajalogiikka. Osa II: Häviö onkin voitto! (Kosher-grilli)

 

 

Mutta hetkinen! Vielä on bonusvaihtoehto ja se todellinen selitys tapahtumille:

 

11. Proxyvoitto

Kovimmat russofobit julistavat voiton, vaikka Ukraina kärsisi valtavat mies-, kalusto-, infra- ja taloustappiot ja menettäisi suuria maa-alueita tai jopa kokonaan katoaisi kartalta.

 

Natopäällikkö Philip Breedlove: ”Ukrainalaiset ovat Naton proxyjä / puolestasotijoita”

 

 

Varsinkin sionisteille ja monille natseille riittää voitoksi, että Venäjä heikkenee.

 

Rothschildit Ukrainan sodan takana? Sionistit ja natsit Naton liittolaisia??

 

 

Myös monille suvakeille ja pridettäjille on tärkeintä vain heikentää patriarkaalista Venäjää. Feministit, pridettäjät ja muut suvakit ovat kiitollisia varsinkin Ukrainan natseille, että nämä taistelevat patriarkaalisen homofobista Venäjää vastaan.

 

Nato: Venäjä on pahuuden valtakunta! Täynnä patriarkkaalisia homo- ja transufobeja!

 

 

Tosin Venäjän heikentäminenkään ei näytä onnistuvan, koska Venäjän tulot ovat vain nousseet. Ei kuitenkaan hätää. Valtamedia vain yksipuolisesti julistaa Venäjän ”maksukyvyttömäksi.”

 

 

Päivän raukkamaisin sotapropagandisti: Taloustoimittaja Sami Noponen ja ”Venäjän maksukyvyttömyyden” farssi

 

 

Lisäksi valtamedia ilmoittaa, että ”kansainvälinen yhteisö” on fyysisesti ja taloudellisesti eristänyt Venäjän. Tosin samalla jättävät kertomatta, että tuo ”kansainvälinen yhteisö” koostuu lähinnä vain Natomaista ja niiden muutamasta liittolaisesta samalla, kun ylivoimainen enemmistö maailman maista ja ihmisistä käy täysin normaalisti kauppaa Venäjän kanssa.

 

Päivän 29 kartta: Ilon päivä! Petrodollari romahtamassa!

 

 

Itse asiassa tässä on käymässä niin, että Venäjän ja Kiinan liitto on vain vahvistunut ja suunnattu nimenomaan länsimaita vastaan.

 

Venäjän vastaiset pakotteet epäonnistuneet. Kiina, Intia ja enemmistö maailmasta tulleet Venäjän tukijoiksi!

 

 

Niinpä se onkin länsimaat, joiden talous on romahdusvaarassa.

 

Peter Schiff: Lännen talousromahdus ajaa myös SINUT konkkaan! Venäläiset säästyvät?

 

 

Itse asiassa se on nimenomaan SUOMALAISET, jotka ovat kaikista eniten romahdusvaarassa sekä taloudellisesti että sotilaallisesti. Suomalaiset ovat valmiita hirttäytymään pelkästään länsikaupan varaan ja asettumaan sionistien sijaissotilaiksi Venäjää vastaan.

 

Tucker: USA:n demokraatit haluavat ydinsodan Venäjän kanssa! (Sionistit painostaa!)

 

 

Itse asiassa Venäjä ja Kiina ovat niin niskan päällä, että ehkä jopa haluavat lisää sotia vallatakseen Suomen ja Taiwanin.

 

Megadiili valmis? Hyökkääkö Venäjä Suomeen ja Kiina Taiwaniin?

 

 

Mutta onko tässä se riski, että Suomi joutuisi suurvaltojen taistelutantereeksi?

 

Nuukkaisiko Venäjä Suomen? Kyllä! Entä Amerikan? Ei taatusti!

 

 

Ei kuitenkaan hätää. Suomalaiset luottavat kyllä, että jos Venäjä hyökkää ja tekee taktisen ydiniskun Suomeen, niin USA ja kaikki Natomaat ovat suomalaisten auttamiseksi välittömästi valmiita uhraamaan omat maansa ydiniskujen kohteeksi. Niinpä Venäjä ei ikinä uskaltaisi tehdä taktista ydiniskua, vaikka Suomessa olevat Natojoukot uhkaisisivat Pietaria.

 

Jos et usko, niin kuuntele Pekka Toveria!

 

Pedonatottaja Pekka Toveri: Putin ei käyttäisi ydinaseita Nato-Suomea vastaan!

 

 

 

Suomen sotapropaganda

Kirjaimellisesti maailman paras esimerkki sotapropagandasta ovatkin Suomen iltalehdet, jotka ainoana maailmassa EIVÄT käytä päälähteenään sotilasasiantuntijoita, vaan täysin ilman mitään koulutusta omaavia vihreitä harrastelijapoikia, kuten varastomies Emil Kastelhelmeä.

 

 

 

Kyllä. Harrastalijapojat ovat oikein ylpeitä siitä, ettei heillä ole mitään koulutusta. Verkossa surffailu riittää. Eikä iltalehtiä edes hävetä näiden harrastelijoiden käyttäminen, vaan ovat ylentäneet esimerkiksi Kastelhelmen ”tutkijaksi”. Kun tästä kuitenkin huomautettiin, niin sitten ylensivät (vai alensivat?) tämän ”asiantuntijaksi”. Kun tästä huomautettiin, niin alensivat rintama-asiantuntijaksi. Kun tästäkin huomautettiin, niin sitten Kastelhelmi muuttui  ”tilannestudion sota-asiantuntijaksi”.

 

Iltapäivälehdistön on ollut pakko pitää kiinni vihreistä harrastelijoista, koska vain he kehtaavat väärentää karttoja ja laukoa emävaleita toisensa jälkeen. Huijaaminen on heidän moraalinen velvollisuutensa, koska suvakkien on tehtävä kaikensa homofobisen Venäjän vastustamiseksi.

 

 

Eilen Iltalehti oli kuitenkin hankalassa paikassa: Lysychanskin rintama murtui TOTAALISESTI ja koko kaupunki kaatui noin vuorokaudessa. Miten selittää tämä parhain päin, jotta heikon psyykkeen omaavat natottajat eivät myös romahtaisi?

 

Iltalehti ratkaisi ongelman myöntämällä joitain ”yksittäisiä” läpimurtoja ja yhden ”mottiuhan”, mutta kiistämällä, että YHTÄKÄÄN mottia olisi koskaan tapahtunut. Nähtävästi motituksen myöntäminen romahduttaisi suomalaisten natottajien ja suvakkien (nykyään sama asia) psyykkeen totaalisesti. Natottajille on varmistettava turvallinen tila toksisilta uutisilta.

 

Tämän vuoksi Iltalehti myös esittää jatkuvasti useamman päivän vanhoja rintamakarttoja. Kaiken kukkuraksi Iltalehti tekee tämän hämmästyttävällä tavalla: Jättämällä kartoista pois niiden luontipäivämäärät!

 

Myöskin tilannestudion videoissa ja niiden kartoissa ei kerrota milloin ne on tehty. Näin törkeästi ei toimita missään muualla kuin Suomessa, jossa kukaan ei edes tajua valtamedian sotapropagandan farssin määrää.

 

Katsoppas siis tätä:

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Lehden juttuun

 

 

 

Saamme myös kuulla, ettei lopullisen rintamaromahduksen aloittanut Zolote-Hirskin motti sittenkään ollut motti. Suomessa motti on pyhä sana, joten suomalainen natottaja romahtaisi, jos ukrainalaiset ikinä joutuisivat motitetuksi.

 

 

 

 

Myöskään Lysychanskissa ei tullut mottia ja sotilaiden pakokauhua, vaan kyse oli ”hiljaisesta vetäytymisestä”. Edes kalustoa ei jätetty venäläisille, koska sekin oli niin hiljaista.

 

 

 

 

 

Ja kirsikkana kakun päällä Pekka Toveri, jolta kukaan ei kysy miten kävi sen Ukrainan ”pienen taktisen tappion” kanssa. Tuliko nyt suuri taktinen tappio vai miksi venäläiset etenivät kymmeniä kilometrejä parissa päivässä?

 

Toveri kuitenkin selittää edelleen, ettei Ukrainalla ole mitään hätää. Venäjähän on ihan surkea sotimaan ja epäonnistuu toistuvasti.

 

 

Ukrainan sotataidosta Toveri ei kuitenkaan koskaan puhu mitään eli käynnissä klassinen argumentaatiovirhe eli huijaus. Koko ajan dissataan toista osapuolta samalla, kun ollaan hiljaa toisen osapuolen heikkouksista. Näin tyhmä kuulija unohtaa sodan olevan kilpailu, jossa kaksi tai useampi valtiota kilpailee sotataidoissaan.

 

Jos Toveri selostaisi urheilukilpailuja, niin hän dissailisi jatkuvasti inhokkiaan surkeaksi urheilijaksi, vaikka muut kilpailijat olisivat ihan rapakuntoisia ja romahduksen partaalla. Ainahan sitä valittamista löytyy varsinkin, jos ei vertailla muihin. Toveri:

 

Sellainen saavutus se [Luhanskin valloitus] ei kuitenkaan vielä ole, että Putin voisi lopettaa ”sotilaalliseksi erikoisoperaatioksi” kutsumansa hyökkäyssodan voitokkaana.

– Toisaalta ne tavoitteetkin muuttuvat joustavasti sitä mukaa, kun ne epäonnistuvat, Toveri huomauttaa. …

 

– Mitä pidemmälle hyökkäys etenee, sitä haastavampaa se on venäläisille huollon järjestämisen ja turvaamisen kannalta, Toveri toteaa.

Se on hänen mukaansa vielä epäselvää, mistä suunnasta Venäjä pyrkii hyökkäämään Donetskin alueelle.

– Se jää nähtäväksi, hyökkääkö Venäjä pohjoisesta, idästä vai etelästä. Suurin osa joukoista on pohjoisessa, joten sieltä olisi luontevinta jatkaa, mutta joukot ovat pahasti kuluneita.

 

Voi vain ihmetellä miten Toveri kehtaa antaa lapsellisen yksipuolisia analyysejä. Eikö hänellä ole mitään itsekunnioitusta? Oleellistahan on se kumman joukot ovat paremmassa kunnossa, mutta Toveri kieltäytyy sanomasta koskaan mitään negatiivista ukrainalaisista. Siis vaikka sen rintamat romahtelevat monessa suunnassa.

 

Toisaalta juuri farssimaisista analyyseistä CIA on todennäköisesti maksanut Toverille jo vuosia. Mahdollisesti höystettynä tietyillä jo Bosniasta alkaneilla luontaiseduilla.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Toisaalta ehkä Toveri ja Kastelhelmi suvakki- ja sionistipomoineen eivät olekaan se perusongelma. Vanha totuushan on, että jos joku huijaa sinua kerran, niin vika on huijarissa. Jos huijari kuitenkin huijaa sinua kuukaudesta ja vuodesta toiseen yhä suuremmilla emävaleilla, niin vika on SINUSSA.

 

Beta-miesten uskontunnustus

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Sotapropagandan aakkoset: Osa 13. Iltalehti kiistää ukrainalaisten motitukset! Pekka Toveri myynyt itsensä?

 1. Satusetä-Toveri: Venäjä hyökkää JOKO idästä TAI pohjoisesta TAI etelästä. Valehtelua. Tähän asti Venäjä on hyökännyt kaikilla rintamilla SAMAAN AIKAAN.

  Ei Toveri edes ”muista” sitä mitä opetetaan jo alokkaille eli vihollinen VOI hyökätä maalta, mereltä ja ilmasta SEKÄ mistä tahansa ilmansuunnasta.

  Haluaisitko olla Toverin ja hänen kaltaisten Natoisäntien käskytettävänä?

 2. Naton ohjaama Mediapooli syöttää natottavaa sotapropagandaa kaikkiin Suomen medioihin, mutta ei riippumattomiin itsenäisiin totuusmedioihin. Korona-aikana Mediapooli syötteli vale- ja propagandauutisia koronasta ja rokotteista.

  Mediapooli ei kykene kuin yhteen propaganda-aiheeseen kerrallaan. Koronavalehtelu loppui resurssien puutteeseen, kun tilalle tuli Ukraina-valehtelu.

  Tontut eivät tiedä ja tajua että heidän mieliä ohjataan ulkoisesti koko ajan.

 3. Toveri on ****** ja se jos mikä on *******. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/10d5059d-b708-476e-89b3-ae388171af21 ei alaikäisille, kehittymättömille. No miksi oodi aivopesee? **********! Mitä saa tehdä mitä ei laki hyväksy? Kaikkea ”transupridealaikäfemirallya”. Marcon pitäisi tehdä haastattelu miksi laki kieltää transuleikkaukset alaikäisille ja tarvitsee *************** muuten ja silti saa saarnata pikkulapsille hyvin imeytyvinä lastenkirjoina ja esiintyä heille.

 4. Kun aikanaan selviää Ukrainan armeijan todelliset tappiot, niin suvakkeja voi ahdistaa ja he tulevat tarvitsemaan kriisiapua ja terapiaa! Mu..mu..mutta suvakismin ja liberaalin maailmanjärjestyksen piti voittaa! Nyyh!!!

  Onko suvakeilla juolahtanut mieleen, että Ukrainan armeija tykittää lännen aseilla joka päivä Donetskin siviilikohteita, vaikka siellä olisi ihan oikea armeija vastassa? Eikö Donetskin pitänyt olla vapautettava kohde esinahattomalle natsipresidentille? Nyt tämä tanssiva homo sen sijaan tuhoaa infraa ja tappaa siviilejä Donetskissa….Onko järkeä vai ei?
  Samaan aikaan Mariupolin jälleenrakentaminen on alkanut ja uutta asuinaluetta, ostoskeskusta ja sairaalaa rakennetaan koko ajan! Tavoitteena on tehdä Mariupolista 500 000 ihmisen kaupunki.

  Tietääkö suvakit edes kuinka pienellä volyymilla Venäjä käy erikoisoperaatiota? Venäjä myös kierrättää joukkoja koko ajan, eli rintamalta poistuu sotilaita lomailemaan ja lepäämään perheittensä kanssa ja samalla sinne saapuu uusia saamaan tulikasteensa. Samaan aikaan naton leikkisotilaat vain pitävät naurettavia harjoituksiaan!

  Mitä nato pelkää? Jopa Liettua jätettiin yksin kukkoiltuaan Venäjälle Kalingradin liittyvässä sähellyksessään!

  Venäjä on myös lisännyt joukkoja Syyriassa ja voi olla todennäköistä, että siellä tulee pieni yhteenotto laittomasti maassa olevien jenkkien toimesta, jotka ovat varastaneet öljyä ja viljaa Syyrialta.

  1. Niin se Suomikin jää yksin kukkoilemaan Venäjälle.

   Suomi pitääkin syöttää paitsioasemaan idän karhun lapaseen. Se kuuluu isojen poikien yhteiseen suunnitelmaan.

 5. Nato-suvakismin kaksi vaihetta:
  1. Myy itsensä.
  2. Myy Suomen ja suomalaiset

  Näitä Suomen myyjiä on valtamedia, puoluemafia ja virkakoneistot täynnä. Ja niitä meidän myyjiä me elätämme.

 6. Poista nyt tuon”sananvapauden puolella” valehtelu. Et huijaa korkeintaan kuin enää itseäsi. Täällähän ei hyväksytä herran kritisointia, vaikka olisit kuinka väärässä todistetusti.

   1. Kysele Marcolta paljonko heittää vastakommentteja sensuuriin. Ja voin, anna sähköpostiosoite niin lähetellään todisteet.

  1. Loppuun asti totuutta, vaikka sen aikaista joka voi muuttua tietämättä. Koskaan ei heti väärässä. Aina faktaa pöydällä. Perustelut puhukoon puolestaan

 7. Koronauskonto on vaihtunut aivan huomaamattomasti ukraina-nato-uskonnoksi. Sama porukka melskaa aina uusien vouhotusten perässä.

 8. En nyt löy­tä­nyt link­kiä, mut­ta juu­ri en­nen vii­mei­sin­tä na­to-ko­kous­ta Vi­ron (puo­lus­tus)mi­nis­te­ri kri­ti­soi na­ton vi­ral­lis­ta stra­te­gi­aa Vi­ron puo­lus­ta­mi­sek­si, jo­ka on:
  –   An­ne­taan Ve­nä­jän val­loit­taa alue.
  –   Ote­taan alue ta­kai­sin «sit­ten jos­kus myö­hem­min».

  Sa­ma st­ra­te­gia kos­kee luon­nol­li­ses­ti myös Suo­mea.

  1. Niin, Suomellahan ei ole enää omaa puolustusta. Suomi on nyt NAton maa-aluetta. Nato-kenraalit määräävät minneSuomen joukko-osastot sijoitellaan, Naton tarpeet sen määräävät, ei suomalaisilla ole mitään arvoa. Itsepähän luovuttivat päätösvallan Natolle.

 9. Toverin asiantuntemattomuus alkaa olla jo yleinen naurunaihe. Toveri on ansainnut kaiken kritiikin mitä tälläkin sivustolla osakseen saa. Toki myös valtamedia yleisesti ottaen ansaitsee saman huomion. Tuo evakuointi sana oli muuten käytössä Mariupolissa myös antautumisen kohdalla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*