3 thoughts on “Päivän Jenspa

  1. Kas tussikeisarin suuren sotapäällikkömme ja strategisen neron ”aivoista” ei tänään tullut meille maan matosille nerokasta syvälle luotaavaa, ja ymmärrystä kokonaisuuksista loistavaa esitelmää venäjän sotarikoksia teettävän armeijan viimeisimmistä osakoknais neljännesosamoteista.

    1. Tyydy siis ilta paskojen ja YLE:n laatutuotantoon, joka on ”kuin musikkia korville”, sillä se on kuin romantiikkaa eli kaunista valehtelua joka paljastuu kammottavaksi todeksi kun sota on ”Laskenta merkonomin” kannalta katsottuna voitettu… siis HÄVITTY!
      Niin kuin ne kartat, joita täällä julkaistaan olisivat toimituksen itse piirtämiä.

  2. Minä pidän mekoista jotka jättävät selkämyksen avoimeksi. On paljon iho jota suudella ja kuljetaa sormia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*