Marco de Wit 6 heinäkuun, 2022

 

Laiton Lehti on pitkään fanittanut Boris Johnsonia. Suurin syy tähän on, että Johnson on upean konservatiivilehden Spectatorin entinen päätoimittaja ja Takin hyvä kaveri.

 

Toki Boris on myös läpimätä, mutta silti suhteellisesti muita poliitikkoja parempi, koska tosissaan haluaa erota EU:sta, saada rajat kontrolliin, tuhota kulttuurimarxismia ja sosialismia.

 

(Alla olevaa juttua YKSIKÄÄN media maailmassa ei ole halunnut julkaista tai tutkia eli tässä mielessä on ymmärrettävää, että Boriskin pelkää valtaeliittiä ja yrittää vain tehdä mitä tehtävissä on.)

 

Taki tried to expose Epstein early on. Was his column spiked by Boris Johnson?

 

 

Boris tietää kaiken ja ymmärtää kaiken valtaeliitistä ja mitä maailmassa oikeasti tapahtuu. Hän on kuitenkin päättänyt uudistaa järjestelmää sisältä päin ja näin on tehnyt valtavasti kompromisseja. Alussa hän yritti vastustaa Trumpin tavoin koronahysteriaa, mutta Trumpin tavoin alistui sille, kun tajusi ettei voi mitään valtamedialle. Samasta syystä Boris on myös ryhtynyt äärinatottajaksi.

 

Kaikesta painostuksesta huolimatta Boris ei kuitenkaan ole luovuttanut monessa tärkeässä asiassa: Itsenäisyystaistelussa (kunnon irtiotto EU:sta), maahanmuuttopolitiikasta (palautukset), talouden vapauttamisessa (suurimmat veronleikkaukset) ja kulttuurimarxismin vastaisessa taistelussa. Niinpä hänellä on myös äärikonservatiivisen superherrasmies Rees-Moggin täysi tuki.

 

Jacob Rees-Mogg on Why He Backs Boris Johnson to Be PM

 

 

Yhdessä Boris ja Rees-Mogg ovat myös taistelleet kulttuurimarxismia vastaan.

 

Cambridgen professoritar strippaa taas – nyt Brexitiä vastaan

 

Niinpä sionistit ja valtamedia ovat kääntyneet täysillä Borisia vastaan yrittäen saada häntä eroamaan vetoamalla johonkin sekavaan me-too-hysteriaan. Johnsonin oman puolueen naiset ja matut ovat hyökänneet valtavalla voimalla Borisia vastaan ja eronneet ministeriasemista. Siis vaikka enemmistö konservatiivikansanedustajista on edelleen Borisin puolella!

 

Eli mietipä. Johnson voitti vaalit murskaavasti ja omaa edelleen konservatiivikansanedustajien ja puolueen jäsenten enemmistön tuen. Tästä huolimatta VÄHEMMISTÖ konservatiiveista ja Boriksen OMAN hallituksen jäsenistä omaa otsaa vaatia oman pomonsa eroa vedoten johonkin epämääräisiin linkkeihin johonkin epämääräiseen me-too-skandaaliin. Haiskahtaa, että tässä on tietty porukka taas takana.

 

Onneksi Rees-Mogg on päättänyt pysyä Johnsonin rinnalla.

 

 

 

 

Niinpä Boris on ilmoittanut, että hän ei ole eroamassa pääministerin paikalta. Jos enemmistö hänen omasta hallituksestaan eli ministereistään haluaa erota, niin siitä vaan. Ovi on tuolla. Pettureiden tilalle kyllä löytyy sijaiset eli uudet ministerit.

 

 

 

 

Toivotaan ,että Boris pysyy lujana ja jatkaa koko puolueen puhdistamista feministeistä, matuista, suvakeista, sosialisteista ja muusta roskaväestä.

 

 

 

 

 

21 thoughts on “Sisällissota Britannian konservatiiveissa: Boris Johnson puhdistamassa puoluetta mädättäjistä!

 1. Niinpä, nyt ei Marco pojun järki taas riittänyt ymmärtämään tekstiä. Se on vähän vaikea laji. Itseasiassa Boris tullaan erottamaan parissa vuorokaudessa. Kuinka voit olla noin yksinkertainen.

 2. Oikeasti Marco! johan sinulle nauraa ihan kaikki (nauranut jo aika pitkään) Kohta väität, että minä olen Väyrynen….vai olenko?

 3. Laitonlehti on umpinaivi, välillä täytyy kyllä ihmetellä mihin hiekkalaatikkoon sitä on jääty leikkimään. Täysin sekopää Boris Johnson, kuten kaikki muutkin pääministerit ja presidentit, valtiosta viis, ovat pelkkiä marionetteja. Boris on Etonin eliitikoulun kasvatteja jä hänestä on koulittu huippupoliitikkoa nuoresta asti. Hänen isäsä Stanley Johnson on kirjoittanut vuonna 1982 kirjan ”The Marburg Virus” joka on 1:1:een mitä nyt on menossa, mistä tiesikin. Eli samaa eugenistiporukkaa kuin vaikkapa Bill Gates ja hänen isänsä ja koko muu sakki. Englannissa ylintä valtaa nauttii kaikista korulauseista huolimatta Hovi ja kuningatar. Yksikään laki ei mene läpi jos tämä parasiittien kuningatar ei asiaa puolla. Englannin ero EU:sta ei todellakaan perustunut mihinkään hiton kansanäänestykseen vaan asia päätettiin aivan toisaalla. Taustalla lienee mm. tuleva talousromahdus ja London Cityn (valtio valtion sisällä kuten Vatikaani) valta rahamarkkinoinden keskuksena täytyy suojata EU:n typeriltä pankkilaeilta jotka tulevat tuhoamaan koko järjestelmän näillä näppäimillä.

  Vielä kun Laitonlehti tajuaisi että MIKÄÄN mitä maailmassa tällä hetkellä ei ole sattumaa vaan täysin käsikirjoituksen mukaista touhua. Venäjä on mukana The Great Resetissä siinä missä kaikki muutkin. Tämän lapmpun syttymisellä päästäisiin jo hiukka pidemmälle jotta ymmärrettäisiin mitä on tulossa ja miksi. Turha näköjään pidättää hengitystä, Laitonlehti suoltaa samaa potaskaa kuukaudesta toiseen. On vaihtoehtomediat heikoissa kantimissa tässä maassa, ei voi muuta sanoa. UMV kieltäytyy puhumasta virusvalheesta joka tietysti on ymmärrettävää siinä mielessä että samalla paljastuisi Venäjän mukanaolo Koronakusetuksessa. Grafeenia on löydetty myös Sputnik rokotteista joka puolestaan on osa tulevaa digi-ID ja digivaluutta järjestelmää höystettynä 24h kyttäyksellä. Rokotetuilla on kaikilla oma MAC-osoite joka mahdollistaa jokaisen henkiön tunnistamisen ja liikkeiden seuraamisen, netti on todisteita täynnä. Jopa hautausmailla hiljattain haudatut rokotetut edelleen antavat signaalia. Olisko syytä puhua TÄSTÄ?

   1. Heh, mikseivät kaverisikin ole sitä mieltä, että olen lähes joka kommentin takana?

    Kerrotko vielä kuinka monen nimimerkin takana mielestäsi oikein kommentoin? Voisitko antaa listan?

     1. Kappas. Olenkin miettinyt, että sinunkin täytyy olla aika häiriintynyt, kun et pysty kunnon argumentaatioon. No, kerroppas minkä anonyymien kommenttien takana olen ollut? Samalla voit kertoa, että onko JK sinusta terve vai harhainen kuvitellessaan lukuisten aktiivikommentoijien olevan itse asiassa minä?

 4. Naisista ei ole koskaan mitään muuta kuin haittaa. Miesten ei pidä sietää naisten valittamista ja vastaväitteitä enää sekuntiakaan vaan erittäin kova kuri kaiken maailman naisille. Ne ovat miehet jotka määräävät tässä maailmassa ja nyt eletään todellista maailmaa.

  Marco on kuitenkin taas aivan liian naiivi kun kuvittelee, että Boris Johnson olisi päästetty pääministeriksi ”uudistamaan”. Juutalaista ”Pojua” ja valtamediaa on pidetty Iso-Britanniassa ikään kuin kuninkaan tekijänä (king maker). Ilman heistä sinusta ei tule hallitsijaa.

 5. Nuo Me Too- perusteet ovat täysin naurettavia mutta ne ovat jo rutiinia ympäri maailmaa poliittisten vastustajien eliminoimiseen.
  Tuttua toimintaa myös meillä Suomessa.

 6. Voi voi Marcoa kun on niin terminaalisen naiivi ihmisten suhteen… että oikein umpimätä, mutta silti konservatiivi tai jotain.

  1. Hyvä pointti. Tarkoitin, että umpimädissä poliitikoissakin on silti suuria eroja. Johnson sentään veti läpi Brexitin ja yrittää palauttaa Ruandalaisia sekä laskea veroja ja ei palvo kulttuurimarxisteja. Sama juttu kuin Trumpin kanssa, joka myöskin on valtaeliitin frontti, mutta sentään vastustaa aborttia ja kannattaa aseenkantoa. Nämä ovat hyvin tärkeitä asioita, jotka tulevaisuudessa mahdollistavat vapauden. Pahuudellakin on siis aste-eroja ja jos on vaaleissa valittava kaksi pahaa, niin kannattaa tukea vähemmän pahaa.

 7. ”Niinpä Boris on ilmoittanut, että hän ei ole eroamassa pääministerin paikalta. Jos enemmistö hänen omasta hallituksestaan eli ministereistään haluaa erota, niin siitä vaan. Ovi on tuolla. Pettureiden tilalle kyllä löytyy sijaiset eli uudet ministerit.”

  Oho! Marco oli yllättäen tässäkin asiassa väärässä. Ei voi olla, mites tämä nyt silleen? Kauhea shokki!

 8. ”suhteellisesti muita poliitikkoja parempi”

  = KONTROLLOITU OPPOSITIO

  Tämä on kuitenkin ihan yksinkertainen juttu, joten miten on mahdollista että Laiton Lehti tällaiseen paskaan edes lankeaa? Mikä ajaa Marcoa B.Johnsonin hännystelijäksi? Onko mies ikääntynyt ja pehmenemässä? Vai heittääkö iso kehäpyörä parilla napsulla liikaa?

  Hyvässä lykyssä tämä show vain toimii verukkeena jolla Länsimainen sivistyneistö saa irrotettua itsensä, niistä ”lupauksistaan” Suomelle Nato-hakemuksen vielä vireillä ollessa ja suomalaisten roikkuessa löyhän narun jatkona. Toki mediassa on tämän tiedon jälkeen vakuuteltu, ettei Johnsonin kohtalo vaikuttaisi millään tavalla annettuihin turvatakuisiin. Aikuisten oikeasti – Mitä muuta edes voidaan sanoa?

  Historiaa kun katsoo, niin ei tämä ihan ainutlaatuista olisi että jotain umpi-uunoa olisi valheellisilla lupauksilla vedätetty. Haluaako joku ajaa Suomea väkisin sotaan – ei kai sentään?

  — In politics, nothing happens by accident. If it does, you can bet it was planned that way. —

 9. ”Itsenäisyystaistelussa (kunnon irtiotto EU:sta), maahanmuuttopolitiikasta (palautukset), talouden vapauttamisessa (suurimmat veronleikkaukset) ja kulttuurimarxismin vastaisessa taistelussa. ”

  Nyt Marco skarppaa!

  EU:sta irtautuminen oli joko puhdas vahinko tai tietoinen teko, jonka perisyyt eivät ole vielä selvinneet. Johnson tai kukaan muukaan aidosti kansaa edustava ei tuollaista saisi tehtyä, ihan jo siitä syytsä että ei ikinä pääsisi läpi noin mädässä massa.

  Veroleikkaukset ovat se kaikkein helpoin kosmeettinen ja populistinen keino. Annat yhdelle jotain ja samalla viet toiselta. Seuraavalla kaudella toisin päin. Ei näin helppoon voi langeta!

  Miten Johnson on taistellut kulttuurimarxismia vastaan? Aidosti, tehokkaasti?

 10. Laiton Lehti: Suomea ei oteta Natoon.
  Lopputulos: Suomi otetaan vauhdilla Natoon.

  Laiton Lehti: Boris Johnson ei ole eroamassa.
  Lopputulos: Boris Johnson eroaa.

  1. Suomea ei ole vauhdilla otettu Natoon. Turkki kiristää koko ajan Suomea yhä suurempaan huoraamiseen tai muuten ei päästä Suomea Natoon. Todella betamaista toimintaa Suomelta nuoleskella turkkilaisia. Vielä betamaisempaa on olla tajuamatta tätä, vaan väittää, että Suomi otetaan vauhdilla Natoon.

   Johnson jutussa tämä TOIVE oli viimeinen lause: ”Toivotaan ,että Boris pysyy lujana ja jatkaa koko puolueen puhdistamista feministeistä, matuista, suvakeista, sosialisteista ja muusta roskaväestä.”

   1. Boris Johnsonhan ei ole edes valkoinen, kuten iso osa briteistä, vaan Boris Johnson on sekarotuinen matu. Britit ja amerikkalaiset eivät ylipäätään ole usein valkoisia. Kannattaa tutkia keille brittien kuninkaalliset ovat sukua. He eivät ole aina olleet valkoisia, vaan aivan muita.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*