Free speech 7 heinäkuun, 2022

 

 

Homot kärsivät aikanaan paljon monenlaisista eksoottisista sairauksista, koska harrastivat sairaita homo-orgioita popperien voimalla. Poliittisen korrektiuden vuoksi tästä vihafaktasta ei kuitenkaan saanut puhua, vaan piti keksiä kyseisille eksoottisille sairauksille uusi kattotermi AIDS ja teeskennellä kyseessä olevan uusi ja tarttuva tauti.

 

Sitten moni älykäs homo tajusi kuvion ja lopettivat esim. poppereiden käytön. Niinpä AIDS katosi paitsi Afrikasta, jossa testit nyt näyttävät mitä tahansa ja mm. kuraveden ja antibioottien yhdistelmää kutsutaan nykyään AIDS:ksi.

 

Homot synnyttävät itse AIDS-tautinsa?

 

 

Viime aikoina valtamedia on kuitenkin hehkuttanut homoja niin paljon, että monet homot ovat unohtaneet AIDS-opetuksensa. Niinpä homo-orgiat ovat jälleen riistäytyneet käsistä ja huumeetkin ovat palanneet kuvioihin. Tänä kesänä homot jopa järjestivät maailman suurimmat orgiat Teneriffalla.

 

Ei siis ihme, että homot alkoivat jälleen sairastamaan ja levittämään eksoottisia tauteja, kuten apinarokkoa. Niinpä monet alkoivat kutsua apinarokkoa myös homorokoksi tai priderokoksi. Jotkut ovat jopa puhuneet homorutosta.

 

 

 

Menevätkö homot taas lääkemafian lankaan samalla tavalla kuin AIDS feikkipandemian aikaan?

 

 

 

Ja mitä suvakit tähän sanovat? Haluavat kieltää apinarokko-sanan, koska se saa homot huonoon maineeseen!

 

No, on tästä se hyvä puoli, etteivät kehtaakaan kehittää uutta feikki-pandemiaa apinarokon ympärille!

 

Kiitos homot!

 

 

 

26 thoughts on “Apinarokko feikki, homorokko vai priderutto?

 1. Asioilla on puolensa. Apinarokko on **********. Pitäähän jokaisella ryhmällä olla oma tunnistettava tauti, jolla erottuu valtaväestöstä.

 2. Ei kun on paljon tärkeämpää riistää homojen taudin takia perusoikeudet ja vapaudet kaikilta muilta ihmisiltä, sekä tukkia muiden suut. Olemme homoille todella kiitollisia kaikesta. Kiitos äärihomoille kun vielä seksualisoivat lapsemme ja pilkkaavat Jumalaa ja avioliittoa miehen ja naisen välillä. Kitos kitos aiva kaikkesta. Kitos kitos!

  Kyllä homojen asiat ovat tulleet harvinaisen selväksi ja kuinka harmitonta on pitää homot osana yhteiskuntaa.

  Ihmisten silmät ovat vihdoin avautuneet myös homojen suhteen.

 3. Monet homot ovat myös alkaneet syömään ”HIV-estolääkityksiä” ja ovat lopettaneet kondomien käytön, sekä menevät kymmenien ja satojen ihmisten orgioihin. Sitten monet homot syyttävät heteroita kaikenlaisesta reagoinnista ja jotkut äärihomot yrittävät tuhota kristinuskon, joka on aina vastustanut erittäin selvästi ja erittäin voimakkaasti sodomiaa.

 4. Mitä enemmän äärihomot yrittävät hyökätä ja tuhota, sitä enemmän täältä tulee, tietysti vain laillisesti.

 5. Hyvä etteivät heterot enää pelkää puhua homojen jutuista ja kristityt ovat alkaneet heräämään homojen suhteen.

  1. Naiiset ovat henkisesti täysin tyhjiä, ovat hyvin ylimielisiä ja kulkevat nokka pystyssä.

   1. Ja lisäksi tarjoilevat homomiehille pillua. Ei normaaleille. Eipä se noiden tavara edes kiinnosta. Markkina on pilattu.

 6. Yrittäkääpäs kehittää feikkipandemia homoruton ympärille ja jatkaa kristittyjen heteroiden oikeuksien ja vapauksien viemistä, niin tästä tulee todella mielenkiintoista.

 7. Naiset ovat aivan kuumina homomiehiin ja naisellisiin miehiin. Niitähän he haluavat. Katsokaa vaikka katukuvaa, niin kaikki ovat jotain soija-lattea ryystävän metroseksuaalin kanssa. Naisten oma toiminta ei valehtele. Monille vihafaktat eivät vain mene perille.

  Jos eivät naiset ole kiinnostuneet soija-latte metroseksuaaleista, niin sitten pitää olla matu, rikollinen tai muu mielisairas.

  1. No kun kunnon muslimimies tai älykäs tummaihoinen MIES ei enää kelpaa suvakkifeministeille.

   Homomies on varmasti parempi naiselle naisystävänä kuin nainen. Paitsi jos on tosi akkamainen.

  2. Ei niillä ole ollut kunnollista miehen mallia.

   Nyt tulee kysymys, kuinka moni on tarpeellinen enää kenellekään? Kaikki ruutuja räplääviä bimbofeministejä tai homoja.

 8. Vai sodomiarutto? Ehkä Pride järjestettiin tänä vuonna, jotta apinarutto leviäisi homostelun yhteydessä ja suvakit voisivat taas vaatia rajoituksia ja myrkkypiikkejä? Kansalaisten mielenkiinto koronaan lopahti alkuvuodesta vaikka tartuntoja oli aivan järkyttävä määrä, joten uusia koronarajoituksia olisi hyvin vaikea asettaa tulevaisuudessa.

  Homoilla on myös ongelmia kihomatojen kanssa. Kihomadot ovat homojen peräaukossa eläviä loismatoja! Hyi Yäk!!!

  1. No eivätkö ne ensin imaise suuhunsa suoraan tarjottimelta ne kihomadot ennen kuin alkavat putki- ja venttiilihommiin. Voisiko joku suvakki kertoa?

  1. Vaappu tai pop up homo eli väliaikainen nuori hairahdus. Poppari; pop up elämä kunnes enemmän ja enemmän käytti purkkaa tukehtuen omaan näppäryyteen. Viimeinen puhallus-elokuva.

  2. Poppari blowjobbari kunnes AIDS tai järki pelastaa, tai käyttää kortonkia. Yleinen syy suusyöpä ja perse AIDS.

   1. Siksihän se suusyöpä on yleistynyt, kun kielellä korvataan intiimihygienia eli pesu.

 9. Toivokaa ettette koskaan tarvitse likaista HIV-verta. Pelkään, että moni suomalainen kuolee joka vuosi tuohon saastuneeseen SPR:n vereen. Mitään testausta ei ole, vaan luovuttaja täyttää vain paperilapun, jossa kysytään onko parisuhteessa ja onko harrastanut anaaliseksiä viimeisen 6 kk:n aikana.

  ”Biseksuaalit” eli homot jotka joskus humalassa/huumepäissään harrastavat seksiä naisen kanssa voivat ehkä levittää tautia tehokkaasti myös heteroihin. Suomalainen nainen ei edes tiedä kantavansa tautia ja se todetaankin maassamme useimmiten ensiraskauden yhteydessä.

  1. Alemmalla tasolla kuin apinat.

   Ehdotan, että eri porukat eristetään normaaleista. Jokainen klikki eläköön omalla tarkasti määritellyllä alueella ja sieltä ei saa poistua.

 10. Omat h… ei kun siis koirat purivat Marcoa jalkaan kun innoissaan kannatti lisää oikeuksia ja valtaa, kunnes alkoi oppimaan kantapään kautta.

Comments are closed.