14 thoughts on “Päivän video: Satanisti

 1. Hyvin on Saatana ruskettunut. Jaksaa painaa 24/7, eikä ikinä lepää. On se kadotettujen sielujen paahtaminen mukavaa hommaa. No ei helevetissä ole ainakaan itikoita. Savu karkoittaa itikat.

  1. Luonnollisesti et pidä itseäsi ja kavereitasi noitina ja satanisteina, tai pahoina, koska olette itse satanisteja, noitia ja todella pahoja ihmisiä. Kuka sitä itseään lähtisi tuomitsemaan tai pitämään mielisairaana.

  2. Miksi näiden mielisairauden noitien annetaan roikkua täällä. Perustakaa joku oma media, jota kukaan ei kuitenkaan jaksa lukea ja seurata.

 2. Mikä on lopullinen ratkaisu tavallisille imperialistisille amerikkalaisille ja tavallisille briteillä? Terveiden ja normaalien kansojen pariin näitä täysin sairaita ja täysin rikollisia ihmisiä ei voi, eikä saa enää koskaan päästää. Heiltä pitää laillisesti takavarikoida kaikki varallisuus ja omaisuus, sillä jokainen heistä on rikollinen loinen, joka on ollut hyötymässä ja loisimassa maidensa rikoksista. Nämä heidän rikokset ovat se syy miksi he ovat nytkin nauttimassa valtavaa yltäkylläisyyttä, samalla kun he loisivat muista ihmisistä hyvin sairaalla tavalla. Vielä jokin aika sitten kaikki ihmiset tiesivät, että jokainen amerikkalainen ja jokainen britti on imperialistinen rikollinen ja sairas koira, mutta aivopesu on tehnyt tehtävänsä. Nyt he näyttäytyvätkin ”hyvinä”!

  1. Lopullinen ratkaisu loisille näkyy kuvassa Saatanan hahmossa. Kuolema ja sen jälkeen saatana hakee oppilaansa sielun ja aloittaa ikuisen kidutuksen.

 3. Niin, pitäähän sitävaltion toki ulottaa kontrollinsa ihmisten henkilökohtaisiin päätöksiin kuten aborttiin. Mahtaisikohan olla toinen ääni kellossa jos samalla logiikalla julistettaisiin vaikkapa rokotukset pakollisiksi? #sananvapaus

  1. Nehän on jo pakollisia. Sosiaalinen pisteytys. Et pääse ravintolaan etkä työpaikalle etkä matkustamaan etkä yleisötapahtumiin, jos et ole rokottautunut. Voi verrata pakkoaborttiin tuota valtion piikkiholhousta. Niin että missä se kehollinen itsemääräämisoikeus piikkiasiassa on?

   1. Niinpä. Eli siis kannatat aborttioikeutta, koska se on ihmisten henkilökohtainen päätös? Jos vastustat, niin samalla logiikalla hyväksyt myös pakkorokotukset.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*