Marco de Wit 7 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ennen vanhaan Youtubessa ei ollut mitään sensuuria. Kuka tahansa sai ladata Youtubeen mitä tahansa videoita, kunhan niissä ei yllytetty väkivaltaan ja muihin törkeisiin rikoksiin.

 

Samaan aikaan Youtube myös piti poissa monenlaiset rahankerjäyshuijarit. Kaikki oli oikein: Sananvapaus kunniassaan, mutta huijarit ulos!

 

 

Nyt kaikki on päinvastoin. Sensuuri on valtavaa, mutta rahaa saat kyllä huijata.

 

Tai siltä ainakin näyttää. Vai mitäs sanot tästä:

 

 

Yrität katso jotain videota ja sitten yhtäkkiä ruudulle räjähtää itkevä lapsi, joka pyytää sinua pelastamaan hänen henkensä.

 

 

Lapsi itkeskelee muutaman sekunnin ja ihmettelet, että mistä ihmeestä on kyse.

 

 

Lopulta tajuat, että kyseessä on rahankeräys!

 

 

 

Sitten ihmettelet, että mikä tuo Netiv-halev oikein on? Yrität selvittää asiaa ja pian huomaat koko jutun olevan täyttä hepreaa.

 

Onko kyseessä siis jonkun juutalaisfirman pyörittämä huijaus?

 

Tai ainakin äärimmäisen törkeä tapa kerätä ihmisiltä rahaa. Sivusto ei nimittäin vaikuta luotettavalta.

 

Kuvassa linkki sivustoon

 

 

Toisaalta onhan Youtube nykyään myös tiettyjen vähemmän rehellisten juutalaisten hallussa. Niinpä myöskään ADL ei ole pätkääkään kiinnostunut huijauksesta.

 

Juutalainen ADL haluaa lisää Youtube-sensuuria. Myös puhe Mossadin pedoringeistä sensuroitava

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Youtube tukee juutalaisen yrityksen rahanhuijausta? Lasten hyväksikäyttöä?

  1. Rehdisti käskee vittuun Israelista ja pakolaisleirillä hakkaa ettei jää Israeliin kun sinne ei maleksimaan tulla .

 1. You­tu­ben omis­ta­ja Goog­le on maa­il­man suu­rin ros­ka­pos­tin lä­het­tä­jä, se on ot­ta­nut mark­ki­nan hal­tuun­sa.
  –   Täs­tä syys­tä Goog­len ros­ka­pos­ti­filt­te­ri on «maa­il­man pa­ras», se tie­tää jo etu­kä­teen sen, mi­kä on ros­ka­pos­tia.
  –   Sil­ti kui­ten­kin pos­ti­laa­tik­koon «pää­see li­vah­ta­maan» ros­kaa: poik­keuk­set­ta ky­se on sel­lai­ses­ta pro­fi­loi­dus­ta mai­non­nas­ta, jon­ka huu­to­kaup­pa­hin­ta on erit­täin kor­kea.

  Ti­lan­ne on jok­seen­kin sa­ma, et­tä paik­ka­kun­nan la­si­lii­ke oli­si ik­ku­noi­ta rik­ko­vien van­daa­lien tär­kein spon­so­ri.

 2. Klaus Berg on suomalainen maanpakolainen joka hämää ja ehkä jopa huijaa pääasiassa helluntailaisia vanhuksia Operaatiokeskus Live- kanavallaan. Keinoina yksinkertainen kerjääminen mutta pelkään, että hän myös saattaa houkuttella hölmöjä uskonveljiään pyramidihuijauksiin.

 3. Miksi haluaisin pelastaa neekerin? Niitä on Afrikassa 2 000 000 000 kpl jo pian — ihka-aitoja neekereitä.

  1. Valkoiset hyvät pellonpitäjät, veronmaksajat joiden avulla pysyy rattaat pyörimässä ajaa vittuun pahentaen olojansa. Tänne meille niitä turvaan! Ääliöt live aidsit ei osaa, menkää sinne ripuloimaan itteänne hengiltä tollot, pääsette muutenkin siellä päin.

 4. Natsit, juutalaiset, pedofiilit, satanistit, korona. Ja uudestaan: Natsit, juutalaiset, pedofiilit, satanistit, korona. Ja uudestaan: Natsit, juutalaiset, pedofiilit, satanistit, korona. Ja uudestaan: Natsit, juutalaiset, pedofiilit, satanistit, korona. Ja uudestaan: Natsit, juutalaiset, pedofiilit, satanistit, korona. Ja uudestaan: Natsit, juutalaiset, pedofiilit, satanistit, korona. Ja uudestaan: Natsit, juutalaiset, pedofiilit, satanistit, korona. Ja uudestaan: Natsit, juutalaiset, pedofiilit, satanistit, korona. Ja uudestaan: Natsit, juutalaiset, pedofiilit, satanistit, korona.

  Siinäpä se on Marcon ajatusmaailma – kaikki satua ja sivistymättömyyttä, niin toimituksella, kuin lukijoillakin.

  1. Wannabe azonazit, esinahattomat, presidentit ym. ja nykyinenkin vielä, femisatanistit, mennyt on korona.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*