12 thoughts on “Päivän kuva

 1. Eu­ro tais­te­lee ole­mas­sa­olos­taan.
  –   Out­si­de the West, eu­ro falls be­low the dol­lar

  Ve­nä­jäl­lä eu­ro on hal­vem­pi kuin lännessä.
  –   Siel­lä kurs­si on «oi­kea», kos­ka mi­kään pank­ki ei tue eu­roa tu­ki­os­toil­la tai -myyn­neil­lä.
  –   Täl­lai­nen kurs­sie­ro tar­koit­taa «il­mais­ta ra­haa» pan­keil­le, jot­ka voi­vat käy­dä eu­roil­la kaup­paa se­kä idäs­sä et­tä län­nes­sä:
  –   Jos jo­ku län­nes­sä ha­lu­aa os­taa eu­ro­ja (ku­ten il­mei­ses­ti EI ha­lua), pank­ki os­taa eu­rot ve­nä­jäl­tä ja myy os­ta­jal­le «län­nen kurs­siin».

 2. Dragqueen transu puhelimessa: joo ottaa huivin pois https://m.youtube.com/watch?v=T4AE_LbLsRc ei kun väärälinja, anteeksi, lue lastenkirja 36 eri seksuaalisuutta tai sukupuolta sama asia, joo nainen ja mies jotka tykkää kummastakin sukupuolesta voivat olla sukupuolettomia pannukakkuseksuaaleja https://m.youtube.com/watch?v=NN2EUZ2iuKY mitä nyt keksivät, onhan pastafari uskontokin anarkisteilla, syövät pastaa ja juovat viiniä. https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Lentävä_spagettihirviö mitäpä ei valkoiset neget saisi aikaan. Ei uskoa oikeaa, ei evoluutiota tutkia saa, paljastuu vielä haitta totuus heillekin.

 3. Näille äärityypeille pitäisi löytää loppusijoituspaikka. Erilleen normaali-ihmisistä. Ei meitä normaaleja kiinnosta pervoilut. Loukkaa seksuaalista itsemääräämisoikeuttamme ja seksuaalista rauhaa.

   1. Ei tarvitse muuttua koskaan. Äänioikeus pois naisilta, raiskaus taas lailliseksi, homoseksuaalisuus mielisairaudeksi, lapsien orjatyövoima voimiinsa jne. Ennen kaikki oli paremmin. Älkää muuttuko koska te ja näkemyksenne ovat aina täydellisien oikeassa. Varmaan tahdotte myös tsaarin maaorjiksi, koska ennen kaikki oli paremmin ja kaikki maailman muutokset satanismia.

   2. Missä valinnanvapaus. Sinä siis määräät muiden elämän? Suvaisevaisuuttako? Täyttä paskaa.

    Tuollaiselle muut ovat vain välineitä omaan nautintoon ja mukavuuteen. Kunnon ylimys eli turhake ja vahinko.

  1. ”Nauru pidentää ikää!” Ilta paskoja lukiessa ei rupea kuin itkettämään. Ylimielisestä ja mielisairaasta naurusta ilmeisesti nykymittapuun mukaan tunnistaa ne suurimmat asiantuntijat eikä yliopistollisilla professuureilla ei ole merkitystä. Kuningas aika näyttää sen kuka ”viimeksi nauraa, se parhaiten nauraa!” Ihmisen viisaus kaikessa tähtitieteellisessä suuruudessaan on rajallista. Siinä on jo urakkaa tietää, mikä on se hetki kun seuraavan kerran käy paskalla.

  1. Juu. Kaikki haluavat riidellä ja aloittaa uusia sotia. Aika turha apinalaji, jos ei muuhun aivojaan osaa käyttää.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*