Marco de Wit 8 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka USA:n korkeimman oikeuden päätös antaa osavaltioiden päättää satanistisista lapsiuhreista eli abortista on johtanut toisaalta aborttien kieltämiseen useissa osavaltioissa ja toisaalta USA:n liittovaltion rakoiluun separatististen voimien lisääntyessä.

 

 

Pelastaako äärisuvakkituomarin kuolema miljoonia lapsia? Vapaus ja maailmanrauha!

 

 

Laiton Lehti on myös kertonut kuinka feministit, satanistitemppeli ja juutalaiset ovat kaikki totaalisen raivoissaan abortin rajoittamisesta.

 

 

The Times of Israel: Aborttien vastustaminen antisemitismiä!

 

 

 

Nyt Israel on päättänyt iskeä takaisin. Se on entisestään vapauttanut aborttia Israelissa.

 

Abortti kuulemma kuuluu juutalaisuuteen.

 

Kaiken kukkuraksi terveysministeri oikein vielä selitti kuinka Israelin pitää NÄYTTÄÄ ESIMERKKIÄ maailmalle satanististen lapsiuhrien tekemisessä!

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

18 thoughts on “Vastaisku: Israel helpottaa satanististen lapsiuhrien tekemistä!

 1. Mielisairasta iljettävää porukkaa. Ei kiinnosta tuo uskonto. Ja vielä levittävät sairauttaan ja iljetyksiä koko maailmalle. Lapsiuhreja Baalille kuten ennen Babyloniassa. Ei ole Jumalasta tuo toiminta.

  Nussitaan tietoisena siitä että sen jälkeen tehdään abortti. Miehet ja naiset yhdessä. Lapsiuhrien tekemistä tuo on. Saatanallinrn rituaali. Siksi suvakkimedia hehkuttaa irtosuhteita ja vapaata vastuutonta parittelua.

 2. Ja Israel aivan varmasti pyrkii monin eri tavoin painostamaan muita maita hyväksymään satanismin, koska ”antisemitismistä” pitää päästä eroon ja satanismin vastustaminen on ”antisemitismiä”.

 3. No eikö tämän nyt pitäisi olla hyvä uutinen sinulle? Kun kaiken pahan takana on juutalaiset, natsit ja liskomiehet, niin nyt juutalaisia syntyy vähemmän. Unelmasi käy toteen kun Putin tappaa jokaisen ukrainalaisen, juutalaiset abortoivat itsensä niin sinun tulee enää keksiä pysyvä ratkaisi liskomiesongelmaan. Tappamallahan sinä olis ratkomassa pakolaistilannettakin.

 4. Myös Suomea käytetään proxynä tässä sodassa lapsia vastaan.
  –   Oikeus elää

  Suomi integroidaan osaksi USA:n demokraattista puoluetta.
  –   punavihreä feministihallitus aikoo keventää abortin saamista Suomessa vastalauseena Yhdysvaltain liittovaltion päätökselle

 5. Imperialistiset amerikkalaiset ja britit ovat hyvin sairaita ja virheellisiä loiseläimiä. Satoja vuosia ihmiset tiesivät heidän olevan hyvin sairaita ja rikollisia loiseläimiä, mutta lopulta amerikkalaiset ja brittiloiset pääsivät valtaan ja nyt rikollisia loisia ei saa enää kritisoida ja he hallitsevat kaikkea väkivallalla, vainolla ja rahalla. Mitään muuta he eivät osaa ja he tarvitsevat aina isäntäeläimen loisimiseen. Tämän takia heidän imperiuminsa on nyt kaatumassa, koska ihmiset eivät enää suostu heidän loisisännikseen, vaikka he kuinka yrittävät pakottaa ja yksin he eivät pysty tekemään mitään. He ovat yksin täysin kyvyttömiä eläimiä.

 6. Kuten olen aiemmin sanonut, niin abortti on suurin synti, jonka suvakit ovat luoneet ihmiskunnalle!

  Oma lapsi on suurin lahja, jonka elämältä ja jumalalta voi saada!

 7. Useat suomalaiset naiset ovat luontaisesti satanisteja. Ei heitä tarvitse mitenkään ohjata tai yllyttää siihen, vaan he haluavat sitä ja he ajavat sitä täysillä. Jokainen suomalainen mies tietää monien suomalaisten naisten olevan täysin kuvottavia ja vastenmielisiä, lapsia, Jumalaa ja miehiä vihaavia satanistisia lehmiä ja feministejä. Katso vaikka avioerotilastotkin valkoisissa maissa.

  Mitä paremmin kohtelet naisia, sitä pahempoa huoria ja narttuja he ovat. Naiset halveksivat sinua ja sylkevät sinun päälle sitä enemmän mitä paremmin heitä kohtelet. Aiemmin miehet tiesivät tämän ja ***** naisia kun alkoivat narttuilemaan ja hyppimään silmille. Naiset ovat täysin idiootteja, joille pitää aina sanoa erikseen kaikki miten ja mitä heidän pitää tehdä. Älkää päästäkö naisia puuttumaan ja vaikuttamaan lasten kasvattamiseen.

  Vaikka Suomessa olisi kuinka hyviä miehiä tahansa, niin perusongelma on, että suomalaisista huorista ei ole yhtään mihinkään ja ei ole koskaan ollut. Kukaan ei heitä halua vaimoiksi ja heistä ei ole mitään muuta kuin haittaa. Ovat täysin umpilaiskoja lehmiä. Yritäpäs saada suomalainen nainen tekemään kotona yhtään mitään, niin alkaa vain valittamaan, tappelemaan ja riitelemään. Suomalainen nainen onkin siitä ovela, että pistää miehen tekemään omatkin työnsä! Todella ovelaa narttuilua suomalaisilta huorilta ja näin mies tekee omat työnsä JA ison osan naisen hyvin vähäisistä töistä!

  1. Lisäksi nainen vie mieheltä rahat. ” sinun rahat on myös minun rahoja”. Tuplasti loinen. Ei tee kotitöitä, mutta ottaa miehen rahat ja erossa asunnon.

   Suvakit tehneet avioliitosta hyvin epäedullisen miehelle. Se toteuttaa tavoitetta perheiden hajottamisesta.

   1. Useimmat naiset eivät osaa mitään muuta kuin hajottaa ja tuhota, varsinkin suomalaiset naiset. Suomalaiset naiset ottavat lähes varmasti avioeron ja ne miestensä rahat, sekä lapset. Vain hullu ja vähä-älyinen mies ottaa suomalaisen naisen vaimoksi.

 8. Amerikkalaiset ja britit ovat aina loisineet ja eläneet muiden ihmisten työstä ja yltäkylläisyydestä, kuten nytkin.

 9. Eikö Laitonlehti näe että tämäKIN on osa vastakkainasettelua ja hajota-ja-hallitse -metodin käytöntöönpanoa? Artikkeli on vaihteeksi osastoa ”ei me nähdä tässä mitään agendaa” höttöä. Näitä ei paskanvertaa kiinnosta eettiset asiat, kunhan kansa tappelee keskenään. My Body – My Choice ei koskenut Covid injektioita.

 10. Israelin lapset ovat pahemman kerran harhateillä! Tähän perustui myös kristinuskon perustajan Jeesuksen sovitustyö Ristillä. Nimittäin, jos uskallat mennä morkkaan juutalaisia. Se käy hengen päälle pahemman kerran, mutta tyypilliseen suoraselkäiseen tapaansa he pyrkivät senkin ajamaan edellisessä tapauksessa roomalaisen Maaherra Pontius Pilatuksen niskaan, muttä tämäpä pesi kätensä koko ceissistä.
  Israel on kansoittunut etenkin Venäjältä Neuvostoliiton v. 1991 romahduksen jälkeen ja USA:sta sinne ovat paenneet pedofiilit ja mitä muita rikoksia ovat kaikessa ”pyhyydessään” sitten keksineetkin tehdä Uudessa maailmassa. Turussa israelilainen yrittäjä tuomittiin veropetoksesta kun yritti maksaa liiketoiminnastaan kertyneet verot Israeliin Suomen sijasta, jonne paljon tyhmempi olisi ymmärtänyt ne malksaa. Lahjakasta kansaa.

  1. Jeesus arvosteli nimenomaan rabbeja, rikkaita, kirjanoppineita, omahyväisiä, itserakkaita, avionrikkojia, varkaita, murhaajia jne.

   Samanlaiset tyypit edelleen vallassa kuin Jeesuksen aikoina ja samat rikokset.

   Siksi monet eliittijuutalaiset vihaavat edelleen kristinnuskoa ja Jeesusta.

 11. Siis marco jatkaa sillä linjalla, että valtion tulee saada säädellä ihmisten henkilökohtaista elämää mahdollisimman laajasti? #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*