Marco de Wit 9 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka natottajat ovat kaapanneet perussuomalaisen puolueen ja yrittävät päästä eroon kaikista Nato- ja EU-kriittisistä. Persut nimittäin pitävät myös EU:ta ”turvallisuusorganisaationa” Venäjää vastaan. Niinpä meidän on Etelä-Euroopan lisäksi elätettävä myös ukrainalaiset. Tietysti turvallisuuden nimissä.

 

Miksi persutkin vastustavat Nato-kansanäänestystä? Persujohdossa 8 Nato-agenttia?

 

 

 

Laittomalle Lehdelle ei siten tullut yllätyksenä, että persujohto on yrittänyt savustaa ulos puolueesta myös EU-vastaisuudestaan tunnetun ääniharava Piia Kattelus-Kilpeläisen.

 

 

Supo johtaa persujen puhdistamista Nato- ja EU-kriittisistä? Ykköskohteena Piia Kattelus-Kilpeläinen?

 

 

Laiton Lehti ei voinut kuitenkaan kuvitellakaan, että persujohto menisi niin pitkälle, että erottaisi Piian!

 

Ajatuskin erottamisesta oli mahdoton, koska Piia on nuhteeton ja erittäin suosittu jäsen. Lisäksi hän on puoluevaltuuston jäsen!

 

 

 

Tästä kaikesta huolimatta persujohto kuitenkin erotti Piian. Mutta millä ihmeen perusteella??

 

Ei millään perusteella!

 

Puoluehallitus kokoontui 4.7.2022 klo 17.00 ja puoluehallitus päätti erottaa Piia Kattelus-Kilpeläisen puolueesta. Puoluesihteeri Luukkanen ei ehtinyt tai ei halunnut olla yhteydessä Piia Kattelus-Kilpeläiseen päätöksen johdosta. Mitään perusteluja erottamiselle ei siis ole esitetty.

 

Kuvassa linkki Seinäjokinen-lehteen

 

 

 

Edes läpimätä käräjäoikeus ei tule tuollaista persujohdon sikailua hyväksymään. Käräjäoikeus tulee taatusti kumoamaan erotuksen (kirjaimellisesti) perusteettomana. Mahdollisesti käräjäoikeus tulee jopa tekemään pikapäätöksen kiireellisestä toimeenpanokiellosta.

 

Tosin vain JOS Piia uskaltaa lähteä käräjille. Matti Putkosen johtamat persut ovat nimittäin tottuneet siihen, että jäsenet vain alistuvat mielivaltaisiin päätöksiin.

 

Toivotaan, että Piia uskaltaa puolustaa oikeuksiaan! Onneksi Seinäjokinen-lehti kertoo seuraavaa:

 

Puoluevaltuuston jäsenet, kuten Kattelus-Kilpeläinen, valitaan puoluekokouksessa. On jokaisen puolueen jäsenen kannalta tärkeää, että jäsenen ja erityisesti puoluevaltuuston jäsenen asemaa käsitellään puolueen sääntöjen ja lakien mukaisesti.

Piia Kattelus-Kilpeläisen laiton erottamispäätös Riikka Purran johtaman perussuomalaisten puoluehallituksen toimesta saatetaan moitekanteella oikeuslaitoksen arvioitavaksi ja kumottavaksi.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

31 thoughts on “Ääniharava Piia Kattelus-Kilpeläinen erotettu persuista ilman perusteluita! Liian kansallismielinen ja suosittu?

 1. Eikös Piia ollut pitänyt väärän väristä paitaa päällä? -Se riittää perseenmyyjä persuista erottamiseen varsin mainiosti.

  1. Nyt ei avautunut heittosi. Mitä tarkoitat? Siis mielestäni on vain Joko tai USA tai Venäjä. Mitä seuraa jos on eri mieltä? Täytyy kysyä, missä poterossa elät ja vuosi on mikä?

  1. Hyvä jos olisi. Persuja kannatan, mutten näitä teidän kristallia haistapee puolueita, joissa on on vain holhottavia tai aaati lihäpäätä & Co.

 2. ””Kun tilanteet muuttuvat ja uusia tai piilossa olleita tosiasioita paljastuu, on viisautta, että ihminen kykenee tarkastelemaan kantojaan uudelleen. Kyse ei ole takinkääntämisestä vaan tarpeellisesta kyvystä reagoida todellisuuden muuttumiseen.”#eduskunta #NATO”

  Eduskunnassa on aiemmin määritelty valehtelu muunnelluksi totuudeksi ja nyt takinkääntökään ei ole takinkääntöä, vaan ”kantojen/asioiden uudelleentarkastelua”.

 3. Ja silti jotkut vielä paapattavat ja kaakattavat ja saavat kohtauksia, kun PS-puolue mainitaan. Taitaa ola tetateria. Hyvä lainaus muualta:
  ”Miten toi perus-euroopan-uniolainen puolue voi vieläkin nostaa noitten kommunistien ulinan.
  Näillä k***lla ja **llä näyttää menneen aivo oikosulkuun toukokuussa 1995 eikä sen jälkeen ole tullut mitään muutoksia suoraan aivokäyrään.

  Purran persut on kuin kädenlämpöiseen veteen sekoitettu kolme desiä hapatettua kokoomusta kaksi desiä keskustaa ja ruokalusikallinen demareita, maustetaan ripauksella hjallista.
  (reseptiin ei saa lisätä munaa, varsinkaan valkuaista)

  Valmistus:
  Jätetään homehtumaan vihreäksi.

  Puolue on valmis kun siniset näyttää räiskyvältä radikaalipuolueelta.

  Tarjoiluehdotus.
  Nautitaan unohtamalla koko paska.”

 4. Kuinka paljon hyvää meillä voisi olla jos rikollisia ja sairaan imperialistisia loiseläimiä brittejä ja amerikkalaisia ei olisi loisimassa ja elämässä muiden selkänahasta? Muut ihmiset ovat liian kilttejä hankkiutuakseen briteistä ja amerikkalaisista laillisin keinoin eroon ja tämä kostautuu heille, sillä nämä ihmiset puukottavat heti selkään kun voivat.

 5. Voit olla varma siitä, että käytännössä kaikki amerikkalaiset ja kaikki britit ovat täysin ylpeitä sekaantumisestaan Suomen sisä ja ulkopolitiikkaan, pedofiliarinkien pyörittämiseen, varasteluun jne.

 6. Perusteena erottamiselle voisi olla kilpailu tulevista kansanedustajapaikoista? Kukas siellä samassa vaalipiirissä kokee paikkansa uhatuksi?

 7. Puolueet ovat eräänlaisia rikollisjärjestöjä, eräänlaisia mafiaperheitä. Veroviranomaiset organisoivat rahankeruun mafialle. Kukaan ei pääse pakoon.

  Puolueet eli mafiaperheet sopivat kansan rahojen ja omaisuuden jaon keskenään.

 8. Persuissa siis suositaan epämääräistä porukkaa ehdokkaiksi. Kunnon ihminen ei pääse ehdokkaaksi. Näi n sanoo siis sinikeltainen puoluejohto.

  Ilmeisesti suutelevat ja imuttelevat sinikeltaisia lippuja kokouksissaan. Tiedätte kyllä minkä maiden Liput ovat sinikeltaiset.

  Miksi millään maalla ei ole keltaruskeaa valtiolippua? Keltainen edestä ja ruskea takaa. Sen maan suvakkifemisteillä pitäisi olla verenpunainen raita siinä keskellä. Eli kelta-,puna- ruskeat värit.

  Saksan fasistit käyttivät puvuissaan ulosteen ruskeaa väriä. Ei tarvinnut pyyhkiä persettä.

   1. Jos liityt perussuomalaisiin, niinkuin Piia, et ole oikein kartalla.

    Samanlainen globalisti***** kuin kaikki muutkin.

 9. Huuuuuuuh huuuh! PerusSionisteissa kuohuu ja kiehuu! Äkkiä äänestämään tätä, Huhtasaarta ja kuka se yksi peikonnaamainen blondi vielä oli, vai onko hänkin jo VKK:ssa? Daavidin tähti vain kaulaan ja rukousaamiaiselle, shalom!

 10. Laillisella menettelyllä voittaminen vain estää valituksi tulemisen sen toisen puolueen riveistä.
  –   VKK.
  –   Kannatta pitää saman aikaisesti toinen jalka VKK:n oven välissä.

  Erottaminen on ajoitettu siten, että minkä tahansa laillisen taistelun käyminen vie niin paljon aikaa, että eduskuntavaalin on pidetty ja menneet ennen kuin mitään päätöstä on saatu aikaiseksi
  –   eikä eduskuntavaaleja uusita sen takia, että jokin puolue on toiminut laittomasti.

 11. Toivotaan että lähivuosina Totuuspuolue ja VKK nousevat suurimmiksi puolueiksi! Nyt vaan täytyisi saada näkyvyyttä ympäri maan, mutta valtamedia ei taatusti tule tässä asiassa auttamaan.

 12. Uu­si maa­il­man jär­jes­tys on TÄÄL­LÄ NYT.

  Ai­van sa­mal­la ta­val­la kuin me glo­baa­lis­ti tais­te­lem­me Ve­nä­jää ja Kii­naa vas­taan säi­lyt­tääk­sem­me van­han riis­to­jär­jes­tel­män
  –   ym­mär­tä­mät­tä, et­tä uu­si jär­jes­tys on jo ole­mas­sa ole­vaa tä­tä päi­vää
  –   ja et­tä pa­luu­ta van­haan ei ole; ei edes pa­him­mas­sa ske­naa­ri­os­sa.

  … niin sa­mal­la ta­val­la uu­si po­liit­ti­nen jär­jes­tel­mä on täs­sä ja nyt. Myös Suo­mes­sa. Se tar­koit­taa,
  –   et­tä van­hoil­la se, jo­ka tais­te­le van­hoil­la aseil­la on tuo­mit­tu hä­vi­ämään.

  Kaik­ki oi­keus­tais­te­lut val­ta­eliit­tiin kuu­lu­vaa puo­lu­et­ta vas­taan on tuo­mit­tu tu­hoon.
  –   Myös per­su­ja vas­taan käy­tä­vät.
  –   Se taas joh­tuu sii­tä, et­tä la­kia ei enää ole sii­nä mer­ki­tyk­ses­sä kuin pe­rin­tei­ses­ti olem­me tot­tu­neet ym­mär­tä­mään sen.

  Mi­kä siis neu­vok­si?
  –   En tie­dä.

  Val­ta­eliit­ti kui­ten­kin pel­kää kan­saa.
  –   Mik­si muu­ten yk­si­kään dik­taat­to­ri vai­no­ai­si omia kan­sa­lai­si­aan, jos ei hei­tä pel­käi­si;
  –   mik­si yrit­täi­si es­tää hei­tä il­mai­se­mas­ta mie­li­pi­det­tään jos se oli­si hal­lit­si­jan val­lan kan­nal­ta mer­ki­tyk­se­tön­tä;
  –   mik­si …

  On­ko kään­nyt­tä­vä kan­san puo­leen?

  Mie­le­no­soi­tus
  –   per­su-puo­lu­et­ta vas­taan,
  –   kä­ve­ly­lii­ken­teen tuk­ki­va is­tu­ma­lak­ko puo­lu­een oven ul­ko­puo­lel­la,
  –   näl­kä­lak­ko,
  –   polt­toit­se­mur­ha puo­lu­etoi­mis­tos­sa.
  –   …

  Lop­pu­pe­lis­sä
  –   kan­sa on per­su-puo­lu­een pa­hin vi­hol­li­nen.

  1. Kansa on puolueelle epäilyttävä kohde. Sehän elää kansasta, mutta ei kansan kanssa. Imee kuin lisko tai vampyyri verta kohteestaan. Siksi kohdetta eli kansaa pitää epäillä ja valvoa ettei se syrjäytä hyväksikäyttäjää ja ota uutta verenimijää tilalle.

 13. Edes Timo Soinin aikakaudella ei tälläisiä erottamis päätöksiä ollut..tää ei ollut ensimmäinen…purra ja luukkanen ja putkonen kolmikko ajaa persut pei katoon !

  1. Voi peijoona. Vitun SDP ahdistelee joka vtun paikassa puuttuen kyläasioihin ym. ja pakottaa melkein äänestämään.

 14. Kannattaa jättää laiva silloin kun sinne NATO Rotat tunkeutuvat kyytiin! Pian on itse ymmärrettävä jättää palava talo, vaikka alhainen petos loukkaa syvästi mieltä ja halu puolustautua on kova, vaikka MITÄÄN väärää ei ole tehnytkään!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*