Marco de Wit 9 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

AINOANA mediana Suomessa Laiton Lehti toistuvasti NIMEÄÄ epäpäteviä tai korruptoituneita viranomaisia ja näitä suojelevia toimittajia. Tämän takia valtakunnanvainoaja on tehnyt kaikkensa lopettaakseen Laittoman Lehden toiminnan.

 

Nähtävästi nimeäminen on jotain sellaista mihin anonyymiyden takaa operoivat suomalaiset viranomaiset ja toimittajat eivät ole tottuneet. Suomessa kansan pitää olla kuuliaisia eikä kritisoida viranomaisia ja toimittajia, kuten muualla maailmassa.

 

 

Vääryyskäynneissäkin Laittoman Lehden kritiikin kohteet valittivat eniten siitä, että sukulaiset ja tuttavat olivat saaneet tietää heidän joutuneen kritiikin kohteeksi. Tämä oli kuulemma synnyttänyt inhoa tai – mikä pahinta – naureskelua. Lisäksi kritiikin kohteet valittivat, että googlaamalla vuosienkin jälkeen kuka tahansa pystyy huomaamaan heihin kohdistetun kritiikin varsinkin, kun suositut jutut nousevat hakukoneen kärkeen.

 

 

Laittoman Lehden sensurointi ei ole kuitenkaan onnistunut, vaan ainoastaan innostanut nimeämään yhä enemmän nimiä. Itse asiassa Laittoman Lehden päämääränä on luoda sukupuun kaltainen linkkejä sisältävä nimikartta, joka alkaa pahimmista tyypeistä eli Rothschildeista ja sitten etenee esim. Suomessa Putkosen ja Niinistön kautta korruptoituneimpiin toimittajiin, poliiseihin ja tuomareihin. Näin yhdellä vilauksella lukija näkee sekä maailman että Suomen pahimmat tyypit ja heidän mafiaverkostonsa.

 

 

Korruptiokarttaan on nyt Ukrainan sodan aikana tullut paljon lisää nimiä, kun sekä viranomaiset että toimittajat ovat sotapropagandaa harjoittaessaan lisänneet entisestään emävalehteluaan. Monet persuista tutkijoihin ovatkin nyt paljastaneet todelliset karvansa.

 

Yksi vaarallisimmista viranomaisista on tiedustelupäällikkö Pekka Toveri, joka esittää olevansa eläkkeellä, vaikka tosiasiassa tekee edelleen töitä Niinistölle ja CIA:lle.

 

Sotapropagandan aakkoset: Osa 13. Iltalehti kiistää ukrainalaisten motitukset! Pekka Toveri myynyt itsensä?

 

 

Eniten valheita tulee tietysti sionistien pitkälle dominoimasta iltapäivälehdistöstä. Sionistien tuhatvuotinen vihollinen Venäjä on demonisoitava hinnalla millä hyvänsä, vaikka pitäisi taistella viimeiseen ukrainalaiseen.

 

Ja jos valtamedia saa päättää, niin kohta myös viimeiseen suomalaiseen!

 

Juutalainen mediavalta

 

 

Iltapäivälehdistöissäkin on kuitenkin eroja. Ilta-Sanomat on siinä mielessä (suhteellisesti) rehellisempi, että siellä kerrotaan jutun kirjoittaneen toimittajan nimi. Näin saimme selville esimerkiksi toimittaja Ina Kauppisen kauhistuttavan epäpätevyyden.

 

Toisaalta voi olla, että juuri tämän takia Ilta-Sanomien jutuissa on nykyään nimi. Nähtävästi muut Ilta-Sanomien toimittajat eivät halua, että kukaan epäilisi heidänkin olevan yhtä kykenemättömiä kirjoittamaan Suomen kieltä kuin Kauppinen.

 

Ina Kauppinen Suomen epäpätevin kiintiötoimittaja? (Matu, tuiskeessa vai lukihäiriö?)

 

 

Kaikesta huolimatta Ilta-Sanomat ei kuitenkaan ole valehtelevin lehti, koska Iltalehti vetää pohjat monellakin tavalla.

 

Ensinnäkin Iltalehti ei edes suostu kertomaan juttujensa kirjoittajien nimiä, vaan Ukrainan sotaa käsittelevissä jutuissa ilmoitetaan aina useampia toimittajia. Näin he luulevat pääsevänsä vastuusta kuin koirat veräjästä.

 

Toiseksi, päinvastoin kuin Ilta-Sanomat, niin Iltalehti ei kerro edes juttujensa tekoajankohtia. Näin pystytään hämäämään lukijaa entistä enemmän.

 

Kolmanneksi Iltalehden SOTAaikajana käsittelee rintamatapahtumia vieläkin vähemmän kuin Ilta-Sanomat. Iltalehden sotajutut koostuvat lähinnä vain pakotteista kertomisesta sekä venäläisten demonisoimisesta.

 

 

Mietipä vähän. Iltalehti ei kerro kuka jutun on kirjoittanut, milloin se on kirjoitettu ja kaiken kukkuraksi sitten vielä kertoo koko aiheen ohi, kun ei suostu kertomaan mitä siellä rintamalla oikein tapahtuu! Ihan oikeasti tällaista farssia ei ole missään muussa lehdessä.

 

Onneksi nimilista sentään paljastaa pääsyyllisen tähän farssiin eli feministinen naisoletettu Marikki Nykänen:

 

Kuvassa linkki Iltalehden sota-aikajanaan

 

 

Iltalehden Marikki Nykänen vetää pohjat myös Venäjän demonisoinnissa. Hän jatkuvasti sivuuttaa ydinasian eli Donbassin siviilien tahallisen tykittämisen ja tuhannet siviiliuhrit. Nykänen kyllä tekee heti valtavat jutut, jos Venäjä tykittää tai ampuu ohjuksen Ukrainaan, mutta Donbassin siviileistä ei ole niin väliä.

 

Tämän massiivisen ksoisstandardin ja sotaan yllyttämisen johdosta Laiton Lehti on kutsunut Marikki Nykästä sotarikolliseksi. Hän on oikeasti Suomen vaarallisimpia ihmisiä, koska Iltalehti on käytännössä Suomen suosituin Iltapäivälehti näkyvine standeineen ja myös suosituin verkkomedia.

 

Eikä siinä kaikki. Nykänen on myös suurin emävalehtelija. Hän systemaattisesti vähättelee Venäjän sotamenestystä ja suunnattomasti liioittelee Ukrainan sotamenestystä. Näin hän myös antaa suomalaisille täysin väärän kuvan sodan etenemisestä.

 

 

Valtamedia pimittää ukrainalaisten joutuneen Zolote-Hirskin mottiin! Toimittaja Marikki Nykänen sotarikollinen?

 

 

Nyt Nykänen on mennyt vielä pidemmälle. Edes Laiton Lehti ei sitä meinannut uskoa, vaan odotti pari päivää, jotta asia olisi varma. No, on se:

 

Nykänen väittää, että Ukraina olisi ottanut Käärmesaaren haltuunsa venäläisiltä!

 

Todellisuudessa Käärmesaari on nyt harmaalla vyöhykkeellä eli sellaisessa paikassa, ettei kumpikaan pysty sitä hallitsemaan. Saari on niin pieni ja niin lähellä rannikkoa, että ukrainalaiset voivat lännestä saaduilla uusilla aseillaan kirjaimellisesti räjäyttää sen vaikka joka tunti. Saman voivat myös venäläiset tehdä laivoistaan. Niinpä kumpikaan ei pysty pitämään saarella joukkojaan, kalusteitaan ja ohjuspattereitaan.

 

Tämä päivänselvä fakta ei kuitenkaan haittaa Iltalehteä ja Marikki Nykästä, joka kirjoitaa lukijoilleen emävalheita.

 

Ukrainalaiset nimittäin tavoilleen uskollisina yrittivät jälleen naurettavaa mediatemppua: Lähettivät helikopterilla pari miestä lipun kanssa valokuvausoperaatioon. Heti kun venäläiset toipuivat hämmästyksestään, niin tietysti räjäyttivät taas saaren ja nähtävästi mukana meni ainakin pari lipputyyppiä.

 

Tämä farssi tai siis tragikomedia ei kuitenkaan Nykästä haittaa, vaan hän saa siitäkin väännettyä ukrainalaisen sankaritarinan.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “Sotarikollistoimittaja Marikki Nykänen valehtelee Käärmesaaren farssista!

 1. Nykänen on keksinyt uuden käsitteen: vetäytyminen on HYVÄN TAHDON ELE. Hehheh, kuinka feminististä ja suloista.

  Iltapäivälehtien sekoilua ja laadutonta sekoilua olisi mielenkiintoista seurata. MUTTA NIIDEN SEKOILU ON HENGENVAARALLISTA. Henki ja terveys lähtee.

  Mitä mielikuvitushahmoja siellä on palkattuina trolleina? Suvakkien trollitehtaita kumpikin lltapäiväsaaste.

 2. ”Mietipä vähän. Iltalehti ei kerro kuka jutun on kirjoittanut, milloin se on kirjoitettu ja kaiken kukkuraksi sitten vielä kertoo koko aiheen ohi, kun ei suostu kertomaan mitä siellä rintamalla oikein tapahtuu! Ihan oikeasti tällaista farssia ei ole missään muussa lehdessä.”

  Mietippä miehen paluu, mutta tulee yksi lehti mieleen jonka joka artikelli on palkkä farssi.

  1. Pyydän suuresti anteeksi typeriä kommenttejani. Kärsin mielenterveysongelmista ja älykkyytenikään ei ole kovin korkea. Siis vielä kerran anteeksi.

   1. Ehkä sinulla on vielä toivoa. Olet vain eksynyt väärään seuraan ja väärien oppien pariin eikä sinulle ole kukaan kertonut aiemmin vaihtoehdosta. Otamme kyllä eksyneen lampaan seurakuntamme yhteyteen. Olet tervetullut katumuksen jälkeen ja eheytymisesi voi alkaa. Emme hylkää katuvaa lammasta.

   2. Aikamme on täynnä viekkautta, vääryyttä ja vääriä profeettoja. Totuus näyttää sinulle uuden paremman elämän.

   3. Katsokaa mitä myyrät saitte aikaseksi mielenterveys ongelmista kärsivä saitte uskomaan teijän paskanjauhamuseen, hyvä yhdistelmä ootteko miettinyt jos mielenterveyspotilas pahenee ja tapahtuu esim ampumistä ostoskeskuksessa suomessa ihmisiä kuolee ketähän siitä voisi syyttää?

 3. Äärimmäinen litmustesti suvakkitoimittajille on se, että onko heistä kukaan tehnyt artikkelia 2014 Odessan verilöylystä, jossa päätekijät olivat hyvin tunnistettavissa, mutta yhtään tuomiota tästä massamurhasta ei ole annettu. Eikö tämän pitäisi herättää kysymyksiä?!!

  Voi olla suvakkitoimittelijoiden leirissä hiljaista!

  Toimittaja Nykäsen leuka on muuten yllättävän jämäkkä!

 4. Juu, toi lippu oli heitetty heikpterista hetkeä ennen kuvamista maahan ja se odotti että joku nostaa sen pystyyn. Sitten lähdettiin kelkkomaan niin nopeasti kuin pystyttiin.

  Siinä Käärmesaaren valtausta.

  Suomessa ei missään mainita Ukrainan terroritekoja kun se kolmen viikon ajan on pommittanut Donbasin ja Luhanskin siviilikohteita Saksalaisilla ja Ranskalaisilla pitkänmatka tykistöllään. Ja kuvatun videon vastaisesti Suomessa on väitetty että venäläiset olisivat sytytelleet viljapeltoja tuleen. Vaikka asialla ovat olleet Ukrainalaiset heloikopterit. Niiden häirinnässä käytety forsfori on kätevä sytytysmekanismi lähellä maata lennetäessä.

 5. >   pää­mää­rä­nä on luo­da su­ku­puun kal­tai­nen >   link­ke­jä si­säl­tä­vä ni­mi­kart­ta

  Juu­ri tuo­hon me­ne­tel­mään pe­rus­tuu in­for­maa­ti­oyh­teis­kun­nan val­ta
  –   «Goog­le-pro­fi­loin­ti».

  Kun säh­kö­pos­tien ja so­si­aa­li­sen vies­tin­nän pe­rus­teel­la teh­dään yh­teyk­sien hä­mä­hä­kin­verk­ko, saa­daan ai­kaan
  –   yh­teis­kun­nan ko­men­to­suh­tei­den ket­ju
  –   ja ket­jua hie­man ana­ly­soi­mal­la sii­tä on muo­dos­tet­ta­vis­sa in­for­maa­tio-lo­gis­tii­kan rei­tit.

  Kun ko­men­to­suh­teet ja ko­men­to­ket­jut ana­ly­soi­daan saa­daan sel­vil­le
  –   lo­gis­tii­kan hei­kot koh­dat,
  –   joi­hin is­ke­mäl­lä on mah­dol­lis­ta tu­ho­ta or­ga­ni­saa­tio pie­nin­tä ener­gi­aa käyt­tä­en,
  –   ot­ta­en tie­ten­kin huo­mi­oon maa­li­tie­dus­te­luun eli tu­len­joh­toon käy­te­tyt voi­ma­va­rat.

  Ame­ri­kan val­ta­va me­nes­tys, kan­san hy­vin­voin­ti men­nei­nä vuo­si­sa­toi­na on pe­rus­tu­nut sii­hen, et­tä kan­san hal­lit­se­mi­seen käy­te­tyt vä­li­neet ovat ol­leet kan­san hal­lus­sa.
  –   va­paa­seen aseen­kan­to-oi­keu­teen.

  In­for­maa­ti­oyh­teis­kun­nas­sa kan­san hal­lin­ta pe­rus­tuu in­for­maa­ti­oon.
  –   Me­nes­ty­vä ja ku­kois­ta­va tie­toyh­teis­kun­ta on luo­ta­vis­sa vain jär­jes­tel­mäs­sä, jos­sa «tie­don aseet» ovat kan­san hal­lus­sa:
  –   Sa­nan­va­paus val­lit­see,
  –   Sym­met­ri­nen in­for­maa­ti­on hy­väk­si käyt­tä­mi­nen kan­sa­lai­sen ja val­ti­on vä­lil­lä on ole­mas­sa.
  –   Kan­sa­lai­sel­ta on pois­tet­tu va­paa in­for­maa­ti­on-kan­to-oi­keus eli aja­tus­ten hal­lin­ta sal­li­taan vain val­ti­ol­le.

  Sym­met­ri­nen tie­don hal­lin­ta hal­lit­se­van luo­kan ja hal­lin­to­ala­mai­sen kes­ken tar­koit­taa
  –   erään­lais­ta «si­nä en­sin» pe­ri­aa­tet­ta,
  –   voi­daan pu­hua myös «mi­nä en­sin» -pe­ri­aat­tees­ta, jo­ka luo hal­lin­to­jär­jes­tel­män, jos­sa hal­lit­se­va eliit­ti omal­la esi­mer­kil­lään joh­taa kan­saan­sa edes­tä.

  Jos po­liit­ti­nen vai­kut­ta­ja esit­tää kan­sa­lais­ta alis­ta­vaa muu­tos­ta (la­kiin), on hä­nen en­sin alis­tet­ta­va it­sen­sä oman eh­do­tuk­sen­sa taak­se.
  –   Jos jo­ku eh­dot­taa kan­sa­lais­ten tie­to­jen va­koi­le­mis­ta, on hä­nen luo­vu­tet­ta­va jul­ki­suu­teen it­ses­tään kaik­ki nuo tie­dot, joi­ta ha­lu­aa val­ti­on va­koi­le­van kan­sa­lai­ses­taan.
  –   Tä­män pe­ri­aat­teen pi­tää kos­kea ko­ko hal­lin­to­ko­neis­toa, myös vir­ka­mie­hiä. Jos vir­ka­mies (kos­kee myös po­lii­sia) lain no­jal­la vaa­tii kan­sa­lais­ta luo­vut­ta­maan it­ses­tään tie­toa, on hä­nen luo­vu­tet­ta­va kan­sa­lai­sel­le vas­taa­va tie­to it­ses­tään.
  –   Vas­ta­vuo­roi­sen tie­don saa­jien pii­rin laa­juus on ti­lan­ne­koh­tai­nen. Pie­nel­tä pii­ril­tä vaa­dit­ta­va tie­to edel­lyt­tää vas­ta­vuo­roi­suut­ta tuo­ta pien­tä pii­riä koh­taan ja suu­rel­ta suur­ta (vaik­ka­pa edus­kun­nas­sa teh­tä­vä esi­tys, jo­ka kos­kee mil­joo­nia).

  Jos la­kieh­do­tuk­sen al­le­kir­joit­ta­ja ei ole val­mis vas­ta­vuo­roi­suu­teen, hä­nen eh­dot­ta­man­sa muu­tos it­ses­sään on kan­san (in­for­maa­tio)va­paut­ta louk­kaa­va. ja si­ten sel­lais­ta muu­tos­ta la­kei­hin ei saa hy­väk­syä.
  –   Kai­ken val­ti­ol­li­sen hal­lin­non pi­tää täh­dä­tä va­pau­teen.

  Kuin­ka kan­sa­lai­sen sit­ten voi ny­kyi­ses­sä hä­mä­hä­kin seit­tei­hin pe­rus­tu­vas­sa pro­fi­loin­nin maa­il­mas­sa vä­hen­tää it­seen­sä koh­dis­tu­vaa seu­ran­taa? Yh­den yk­sin­ker­tai­sen kei­non tuon esil­le:
  –   Yh­tey­den pi­tä­mi­nen (esi­mer­kik­si säh­kö­pos­til­la) oman ver­kos­ton kes­ken ei saa muo­dos­taa «vas­ta­vuo­roi­sia» kes­kus­te­luyh­teyk­siä.
  –   Älä vas­taa ka­ve­ril­le sa­mas­ta säh­kö­pos­ti­osoit­tees­ta, jo­hon sait hä­nel­tä vies­tin. «Mi­nä vaan lä­het­te­lin vies­te­jä, mut­ta en kos­kaan saa­nut vas­taus­ta…» — Näin tie­to­ko­ne ei tun­nis­ta kes­kus­te­lu­kump­pa­nei­ta «ka­ve­reik­si» kes­ke­nään.

  Aseet pois kan­sal­ta -vaa­ti­muk­set tar­koit­ta­vat in­for­maa­ti­oyh­teis­kun­nas­sa
  –   Sa­nan­va­pau­den kiel­tä­mis­tä
  –   ja fyy­sis­ten lait­tei­den kiel­tä­mis­tä. (Esi­mer­kik­si ihon al­le si­rut­ta­mi­nen kiel­le­tään kan­sa­lai­sen te­ke­mä­nä mut­ta sal­li­taan / pa­ko­te­taan vir­ka­mie­hen te­ke­mä­nä.)
  –   Päi­vit­täi­ses­sä in­for­maa­ti­oma­ni­pu­loin­nis­sa käy­tet­tä­vien lait­teis­to­jen te­ke­mi­nen niin kal­liik­si, et­tä «vain so­rok­sel­la» on sii­hen va­raa. (Tä­hän­kin pä­tee vas­ta­vuo­roi­suus­pe­ri­aa­te, mut­ta sii­tä tois­te li­sää.)

  … Niin­pä si­nun ta­voit­tee­si luo­da «link­ke­jä si­säl­tä­vä ni­mi­kart­ta» on uh­ka ko­ko ny­kyi­sel­le jär­jes­tel­mäl­le.
  –   Jo aja­tus it­ses­sään on tu­len­joh­dol­le koh­de jo­ka pi­tää tu­ho­ta.
  –   Huo­maa sa­na aja­tus.
  –   Em­me oi­kein osaa miel­tää in­for­maa­ti­oso­dan­käyn­tiä, jos­sa tu­hot­ta­vat koh­teet ei­vät ole mi­tään fyy­si­siä ja tie­tys­sä pai­kas­sa si­jait­se­via ob­jek­te­ja ku­ten esi­mer­kik­si «aja­tuk­sia».

  1. En tarvitse idiootteja johtamaan edestä tai mistä tahansa. Voisivat häivyttää itsensä jonnekin hevon tuuttiin. Johtajia ei tarvita muuhun paitsi silloin kun on tarve nimetä syyllinen. Syylliset löytyvät helposti, suvakkimedia esittelee niitä palvottavaksi joka päivä.

  2. Kollektiivinen alitajunta, tietoisuus on olemassa ja yhteys sitä kautta kaikkiin ihmisiin.

   Pystyn taikomaan ajatuksen voimalla jonkun aiemman tutun ja hän saapuu näkyville muutaman päivän sisällä yleensä seuraavana päivänä. Ajattelen mitähän hänellekin kuuluu ja sitten tapaan hänet.

   Ajatuksilla voi luoda todellisuuden mielessään ja sitten se tapahtuukin. Olenko ainoa velho vai löytyykö muilta samoja kokemuksia? Ajattelu erottaa ihmisen ns muista eläimistä ja ajantaju.

  3. Mistä esim naiset tietävät ajatukseni? Minulla on heijastavat mustat aurinkolasit. Niiden läpi ei näy Mihin katson. Kesäkeleillä näyttää siltä kuin naiset aavistavat mitä katson mustien lasieni takaa. Jotkut vaistomaisesti alkavat availla paidan ylänappeja, jotkut käärivät villapaitaa tiukemmalle rintavarustuksensa peitoksi. Joku kääntyy taakseen katsomaan tuijotanko perään.

   Mistä he tietävät vai kuvittelevatko? Epäilen että he saavat alitajuisesti meikäläisen ajatukset tietoonsa. Kollektiivisen yhteisen tietoisuuden kautta.

 6. Kun Pekka Toveri tuolla mainittiin, niin ajattelin tässä tuoda esiin, kun viime torstain A- studiossa ex komentaja jarmo Lindberg aivan kuin tietoisesti jättää niin selkeän asian pois Suomen aseavusta Ukrainaan. Hän ei mainitse kertasinkoja. Onko tuo nyt jotain kollektiivista unohtamista vai oliko hänellä itsellä merkittävä osa Kessi-apupäätökseen Ukrainalle kohdasta 12min alkaa
  https://areena.yle.fi/1-50949876?autoplay=true

 7. Kuva on wanha kun sota oli vielä nuori. Tuolloin kyseinen ilmeisen mielemkäs zelenskylle ja lännelle oleva käärmesaari oli vielä Ukrainan hallussa. Wanhojen kuvien käyttö valtamedialle on ollut jo vuosia ”kypsää kauraa”, sillä lännen tiedustelupalvelut päättävät mitä paskaa lampaille kulloinkin syötetään. Toimittajat tekevät suuresta omasta halustaan tätä vaativaa copy paste työtään. Jotkut vastentahtoisesti ajautuvat siihen nuoresta tai keski-ikäisinä. Kuka mitenkin. Ne, jotka tuntevat valehtelemisen taakan liian suureksi ja kertovat viimeinlkin julkisuuteen tehneensä ”juudaat” paheksuen sitä ja tuoden julkisuuteen kuinka tavallisia ihmisiä kusetetaan julkean karkeasti. Tuon tunnustuksen jälkeen mieli ehkä kevenee, mutta kuten kun paholaisesta sanoutuu irti. Seuraa varma kuolema aitoon clintonin body countiin. Nain tapahtui saksalaiselle likempänä jo eläkeikäänsä olevalle miestoimittajalle, joka videolla kertoi olleensa pahan palveluksessa. Hänen piti tuolloin kohtsilleen tavata peräti tuolloinen Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*