Marco de Wit 10 heinäkuun, 2022

 

 

Laiton Lehti on kertonut miten yksi kaikista farssimaisimmista sotapropagandisteista on Iltalehden toimittaja Antti Halonen. Hän pystyy kuitenkin tehokkaasti levittämään sotapropagandaansa, koska hän johtaa Iltalehden Ukrainan sodan tilannestudiota. Samalla hän pystyy myös promoamaan vihreää valeasiantuntijaa Emil ”Varastomies” Kastelhelmeä.

 

 

Lysychansk lähes motitettu. Iltalehden valeasiantuntija Emil Kastelhelmi pimittää romahdusta!

 

 

Toimittaja Antti Halonen ei jätä huijaamista kuitenkaan vain vihreille fronteilleen, vaan harrastaa huijausta myös ihan henkilökohtaisesti. Yksi päivänselvä huijausoperaatio liittyy rahan keräämiseen. Laiton Lehti huomasi tämän, kun Halonen tilannestudion lopussa esitti tällaisen kirjeen:

 

 

 

 

Halonen kutsui sotastudiossa kyseistä Yarmiz-järjestöä humanitaariseksi järjestöksi. Kuitenkin jokainen voi nähdä, että tuossa kirjeessä lukee SOTILAITAMME HAAVOITTUU. Ei humanitäärinen järjestö voi ottaa konflikteissa puolia. Ei Punainen Ristikään selitä, että nämä ovat meidän sotilaita ja nuo ovat jonkun toisen sotilaita.

 

Niinpä sitten Laiton Lehti tutustui hieman enemmän Halosen epäilyttävään toimintaan. Sitten löytyi tämä hämmästyttävä juttu:

 

 

 

 

 

Jutussa Halonen yrittää saada myös suomalaisia tukemaan yksityisten henkilöiden ”humanitaarisia hyväntekeväisyysjärjestöjä”, vaikka ne eivät ole mitään virallisia järjestöjä. Halonen promoaa näitä säätelemättömiä ”järjestöjä”, vaikka Ukraina on yksi maailman korruptoituneimmista maista.

 

Halosen suosittelemat järjestöt hyvin todennäköisesti vetävät välistä ja paljon varsinkin, kun mitään kunnollista valvontaa ei ole olemassa. Tämä käy ilmi jo itse jutusta. Tässä esimerkiksi yksi Halosen promoama – ja hyvin humanitaarisen nimen omaava – ”järjestö”.

 

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

Halosen mainostamat ”humanitaariset” järjestöt tunnustavat siis erittäin voimakkaasti Ukrainan värejä. Varsinkin Halosen promoama Yarmizin johtaja Olena on selvästi kiihkonationalisti.

 

 

 

Kaiken kukkuraksi Halonen haluaa toimittaa ukrainalaisille sotilaille myös sotilastarvikkeita. Ovatko ne siis vain humanitaarisia sotilastarvikkeita?

 

 

 

 

Itse asiassa Halosen Iltalehden sotastudiossaankin promoama Olena menee vielä pidemmälle. Hän ihan tosissaan selittää, että haluaisi viedä ukrainalaisille joukoille myös ASEITA.

 

Toimittaja Halosen mukaan nämä ovat sitten varmaan niitä humanitäärisiä aseita.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Halosen toiminta on niin älytöntä, että alkaa olla vaikeata kuvitella kyseessä olevan pelkkä naivius. Herääkin kysymys saako hän jotain rahaa välistä vai onko 35-vuotiaan Olenan vieraanvaraisuus saanut Halosen pään pyörälle?

 

 

 

 

14 thoughts on “Iltalehden toimittaja Antti Halonen promoaa ukrainalaisia rahankerääjähuijareita!

 1. Gobalistinatottajille nationalismi on Suomessa huono asia, mutta Ukrainassa se on hyve. Mitä hrlvettiä!??

  Kuinka paljon maailmassa on hulluja sekopäitä? Olisiko noille jotain paikkaa tai lääkitystä?

  1. Koska ne ovat niitä hyviä natseja. Kyse on machiavellimäisestä ajattelusta, jossa tarkoitus pyhittää keinot, eli he oikeasti ajattelevat, että natsit, siviilien ihmiskilvet, pedofilia jne. ovat ihan ok, koska näin he edistävät kuitenkin tavoitteitaan.

 2. Ukraina on käytännössä konkurssissa. Nyt on viimeisten välivetojen aika, ennen kuin täysin korruptoitunut järjestelmä romahtaa. Rintamalla sotilaat myyvät/vaihtavat ruokaan länsiaseita venäläisten kanssa.

  Kuinka paljon esinahattoman natsipresidentin ja hänen hovinsa omaisuus on kasvanut erikoisoperaation aikana?

  Kannattiko suvakkien lähettää rahaa ja aseita huijareille?

 3. ”Hyväntekeväisyysjärjestöt” ovat vain Naton frontteja, mafian bisneksiä ja rahanpesulaitoksia. Sitten kauhistellaan kun Venäjä pommittaa ”hyväntekeväisyysjärjestöjä”, eli Naton frontteja. USAID näyttää olevan vahvasti mukana ja he ovat tehneet aivan samaa mm. latinomaiden värivallankumouksissa. Nato lähettää mm. aseita ”hyväntekeväisyyspaketeissa” ja nyt samaa näytetään tekevän Ukrainassa.

  1. Venezuelan värivallankumouksessa Naton kätyrit käyttivät myös Punaisen Ristin tunnuksia värivallankumouksessaan, joka sekin on hyvin törkeä sotarikos. Ei ole mikään ihme jos tykittävät jollain .50 Calilla ambulanssiksi merkitystä autosta ja sitten itkevät, että voi ei, Venäjä ampuu ambulanssia.

 4. USA:nja EU:n informaatiosodankäynnin laitoksesta Land of free:stä tuli siis yhdessä yössä humanitäärinen hyväntekeväisyysjärjestö samoin kun jostakin sotajoukkojen aseistamis ja huoltoporukka Yarmizista. Tai ainakin Haloselle itselleen. Hyvä sinänsä että paljastaa jutussa yhteistyöjärjestöjensä taustat.

 5. Tyypilinen selfie idiootti! Mikä pahinta etelä-amerikan intiaanejakin (Kolumbus) miljoona kertaa tyhmemmät suomalaiset lentävät lankaan kuin varpuset parvessa silkkaa loputonta yksinkertaisuuttaan. Ja mikä ultra-pahinta. Altteimpia vaaran alaisia ovat mummot, papat ja muut pieneläkeläiset sekä perheessä kuin peheessä touhottavat naiset, jotka laittavat Ukrainaan solidaarisessa kiihkossaan perhekunnan siemenperunatkin isännän ollessa vaiti tuskissaan niska punaisena. Mutta minkäs teet vain kivääri kädessä kun telaketju-emäntä voi möyhentää lihamössöksi kylmätunteisen jo aikoja sitten alistetun luomakunnan kruunun!!

 6. Tää koko sota on järkyttävää kusetusta kaikilla rintamilla.
  Länsi lähettää Ukrainaan raskasta aseistusta jonka ukrainalaiset myy sitten netissä rikollisjärjestöille jotka tuo sitten ne aseet takaisin länteen ja tulevat käyttämään niitä länsimaalaisia vastaan.
  Tää on täysin uskomatonta.

 7. Laiton Lehti on kertonut miten yksi kaikista farssimaisimmista sotapropagandisteista.onko päivääkään jolloin laiton paska ilmoittaisi olevansa väärässä? Ei ole dewittu on aina oikeessa

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*