8 thoughts on “Päivän video

  1. Monilla valkoisilla naisilla ei ole enää mitään rajaa ja tasoa. Tämä johtuu myös siitä, että roskanaiset ovat relativismilla saaneet laskettua hyvän naisen riman todella alas, koska totta kai roskanaiseen haluavat laskea naisilta vaadittavan tason mahdollisimman alas!

    1. Totta! Ehkä naiset (ei feministit) ovat kauneimpia kuin koskaan aikaisemmin fyysisesti (ne, jotka harrastavat liikuntaa), mutta sisäisesti he ovat mätiä omenoita, joiden pinnallisuus ja kykenemättömyys aitoon rakkauteen ja parisuhteeseen ovat miinuksen puolella yhtä kuin absoluuttinen nollapiste. G-pisteen he kyllä tietävät!!!

      1. Itse asiassa keskiajallakin naiset joilla oli todella, todella hyvät geenit olivat jo silloin hyvin kauniita ja nyt heidän jälkeläisensä ovat vielä kauniimpia. Jotkut näistä naisista olisi nykyisenkin kauneuskäsityksen mukaan kauniita. Keskimäärin ihmisistä on kuitenkin tullut yhä rumempia, koska ihmiset ovat yhä epäsymmetrisempiä ja heillä on luonnostaan yhä huonompi iho.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*