Marco de Wit 10 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on viimeisen kahden kuukauden aikana ennustanut venäläisten etenevän monilla eri Donbassin rintamanlohkoilla. Lähes jokainen ennustus on toteutunut hyvin nopeasti. Ei sen takia, että Laiton Lehti olisi täynnä erinomaisia sotilasasiantuntijoita, vaan koska lapsikin näkee Ukrainan joukkojen olevan hätää kärsimässä.

 

Ukrainan rintama Donbassissa romahtanut. Venäläiset edenneet jo Siverskiin. Valtamedia pimittää!

 

 

Valtamedia kuitenkin tietää, että jos ukrainalaiset häviävät koko ajan Naton tuesta huolimatta, niin suomalaiset eivät ole enää niin innokkaita liittymään Natoon. Niinpä Suomen valtamedia ei välitä totuudesta, vaan toistuvilla emävalheillaan vähättelee Ukrainan tappioita.

 

 

Sotapropagandan aakkoset: Osa 13. Iltalehti kiistää ukrainalaisten motitukset! Pekka Toveri myynyt itsensä?

 

 

Pekka Toveriakin törkeämpi – vai pitäisikö sanoa epäpätevämpi – huijari on tietysti iltapäivälehdistön vihreä valeasiantuntija, Emil ”Varastomies” Kastelhelmi. Toveri nimittäin osaa puhua tarpeeksi valikoidusti ja epämääräisesti, jotta ei jää täysin kiinni emävalheesta. Tuplavihreä Kastelhelmi on paljon varomattomampi tehden jatkuvasti älyttömiä ennustuksia ja epätoivoisia selityksiä.

 

 

 

 

Iltalehden sotastudiossa Kastelhelmi harjoittaa jälleen todellista verbaaliakrobatiaa, kun hän yrittää kiistää Ukrainan Lysychanskin rintaman murtuneen totaalisesti. Siis vaikka ukrainalaiset sotilaat juoksivat pakokauhun vallassa karkuun samalla, kun paljon ukrainalaisia ja valtavasti raskasta kalustoa jäi mottiin Lysychanskiin. Kastelhelmen mukaan kyseessä oli kuitenkin suunniteltu ja hyvin onnistunut ukrainalaisten ”operaatio”.

 

 

 

Ukrainan voittoisa pikaperääntyminen ”parempiin asemiin”. Kuvassa linkki Ilta-Lehden ”sotastudioon”

 

 

Kastelhelmi teki lisäksi sotastudiossa yhden suuren virheen, jota Pekka Toveri ei ikinä tekisi. Teki tarkan ennustuksen! Kastelhelmen mukaan perääntyneiden ukrainalaisten hätäisästi luoma Siversk-Bahmut puolustuslinja tulee kuulemma kestämään viikkoja ellei peräti kuukausia!

 

Huvittavaa on, että Kastelhelmi TAATUSTI tajuaa valehtelevansa. Hän nimittäin itsekkin myöntää, että Siversk-Bahmutin puolustuslinja on vailla mitään kunnon luonnollisia esteitä. Lisäksi se on alavalla maalla, joten se on erittäin helppo pommittaa maan tasalle. Lisäksi Siversk on helppo saartaa, kuten alla olevasta kartastakin heti näkee.

 

Venäläiset tekevät läpimurron ukrainalaisten puolustuslinjaan hyvin todennäköisesti jo noin viikon sisällä. On siis naurettavaa puhua useista viikoista ja mielipuolista puhua KUUKAUSISTA. Juuri tällaisen naurettavan sotapropagandan levittämiseen varastomies Kastelhelmeä tarvitaan. Iltalehti on selvästi käskenyt häntä jälleen liioittelemaan ukrainalaisten voimia. Tai sitten homofobista Venäjää pelkäävä Kastelhelmi valehtelee vain vanhasta tottumuksesta.

 

 

 

 

Ukrainalaisilla on nyt suuri ongelma: Miten estää omien joukkojen pakeneminen? Pakokauhu on nimittäin tarttuvaa. Kun kerran joukot ovat joutuneet pakokauhuun ja juosseet karkuun, niin sitten niillä on taipumus tehdä se yhä uudestaan ja uudestaan. Varsinkin, kun harva kestää venäläisten armotonta pommitusta viikosta toiseen.

 

Ei kuitenkaan hätää. Ukrainalaiset ovat yrittäneet ratkaista ongelman kahdella omituisella tavalla:

 

1. Vierasjoukot

Loikkarit ovat usein kaikista motivoituneimpia, koska tietävät miten käy, jos häviää ja antautuu. Niinpä ukrainalaiset ovat pistäneet Siverskin puolustuslinjalle VENÄLÄISIÄ joukkoja. Kyllä. Siis Venäjältä Ukrainaan tai Natomaihin loikanneita venäläisiä sotilaita! Heidän lojaaliudesta Ukrainalle voi nimittäin olla varma.

Lisäksi Siverskin rintamalle loikkarivenäläisten viereen eteläpuolelle on sijoitettu VALKOVENÄLÄISIÄ joukkoja, jotka kannattivat maanpakoon joutunutta oppositiota. Nämäkin joukot ovat erittäin lojaaleja Natolle, koska pelkäävät kuollakseen, että Putin saa heidät kiinni ja lähettää paketissa Lukashenkolle. Valkovenäläiset loikkarijoukot eivät taatusti antaudu, vaan mieluummin ampuvat viimeisen kuulan omaan päähänsä.

Luonnollisesti Nato maksaa hyvää petturipalkkaa ja on varustanut nämä loikkarivenäläiset ja loikkarivalkovenäläiset Naton parhailla aseilla ja varusteilla. Taistelukykyä siis kyllä löytyy taistelumotivaation lisäksi.

 

 

2. Natsijoukot

Ukrainalaiset eivät olekaan sijoittaneet kaikista motivoituneimpia eli natsi- ja fasistijoukkoja eturintamaan, vaan linjojen TAAKSE. Miksikö? No, koska näin annetaan signaali tavallisille ukrainalaisille joukoille, ettei kannata perääntyä tai. Tämän vuoksi natsijoukot on sijoitettu suurin tieristeyksiin. Jos aiot perääntyä, niin sinulla on paras olla hyvä selitys tai käy hyvin huonosti.

 

 

 

 

Totta siis on, että ukrainalaiset yrittävät tosissaan pysäyttää venäläiset Siversk-Bahmutin puolustuslinjalle. Tämä on kuitenkin käsittämätöntä, koska itse linja on niiin huono. Ei auta vaikka ukrainalaiset joukot olisivat kuinka motivoituneita tahansa. Tai niin ainakin Laiton Lehti ennustaa.

 

Saas taas nähdä kuka on oikeassa.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Ukrainan rintama romahtamassa! Valeasiantuntija Emil Kastelhelmi: Venäjän eteneminen pysähtyy jopa kuukausiksi.

 1. Valeasianyuntija myöntää, että eteneminen pysähtyy kuukausiksi. Toisin sanoen eteneminen kuitenkin jatkuu.

  Totta kai Naton sotapoliiseja pitää olla, että kunnon ihmiset eivät karkaa lihamyllystä.

 2. Linjalla kulkee päätie ja sille on hyvät huoltoyhteydet. Tämä on varmaankin se pääsyy miksi ukrainalaiset yrittävät asettaa puolustuslinjan tien varrelle, käytännössä etulinjan kymmeniä kilometrejä tiestä, jotta venäläiset eivät voi varsinkaan tykittää tietä tai muuten päästä siihen käsiksi, eli puolustuslinjan eturintaman pitäisi kulkea tiestä jonkin verran itään ja huoltolinja kulkee tien kautta.

 3. Valtamedian ja upseerien emävalehtelun yksi pelkopornon ja muun liioittelevan sotapropagandan tarkoitus on saada ajettua varsinkin Suomi Natoon. Lammasmainen kansa kannattaa Natoa tämän satuilun perusteella, ei sen mukaan miten kyvykäs ja voimakas Nato on oikeasti.

  Sotatilanteessa Suomi ei tule saamaan edes promillea siitä tuesta ja avusta mitä Ukraina tällä hetkellä saa ja silti Ukrainan Nato-armeija häviää Naton tuella. Tämä on pelkkää promoamista Natolle ja Naton sotakoneelle.

  1. Suomi on osa Naton sotakoneistoa. Suomella ei ole itsenäistä puolustusta isäntämaasopimuksen seurauksena. Naton päämajassa tekevät päätökset mille rintaman osalle suomalaiset asetetaan.

 4. Yksikään aitokansallismielinen ei tule kuolemaan miehittäjiemme, maanpettureiden ja valehtelijoiden johtamassa armeijassa. Suomi on joutunut vieraiden valtojen miehittämäksi ja vallassa ovat maanpetturit.

 5. Azov on vähän kuin SS-joukot, Fuhrerin uskotuimmat valiojoukot. Mutta muistakaa, että nämä ovat niitä hyviä natseja. Näinhän juutalainen ADL kertoi!

 6. Adolf Hirleriä pidettiin kaikkinaisen harhaisuuden huippuna, kun hän eli täysin omissa maailmoissaan kun puna-armeikan sotilaat olivat jo kilometrin päässä hänen bunkkeristaan keväällä 1945. Hän unelmoi uudesta Germaniasta ja sen massiivista arkkitetuurisista kaupungista ja kuinka Kolmannen Valtakunnan pitkänmatkan pommikoneet pommittavat Yhdysvaltain New Yorkin maantasalle, joka olisi yhtenä tulimerenä. Tällä voittajan historian kirjoittajat jaksoivat irvailla yhtenä hullun kruunua kantavan Adolf Hitlerin kruunun jalokivenä kaikkien muiden ällötysten lisäksi. Ja NYT Suomessa ylletään vähintäinkin samaan sodassa, joka EI koske meitä. Ajatelkaapa sitä kun Suomi on sodassa ”ilman omaa syytänsä” Venäjän kanssa. Vieläkö pojat ja tytöt voivat tuutata sakeampaa paskaa kun ilmeinen totuus on jo kaikkien nähtävissä kun ”laitetaan iso pyörä pyörimään”! Ihan noin vain akateemisesti ajatellen, mutta nythän siitä jo liki kuopan reunalle joutuu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*