Marco de Wit 11 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Alankomaat on yksi maailman vihreimpiä maita. Niinpä ovat feikki-ilmastonmuutosta vastustaessaan tuhoamassa sekä maataloutensa että energiatuontantonsa. (Kieltäneet yhden Euroopan suurimman kaasukentän käyttöönoton.)

 

Maanviljelijät ovat kuitenkin saaneet tarpeekseen ja järjestäneet valtavia mielenosoituksia. Poliisi jopa yritti tappaa yhden mielenosoittajan, mutta onneksi ei onnistunut.

 

 

 

Maanviljelijät eivät aio luovuttaa, vaan ovat vain lisänneet ja voimistaneet mielenosoituksiaan!

 

 

 

 

 

Samaan aikaan Suomessa kukaan ei tunnu taistelevan vihreää siirtymää vastaan. Halla-ahokin ilmoitti, että persut kannattavat vihreää siirtymää, jos vihreät suostuvat sanktioimaan ja demonisoimaan Venäjää.

 

 

Samaan aikaan Suomessa.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Alankomaiden farmarikapina kiihtyy, vaikka poliisi yrittää ampua mielenosoittajia!

 1. Tää on se syy miks mä oon kaikkein eniten pettynyt persuihin. Vihreä siirtymä tuhoaa lopullisesti ja täydellisesti tän maan. Jos jotain hullutusta pitää vastustaa niin se on kansalliset ilmastotoimet joka on yhtä kuin kankkulan kaivo. Koen että tästä aiheesta ois hyvä saada lisää juttuja laittomaan lehteen ja muuhunkin vaihtoehtomediaan sillä valtamedialla on oma agendansa. Tarttis tosiaan tehdä jotain myös Suomessa…!

  1. Kyllä.
   Vihreä siirtymä on hullua luonnon resurssien tuhlausta.
   Saatava energia vaati entista suurempia uhrauksia, kuin mitä fossiliset polttoaineet koskaan.

 2. Samaan aikaan Suomessa: 1.8. kielletään rekisteröimättömät prepaid-liittymät; vanhojen siirtymäaika helmikuulle. Tällaisten kapinoiden tekeminen koitetaan estää laittamalla täysi sensuuri päälle . Ylellä vain ruotsinkieliset uutiset kertoo hiukan mitä maailmalla tapahtuu; siis sensuuri kohdistuu suomenkielisiin kantasuomalaisiin. Ja näiden omaisuus halutaan varastaa : hallituksen esitykset 99 – 104 /2022 vp ; kuinka Suomi TUHOON ajetaan ! Koska hallituksemme on toiminut juuri kuten muualla Euroopassa on herroilla pelko perseessä Suomen kansalaisten noususta ajamaan ihmisoikeuksiaan takaisin ! … Julkinen lakitietokanta Finnlex: PL 118 § 3 momentti … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa. ”Media” tämän salaa ( koittaa salata ) kansalta; jotta totuus päättäjien täydestä mädännäisyydestä ei paljastuisi !

  Tokentube Kimmo Leino puhuu ; archive.today/kimmoleaks.fi … Kun pahuus on vallalla totuudesta tulee ”rikollinen” teko . Porin ”käräjäoikeus” … koska Kimmo Leino on valittanut Maistraatin päätöksestä eduskunnan oikeusasiamiehelle ja asia siksi on mutkistunut tulee Kimmo Leinon maksaa kaikki vastapuolen oikeudenkäyntikulut . Siis TAHALLISET virkarikokset tuossa päätöksessä virkamiesten osalta todettiin .

  Suomessa virkarikosten rahallisessa vastuussa on virkarikosten KOHTEEKSI joutuneet kansalaiset ; vertaa mitä paskalain osalta tapahtui; mitä taksiuudistuksessa tapahtui; miten Vanhanen pelastettiin Valtakunnanoikeudelta … EOA päätös 876/2/05 … Poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa…. hallintomenettelyssä saatuja todisteita ei ”itsekriminointisuojan” takia voida käyttää oikeudessa.

  Meillä siis on ”oikeusjärjestelmä” kansalaisille ja oma ”oikeusjärjestelmä” presidenteille; ministereille ja virkamiehille sekä VARKAILLE !

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. ”Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata.” ( ”laki 444/2012” ).

  Rikostutkintaoikeutta tässä tapauksessa siis ei Suomen ”lain” mukaan ole olemassa; ja Kansainvälinen rikostuomioistuin on LAHJOTTU !

 3. Aina on tästä talosta mies ja hev.. eiku traktori lähtenyt.

  Hollantilaiset eivät näyttäisi olevan samanlaisia surkimus lampaita kuin suomalaiset 🤔 🐑bää bää

 4. Hollannissa polpo oli erittäin väkivaltainen ylläpitäessä koronatyranniaa, joten luultavasti tulemme näkemään erittäin raakaa verimässäilyä polpolta myös tällä kertaa!

 5. Millä perusteella suvakit väittävät, että EU on demokratia, jossa vallanpitäjät noudattavat ihmisten vapauksia ja laillisia vuosisataisia oikeuksia.

 6. Siinähän osoittelevat mieltään. Ei tämäkään johda mihinkään. Laantuu pian pois ja media lakkaa siitä uutisoimasta. Pois eurosta ja pois EU:sta, niin Hollannillakin on mahdollisuus vielä ehkä.

 7. Tuota tissi-flash-mob:ia minä eniten ihmettelen. Näin setämiehenä muistelen haikeudella -80 lukua kun Tampereella Rosendahlin rannalla joka kolmas, tai enemmän, nuorista naisista otti aurinkoa ja kävi uimassa yläosattomissa. Minulla ei ole mitään tissifobioita vaan kyllä vanhatkin ja isokokoiset saavat käydä rinnat paljaina uimassa.

  Naisilla on niin paljon omaa tilaa kun ne haluaa. Ihan saman verran kuin kaikilla muillakin uimarannoilla olijoilla. Sen kun ovat vaan, En usko että se ketään haittaa. Luulen että taas on tehty kärpäsestä härkänen. Niinkuin sen yhden kohdalla joka piti puhuttelua ”takapuolensa kuvajalle”. Mistä se tiesi että juuri sen takapuolta kuvattiin? Ja mistä se teisi että kuvassa oli juuri takapuoli eikä koko henkilöä? Tai mistä se tiesi että kuvaajia oli vain yksi, ettei samaan aikaan 10 ottanut kuvaa?

  Luontokuvaajana minulla on objektiivit 1.5km asti. Joten ei muuta kuin ”omaa tilaa” hakemaan.

  1. Tuletko salakuvailemaan minua tuolta pellon takaa? Saatan ”vahingossa” kävellä pelkissä kalsareissa ympäri taloa.

   1. Jos kuvaan saadaan tilannekomiikkaa tai maalaisromantiikkaa. Kalsareita on nähty ja pelolla kävelijöitä. Ja viime elokuussa sellainenkin tapaus että pellon reunassa tanssi nuorehko nainen yläosattomissa. Sillä oli kamera tuulilasilla ja siinä se pyörähteli vartin verran kuvaten omaa performanssiaan. Häiriintyi ja lähti äkkiä poi kun soitin naapurille että ”käyppäs katsomassa mikä performanssi on pellollasi menossa”. Rohkea likka, täytyy sanoa.

 8. IP-saasta jaksaa puolustella NAto-Marinia:
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d08f181c-2af8-4490-8b0d-e0c2434a775e

  Tässä näette kunnon ruotsalaisen suvakkifemakkosuomirasistin. Hänen läsnäollessa ei saa suomalainen Suomessa puhua suomea. Mikä on maailman rasistisin kansa mitä tulee suhtautumisessa suomalaisiin? (Jätetään pois se pahin eli viisikkohallitus ja puoluemafia)
  https://www.iltalehti.fi/jalkapallo/a/f80783f7-96c3-412f-9c1d-5ace0a2914cf

 9. Kyseessä on globalisti-kommunistien hanke aiheuttaa maailmanlaajuinen nälänhätä, jolla onn tarkoitus kätevästi murhata ehkä jopa miljardeja ihmisiä, että se kuujluisa ”hiilijalanjälki” pienenesi (muka)!

  1. Ei se hiilijalanjälki merkkaa mitään. Se on vain keino ohjata typerät harhaan. Ja niitähän näemmä on uskomattoman paljon ja vetävät järkevämmät mukanaan kurjuuteen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*