14 thoughts on “Päivän kuva

 1. Tuollaista kun ampuisi tylpällä kudilla vanhalla ilmapistoolilla, niin tuntuisi varmaankin hyttysen pistolta hädintuskin noiden ihrakerrosten läpi.

 2. Siis vain valkoiset ovat feministejä? Hyvin on monen sukupolven aivopesu toiminut. Voiko tuosta vielä lihoa? Mikä on tavoita?

 3. Valheen valtakunnassa menestyvä bisnes voi perustua vain onnistuneisiin kauppoihin vallassa olevien mafioiden kanssa.
  –   Leaks Show Uber Running a Global Crime Network, Paying Off Macron and Biden
  –   https://archive.today/K8VXz

  … tai sitten pelkiin väärennöksiin,
  –   niin kuin on tullut esille Twitter kauppojen yhteydessä: 90% käyttäjätileistä on pelkkiä tietokoneella generoituja käyttäjiä, jotka sitten klikkaavat ostettujen näyttelijöiden, julkkisten twiittejä.

 4. Olemme sitä mitä globalistit meille syöttävät. Kuvasta puuttuu miehet, niin että se voisi tasavertaisesti kuvaistaa nykyaikaa.

  Niin … mitä meille syötetään ja mitä myrkkyjä käytetään? Ylipainon syy ei tarvitse olla ns. ylensyönti lainkaan.

  Sekundaarinen Imusolmukkeiden turvotus missä neste kerääntyy kehoon ja jopa vakavaan syöpään liittyvät leikkaukset voivat aiheuttaa tilan, jota tietämättömät pilkkaa ja näkee sen suppeasti vain naisen ylipainona, vaikka uhka sinänsä koskee meitä kaikkia ihmisiä.

  Maailman vaarallisin ihminen on myötätunnoton, tietämätön ja läpeensä naivi … mahtiasemassa oleva henkilö joka käyttää asemaansa väärin hyväkseen tuhotakseen ihmiskunnan keinoilla millä hyvänsä.

  Joten ei missään tapauksessa mikään naurun asia.
  Paras jo nyt erottua laumasta ja alkaa ajatteleen omilla aivoillaan … jos niitä ei ole vielä tuhottu.

  Joten tervetuloa takaisin todellisuuteen. Älä tuomitse ja aliarvioi koskaan ihmiskohtaloita, sillä emme koskaan tiedä olemmeko seuraavia uhreja itse.

 5. Kauneus on katsojan silmässä. Polynesialaiset olisivat hurmoksissaan nähdessään nuo rehevät muodot. Ennen vanhaan jopa lihottivat tyttöjä, jotta kelpaisivat miehelään. Laihuus oli häpeä. Vieraillessani Hawaijilla, silmiinpistävää oli ”pumpsukkojen” miesten ihailu. Postikortit esittivät ”hyvässä lihassa” olevia nuoria miehiä komeina. Ostin itselleni pari sellaista korttia muistoksi. 😆

 6. Surullista. Hyvin surullista. Se, että pitää elää tuollaosessa kehossa, sitä voisi sanoa jo rangaistukseksi. Kyse ei ole enää kapeasta uumasta vaan ihmisen terveydestä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*