5 thoughts on “Päivän video: Sitaatin loppu

  1. Suomessa silti ei uutisoida mitään negatiivista Bidenistä.
    Jutun aihetta kyllä löytyisi, mutta tää meidän ”maailman vapain lehdistö” ilmeisesti luulee että suomalaiset äänestää USA:n vaaleissa.
    Kaikkein parhaiten Suomen median mädännäisyyden näkee juuri USA:n uutisista, ei ne toimittajat ole niin tyhmiä ettei tietäisi Bidenistä sitä minkä koko muu maailma tietää.

    1. Niinpä luulevat. Pöntöt rikoksista epäillyt Suomessa luulevat, että pääsevät vapaaksi takuita vastaan. Eksyvät Helsinhin Kalliossa, vaikka osaavat ulkoa Nykin metrokartan.

  2. Sky News:n väki on pitänyt iloa jo ainakin kaksi vuotta säännöllisesti Bidenin hairahduksista. Tuskin kukaan olisi uskonut 40-vuotta sitten kun olisi kertonut, että Yhdysvalloissa presidentin virkaa pitää Bidenin kaltainen suljetun dementiaosaston potilas. Jo 1980-luvulla innokkaasti kyseinalaistettiin presidentti Ronald Reaganin (Rep.) (1911-2004) henkisiä kykyjä hoitaa virkaansa, vaikka hän oli aivan toista luokkaa kuin Biden. Kun presidentti Urho Kekkosen sairaustila eteni nopeasti. Häntä jopa silloiset ”huippupoliitikot” pilkkasivat kaikkensa isänmzaansa eteen antanutta todellista aikansa valtiomiestä. Mutta realiteettina sanottakoot, että Kekkonen jätti virkansa siinä henkisessä tilassa, jossa Joe Biden aloitti kohta luhistuvan maailmanvallan presidenttinä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*