Marco de Wit 12 heinäkuun, 2022

 

 

Laiton Lehti on kertonut miten Ukraina on paradoxien maa. Toisaalta äärinationalistiset fasistit ja natsit ovat vallassa, mutta toisaalta heitä johtaa homottava juutalainen presidentti.

 

Toisaalta maassa fanitetaan sotarikollista Stepan Banderaa, joka halusi eliminoida vähemmistöt homoista venäläisiin. Toisaalta maassa kuitenkin järjestetään suuria Pride-marsseja.

 

Slava Pride-Ukraina! Sionistit ostaneet kansallismieliset ja jopa natsit?

 

 

Pridettäjät ja natsit samalla puolella. Eihän tuossa ole mitään järkeä. Onpas. Kyseessä on nimittäin Israelin ja juutalaisten oligarkkien johtama operaatio, jossa kaikki poliittiset liikkeet on ostettu ja manipuloitu yhteen ainoaan tehtävään: Tuhota (lue heikentää) Israelin suurin vihollinen eli Venäjä.

 

Professori Mearsheimer: Ukrainan sodassa ei ole geopoliittista järkeä! (Pimittää sionistien juonet?)

 

 

Nyt Ukraina on mennyt niin pitkälle, että on aloittamassa totaalisen moblisaation. Kuulemma puolustusvoimien vahvuus on kohta miljoona.

 

Miksi? Koska se kuullostaa kovalta numerolta! Koulutuksesta ei ole niin väliä.

 

Koko Ukrainan sotastrategia on isotella mahdollisimman paljon. Mitään realistista suunnitelmaa ei ole Venäjän voittamiseksi. Toisaalta sionisteille riittää Venäjän heikentäminen viimeiseen ukrainalaiseen sotilaaseen ja kansalaiseen.

 

 

 

Mutta farssi ei lopu tähän. Suurien numeroiden saamiseksi ollaan värväämässä myös naisia rintamalle!

 

Se on tietysti järjetöntä. Ensinnäkin se tuhoaa armeijan tehokkuuden ja koheesion, koska naisilla on selvästi heikompi fyysinen ja psyykkinen kapasiteetti. Toiseksi se lisää venäläisten sotamotivaatiota. Mikäpä mukavampaa kuin taistella naisia vastaan ja nauttia voiton hedelmistä.

 

Ukrainalaisten seuraavana askeleena on sitten teinityttöjen lähettäminen rintamalle.

 

 

Kuvassa linkki Rumble-videoon

 

 

Ukrainan strategiana on siis vain lisätä joukkojaan eli taistella ennemminkin massalla kuin taidolla. Eli päinvastainen strategia kuin Venäjällä.

 

Tosin on Ukrainan strategiassa se järki, että se viivyttää häviötä. Kyllähän naisista ja muista vihreistä sotilaista saattaa olla hyötyä huollossa, autonkuljettajina, kokkeina, poteroissa istuvana tykinruokana, yms.

 

Normaalisti totaalinen mobilisaatio tuhoaa talouden, mutta tällä kertaa näin ei olekaan, kun länsi rahoittaa Ukrainan taloutta. Länsi kirjaimellisesti maksaa sotilaiden ja muiden valtion työntekijöidenkin palkat.

 

Ukrainan (älyttömänä) ideana onkin nähtävästi mobilisaatiolla hankkia aikaa, jotta lännen ihmeaseet ehtisivät saapua apuun. Käytännössä ukrainalaisia kuitenkin vain kuolee enemmän sionistien puolesta.

 

 

Onkin hyvin todennäköistä, että ukrainalaiset hyökkäävät etelässä kohti Hersonia? Miksikö? Koska toisaalta eivät pommitusten ja siltojen katkaisun takia pysty siirtämään niitä joukkojaan Donbassiin rautateiden avulla ja toisaalta eivät uskalla lähettää hajautetusti teitä pitkin! Miksikö? No, koska ainakin puolet sotilaista karkaisi matkalla!

 

Niinpä Ukrainalla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin lähettää ne ensimmäisen maailmansodan tyyliin suoraan surman suuhun. Eli koko etelärintaman pituisella operaatiolla yrittävät jyrätä venäläiset, joilla on etelässä vain suhteellisen vähän joukkoja. Tämä on todella raukkamaista, koska venäläisillä on kuitenkin hyvät puolustusasemat, joten ukrainalaisten tappiot tulevat olemaan valtavat.

 

Ukrainalaiset tuskin pääsevät suurhyökkäyksellä etelässä mistään venäläisten linjojen läpi ja vaikka väliaikaisesti pääsisivätkin, niin sitten venäläiset vain siirtävät joukkoja Donbassista ja myöhemmin jyräävät ukrainalaiset. Tosin tämä ei varmaan juutalaista presidenttiä haittaa, koska hän voi selittää lännelle urheellisista ukrainalaisista sotilaista, jotka olisivat voineet pysyvästi vallata Etelä-Ukrainan, jos vain länsi olisi lähettänyt lisää kalustoa.

 

Tämä kaikki on päivänselvä sionistien juoni uhrata ukrainalaiset, jotta Venäjää voitaisiin heikentää.

 

 

Ideana on siis ukrainalaisia uhraamalla saada jälleen yksi feikki mediavoitto. Tarvitaan jälleen suuri määrä ihmisuhreja, jotta läntinen valemedia voi tehdä otsikoita ”sankarillisesta vastahyökkäyksestä”.

 

Onneksi ukrainalaiset sotilaat alkavat vähitellen tajuta mikä on pelin nimi ja juoksevat karkuun aina kun pystyvät.

 

 

 

 

Ukrainan sodassa ei siis ole mitään järkeä ukrainalaisten kannalta. Vaikka ukrainalaiset pystyisivät parhaassa (lähes utopistisessa) tapauksessa totaalisella mobilisaatiolla, lännen massiivisella ja valtavilla ihmisuhrauksilla saamaan vihdoin aikaiseksi edes jotain merkittäviä yksittäisiä vastahyökkäyksiä ja taktisia voittoja, niin halutessaan Venäjä voi milloin tahansa mobilisoida ja jyrätä Ukrainan.

 

Myös sotilaat näyttävät tajuavan sodan järjettömyyden. Alla olevassa videossa ukrainalaiset sotilaat naureskelevat, että kohta vallataan Etelä-Ukrainan tärkein kaupunki Herson.

 

 

 

 

 

59 thoughts on “Ukraina mobilisoimassa myös naiset kuolemaan sionistien puolesta?

 1. Miksi Zelenski ei lähetä omia etnisiä sukulaisiaan taisteluihin?

  Kasaarit ovat ikuisesti katkeria venäläisille, kun Kiovan Venäjä kukisti joskus tuhat vuotta sitten kasaari-imperiumin juuri nykyisen Ukrainan alueella.

  Tässä sodassa taitaa olla kysymys yli tuhat vuotta sitten käydyn taistelun uusinnasta. Kassaarit uhraavat nyt ukrainalaiset katkeraan loppuun asti.

  Miksi helevetissä Suomi pyrkii Natoon? Ei mitään tarvetta.

 2. Noi kaksi pikkulikkaa ovat niin kasaarien jäkeläisten näköisiä ettei mitään rajaa.

  Eihän kasaarit yleensäkkään itse sodi. Ne on riidankylväjiä ihan niinkuin amerikkalaisetkin. Ai niin… mitäs rotua se olikaan se ryhmä joka lähti valloittamaan uutta mannerta kuningattarelle? Se oli euroopan likaviemäreiden toinen aalto joka sinne lähti. Siitä nimitys ”villi länsi”

  1. Joku ihmissaasta lähti Amerikkaan ryöstämään, teurastamaan ja loisimaan intiaaneista. Mitään muuta eivät ole koskaan osanneet.

   1. Varastivat lasihelmillä ja tuliliemellä maat intiaaneilta. Sitten pakkosiirsivät alkuasukkaat leireihin, jossa jatkoivat kansanmurhaa, jäljelle jäi jotain 5% prosenttia alkuperäisestä. Ja sitten julistavat vapautta ja demokratiaa Emme tarvitse noita rappio-amerikan arvoja.

    1. Näistä esimerkeitä voidaan päätellä miten hyvin toiset rodut/kansakunnat soputuvat/sulautuvt uuteen asuinmaahansa ja sen kulttuuriin. Kuten esimerkiksi afrikkalaiset, islamistit ja arabit saapuessaan eurooppaan. Ruotsi on pelottava esimerkki. Mutta eurooppa on pelottavampi.

 3. Uk­rai­na is­kee ta­kai­sin mil­joo­nan mie­hen ar­mei­jal­la.
  –   The Uk­rai­ne Claims It’s Built a Se­cond Ar­my, 1 Mil­li­on Men Pre­pa­ring to Re­ta­ke Count­ry
  –   https://archive.today/Ee3bT

  Ze­lens­ki on koon­nut uu­den ar­mei­jan­sa sa­laa ja kai­kes­sa kai­kes­sa hil­jai­suu­des­sa. Par­haat­kaan tie­dus­te­lu­pal­ve­lut ei­vät ole saa­neet hank­kees­ta mi­tään vi­hiä.
  –   Yh­te­nä osa­na tuo­ta ar­mei­jaa luon­nol­li­ses­ti­kin on Suo­mes­ta Puo­laan lä­he­tet­tä­vä Hak­ka­pe­liit­to­jen di­vi­si­oo­na.

  Jo­ko Yle on uu­ti­soi­nut täs­tä tu­le­vas­ta Uk­rai­nan murs­ka­voi­tos­ta?
  –   Jos tais­te­lu­ken­täl­lä ei ete­ne­mis­tä ta­pah­tui­si­kaan, niin kui­ten­kin ih­mis­ten mie­lis­sä murs­ka­voit­to on var­ma.
  –   … in the ex­pec­ta­ti­ons of their pe­op­le that we ha­ve to ma­ke the Krem­lin lo­se …

  Uk­rai­nan murs­ka­voit­to tu­lee siis ta­pah­tu­maan
  –   län­nen ih­mis­ten odo­tuk­sis­sa so­dan lop­pu­tu­lok­sen suh­teen.
  –   Tar­koit­taa­ko se si­tä, et­tä se mi­tä leh­dis­tö ker­too so­das­ta nyt tu­lee kään­ty­mään ai­van päin­vas­tai­sek­si? (Muu­ten­han so­ta oli­si jo nyt voi­tet­tu.)

 4. Venäjä ja Ukraina voisivat kadota pallolta, niin rauhoittuisi tilanne hieman. Israel, Intia, Afrikka ja Lähi-itä (mukaan lukien Israel) kokonaisuudessaan voisivat myös pyyhkiytyä pois. Ja USA. (Sekä Ruotsi.)

 5. Ei kai Suomi sentään mitään divisioonaa oo sinne lähettämässä??? Voisitko tai sitten joku muu valoittaa asiaa vähän enemmän, jos väite on tosi.

  Armeija voi olla kasattu, mutta miten lie sen koulutuksen ja taistelukunnon kanssa.

 6. Sotarikollinen on monesti näkemyskysymys. Bandera oli myös sankari. Samaan tapaan kaikkia amerikkalaisia ja kaikkia brittejä voidaan pitää täysinä rikollisina ja sotarikollisina, jotka massamurhaavat, varastavat jne. jatkuvasti, eivätkä he koskaan joudu mihinkään vastuuseen. Miksi siis kritisoida ja herjata myöskään Banderaa? Hyvä tyyppi.

   1. Klassikko. Marco käy vuoropuhelua itsensä kanssa kun ei muuten saa keskustelua haluamaansa suuntaan aikaiseksi. Titityy.

   2. Tuota hetkinen. Vietnam, Korean sota, Irakin sota jne., joissa kaikissa amerikkalaiset ja britit kiduttivat ja tappoivat äärimmäisen julmasti, eivätkä todellakaan millään pommeilla. Saksaa vastaan terroripommittivat ja polttivat tarkoituksella ja suunnitelmallisesti siviilejä hengiltä. Kosovossa ja Bosniassa ammuttiin köyhdytyllä uraanilla maat paskaksi ja nyt siellä on ihmisillä kaiken maailman kehityshäiriöitä ja mutaatioita. Toisen maailmansodan aikaan liittouduttiin bolsevikkien kanssa, jotka teurastivat hekin äärimmäisen brutaalisti.

    Vietnamin sodassa tomahawk-sotakirveet olivat oikein amerikkalaisten kehumia tappoaseita, joilla teurastettiin seek and destroy-tehtävissä kaikki alueen siviilit hengiltä ja kidutettiin salaisissa kuulustelukeskuksissa.

    En todellakaan näe mitään eroa Banderan ja läntisen liittouman välillä tai, että Bandera olisi ollut ainakaan sen huonompi, brutaalimpi ja rikollisempi. Kirves oli varmasti inhimillisempi tapa kuolla kuin se miten amerikkalaiset ja britit ovat tappaneet ja kiduttaneet ihmisiä kymmeniä ja satoja vuosia.

   3. Yhdysvallat myös harmitteli avoimesti, että he eivät tappaneet saksalaisia (kaikkia saksalaisia) tarpeeksi paljon, kun tietoisesti ja tahallisesti tappoivat satoja tuhansia saksalaisia sotavankeja nälkään ja janoon ilman ruokaa kuolemanleireillään ja estivät ruoka-avustuksia pääsemästä saksalaisten luo. Vietnamin sodan aikaan vietnamilaisia ja japanilaisia kutsuttiin nimenomaan vinosilmiksi ja japeiksi ja tarkoitus oli tuhota ja hävittää heidän siviiliväestöään myös kirvein, mutta ylipäätään kaikin mahdollisin keinoin, kuten kaasuilla, Agent Orangella, KIRVEILLÄ, polttamalla jne.

    Ei mitään eroa Banderaan ja tämä on ollut vielä paljon pahempaa ja massiivisempaa.

    1. Amerikkalainen ja brittiläinen ihmissaasta ampui myös evakuoituvia saksalaisia siviililaivoja ja siviiliveneitä sukellusveneiden torpedoilla tappaakseen mahdollisimman paljon saksalaisia, juuri kuten Yhdysvaltojen johtokin harmitteli avoimesti. Voi että kun ei vieläkään tapeta saksalaisia tarpeeksi nopeasti. Miten me voitaisiin tappaa heitä vielä nopeammin?

   4. https://abcnews.go.com/US/story?id=90038&page=1

    Tässä yksi valtamedian avoimesti kertoma juttu siitä miten amerikkalaiset ovat aina käyttäneet tomahawkeja sotiessa ja mm. Vietnamissakin niillä todellakin hävitettiin ja teurastettiin alueen siviilejä, eli vinosilmiä, eli gookkeja. Tarkoitus oli nimenomaan hävittää etninen siviiliväestö, kaikki ihmiset, eri alueilta ja kiduttaa heitä täysin brutaalisti. Samaa tehtiin Korean sodassa, Irakin sodassa jne.

    Amerikkalaiset oikein itse kehuvat kuinka tomahawk on ollut hyvä tappoase mm. Vietnamissa ja niillä teurastettiin ja terrorisoitiin nimenomaan siviiliväestöä.

    1. Kyllä suomalaiset ovat parempia kirveen ja puukon käyttäjiä kuin apinajenkit. Saavat osumaa terästä aivolohkoon keskelle päätä. Lanttu halkee lähitaistelussa yöllä.

     Ja ainakin lätty lätisee Lappeenrannan torilla jenkkien Natosoltuille, kun etuilevat nakkijonossa. Ja se etuilu voi käydä hengen päälle. Oppivathan sitten etuilemaan. Opetetaan vähän maan tapoja.

     1. Kiina se varmaan kouluttikin Pol Potia ensin Lontoossa, Pariisissa jne. ja sitten lähetti Kamputseaan teurastamaan. Just joo…

     2. Totta kai USA tuki. Pol Pol tappoi puolet omista maanmiehistään. Se siitä hänen isänmaallisuudesta. Suhteessa maan väkilukuun pahin kaikista massamurhaajista.

    1. Miten amerikkalaiset ja brittiläiset ihmiset saadaan tuottamaan uhreilleen laillisilla työleireillä? Työ on yksi asia miten he tulevat nimellisesti tuottamaan uhreilleen jotain takaisin, sekä lailliset takavarikot amerikkalaisilta ja brittiläisiltä ihmisiltä.

   5. Etelä-Afrikan rotusodat, jonka takana amerikkalaiset ja britit olivat niin ikään? Olivatko nekin jotain ”pommeja” mitä siellä tehtiin?

    1. Huoranpenikka Churchhill, suom. Kirkkomäki, oli tappamassa omin käsin alkuasukkaita. Äitinsä oli kuningas Edwardin ”rakastajatar”, kuten maailman vanhinta ammattia harjoittavaa kutsutaan ns. eliitin piireissä.

   6. Niin, venäläiset ei ikinä. Eiku, olihan niitä… Afganistan…Tsetsenia…Puola…Kulakit…Oppositiopuolueet…

    1. Lähdepäs kuule jostain keskiajalta lähtien kertomaan meille, että oliko syyllinen Puola ja Puola-Liettua, vai ”venäläiset”. Sama Afganistanin ja Tsetsenian kanssa.

     1. Niin, rauhanomaiset venäläiset eivät ole ikinä kenekään kanssa sotineet, tai kansanmurhia suorittaneet…

     2. Laiton Lehti on varmaan ainoa suomalainen ja ehkä jopa maailman media, jossa on toistuvasti kirjoitettu Venäjän KOKO historian imperialistisesta luonteesta. Alunperinhän venäläiset asuivat nykyisen Valko-Venäjän alueella, josta sitten laajentuivat varsinkin suomalaisten kustannuksella.

      Toisaalta ihan SAMALLA tavalla ovat laajentuneet kaikki muutkin nykyiset suurvallat. Eivät ne intiaanit ja meksikolaiset kovin vapaaehtoisesti maitaan amerikkalaisille luovuttaneet. Puhumattakaan mm. vietnamilaisista, irakilaisista, libyalaisista ja afganistanilaisista. Tämän takia Laiton Lehti vastustaa natottajien törkeää kaksinaisstandardia.

 7. Jos pidät Banderaa sotarikollisena, niin sitten on joka ikinen amerikkalainen ja britti myös. He eivät eroa millään tavalla ja ovat vielä paljon pahempia ja rikollisempia. Heitä ei vain läntisen imperiumin ollessa vallassa saa millään vastuuseen. Miksi sitten moralisoida muita ja antaa oikeiden rikollisten liikkua vapaasti ilman vastuuta? Heidäthän pitäisi myös saattaa ankaraan vastuuseen ja korvausvelvollisiksi satojen vuosien loisimisesta ja massiivisista rikoksistaan.

  1. Suomeen niillä ei ole asiaa. Ne apinat tapetaan täällä. Suomeen ei ole minkään vieraan valtion sotilailla mitään asiaa.

   1. Et sitten tiennyt, että suurlähetystöjä vartioivat niiden emämaan sotilaat ja ovat virallisesti emämaan maaperää? #sananvapaus

    1. Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian suurlähetystöt pitääkin yksinkertaisesti ilmoittaa laillisesti olevan Suomen omaisuutta. Tällä vihamielisellä saastalla ei ole enää mitään asiaa Suomeen.

     1. Koskeeko sama myös Venäjää? Joka siis ei ole koskaa Suomen kanssa sotinut, eiks niin… Muuten tuohan taitaisi olla sotatoimi… #sananvapaus

     2. KOskeeko sama venäjää? Joki tietenkään ei koskaan ikinä Suomeenkaan hyökännyt. Taitaa muuten olla sotarikos tuo…

 8. Brittien ja amerikkalaisten loisiva valta on edelleen voimissaan. Eivät ole koskaan epäröineet liittoutua minkä tahansa saastan kanssa ja terrorisoida paikallisia väestöjä. Eivät osaa mitään muuta ja eivät osaa tulla omillaan toimeen. Aina pitää ottaa keinolla millä hyvänsä kaikilta muilta elääkseen, kun itse ei osaa mitään.

 9. Koska rintamalla on kaatunut ennätysmäärä ukrainakaisia miehiä, niin venäläisten sotilaiden velvollisuus on siittää tiineeksi vangiksi jäävät ukrainalaiset naiset. Näin uusi sukupolvi saadaan alulle!

 10. Kuuntele mitä amerikkalainen ja brittiläinen ihmissaasta itse kertoo ja ajattelee sotarikollisistaan ja sotarikoksistaan: ”Im proud of our troops abroad and everything they are doing for us abroad. Im proud of our veterans. Our veterans are very important to us. We need to support Israel and our allies against our enemies.”.

  Kysy heiltä itseltään mitä he ajattelevat sotarikollisistaan, ulkomailla sekaantumisistaan jne., niin he kyllä kertovat sinulle täysin avoimesti ja ylpeästi rikollisesta saastastaan.

  1. Nuo linkit eivät todista mitään naisten laajamittaisesta käytöstä taisteluissa eli siis ihan oikeassa etulinjassa.

   Itse asiassa Venäjän ensimmäinen Naisten pataljoona oli niin totaalinen farssi, että se käytännössä johti kommunistien valtaanpääsyyn. Niinpä kommunistit eivät koskaan ottaneet naispatalioonia kovin vakavasti, vaan käyttivät naisia lähinnä huolto- ja tukitehtävissä sekä propagandaroolissa, jotta voisivat tehdä totaalisen liikekannallepanon.

   On myös tärkeää käsittää, että totaalinen liikekannallepano nimenomaan johtaa HEIKKOLAATUISTEN sotilaiden värväämiseen eli ensin vanhoja miehiä ja sitten lopulta naisia. Kyse on viimeisestä vaihtoehdosta ennen lähes varmaa romahdusta, koska totaalinen liikekannallepano johtaa myös talouden tuhoutumiseen. Tehokas sodankäynti edellyttää NUORTA MIESarmeijaa, jota sitten vanhat miehet ja naiset tukevat taloudessa, asetehtaissa ja huollossa.

   Naisten laajamittainen käyttö eturintamalla on vielä hullumpaa kuin vanhojen miesten, joskin molemmilla on niin heikko kunto, etteivät pysty esim. toistuviin pitkäaikaisiin marsseihin loukkaantumatta. Lähetäppäs vanhoista miehistä ja naisista (puhumattakaan transuista) koostuva joukko-osasto pitkille marsseille varusteineen, niin hyvin suuri osa on pian sairastuvalla, vaikka eivät ole kohdanneet ensimmäistäkään vihollista.

   On siis todella helppo tapa verrata naisten ja miesten tehokkuutta tekemällä saman mitä venäläiset alunperin: Muodostetaan laajoja naissotilaista muodostettuja sotilasyksiköitä ja katsotaan pärjäävätkö läheskään niin hyvin kuin miehet. Eivät pärjää. Tätä eivät enää edes feministit kiistä, vaan väittävät naisten kompensoivan fyysisen heikkouden jollain mystisellä tunneälyllä, tms.

   Tämän vuoksi eturintaman naissotilasyksiköitä ei enää olekaan, vaan kyse on lännessä kiintiösotilaista, jotka helposti tuhoavat yksikön taistelutehon poliittisen korrektiuden takia.

   Venäjän armeijassa naissotilaista koostuvia etulinjan yksiköitä ei ole, vaan naisia käytetään nimenomaan huolto- ja tukiroolissa. Naisia ei myöskään päästetä suuressa määrin sotalaivoille puhumattakaan sukellusveneisiin, kuten lännessä, jossa puhutaankin Love Boateista.

   1. Itse asiassa esimerkiksi Pakistanissa naisten on mahdollista palvella etulinjassa, sama juttu Intiassa, Kurdistanissa ja Turkissa, joiden kaikkien armeijoissa on myös naisupseereita. Neukuilla oli yli 2800 naistarkkaampujaa, ja partisaaneissakin taistelivat. Katsos marco kun et ole ainoa täällä jolla on oppiarvo historiassa. Mutta se ei ollutkaan pointti, vaan se, että Venäjän armeijaan kuuluu tällä hetkellä 100000 naissotilasta. Eli eipä heitä sieltäkään puutu. #sananvapaus

    1. Mahdollisuus palvella etulinjassa. Niinpä niin. Varmaan rauhan aikana voivat käydä kääntymässä, kunhan ei tarvitse lähteä pitkille marsseille varusteet mukana. Tosin veikkaan, että Pakistanissa eivät saa marssia edes puoleenväliin ennen kunnon joukkoraiskausta. Huomaa kyllä, että olet suvakki, jos tosissasi uskot Pakistanin armeijassa otettavan naissotilaita tosissaan.

     Naiset sopivat huolto- ja tukitehtäviin. Tarkka-ampujat kuuluvat jälkimmäisiin, koska voivat pysytellä kaukana itse taisteluista, joskin naisen psyyke ei samalla tavalla kestä tappamista kuin miehen. Neuvostoliiton tilastot ja arvomitalit olivat aina enemmänkin poliittisia kuin oikealla toiminnalla ansaittua.

     Partisaanit ovat osa totaalista mobilisaatioita eikä suinkaan mikään varsinainen armeija. Sielläkin naisia on etulinjassa vain, jos miehiä ei löydy.

     Venäjän naissotilaat ovat nimenomaan huolto- ja tukitehtävissä eikä heillä ole mitään asiaa etulinjaan taistelemaan eli etulinjassa Donbassissakaan ei ole yhtään naisyksikköä. Samoin venäläiset eivät taatusti päästä naisia esim. sukellusveneihin, kuten mielipuoliset amerikkalaiset.

     1. Neuvostoliitossa ja Kurdistanissa ”naistarkka-ampujat” ovat aina olleet erittäin kevyesti varustettuja. Varsinkin nykyisin tiedustelussa jne. olevat sotilaat kantavat 120-150 litran rinkkoja ja aseet jne.

      Suomessa rajavartiosto on yksi paikoista joihin naisilla ei ole vieläkään asiaa kun eivät yksinkertaisesti jaksa oikeaa sotaa ja valtavia taakkoja.

      Naisten ottaminen taistelujoukkoihin tuhoaa monella tavalla taistelujoukot yhtenäisyyden, sekä aiheuttaa aivan massiivista pitkän ajan vahinkoa. Päivästä ja kuukaudesta toiseen ihmisiä hengiltä ampunut nainen ei esimerkiksi pysty mihinkään kunnon parisuhteisiin ja lasten synnyttämisten sijaan farssimaiset naissotilaat tapattavat itsensä taisteluissa.

      Naiset eivät myöskään jaksa evakuoida haavoittuneita miessotilaita turvaan. Yritit sitten selittää asiaa miten tahansa, niin naiset eivät pysty evakuoimaan haavoittuneita miehiä, vaan nämä vuotavat kuiviin taistelukentillä.

      Yritä käsittää fucking älykääpiö Anus Putkonen.

     2. Imperialistiset amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet mielisairasta ja rikollista saastaa.

     3. Heh, etkö osaa lukea englantia?

      1. Ensimmäisessä jutussa otsikossa on kysymysmerkki, koska naisia ei nimenomaan ole päästetty sukellusveneihin. Suvakit ovat tietysti painostaneet Venäjää ”tasa-arvoistamaan” puolustusvoimiaan, mutta tuloksetta.

      2. Toisessa jutussa puolestaan kerrotaan ensimmäisestä PATROL BOATISTA, jossa naisia eli ei todellakaan kyse mistään taistelulaivasta. Jutussa jopa kerrottiin, ettei Venäjällä naisia päästetä edes taistelulaivojen matruuseiksi:

      ”The navy still holds barriers to entry for women. A decree signed by President Vladimir Putin in 2000 lists 456 jobs in 38 industries which women are barred from doing because they would entail “heavy work and work in harmful working conditions”.

      The role of captain is not on the list but seaman is, and serving a seaman’s apprenticeship is standard practice for male cadets and a necessary step to take on a command role.”

      En tiennytkään, että Venäjällä ihan virallisestikin naiset pidetään poissa noin monilta aloilta. Kiitos tiedosta.

      3. Pakistan on islamistinen umpisovistinen maa, jossa kaiken lisäksi ääri-ääri-sovinistisilla pashtuilla on suuri valta. Ainoa syy miksi jotain upseerinarvoja (esim. tiedustelu, lääkintäupseeri) annetaan naisille on länsimaiden painostus. Lähellekään taistelujoukkoja naisia ei kuitenkaan päästetä.

      4. Heh, kukahan täällä maalitolppia siirtelee. Erimielisyytenä ei ollut, että Venäjän armeijassa on aika paljonkin naisia, vaan keskusteltiin siitä onko eturintaman taistelujoukoissa, taistelulaivoissa, sukellusveneissä, yms. naissotilaita. Ei ole. Linkkisi vain vahvistivat tätä käsitystä. Kiitos siitä.

 11. Historia toistaa itseään. Kolmannessa Valtakunnassa keväällä 1945 Saksassa mobilisoitiin ”Totalitääriseen sotaan” wanhat miehet, naiset, tytöt ja pojat perustettuun Volkssturmiin kun puna-armeija oli jo Berliinin kaupungin rajoilla.
  Ja muistakaa tämä!!! SUOMI tulee olemaan SAMANLAISESSA proxy sodan LIHAMYLLYSSÄ. Rintamalle viedään VÄKISIN KAIKKI, jotka vain ovat kahdella jalalla seisovia TYKINRUUAKSI. NATO on maailmanlaajuinen RIKOLLISJÄRJESTÖ ja sen Führer USA on ROSVOVALTIO, jonka kaikkinaisen rikollisuuden ja ihmisten MURHAAMISEN tasoa EI ole koskaan vielä YKSIKÄÄN yksittäinen impeuriumi saavuttanut ihmiskunnan kurjassa verentahraamassa historiassa!!! Ja tämä ”kansanhuvi” tulee taloudellisesti maksamaan RUTTO -järjeston jäsenmaksuna 12 miljardia euroa per vuosi! Aito perinteinen puolueettomuuspolitiikka, Suojeluskunta ja Säkkijärven polkka olisi tullut halvemmaksi!!!

 12. Venäjä käyttää naisia nimenomaan korkeintaan propagandan tekemiseen, jotta miehet ihailevat näitä naisia ja heidän henki nousee, sekä miehet taistelevat naistensa puolesta entistä hurjemmin ja Venäjä on tajunnut tämän kauan sitten. Venäläiset naiset osoittavat koko ajan valtavaa ihailua miehiään kohtaan, toisin kuin fucking suurin osa suomalaisista lehmistä, jotka eivät ole koskaan osanneet muuta kuin valittaa, vähätellä, haukkua ja sylkeä suomalaisten miesten päälle. Todella halveksittavia suomalaisia lehmiä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*