Marco de Wit 12 heinäkuun, 2022

 

Yksi suuri syy kuvitteelliselle koronapandemialle on valtaeliitin pyrkimys poistaa liikkumisen vapaus.

 

Tämän on saanut jopa kokea tennismestari Novak Djokovic, jota ei ensin päästetty pelaamaan Australian avoimiin ja nyt ei myöskään Amerikan avoimiin. Lääkemafian seniili huora, valepresidentti Joe Biden ei nimittäin päästä rokottamattomia Amerikkaan.

 

Onneksi Boris Johnson piti Britannian avoimena rokottomattomille, joten Djokovic pystyi voittamaan kuuluisan Wimbledonin turnauksen.

 

 

 

Myöskään Britannian kuningasperhe ei näytä pelkäävän rokottamattomia.

 

 

 

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Wimbledonin voittanut rokottamaton Novak Djokovic ei pääse Amerikkaan!

  1. Kyse on vain poliittisesta teatterista, Iso-Britannian imperiumista, jota Iso-Britannian kuningashuone ja jotkut äärijuutalaiset johtavat. Yhdysvallat, Australia, Uusi-Seelanti ja Kanada ovat kaikki Iso-Britannian alusmaita. Yhdysvallat nyt on vähän päässyt Iso-Britannian vallan alta, mutta koska amerikkalaiset ovat geneettisesti brittiläisiä rikollisia, he ovat nyt alkaneet vainoamaan kaikkia muista ja loisimaan kaikista muista. Brittiläinen on aina ollut pelkkä kyvytön loiseläin, joka alkaa aina loisimaan kaikista muista. Aivan samaan tapaan amerikkalaiset ovat nyt pelkkiä loisia.

  2. Iso-Britannian kuningashuone ja jotkut äärijuutalaiset johtavat koko rikollista mafiaimperiumia. Satoja vuosia orjat ovat yrittäneet päästä vapaaksi, kun samaan aikaan imperialistinen brittiläinen ja amerikkalainen lois-saasta vainoa ja riistää heitä keinolla millä hyvänsä. Yksin brittiläiset ja amerikkalaiset eivät ole koskaan osanneet mitään, vaan he ovat aina tarvinneet loisisäntää selviytyäkseen.

  3. Pfizer on varmaan kiellon taustalla, koska tällaiset tyypit uhkaa niiden mammuttimaisia miljardivoittoja.

  4. Tämä Novak on globalistien marionetti joka viljelee käsimerkkejä ja one eye symbolismia joka käänteessä. Hän on myös mukana Covid -kusetuksen ympärillä vellovassa busineksessä. Ei ole mitään Koronaa joten miten siihen voi kehitellä hoitoja?

    ”Novak Djokovic and his wife bought a majority stake in a biotech firm developing a COVID-19 treatment that doesn’t involve vaccines”
    https://www.insider.com/novak-djokovic-owns-majority-of-covid-19-treatment-biotech-firm-2022-1

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*