12 thoughts on “Päivän video: Pride

 1. Wo­keis­mi: Nai­sen paik­ka on ko­to­na.
  –   Tul­si Gab­bard: Trans Com­pe­ti­ti­on Le­ads to the ‘Era­su­re’ of Wo­men in Sports
  –   https://archive.today/akyzZ

  … jos nyt ei ai­van ko­to­na niin ei ai­na­kaan ur­hei­lu­ken­täl­lä …
  –   Oman elä­män jär­jes­tä­mi­nen muut­ta­mal­la toi­sia ih­mi­siä joh­taa ai­na ka­tast­ro­fiin.

  Ky­se­hän on sii­tä, et­tä po­lii­ti­kot pyr­ki­vät rat­kai­se­maan ur­hei­lu­kil­pai­lu­jen lop­pu­tu­lok­set.

  Val­ta ur­hei­lu­kil­pai­lu­jen lop­pu­tu­lok­sis­ta on siir­ty­nyt kan­sal­ta val­ti­ol­le.
  –   Ta­paus No­vak Djo­ko­vic

  Olym­pi­alai­sis­sa on jo vuo­sia hal­lin­nut «Ame­ri­kan he­ge­mo­nia»:
  –   La­jeis­sa jois­sa omat ur­hei­li­jat ei­vät oi­kein pär­jää, vas­tus­ta­jat rai­va­taan pois pe­lis­tä pe­rät­tö­mil­lä do­ping syyt­teil­lä
  –   ja vas­taa­vil­la ei-ur­hei­lul­li­sil­la kei­noil­la, jot­ka ovat vain po­lii­tik­ko­jen hal­lus­sa.

  He­ge­mo­nia voi ol­la ole­mas­sa
  –   vain, jos se on eh­do­ton.
  –   Mi­kä he­ge­mo­nia se sel­lai­nen on, jos­sa kan­sa­lai­sel­le sal­li­taan min­kään­lai­sia va­pauk­sia?
  –   Va­paus voit­taa tai ol­la voit­ta­mat­ta.

  Mil­loin olym­pi­akil­pai­luis­sa en­sim­mäi­nen yli­voi­mai­ses­sa joh­dos­sa ole­va ma­ra­too­na­ri jää maa­li­vii­val­le odot­ta­maan mui­ta kil­pai­li­joi­ta?
  –   … ja ovat­ko syyt ro­dul­li­sia tai ta­sa-ar­voon liit­ty­viä vai­ko jo­pa il­mas­ton­muu­tok­sen tor­ju­mi­seen liit­ty­viä.
  –   «Rei­lul­la pe­lil­lä saa­vu­tet­tu voit­to» ei ny­ky­ään ole min­kään ar­voi­nen: sii­tä ei mak­se­ta hy­vin ei­kä sil­lä pää­se lööp­pei­hin.
  –   On­han sekin jo näh­ty, et­tä po­liit­ti­sia aat­tei­ta ja ase­kaup­paa mai­nos­te­taan pal­kin­to­pal­lil­la.

 2. On parempi että suvakkinatottajat esiintyvät julkisesti ilman vaatteita kuin armeijan univormussa. Tuon pitäisikin olla heidän virallinen pukeutumiskoodi. Alkuperäinen nahka-asu, hehheh.

 3. Osallistun aina homoparaateille, vaikken itse olekaan homo. Mutta minun poikani on homo ja olen hänestä erittäin ylpeä. Naapuri sanoi kerran poikansa valmistuneen juuri koulusta ja tehneen isänsä näin ylpeäksi. Minä sanoin että kyllä minullakin on ylpeyden aihe: poikani on, näet, homo! Näytin naapurille jopa lompakossani aina pitämääni kuvaa pojastani, jossa hän imee toisen miehen penistä.

 4. Nythän Ukrainassakin on alettu puuhaamaan homoliittojen sallimista, koska se olisi kuulemma erittäin tärkeää tehdä juuri sota-aikana.

  1. Ideana myös saada lisää tukea EU- ja Nato-mailta. Offensiivisen realismin yksi perusajatuksista on, ettet saa toisilta valtioilta MITÄÄN ilmaiseksi.

   Jos kerjäät toiselta taloudellista ja sotilaallista apua, niin TOTTA KAI sinun pitää suostua monenlaisiin vaatimuksiin. EU ja johtava Natomaa USA ovat nykyään pridettäjien ja yleensäkin kulttuurimarxistisen mädätyksen maita, joten totta kai ne vaativat myös Ukrainaa omaksumaan kulttuurimarxismia HINTANA avusta.

   Tässä maailmassa et saa mitään ilmaiseksi, joten jos liittoudut jonkun kanssa, niin ennemmin tai myöhemmin joudut tekemään myönnytyksiä ja vastapalveluksia. Sama juttu tietysti myös Suomen osalta, joka luulee saavansa lännestä kaikkea kivaa ilman mitään vastapalveluksia.

   Onkin kuvottavaa, että Ukrainan oikeisto vihaa niin paljon Venäjää, että on valmis liittoutumaan pridettävän mädän lännen kanssa ja mädättämään omaa kansaansa. Sen takia he eivät ole oikeaa oikeistoa ja konservatiiveja, vaan pahimpia luopioita ja sionistien huoria, joista onkin hyvä päästä eroon lopullisesti.

   Suomessakin tulee vielä sama prosessi käymään läpi.

 5. Onneksi tuola ei ollut paljonkaan lapsia katsomassa noia piirroshahmoja. Tuokin nainen olisi voinut vetäistä pitkäunttiset housut jalkaan. Suonikohjut eivät juuri silmiä hivele. Varsinkin kun tietää että jos on suonikohjuja niin aina on kohdun laskeumaa.

 6. Eräs hallintoomme soluttautunut ”vihreä pyllyttäjä” olisi extaasissa ja valmis, jos hän pääsisi pakarat rasvattuna kohtaamaan tämän videossa esiintyvän naton etujoukkoihin kuuluvan commandon!

  Nato=pervojen ylivaltaa

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*